Islo djete da ih brani protiv gorila iz Sofije. Nisu oni krivi sto ih svaka iole ozbiljnija navijacka grupa nagu*i...
Salu na stranu, ne vidim neki problem sve dok na terenu ostavlja srce. Ni prvi ni posljednji...
Islo djete da ih brani protiv gorila iz Sofije. Nisu oni krivi sto ih svaka iole ozbiljnija navijacka grupa nagu*i...
Problem je sto se na osnovu lupetanja pokrecu ozbiljne teme i diskusije o radu ljudi u klubu a koje i ne idu bas u korist tih istih ljudi..Leon_Professional je napisao/la: ↑pet jun 09, 2017 6:07 pmU cemu je problem. Ja napisao sto sam cuo, nigdje nisam rekao da je stoposto tacno.Hadzijalagic je napisao/la: ↑pet jun 09, 2017 6:05 pmGdje pise da je trazeno 100.000? Ili smo Leonovu informaciju tek tako uzeli zdravo za gotovo? Ima li ista zvanicnije posto smo napisali dosta stranica na osnovu samo jednog posta gdje se pominje ta cifra ali i mogucnost posudbe uz podjelu zarade od transfera na koju opet, iz ko zna kojih razloga, nismo pristali..Brkoo je napisao/la: ↑pet jun 09, 2017 3:45 pmKlub trenutno jeste na zdravim temeljima ali jos nismo u mogucnosti da placamo tolike cifre za obestecenja. U narednih 2-3 godine sa ovim tempom napredovanja vjerovatno cemo i to moci..
@Jaozinho, Jasarevic ne vrijedi toliko. Nije igrac koji bi bio prevaga pa da se isplati dati toliko za njega..
I nije bitno vrijedi li igrac 100k ili koliko god.. Bitno je mozemo li mi ili ne izdvojiti toliki novac za jednog igraca.. Ocigledno je da ne mozemo i da ce se i u buduce nasa transfer politika oslanjati na slobodne igrace za koje ne treba placati bilo kakva fin. sredstva..
Sto se tice ove utakmice ljut sam bio samo na naše lelemudane a poslije sam se cudio njihovom slavlju titule koju je osvojio Zrinjski.O papaniji koja je poslije utakmice a i sad svašta bulazni ne treba ni slova potrošiti.Puno smo mi gorih stvari dozivjeli od njih nego što je ovaj poraz na terenu.Uvijek smo izlazili kao pobjednici pa i poslije ovog poraza mislim da cemo izaci kao pobjednici jer je ta utakmica mnogima otvorila oci i pokazala kojim putem Zeljo mora ici.psihopata je napisao/la: ↑pet jun 09, 2017 6:06 pmistog sam misljenjaPlavi orkestar je napisao/la: ↑pet jun 09, 2017 5:59 pmNe.Popišo bi se i na klub i na titulu.Ni u snu tako nešto nebi pomislio.I ne odnosi se ovo što sam napisao na tu utakmicu,gledam u globalu.Mislim i da Ivica nije konkretno mislio na tu utakmicu.![]()
A dobro je kad neko napise Tica doveo ovu djecu, pa svi likuju, klanjaju se.Hadzijalagic je napisao/la: ↑pet jun 09, 2017 6:13 pmProblem je sto se na osnovu lupetanja pokrecu ozbiljne teme i diskusije o radu ljudi u klubu a koje i ne idu bas u korist tih istih ljudi..Leon_Professional je napisao/la: ↑pet jun 09, 2017 6:07 pmU cemu je problem. Ja napisao sto sam cuo, nigdje nisam rekao da je stoposto tacno.Hadzijalagic je napisao/la: ↑pet jun 09, 2017 6:05 pm
Gdje pise da je trazeno 100.000? Ili smo Leonovu informaciju tek tako uzeli zdravo za gotovo? Ima li ista zvanicnije posto smo napisali dosta stranica na osnovu samo jednog posta gdje se pominje ta cifra ali i mogucnost posudbe uz podjelu zarade od transfera na koju opet, iz ko zna kojih razloga, nismo pristali..
I nije bitno vrijedi li igrac 100k ili koliko god.. Bitno je mozemo li mi ili ne izdvojiti toliki novac za jednog igraca.. Ocigledno je da ne mozemo i da ce se i u buduce nasa transfer politika oslanjati na slobodne igrace za koje ne treba placati bilo kakva fin. sredstva..
Da se od kraja rata radilo na nacin na koji se sad radi mogli bi sad placati obestecenja u stotinama hiljada, mozda cak i milionima. Najboljii primjer ovoga je ovaj ugovor sa SK na tri godine, gdje se jedan takav gigant nasem klubu javio za saradnju. Klub tek par godina funkcionise "normalno", odnosno po zakonu, za dvije-tri godine moci cemo vjerovatno placati obestecenja..Hadzijalagic je napisao/la: ↑pet jun 09, 2017 6:05 pmGdje pise da je trazeno 100.000? Ili smo Leonovu informaciju tek tako uzeli zdravo za gotovo? Ima li ista zvanicnije posto smo napisali dosta stranica na osnovu samo jednog posta gdje se pominje ta cifra ali i mogucnost posudbe uz podjelu zarade od transfera na koju opet, iz ko zna kojih razloga, nismo pristali..Brkoo je napisao/la: ↑pet jun 09, 2017 3:45 pmKlub trenutno jeste na zdravim temeljima ali jos nismo u mogucnosti da placamo tolike cifre za obestecenja. U narednih 2-3 godine sa ovim tempom napredovanja vjerovatno cemo i to moci..
@Jaozinho, Jasarevic ne vrijedi toliko. Nije igrac koji bi bio prevaga pa da se isplati dati toliko za njega..
storm_raider je napisao/la: ↑pet jun 09, 2017 6:13 pmPosljednje upozorenje za sve vas koji ste usli u onakvu diskusiju, da ne idem sada poimenicno. Nemojte da se ponovi.
Nastavite o Zelji.
Dosta ovog lupetanja pravi stetu.. Raja ili nije svjesna toga ili svjesno zeli praviti stetu.. Trece nema..
ChWilla znamo o cemu je rijec. Eto do sad nije bilo mahalskih i pisanja sta je neko nacuo. Sad odjednom se neko pobunio i nesto ne odgovara.
Ja rekao Leonu on vama prenio.Hadzijalagic je napisao/la: ↑pet jun 09, 2017 6:05 pmGdje pise da je trazeno 100.000? Ili smo Leonovu informaciju tek tako uzeli zdravo za gotovo? Ima li ista zvanicnije posto smo napisali dosta stranica na osnovu samo jednog posta gdje se pominje ta cifra ali i mogucnost posudbe uz podjelu zarade od transfera na koju opet, iz ko zna kojih razloga, nismo pristali..Brkoo je napisao/la: ↑pet jun 09, 2017 3:45 pmKlub trenutno jeste na zdravim temeljima ali jos nismo u mogucnosti da placamo tolike cifre za obestecenja. U narednih 2-3 godine sa ovim tempom napredovanja vjerovatno cemo i to moci..
Ma visak je garant. Realno, kada je pruzao najbolje partije igrao i u prvenstvu i u Europa Ligi na polusezoni decko otpisan. Mislim da je cak i isti trener bio kao sada( mozda i grijesim ). Trebali su se nasi vec "dogovoriti" ako uspije papire uzeti da pravo na potpis dodje.Jaozinho22 je napisao/la: ↑pet jun 09, 2017 6:39 pmVidjet ćemo u ponedjeljak šta će biti s Subom,ako kažu da je višak u Partizanu,treba brzo i expresno reagovat.![]()