Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

BlwD
Prijatelj foruma
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet jun 09, 2017 6:07 pm

Ajzea je napisao/la:
pet jun 09, 2017 5:35 pm
salle86 je napisao/la:
pet jun 09, 2017 5:33 pm
slika

Dino ?
Matere mi, bas mu drago. Jos cu pomisliti da mozda ipak nije za nas navijao od rodjenja. :rofl:
Islo djete da ih brani protiv gorila iz Sofije. Nisu oni krivi sto ih svaka iole ozbiljnija navijacka grupa nagu*i...

Salu na stranu, ne vidim neki problem sve dok na terenu ostavlja srce. Ni prvi ni posljednji...

Omar500
Moderator
Kontakt:

pet jun 09, 2017 6:10 pm

Fina informacija za Hasanovica, svaka cast momku, zasluzio je. Za Dinu Besirevica se svasta mislilo, Slavko kad je dosao u Radnik htio ga otjerati haman, i vidimo gdje je sada, na rezervnom spisku reprezentacije, a ovdje bi svi voljeli da je nas igrac. Nas Dino je strasan fajter na terenu, a i mimo njega radi i nevjerovatno je uporan. Dao Bog da su Zeric i Mujagic kao on sto se tice rada na sebi, pa ne bi im bilo ravnih. Mi ne mozemo imati 25 igraca podjednakih kvaliteta, a kada je vec tako, dobro je imati i ovakve igrace. Normalno da su bitni u ekipi i oni koji podizu atmsferu u svlacionici i koji bodre ekipu. Sjetim se Beganovica kako je vristao sa klupe 'Tako je!' na svaki postignuti gol u Mostaru kad smo razbili Zrinjski. Najezim se na tu pomisao!
A i iskreno da vam kazem, postoji veca mogucnost da Hasanovic bude u prvih 11 nekad u buducnosti nego neki mnogo talentovaniji igraci. Bas zbog tog pristupa preko kojeg moze doci veliki napredak. Ne mora to biti uvijek slucaj, naravno.
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

Hadzijalagic
Kontakt:

pet jun 09, 2017 6:13 pm

Leon_Professional je napisao/la:
Hadzijalagic je napisao/la:
pet jun 09, 2017 6:05 pm
Brkoo je napisao/la:
pet jun 09, 2017 3:45 pm
Klub trenutno jeste na zdravim temeljima ali jos nismo u mogucnosti da placamo tolike cifre za obestecenja. U narednih 2-3 godine sa ovim tempom napredovanja vjerovatno cemo i to moci..

@Jaozinho, Jasarevic ne vrijedi toliko. Nije igrac koji bi bio prevaga pa da se isplati dati toliko za njega..
Gdje pise da je trazeno 100.000? Ili smo Leonovu informaciju tek tako uzeli zdravo za gotovo? Ima li ista zvanicnije posto smo napisali dosta stranica na osnovu samo jednog posta gdje se pominje ta cifra ali i mogucnost posudbe uz podjelu zarade od transfera na koju opet, iz ko zna kojih razloga, nismo pristali..

I nije bitno vrijedi li igrac 100k ili koliko god.. Bitno je mozemo li mi ili ne izdvojiti toliki novac za jednog igraca.. Ocigledno je da ne mozemo i da ce se i u buduce nasa transfer politika oslanjati na slobodne igrace za koje ne treba placati bilo kakva fin. sredstva..
U cemu je problem. Ja napisao sto sam cuo, nigdje nisam rekao da je stoposto tacno.
Problem je sto se na osnovu lupetanja pokrecu ozbiljne teme i diskusije o radu ljudi u klubu a koje i ne idu bas u korist tih istih ljudi..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

storm_raider
Kontakt:

Posljednje upozorenje za sve vas koji ste usli u onakvu diskusiju, da ne idem sada poimenicno. Nemojte da se ponovi.

