Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Ajzea
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto mar 29, 2016 2:06 pm

Grbavica je napisao/la:
Ajzea je napisao/la:200.000 KM !
Znate li vi koliko je to stolica!? :rofl:
Pa toliko si uzeo od ovog Žerinog putovanja u Barcelonu razbojniče...
U jednom pravcu. :kafa:

Naglašavam ponovo, sramotno je sve ispod 8000 protiv Olimpica. Računao sam neki dan, i iako cifra nije relevantna obzirom da nisam upoznat koliko tačno se ljudi učlanilo od kraja polusezone, klubu smo (čitaj "Ajzei smo" :kafa: )donijeli 202.000 KM što plaćanjem ulaznica, što već spomenutim članskim karticama, što donacijama za europsku Grbavicu. Za to vrijeme, klub smo oštetili za 3000KM.. Fascinantna cifra, taman za 50.000KM manja bila. ;)
Ne zaboravimo da još ništa nije završeno, i na kraju bi mogli doseći cifru kojom bi, za ovu sezonu, mogli sami sebe proglasiti generalnim sponzorom.

PS
Ima tu i još neke siće, ali ćemo to udijelite manjem i nemoćnijem sarajevskom klubu, kao donaciju za isplaćivanje premija.
CARSONIO je napisao/la: Ako moze savjet posto sam skupio neke pare sta je bolje clanska ili uplata za evropsku grbavicu
Nije vazno prijatelju, bitno je pomoći klubu na bilo koji način. Ti sam odluči. :)

FKZ1921
Kontakt:

uto mar 29, 2016 2:13 pm

mirzza je napisao/la:
FKZ1921 je napisao/la:Haj jos veceras repka,pa Damir...i dosta.
Ovih dana smo dobro ocejfili,senlucili...i vrijeme je za "prekini isprazni "...
Vratiti se u stvarnost, u sadašnjost i ufatiti se posla.
Od sutra sve podrediti narednoj prvenstvenoj utakmici. Dakle,to treba biti tema svih tema,svuda...
Članska, ko još nije...neovisno što vrijedi samo do 06.2016.
Karta za Olimpik...krenuce prodaja već u petak.
Provjeriti sve oko sebe (raju,familiju...)ko ide ko ne ide. Oni koji idu,idu...oni koji nisu kontali ići,prekontati ih da idu. I na tom planu treba odmah početi raditi i biti uporan. Svaka karta je bitna...
Sta sa onima koji se sad uclane? Nece im vrijediti od juna?
Kako ce se racunati broj clanova u junu? Jel krece od nule pa haj opet ili ...?
Sve članske uplaćene u toku sezone,pa i sad,i u maju recimo,vrijede do kraja sezone. U tom momentu imamo 0 članova i krećemo od pocetka.Tako je svake godine.

diego1921
Kontakt:

uto mar 29, 2016 2:17 pm

jovanmaksimovic je napisao/la:
diego1921 je napisao/la:Meni rekose da nece biti spreman za Olimpic,znaci nema njega i Stane !!
Kakva je situacija sa zutim kartonima,cini mi se da po 2 zuta imaju : Blagojevic,Kosoric,Bogicevic,Sinisa,Miroslav,Memija i jos neko ?
Treba ovo ocistiti do derbija,ne trebamo se igrati s ovim :zeljeznicar1:
baci pogled na temu statistika... tamo sve imas... :palacgore:
Hvala Jovane,iskreno nemam obicaj da ulazim tamo :palacgore:

damirfile
Kontakt:

uto mar 29, 2016 2:23 pm

Znači za evropu ako budu imali prednost pri kupovini ulaznica članovi npr. da se na dan ili dva pirije utakmice ulaznice mogu kupiti samo članovi a na dan utakmice i ostali, važit će samo one koje su kupljene poslije 6.2016.

