cestitam ti ljubilarni 800 -ti postHadzijalagic je napisao/la:Znaci napravicemo stadion i osvojiti titulu.. Ja zadovoljan

cestitam ti ljubilarni 800 -ti postHadzijalagic je napisao/la:Znaci napravicemo stadion i osvojiti titulu.. Ja zadovoljan
Ajzea je napisao/la:NE POTPISUJ BEZ CITANJA KOSTICU, MOZDA POTPISUJES KREDIT MISIMOVICU !
Mi smo Zeljeznicar i idemo na titulu ! Ko nije u stanju nositi to breme, neka odstupi sa mjesta koje mu samim tim ne pripada.Veteran je napisao/la:Po meni previše optimizma. I od Dejana i od trenera. Hajmo biti malo pametniji, ne stavljati klubu i ekipi preveliki teret, a pripreme tek za dvije hefte. Gdje je juni iduče godine. Ponavljam već mnogo puta, jalično zadovoljan bilo kakvim plasmanom u Europu, a titula je nešto što želim, ali ne očekujem....pitari su godinama najavljivali titulu prije svake sezone, pas u je na kraju kupili, i za nju milione izbrojali, i prozivaju ih sa svih strana...
Mišljenja sam da moramo biti umjereniji, svi smo svjedoci šta nam se dešava, ako zna šta nas sve čeka tokom ljeta i jeseni....
![]()
![]()
vala sam malo i umoran od te price....vrijeme je da se ponasamo kao najveci klub ovdje....dosta je tog pickastog ponasanja mislim razumijem o cemu pricas ali svi znamo sta nam je cilj i svi trebamo raditi na tome...ako je igracima pritisak sto trebaju osvojiti titulu nakon par susnih godina onda nisu za kluba kao Zeljo i nek idu u Mladost tu nema pritiska !!Veteran je napisao/la:Po meni previše optimizma. I od Dejana i od trenera. Hajmo biti malo pametniji, ne stavljati klubu i ekipi preveliki teret, a pripreme tek za dvije hefte. Gdje je juni iduče godine. Ponavljam već mnogo puta, jalično zadovoljan bilo kakvim plasmanom u Europu, a titula je nešto što želim, ali ne očekujem....pitari su godinama najavljivali titulu prije svake sezone, pas u je na kraju kupili, i za nju milione izbrojali, i prozivaju ih sa svih strana...
Mišljenja sam da moramo biti umjereniji, svi smo svjedoci šta nam se dešava, ako zna šta nas sve čeka tokom ljeta i jeseni....
![]()
![]()
Debakl u Bijeljini je jednom već presudio.Brkoo je napisao/la:Bravo Dejo, bravo Milose![]()
![]()
Drago mi je sto se sa ovim kadetima potpisao ugovor jer je to jako talentovana generacija. Drago mi je sto se i sa nekim trenerima iz omladinskog pogona nece produziti ugovor nego ce se vjerovatno na njihova mjesta dovesti strucniji ljudi..
Veteran je napisao/la:Po meni previše optimizma. I od Dejana i od trenera. Hajmo biti malo pametniji, ne stavljati klubu i ekipi preveliki teret, a pripreme tek za dvije hefte. Gdje je juni iduče godine. Ponavljam već mnogo puta, jalično zadovoljan bilo kakvim plasmanom u Europu, a titula je nešto što želim, ali ne očekujem....pitari su godinama najavljivali titulu prije svake sezone, pas u je na kraju kupili, i za nju milione izbrojali, i prozivaju ih sa svih strana...
![]()
![]()
Samo jos jednom da se citiram. Dosta je bilo pickastog ponasanja, te ovo ovako te ono onako.. Krijemo se kao da nismo najveci i najtrofejniji u drzavi. Mi smo Zeljo, a vi ste picke ! Naguzite nam se po dolasku u vas grad..Ajzea je napisao/la: Mi smo Zeljeznicar i idemo na titulu ! Ko nije u stanju nositi to breme, neka odstupi sa mjesta koje mu samim tim ne pripada.
kada lik kao ti koji je cesto pesimista i koji nije sklon euforiji napise ovako nesto,to mi uljepsa dan znaci da si i ti prepoznao pravi put a to mi se svidja....bravo majstoreNeandertalac je napisao/la:Veteran je napisao/la:Po meni previše optimizma. I od Dejana i od trenera. Hajmo biti malo pametniji, ne stavljati klubu i ekipi preveliki teret, a pripreme tek za dvije hefte. Gdje je juni iduče godine. Ponavljam već mnogo puta, jalično zadovoljan bilo kakvim plasmanom u Europu, a titula je nešto što želim, ali ne očekujem....pitari su godinama najavljivali titulu prije svake sezone, pas u je na kraju kupili, i za nju milione izbrojali, i prozivaju ih sa svih strana...
![]()
![]()
Cega je previse? Pa nista preambiciozno nisu rekli , sve je u okvirima realnog i razumnog.
Ekipa odlicna, samo fali jos taj kotac u vidu trenera.
Svidja mi se njegova ozbiljnost i direktnost, nadam se da ce znati svoju energiju i entuzijazam prenijeti na ekipu.
Poklapaju im se ambicije sa mojima