Nastavite o Zelji.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Plavi orkestar
Kontakt:

pet jun 09, 2017 6:14 pm

psihopata je napisao/la:
pet jun 09, 2017 6:06 pm
Plavi orkestar je napisao/la:
pet jun 09, 2017 5:59 pm
psihopata je napisao/la:
pet jun 09, 2017 5:47 pm

moze li samo jedno pitanje,nije nikakva provokacija,samo zelim iskren odgovor ako moze,da li bi ti volio da su nas pitari pustili na kosevu?
Ne.Popišo bi se i na klub i na titulu.Ni u snu tako nešto nebi pomislio.I ne odnosi se ovo što sam napisao na tu utakmicu,gledam u globalu.Mislim i da Ivica nije konkretno mislio na tu utakmicu.
istog sam misljenja :palacgore:
Sto se tice ove utakmice ljut sam bio samo na naše lelemudane a poslije sam se cudio njihovom slavlju titule koju je osvojio Zrinjski.O papaniji koja je poslije utakmice a i sad svašta bulazni ne treba ni slova potrošiti.Puno smo mi gorih stvari dozivjeli od njih nego što je ovaj poraz na terenu.Uvijek smo izlazili kao pobjednici pa i poslije ovog poraza mislim da cemo izaci kao pobjednici jer je ta utakmica mnogima otvorila oci i pokazala kojim putem Zeljo mora ici.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja".

Leon_Professional
Kontakt:

pet jun 09, 2017 6:15 pm

Leon_Professional je napisao/la:

Gdje pise da je trazeno 100.000? Ili smo Leonovu informaciju tek tako uzeli zdravo za gotovo? Ima li ista zvanicnije posto smo napisali dosta stranica na osnovu samo jednog posta gdje se pominje ta cifra ali i mogucnost posudbe uz podjelu zarade od transfera na koju opet, iz ko zna kojih razloga, nismo pristali..

I nije bitno vrijedi li igrac 100k ili koliko god.. Bitno je mozemo li mi ili ne izdvojiti toliki novac za jednog igraca.. Ocigledno je da ne mozemo i da ce se i u buduce nasa transfer politika oslanjati na slobodne igrace za koje ne treba placati bilo kakva fin. sredstva..
U cemu je problem. Ja napisao sto sam cuo, nigdje nisam rekao da je stoposto tacno.
Problem je sto se na osnovu lupetanja pokrecu ozbiljne teme i diskusije o radu ljudi u klubu a koje i ne idu bas u korist tih istih ljudi..
A dobro je kad neko napise Tica doveo ovu djecu, pa svi likuju, klanjaju se.
Dobro je kad se lupi da je Cenan za nesto zasluzan a nije.

U tim lupetanjima ima vise namjere da se neka slika pogresna stvori nego ovdje. Dvostruki arsini.
Eto ja sam neprijatelj. Izmisljamo opet sami sebi.
I usput kako znas da je lupetanje. Imas zvanicne informacije, podijeli onda s nama.

Brkoo
Kontakt:

pet jun 09, 2017 6:18 pm

Brkoo je napisao/la:
Klub trenutno jeste na zdravim temeljima ali jos nismo u mogucnosti da placamo tolike cifre za obestecenja. U narednih 2-3 godine sa ovim tempom napredovanja vjerovatno cemo i to moci..

@Jaozinho, Jasarevic ne vrijedi toliko. Nije igrac koji bi bio prevaga pa da se isplati dati toliko za njega..

Da se od kraja rata radilo na nacin na koji se sad radi mogli bi sad placati obestecenja u stotinama hiljada, mozda cak i milionima. Najboljii primjer ovoga je ovaj ugovor sa SK na tri godine, gdje se jedan takav gigant nasem klubu javio za saradnju. Klub tek par godina funkcionise "normalno", odnosno po zakonu, za dvije-tri godine moci cemo vjerovatno placati obestecenja..
Zadnja izmjena: Brkoo, dana/u pet jun 09, 2017 6:19 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

ChWilla
Kontakt:

nema zvaničnih informacija, a ovih nezvaničnih je jedno 92% lupetanje.
gradi željo boli te *****

reks1
Kontakt:

pet jun 09, 2017 6:19 pm

Gospodin Osim se samo ibreti na radovanje laznih Sarajlija nakon sto je penal realizovan u Bijeljini,Veca radost bila tada nego kad su oni dali go!

boju dao si nebu...
Kontakt:

pet jun 09, 2017 6:20 pm

storm_raider je napisao/la:
Posljednje upozorenje za sve vas koji ste usli u onakvu diskusiju, da ne idem sada poimenicno. Nemojte da se ponovi.

Nastavite o Zelji.
:palacgore:

Nas Zeljo, jedino sto je vrijedno! :zeljeznicar1:
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!