rios
Kontakt:

uto mar 29, 2016 2:29 pm

Ona ideja o revijalnoj utakmici na kraju sezone u cilju skupljanja sredstava za Grbavicu je odlicna,i sam sam o tome razmisljao nekad ranije i htio napisati ovdje.Nije bitno ko ce igrati protiv prvog tima - veterani,juniori,neki drugi klub, vazno je da se odigra.
Prije Olimpica ide to izvlacenje protivnika u kupu,ja se iskreno nadam Radniku,siguran sam da u dvije utakmice oni ne mogu izaci na kraj sa nama.Uz to cini mi se da i nisu u formi iz prvog dijela - remi kuci sa Olimpicom,poraz od Drine,poraz od Slobode..Oni su moja zelja.
Eh Olimpic..Prvo se nadam,tj. ocekujem posjetu 8+ hiljada.Vrijeme ce izgleda biti fantasticno,termin takodjer dobar,pozitivina prica sa izgradnjom stadiona,dobri rezultati dosad ekipe,svi preduslovi su tu zaista.
O samoj utakmici na terenu sam vec pisao neki dan,Olimpic¸ekipa puna dobrih pojedinaca za PL-e uslove,ali kao tim mi nisu bas najbolje djelovali portiv Viteza.Imat ce i oni motiva da se pokazu dobro na Grbavici,posebno igraci koji su dosli iz Sarajeva i Zelje i mora se utakmici pristupiti maximlno skoncentrisano.Neki rani gol bi sigurno dosta toga olaksao jer svi ocekujemo da ce se oni zatvoriti na Grbavici,iako se ja ne bih iznenadio i da bude drugacije,da krenu ofanzivnije na nas gol jer njima bodovi trebaju,a tesko je ocekivati da ce uspjeti da se odbrane svih 90 minuta protiv ovakvog Zelje.
Bilo kako bilo mi od subote krecemo u kljucnih mjesec dana na oba fronta,nadam se da ce nas povrede i kartoni zaobici jer bi to moglo odigrati i kljucnu ulogu..Jedno znam,ovaj Zeljo zasluzuje podrsku ma kako god zavrsilo :zeljeznicar1:
Zeljeznicar za zivot cijeli !!!

Miralem Pjanic !!

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

teatrale36
Kontakt:

uto mar 29, 2016 2:30 pm

damirfile je napisao/la:Znači za evropu ako budu imali prednost pri kupovini ulaznica članovi npr. da se na dan ili dva pirije utakmice ulaznice mogu kupiti samo članovi a na dan utakmice i ostali, važit će samo one koje su kupljene poslije 6.2016.
Ovo se mora fino regulisati da mi stalni i stari članovi imamo prednost posto ce sad kapacitet biti smanjen( mislim u odnosu na koševo) kako bi nama bile prvo ponuđene karte a ne nekome ko dodje jednom ili dvaput godišnje da on uzme prije stalnih navijača.

Okolele
Kontakt:

Hajde neko izvjestaj kako teku radovi na Grbavici..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

MrRiccoli
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

damirfile je napisao/la:Znači za evropu ako budu imali prednost pri kupovini ulaznica članovi npr. da se na dan ili dva pirije utakmice ulaznice mogu kupiti samo članovi a na dan utakmice i ostali, važit će samo one koje su kupljene poslije 6.2016.
One clanske koje su za ovu sezonu valjda tako. E sad za utakmice nakon 30 juna nek vrijede nove clanske i nadam se da ce clanovi imati pogodnosti pri kupovini ulaznica, a ne da ostanu bez karte radi onih koji nisu uclanjeni

Sent from my C5303 using Tapatalk

FKZ1921
Kontakt:

uto mar 29, 2016 2:31 pm

Tako je...Ako klub drugačije ne odredi.
Treba očekivati da će klub odmah po završetku zadnjeg kola prem.lige u sezoni 2015/16. krenuti sa kampanjom za učlanjenje za narednu sezonu.

damirfile
Kontakt:

uto mar 29, 2016 2:36 pm

FKZ1921 je napisao/la:
Tako je...Ako klub drugačije ne odredi.
Treba očekivati da će klub odmah po završetku zadnjeg kola prem.lige u sezoni 2015/16. krenuti sa kampanjom za učlanjenje za narednu sezonu.
Hvala na odgovoru i to je sasvim ispravno.
Još u toj akciji naglasiti da će članovi imati pravo preče kupovine dan ili dva od ostalih navijača. Ne da se desi da član kupi 3-4 ulaznice :DD: , nego član jednu ulaznicu i to je to. :ganja:

Okolele
Kontakt:

uto mar 29, 2016 2:38 pm

Navijači našeg Željezničara iz Švedske i Belgije su podržali projekat evropske Grbavice i uplatili 1.290 KM.
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

damirfile
Kontakt:

uto mar 29, 2016 2:42 pm

Dijaspora nije izdala :pljesak:

