Okolele je napisao/la:Ako se Miske zainati dovest ce ga..Leon_Professional je napisao/la:Kozulj! Ali vjerovatnoca da on dodje je isto da Messi ode u Real.

Okolele je napisao/la:Ako se Miske zainati dovest ce ga..Leon_Professional je napisao/la:Kozulj! Ali vjerovatnoca da on dodje je isto da Messi ode u Real.
Slazem se za proteste.. 100 Ljudi 100 cudi.. Nije to lahko iskontrolisati taman da su svi koji dodju najveci finjaci, a znamo da nas je blentavih puno vise.. Jedino ako bas bude potrebe probati izmajmunisati neko "spontano" okupljanje bez organizatora.. Rastjerala bi nas murija za deset minuta al bar bi nas vidjeli oni koji treba da nas vide i cuju..cala je napisao/la:Lahko je hajcat raju sa strane. Treba neko i preuzet odgovornost organizatora protesta, nije to samo ono hajmo se skupit pa sta bude.
Za udruzenje navijaca ne znam, ali sigurno postoji razlog zasto oni nisu izdali saopstenje. Da li je udruzenje vise aktivno, funkcionise li?
Nije bas po zakonu graditi bez dozvola.. Nas je sila natjerala na takav potez jer svi smo svjesni sta ce se desiti ako sad ne budemo gradili..Izlija je napisao/la:Bezveze se mi intereno prepiremo, neki su sa prepirkama otišli i nisko ali sve u stvari vruće glave. Glava vruća samo može belaj napraviti. Uprava je sve uradila po zakonu i to zavela i dokumentovala, nisu jaki sportski ali su u papirima maheri i nemojte se uopšte nervirati oko ovih stvari. Sve je urađeno unutar zakonskih okvira i u korist kluba a paščad što laju okolo samo sami sebi izbijaju argumente iz ruku. Evo se fino vidi koliko su nepismeni i šta je u stvari njihov cilj, njihovu ofanzivu nesmijemo sada prekidati dok se u potpunosti ne otkriju a kada se to desi j*bali su ježa u leđa.
Bravo majstore...za_zivot_cijeli je napisao/la:najjaci demant vezan za ove lazne optuzbe koji mozemo uputiti prema javnosti jeste nastavak naseg transparentnog poslovanja, drustveno odgovornih aktivnosti, rada na obnovi stadiona, pojacavanja tima i strucnog staba, postizanja rezultata.... to je ono sto je validno i sto ima jacu snagu od bilo kakvog demanta.
naravno, osim toga mi moramo poceti lobirati i traziti podrsku od objektivnih i nepotkupljivih novinara i medijskih kuca kojima je cilj razotkrivanje istine i objektivno izvjestavanje.
ono sto smo sinoc vidjeli u emisiji pod plastom "istrazivackog novinarstva" je u najmanju ruku smijesno. zalosno. da je ovo normalna i pravno uredjena drazava zbog onakvih optuzbi konstruisanih na lazima i bez ikakvog pokrica neko bi vec danas odgovorao. nama kao Klubu i kolektivu se nanosi velika steta i za to neko morao biti odgovoran. ne smijemo dopustiti da to prodje bez sudskog epiloga.
zbijmo redove.
svaku objavu sa zvanicne stranice dijelimo putem socijalnih mreza. komentirajamo i demantirajmo putem komentara na tekstovima, putem foruma sirimo istinu, lobirajmo kod prijatelja koji rade u medijima, lobirajmo uvijek i svuda... ukoliko uspijemo pokrenuti cijelu armiju nasih navijaca ti ljigavci i politicki poltroni zajedno sa svojim nalogodacima nam nece moci nista.
evo, s obzirom da vjerujem da ovaj forum prate i novinari drugih medijskih kuca, apeliram i na njih da se ukljuce u cijelu pricu. molim ih neka svoj posao rade temeljito, casno i posteno. nista vise i nista manje.
nama je Zeljo svetinja i niko se od nas ne brine vise o buducnosti naseg kluba. mi znamo sta je za nas najbolje. znamo da smo sa ovim ljudima na pravom putu. mozda bi svi mi zeljeli da se krecemo brze ali smo svjesni da za velike korake moramo jos puno pure pojesti. dvije decenije se nas klub ruinira i tesko je sve popraviti za par mjeseci ili godinu. ali mi smo prepoznali htijenje, namjere, strucnost, rad, i nastojanja onih koji nas danas predstavljaju. ko moze reci da je jedan Vedran Vukotic lopov, ili jedan Amar Bajramovic, ili Marko Dmitrovic... ko to moze reci za jednog Senada Misimovica ili Dejana Nikolica!? ili naseg pocasnog predsjenika Ivicu Osima!?
s druge strane, pogledajte samo ko o nama govori lazi, ko nas klevece i povlaci po medijama.
i na kraju poruka svim nasim dusmanima.
https://www.youtube.com/watch?v=UrFoVSWoDFk
A još je veća zajebancija igrati se sa manijacima, jači smo od njih u svakom pogledu to će i izbori pokazati mamu im lopovsku.boja mora je napisao/la:Ma napad na mreži je naručio lično Koldžo a znajući s kim imamo posla i ko stoji iza njega nije baš zajebancija.
