Sve si rekaoChWilla je napisao/la:što nije negdje drugo pokazao da može?
zato što to hoću - neću nažalost ne može na dugme. zato je i fudbal danas nauka, zato je i sportska psihologija naučna disciplina...ne krivim ga ja ništa, sebe je zajebao mnogo više nego klub, a voli klub i njegovo je dijete. ali mislim da je za veće domete već otpisan slučaj. ako do 28. nisi posložio stvari u glavi ne znam kad ćeš.
ako ikad ostavim te mala to ce biti zbog cure sa PalaHurmasica je napisao/la:
Vozi me na Pale...![]()
![]()
Brate BiH - SvicarskaLARSSON je napisao/la:BiH - Luksemburg
https://www.youtube.com/watch?v=uM35rgs_AN8" onclick="window.open(this.href);return false;
Dzumhur - Raonić
https://www.youtube.com/watch?v=pTdivjvEDQw" onclick="window.open(this.href);return false;
ispravljeno, previd hahadiego1921 je napisao/la:Brate BiH - SvicarskaLARSSON je napisao/la:BiH - Luksemburg
https://www.youtube.com/watch?v=uM35rgs_AN8" onclick="window.open(this.href);return false;
Dzumhur - Raonić
https://www.youtube.com/watch?v=pTdivjvEDQw" onclick="window.open(this.href);return false;
baci pogled na temu statistika... tamo sve imas...diego1921 je napisao/la:Meni rekose da nece biti spreman za Olimpic,znaci nema njega i Stane !!
Kakva je situacija sa zutim kartonima,cini mi se da po 2 zuta imaju : Blagojevic,Kosoric,Bogicevic,Sinisa,Miroslav,Memija i jos neko ?
Treba ovo ocistiti do derbija,ne trebamo se igrati s ovim
Pa toliko si uzeo od ovog Žerinog putovanja u Barcelonu razbojniče...Ajzea je napisao/la:200.000 KM !
Znate li vi koliko je to stolica!?
Druze, Edis nikad nebi pustio da mu Svraka igra, maneken koji je cuvao noge od prvog poziva za repku. Kad se sjetim protiv Plzena kako skace ko zec pa fasovasmo golcinu.Izlija je napisao/la:Iako svojim nastupima pred kraj nije ostavio lijepe uspomene kod velikog dijela navijača meni Svraka nije otpisan. Kod Edisa bi igrao bolje i ako postoji šansa da opet zaigra u Želji ja nevidim prepreke. Većina je ljuta na njega jer znaju da može a to nije pokazao na terenu, ja bih mu opet dao šansu da pokaže šta zna.
Dovoljno za komplet jugAjzea je napisao/la:200.000 KM !
Znate li vi koliko je to stolica!?
Provaljen sam...ChWilla je napisao/la:to ti hoćeš da kažeš da će damir ispasti večeras? ha? ha? HA???
Imas pp pogledajFKZ1921 je napisao/la:Haj jos veceras repka,pa Damir...i dosta.
Ovih dana smo dobro ocejfili,senlucili...i vrijeme je za "prekini isprazni "...
Vratiti se u stvarnost, u sadašnjost i ufatiti se posla.
Od sutra sve podrediti narednoj prvenstvenoj utakmici. Dakle,to treba biti tema svih tema,svuda...
Članska, ko još nije...neovisno što vrijedi samo do 06.2016.
Karta za Olimpik...krenuce prodaja već u petak.
Provjeriti sve oko sebe (raju,familiju...)ko ide ko ne ide. Oni koji idu,idu...oni koji nisu kontali ići,prekontati ih da idu. I na tom planu treba odmah početi raditi i biti uporan. Svaka karta je bitna...
Sta sa onima koji se sad uclane? Nece im vrijediti od juna?FKZ1921 je napisao/la:Haj jos veceras repka,pa Damir...i dosta.
Od sutra sve podrediti narednoj prvenstvenoj utakmici. Dakle,to treba biti tema svih tema,svuda...
Provjeriti sve oko sebe (raju,familiju...)ko ide ko ne ide. Oni koji idu,idu...oni koji nisu kontali ići,prekontati ih da idu. I na tom planu treba odmah početi raditi i biti uporan. Svaka karta je bitna...
Ako moze savjet posto sam skupio neke pare sta je bolje clanska ili uplata za evropsku grbavicuFKZ1921 je napisao/la:Haj jos veceras repka,pa Damir...i dosta.