Zasto? Mislim da je odlican igrac Knezevic.
Ko bi te obradovao?Plava Porodica je napisao/la: ↑sub jun 10, 2017 11:09 pmNajiskrenije nisam nesto obradovan Graovcem.. Prosle sezone je bio ubjedljivo najbolji stoper lige, ali ove sezone nije na tom nivou. Daleko ispod, bojim se da ne bude kao Kerla![]()
Samo je jedan Semir Kerla,Plava Porodica je napisao/la: ↑sub jun 10, 2017 11:09 pmNajiskrenije nisam nesto obradovan Graovcem.. Prosle sezone je bio ubjedljivo najbolji stoper lige, ali ove sezone nije na tom nivou. Daleko ispod, bojim se da ne bude kao Kerla![]()
Nisam mislio nista lose. Znam da je ovo mozda i najbolja opcija trenutno, ali kazem da moze biti top a i top flop.LARS1921 je napisao/la: ↑sub jun 10, 2017 11:10 pmKo bi te obradovao?Plava Porodica je napisao/la: ↑sub jun 10, 2017 11:09 pmNajiskrenije nisam nesto obradovan Graovcem.. Prosle sezone je bio ubjedljivo najbolji stoper lige, ali ove sezone nije na tom nivou. Daleko ispod, bojim se da ne bude kao Kerla![]()
Nisam ni rekao, samo pitamPlava Porodica je napisao/la: ↑sub jun 10, 2017 11:11 pmNisam mislio nista lose. Znam da je ovo mozda i najbolja opcija trenutno, ali kazem da moze biti top a i top flop.LARS1921 je napisao/la: ↑sub jun 10, 2017 11:10 pmKo bi te obradovao?Plava Porodica je napisao/la: ↑sub jun 10, 2017 11:09 pmNajiskrenije nisam nesto obradovan Graovcem.. Prosle sezone je bio ubjedljivo najbolji stoper lige, ali ove sezone nije na tom nivou. Daleko ispod, bojim se da ne bude kao Kerla![]()
Tako je kod nas uvijek. Mi ne mozemo dovesti igraca a garantovati da ce biti pojacanje.Plava Porodica je napisao/la: ↑sub jun 10, 2017 11:11 pmNisam mislio nista lose. Znam da je ovo mozda i najbolja opcija trenutno, ali kazem da moze biti top a i top flop.LARS1921 je napisao/la: ↑sub jun 10, 2017 11:10 pmKo bi te obradovao?Plava Porodica je napisao/la: ↑sub jun 10, 2017 11:09 pmNajiskrenije nisam nesto obradovan Graovcem.. Prosle sezone je bio ubjedljivo najbolji stoper lige, ali ove sezone nije na tom nivou. Daleko ispod, bojim se da ne bude kao Kerla![]()
I to sto kazes.. Ali eto po meni su izuzetak Subic i Ramovic ovaj prelazni.. Po meni obojica su na odlicnom nivou igre par sezona i mislim da ne bi bilo greske. A svi ostali su gatanje kao sto kazesAjzea je napisao/la: ↑sub jun 10, 2017 11:13 pmTako je kod nas uvijek. Mi ne mozemo dovesti igraca a garantovati da ce biti pojacanje.Plava Porodica je napisao/la: ↑sub jun 10, 2017 11:11 pmNisam mislio nista lose. Znam da je ovo mozda i najbolja opcija trenutno, ali kazem da moze biti top a i top flop.
Ovaj Sandro ce, ako dodje, biti ili najbolji ili najgori. Na cehri mu vidis da tu nema sredine.
Iz Gr sam, tako da znam. Suruje dobro Husara Zrinjskim.
Da li si ga gledao kako igra?Kospicar je napisao/la: ↑sub jun 10, 2017 11:17 pm
Odlican? 22 utakmice, 2 asistencije.
Golovi su mu spansko selo
Evo, po pitanju tih igraca, ja se apsolutno slazem sa tobom. I ja isto tako mislim.Plava Porodica je napisao/la: ↑sub jun 10, 2017 11:16 pmI to sto kazes.. Ali eto po meni su izuzetak Subic i Ramovic ovaj prelazni.. Po meni obojica su na odlicnom nivou igre par sezona i mislim da ne bi bilo greske. A svi ostali su gatanje kao sto kazesAjzea je napisao/la: ↑sub jun 10, 2017 11:13 pmTako je kod nas uvijek. Mi ne mozemo dovesti igraca a garantovati da ce biti pojacanje.Plava Porodica je napisao/la: ↑sub jun 10, 2017 11:11 pm
Nisam mislio nista lose. Znam da je ovo mozda i najbolja opcija trenutno, ali kazem da moze biti top a i top flop.
Ovaj Sandro ce, ako dodje, biti ili najbolji ili najgori. Na cehri mu vidis da tu nema sredine.![]()