Virtu4L je napisao/la:Sretan prvi jun, uglješadan
12:00 hOkolele je napisao/la:U koliko sati je press..?
Vjeruješ li da je i to po zakonu, ima rupa i tu, rupa je to da je moguće nešto napraviti na svojoj zemlji bez dozvole i saglasnosti države koja ti može odobriti legalizaciju postojećeg stanja. Rupa u zakonu ima i više nego zakona tako da vas bezveze buni ovo što se sada radi bez dozvole.Hadzijalagic je napisao/la:Nije bas po zakonu graditi bez dozvola.. Nas je sila natjerala na takav potez jer svi smo svjesni sta ce se desiti ako sad ne budemo gradili..Izlija je napisao/la:Bezveze se mi intereno prepiremo, neki su sa prepirkama otišli i nisko ali sve u stvari vruće glave. Glava vruća samo može belaj napraviti. Uprava je sve uradila po zakonu i to zavela i dokumentovala, nisu jaki sportski ali su u papirima maheri i nemojte se uopšte nervirati oko ovih stvari. Sve je urađeno unutar zakonskih okvira i u korist kluba a paščad što laju okolo samo sami sebi izbijaju argumente iz ruku. Evo se fino vidi koliko su nepismeni i šta je u stvari njihov cilj, njihovu ofanzivu nesmijemo sada prekidati dok se u potpunosti ne otkriju a kada se to desi j*bali su ježa u leđa.
Rekoh ti sinoc, ne glupetaj.Model1964 je napisao/la:Čekamo da se ova ultra djeca probude između 12h i 13h, popiju nekoliko kafica, zaliju kojom pivom, pa da se onda dogovore oko potrebe za saopštenjem. Ako koji, nedaj bože, nije dobro izdrko, od saopđtenja nema ništa.Veteran je napisao/la:Treba biti oprezan...šta ako bi se skupio mali broj ljudi? Nije ovo vrijeme za takvo pokazivanje podrške. Treba objaviti pismeni stav udruženja, grupe, svih Manijaka, i to bi se medijski podržalo. U ovom momentu bi po meni to bilo dovoljno. Za sve ostalo ja bi čekao prvu utakmicu i pokazao šta Manijaci misle o upravi, ašta o sportskom društvu.
![]()
![]()
Sarajevska jalija za Želju navija
Model1964 je napisao/la:Čekamo da se ova ultra djeca probude između 12h i 13h, popiju nekoliko kafica, zaliju kojom pivom, pa da se onda dogovore oko potrebe za saopštenjem. Ako koji, nedaj bože, nije dobro izdrko, od saopđtenja nema ništa.Veteran je napisao/la:Treba biti oprezan...šta ako bi se skupio mali broj ljudi? Nije ovo vrijeme za takvo pokazivanje podrške. Treba objaviti pismeni stav udruženja, grupe, svih Manijaka, i to bi se medijski podržalo. U ovom momentu bi po meni to bilo dovoljno. Za sve ostalo ja bi čekao prvu utakmicu i pokazao šta Manijaci misle o upravi, ašta o sportskom društvu.
![]()
![]()
Sarajevska jalija za Želju navija
Neke prognoze govore da se, na zalost, nece puno toga promijeniti na izborima.. Tako govore preliminarni podaci anketiranja trenutno najace istrazivacke agencije na Balkanu.. Kupice Nedzad koliko mu bude trebalo u to ne sumnjaj.. Pa levati glasaju za 20 deka kafe i lijepe Koldzine plakate u kampanjama.. Ne bi on vladao duze od jednog mandata da vec nije kupovo na sve moguce nacine..terabajt je napisao/la:A još je veća zajebancija igrati se sa manijacima, jači smo od njih u svakom pogledu to će i izbori pokazati mamu im lopovsku.boja mora je napisao/la:Ma napad na mreži je naručio lično Koldžo a znajući s kim imamo posla i ko stoji iza njega nije baš zajebancija.