Hadzijalagic
Kontakt:

pet jun 09, 2017 6:21 pm

ChWilla je napisao/la:
Dosta ovog lupetanja pravi stetu.. Raja ili nije svjesna toga ili svjesno zeli praviti stetu.. Trece nema..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

Leon_Professional
Kontakt:

pet jun 09, 2017 6:24 pm

ChWilla je napisao/la:
ChWilla znamo o cemu je rijec. Eto do sad nije bilo mahalskih i pisanja sta je neko nacuo. Sad odjednom se neko pobunio i nesto ne odgovara.

Samo je rijec o dvostrukim arsinima, kad su posteni sto kad se laze u nasu korist se ne pobude.
Stvarate kult, smarate s pravdanjem svega i svacega. To nicemu dobrom ne moze voditi.
Dzeki da nisu govorili gdje grijesi ne bi bio ovdje gdje jest.

ChWilla
Kontakt:

pet jun 09, 2017 6:29 pm

raja se traži. traže se neki koji bi da su nešto što nisu, traže se neki koji su bili a više nisu, traže se neki koji i ne znaju šta bi...da mu ponudiš da nacrta šta hoće on ne bi znao šta bi, i tako dalje.
gradi željo boli te *****

Jaozinho22

pet jun 09, 2017 6:31 pm

Brkoo je napisao/la:

Ja rekao Leonu on vama prenio.
Nije bila poenta u izdvajanju,mali bi došao dzaba uz određene uvjete. Nisu se dogovorili i gotovo idemo dalje.
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

Pinkii
Kontakt:

pet jun 09, 2017 6:33 pm

SARAJEVSKI PLAVI :zeljeznicar1:

GoodisonPark
Kontakt:

pet jun 09, 2017 6:33 pm

Preventivna sekiracija uzela maha.. Apsolutno nepotrebno.

Ako pred narednu sezonu ne dođu ti neki igrači koje bi mi voljeli vidjeti u našem dresu mi ćemo i dalje pratiti i navijati za Želju. Ako naša igra ne bude baš onakva kakvu bi željeli mi ćemo kritikovati ali ćemo i dalje ostati vjerni klubu sa Grbavice. Ako naš Željo ne bude najbolji ove sezone, ako ne bude prvak, mi ćemo i pored te činjenice opet i u sljedećoj bodriti plave svim srcem i biti redovni na utakmicama fk Željezničar.

Navedeno gore su činjenice jer mi rezervnog kluba nemamo niti ga želimo imati. Zato dajte malo više sabura i vjere u bolje sutra..

Također ovo napisano suštinski gledano jesu floskule ali da se primjetiti da mnogi zaboravljaju ovo tj. nemaju strpljenja i žele da se desi SVE sad i odmah. Ne može jednostavno, jer ni u životu ni u fudbalu ne ide to tako lagano.. Neka stvari idu svojim tokom pa ćemo možda za koju godinu na ovaj period gledati kao na težak period tranzicije koju smo morali istrpiti da bi prešli na neki novi, bolji nivo.. Ne može ništa preko noći pa da se na glavu sad svi nasadimo..
Željo samo Željo!!!

Bekrija majstore goodison je uz tebe!

Europa League - We are coming!

Plava Porodica
Kontakt:

pet jun 09, 2017 6:38 pm

Zapnite bolan za Subasu!
Yebemu mater nadjite vise nekog mladog beka koji zeli ici naprijed, a ne mrtvace i poluigrace.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Jaozinho22

pet jun 09, 2017 6:39 pm

Vidjet ćemo u ponedjeljak šta će biti s Subom,ako kažu da je višak u Partizanu,treba brzo i expresno reagovat. :kafa:
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

Reha1921
Kontakt:

Kakav nam je Sportski direktor dovesce nam nekog kloca ko Stojanovica

Plava Porodica
Kontakt:

pet jun 09, 2017 6:42 pm

Jaozinho22 je napisao/la:
Vidjet ćemo u ponedjeljak šta će biti s Subom,ako kažu da je višak u Partizanu,treba brzo i expresno reagovat. :kafa:
Ma visak je garant. Realno, kada je pruzao najbolje partije igrao i u prvenstvu i u Europa Ligi na polusezoni decko otpisan. Mislim da je cak i isti trener bio kao sada( mozda i grijesim ). Trebali su se nasi vec "dogovoriti" ako uspije papire uzeti da pravo na potpis dodje.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.

Prijava