Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

delinjo
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri jun 01, 2016 12:31 pm

Hadzijalagic je napisao/la:Znaci napravicemo stadion i osvojiti titulu.. Ja zadovoljan :mrgreen:
cestitam ti ljubilarni 800 -ti post :ganja:
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

Leon_Professional
Kontakt:

Kostic ce ujedno obavljati i funkciju obezbjedjenja...

Koliki je lik, pa ja bi usro na treningu kad bi zagalamio na mene :karanje:

Omar500
Moderator
Kontakt:

E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

boju dao si nebu...
Kontakt:

sri jun 01, 2016 12:32 pm

Ajzea je napisao/la:NE POTPISUJ BEZ CITANJA KOSTICU, MOZDA POTPISUJES KREDIT MISIMOVICU !

:lol: :lol: dobar dobar :palacgore:
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!

Hurmasica
Kontakt:

sri jun 01, 2016 12:32 pm

Uplate koje se dešavaju danima nama govore da radimo dobar posao. Ovim putem poručujem navijačima da mi odustati nećemo i da ćemo uraditi sve zacrtano. Svjesni te svih pritisaka u posljednje vrijeme, dobijali smo i anonimne poruke, ali pokazali smo da ćemo istrajati na svom putu. S ovakvim navijačima, dobrom infrastrukturom i dobrim imenima, nećemo se sakrivati.

:karanje:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Vrag

sri jun 01, 2016 12:33 pm

Ono sto sam htio cuti cuo sam. Titula najavljena i to sa stilom. Vrag je zadovoljan, grešnici mogu odahnuti. :djavo: :zeljeznicar1:
Zadnja izmjena: Vrag, dana/u sri jun 01, 2016 12:34 pm, ukupno mijenjano 1 put.

Brkoo
Kontakt:

sri jun 01, 2016 12:34 pm

Bravo Dejo, bravo Milose :klanjase2: :klanjase2:
Drago mi je sto se sa ovim kadetima potpisao ugovor jer je to jako talentovana generacija. Drago mi je sto se i sa nekim trenerima iz omladinskog pogona nece produziti ugovor nego ce se vjerovatno na njihova mjesta dovesti strucniji ljudi..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Veteran1965
Kontakt:

sri jun 01, 2016 12:34 pm

Po meni previše optimizma. I od Dejana i od trenera. Hajmo biti malo pametniji, ne stavljati klubu i ekipi preveliki teret, a pripreme tek za dvije hefte. Gdje je juni iduče godine. Ponavljam već mnogo puta, jalično zadovoljan bilo kakvim plasmanom u Europu, a titula je nešto što želim, ali ne očekujem....pitari su godinama najavljivali titulu prije svake sezone, pas u je na kraju kupili, i za nju milione izbrojali, i prozivaju ih sa svih strana...
Mišljenja sam da moramo biti umjereniji, svi smo svjedoci šta nam se dešava, ako zna šta nas sve čeka tokom ljeta i jeseni....
:zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Samo 5% i ni stolice više!!!!

SWRA_1921
Kontakt:

sri jun 01, 2016 12:35 pm

“Kada sam došao na prezentaciju već sam vidio da Željo nije običan klub. Na toj prezentaciji je bilo čak 15 ljudi, iako je bilo 5 popodne, a meni je to znak da su ovi ljudi ozbiljno pristupili projektu evropskog Želje. Ovaj projekat ne obuhvata samo prvu ekipu, nego vodimo računa i o našem podmlatku. Želji je pravo mjesto na mjestu prvaka Bosne i Hercegovine i mislimo da je ovo pravi put. Neću da obećavam mnogo, moje je da pričam na terenu zajedno s igračima. Moj cilj je titula, sve ostalo me ne zanima, ja ću se ponašati tako, kao i naši igrači. Vjerujem da smo sposobni da vratimo titulu na Grbavicu. Danas se priključujem velikoj porodici Želje i obećavam da ćemo vratiti titulu na Grbavicu”, rekao je novi šef stručnog štaba Željezničara

:palacgore: :palacgore: :palacgore:

Ajzea
Kontakt:

sri jun 01, 2016 12:36 pm

Veteran je napisao/la:Po meni previše optimizma. I od Dejana i od trenera. Hajmo biti malo pametniji, ne stavljati klubu i ekipi preveliki teret, a pripreme tek za dvije hefte. Gdje je juni iduče godine. Ponavljam već mnogo puta, jalično zadovoljan bilo kakvim plasmanom u Europu, a titula je nešto što želim, ali ne očekujem....pitari su godinama najavljivali titulu prije svake sezone, pas u je na kraju kupili, i za nju milione izbrojali, i prozivaju ih sa svih strana...
Mišljenja sam da moramo biti umjereniji, svi smo svjedoci šta nam se dešava, ako zna šta nas sve čeka tokom ljeta i jeseni....
Mi smo Zeljeznicar i idemo na titulu ! Ko nije u stanju nositi to breme, neka odstupi sa mjesta koje mu samim tim ne pripada.