Leon_Professional
Kontakt:

uto mar 29, 2016 2:42 pm

Kako idu uplate?! Ja ocekujem poslije vecerasnje tekme da Visca i jos koji reprezentativac pomognu. Mogli bi mi skupiti jos onoliko koliko je do sad skupljeno! Bravo svi Manijaci i oni koji nisu ali su podrzali. :zeljeznicar1:

Okolele
Kontakt:

uto mar 29, 2016 2:46 pm

Leon_Professional je napisao/la:Kako idu uplate?! Ja ocekujem poslije vecerasnje tekme da Visca i jos koji reprezentativac pomognu. Mogli bi mi skupiti jos onoliko koliko je do sad skupljeno! Bravo svi Manijaci i oni koji nisu ali su podrzali. :zeljeznicar1:
Ja ocekujem do Olimpica preko 100.000..

Plava Porodica
Kontakt:

uto mar 29, 2016 2:47 pm

rios je napisao/la:Ona ideja o revijalnoj utakmici na kraju sezone u cilju skupljanja sredstava za Grbavicu je odlicna,i sam sam o tome razmisljao nekad ranije i htio napisati ovdje.Nije bitno ko ce igrati protiv prvog tima - veterani,juniori,neki drugi klub, vazno je da se odigra.
Prije Olimpica ide to izvlacenje protivnika u kupu,ja se iskreno nadam Radniku,siguran sam da u dvije utakmice oni ne mogu izaci na kraj sa nama.Uz to cini mi se da i nisu u formi iz prvog dijela - remi kuci sa Olimpicom,poraz od Drine,poraz od Slobode..Oni su moja zelja.
Eh Olimpic..Prvo se nadam,tj. ocekujem posjetu 8+ hiljada.Vrijeme ce izgleda biti fantasticno,termin takodjer dobar,pozitivina prica sa izgradnjom stadiona,dobri rezultati dosad ekipe,svi preduslovi su tu zaista.
O samoj utakmici na terenu sam vec pisao neki dan,Olimpic¸ekipa puna dobrih pojedinaca za PL-e uslove,ali kao tim mi nisu bas najbolje djelovali portiv Viteza.Imat ce i oni motiva da se pokazu dobro na Grbavici,posebno igraci koji su dosli iz Sarajeva i Zelje i mora se utakmici pristupiti maximlno skoncentrisano.Neki rani gol bi sigurno dosta toga olaksao jer svi ocekujemo da ce se oni zatvoriti na Grbavici,iako se ja ne bih iznenadio i da bude drugacije,da krenu ofanzivnije na nas gol jer njima bodovi trebaju,a tesko je ocekivati da ce uspjeti da se odbrane svih 90 minuta protiv ovakvog Zelje.
Bilo kako bilo mi od subote krecemo u kljucnih mjesec dana na oba fronta,nadam se da ce nas povrede i kartoni zaobici jer bi to moglo odigrati i kljucnu ulogu..Jedno znam,ovaj Zeljo zasluzuje podrsku ma kako god zavrsilo :zeljeznicar1:
Potpis ,od riječi do riječi. :palacgore:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Plava Porodica
Kontakt:

uto mar 29, 2016 2:50 pm

Naša ljubav ne može izblijedit,mi ćemo te uvijek voljeti! :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Dominic
Kontakt:

uto mar 29, 2016 2:53 pm

Je li se uplate radnim danima mogu uplatiti do 18 sati, kako neko ranije rece?

diego1921
Kontakt:

uto mar 29, 2016 2:56 pm

http://fkzeljeznicar.ba/inicijativa-za- ... eva/19239/" onclick="window.open(this.href);return false;

Plava Porodica
Kontakt:

uto mar 29, 2016 2:58 pm

USVOJITE OVIH 300 MILJA PLUS 100 MILJA OD NAVIJACA,I ETO PRVE ETAŽE OD ISTOKA!
MORAJU USVOJITI,MORAJU!!
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

damirfile
Kontakt:

uto mar 29, 2016 2:59 pm

Ovih 300 000 bi bilo savršeno i odma usmjeriti na na završetak istočne tribine, samo je pitanje kad bi sredstva legla ukoliko se izglasa.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.

Prijava