delinjo
Kontakt:

sri jun 01, 2016 12:36 pm

Veteran je napisao/la:Po meni previše optimizma. I od Dejana i od trenera. Hajmo biti malo pametniji, ne stavljati klubu i ekipi preveliki teret, a pripreme tek za dvije hefte. Gdje je juni iduče godine. Ponavljam već mnogo puta, jalično zadovoljan bilo kakvim plasmanom u Europu, a titula je nešto što želim, ali ne očekujem....pitari su godinama najavljivali titulu prije svake sezone, pas u je na kraju kupili, i za nju milione izbrojali, i prozivaju ih sa svih strana...
vala sam malo i umoran od te price....vrijeme je da se ponasamo kao najveci klub ovdje....dosta je tog pickastog ponasanja mislim razumijem o cemu pricas ali svi znamo sta nam je cilj i svi trebamo raditi na tome...ako je igracima pritisak sto trebaju osvojiti titulu nakon par susnih godina onda nisu za kluba kao Zeljo i nek idu u Mladost tu nema pritiska !!
GOO ROGER!!!
peRFect!!

Jaozinho22

sri jun 01, 2016 12:38 pm

DEJU ZA SPORTSKOG DIREKTORA!!!! :ganja:
Sretno šefu. Vidim pripreme počinju 13.6. Dva dana ranije nego što je najavljivano.
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

Rodom s mejtaša
Kontakt:

sri jun 01, 2016 12:38 pm

Brkoo je napisao/la:Bravo Dejo, bravo Milose :klanjase2: :klanjase2:
Drago mi je sto se sa ovim kadetima potpisao ugovor jer je to jako talentovana generacija. Drago mi je sto se i sa nekim trenerima iz omladinskog pogona nece produziti ugovor nego ce se vjerovatno na njihova mjesta dovesti strucniji ljudi..
Debakl u Bijeljini je jednom već presudio.

diego1921
Kontakt:

sri jun 01, 2016 12:39 pm

Milos je obecao titulu a ja bi bio zadovoljan s evropom !! Cilj treba da bude stabilan klub koji ce funkcionisati normalno a trofeji ce doci !!
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

chile
Kontakt:

sri jun 01, 2016 12:39 pm

Ovo mi se svidja odmah direkt u kost, titulu napadamo a drugi neka se brinu o nama kako nas u tome sprijeciti.
Jos manijaci kao udruzenje navijaca da izadju zvanicno sa saopcenjem da stoje iza uprave i daju im maksimalnu podrsku.
Time bi uveliko opalili samarcinu dusebriznicima.
Hajmo momci par recenica napisati i zvanicno u medije... nikakvi protesti okupljanja i slicne gluposti u predizbornoj kampanji.

Sent from my Plavo Sokocalo
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije !

Neandertalac

sri jun 01, 2016 12:40 pm

Cega je previse? Pa nista preambiciozno nisu rekli , sve je u okvirima realnog i razumnog.
Ekipa odlicna, samo fali jos taj kotac u vidu trenera.
Svidja mi se njegova ozbiljnost i direktnost, nadam se da ce znati svoju energiju i entuzijazam prenijeti na ekipu.

Poklapaju im se ambicije sa mojima :-)
Željeznicar za život cijeli!

sofronije
Kontakt:

sri jun 01, 2016 12:41 pm

Slovenski trener ima dvoje djece, kćerkicu Ulu, koja ima 11 godina, i sina Tita, koji ima sedam godina i trenira u Olimpiji. Posebno je zanimljivo što se čitanjem njihovih imena zajedno dobije riječ titula.
slika
:zeljeznicar1:

Ajzea
Kontakt:

sri jun 01, 2016 12:41 pm

Ajzea je napisao/la: Mi smo Zeljeznicar i idemo na titulu ! Ko nije u stanju nositi to breme, neka odstupi sa mjesta koje mu samim tim ne pripada.
Samo jos jednom da se citiram. Dosta je bilo pickastog ponasanja, te ovo ovako te ono onako.. Krijemo se kao da nismo najveci i najtrofejniji u drzavi. Mi smo Zeljo, a vi ste picke ! Naguzite nam se po dolasku u vas grad..
Zadnja izmjena: Ajzea, dana/u sri jun 01, 2016 12:42 pm, ukupno mijenjano 1 put.

delinjo
Kontakt:

sri jun 01, 2016 12:42 pm

Neandertalac je napisao/la:

Cega je previse? Pa nista preambiciozno nisu rekli , sve je u okvirima realnog i razumnog.
Ekipa odlicna, samo fali jos taj kotac u vidu trenera.
Svidja mi se njegova ozbiljnost i direktnost, nadam se da ce znati svoju energiju i entuzijazam prenijeti na ekipu.

Poklapaju im se ambicije sa mojima :-)
kada lik kao ti koji je cesto pesimista i koji nije sklon euforiji napise ovako nesto,to mi uljepsa dan znaci da si i ti prepoznao pravi put a to mi se svidja....bravo majstore :palacgore:
GOO ROGER!!!
peRFect!!

1921.ba
Kontakt:

sri jun 01, 2016 12:42 pm

neandratalac konacno zadovoljan :kafa:
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 11 gostiju.

Prijava