Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

dell21
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri jun 01, 2016 9:39 am

Veteran je napisao/la:Treba biti oprezan...šta ako bi se skupio mali broj ljudi? Nije ovo vrijeme za takvo pokazivanje podrške. Treba objaviti pismeni stav udruženja, grupe, svih Manijaka, i to bi se medijski podržalo. U ovom momentu bi po meni to bilo dovoljno. Za sve ostalo ja bi čekao prvu utakmicu i pokazao šta Manijaci misle o upravi, ašta o sportskom društvu.
:zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
U ovo se ne bi pouzdao do sada smo uvidjeli koji su to prorežimski portali i koji objavljuju samo ono što se plati i što načelnik i stranka naredi.
Možda avaz da bi to na nivo digao ali i oni su u koaliciji sa načelnikovom strankom.

tm8782
Kontakt:

sri jun 01, 2016 9:42 am

salemprolic je napisao/la:slika

Napokon rijesena misterija gdje je gledao Amar kad je rekao cuvenu recenicu!
:pljesak: :pljesak: :pljesak:
Ovo je važan trenutak u historiji Kluba. Tribinu ne grade pojedinci. Tribinu gradi porodica Željo. Gradnja tribine neće biti po modelu javno privatnog partnerstva niti po modelu koncsesije. To će ... podrazumijevati vlasništvo Kluba nad tribinom

Model1964

sri jun 01, 2016 9:42 am

Veteran je napisao/la:Treba biti oprezan...šta ako bi se skupio mali broj ljudi? Nije ovo vrijeme za takvo pokazivanje podrške. Treba objaviti pismeni stav udruženja, grupe, svih Manijaka, i to bi se medijski podržalo. U ovom momentu bi po meni to bilo dovoljno. Za sve ostalo ja bi čekao prvu utakmicu i pokazao šta Manijaci misle o upravi, ašta o sportskom društvu.
Čekamo da se ova ultra djeca probude između 12h i 13h, popiju nekoliko kafica, zaliju kojom pivom, pa da se onda dogovore oko potrebe za saopštenjem. Ako koji, nedaj bože, nije dobro izdrko, od saopđtenja nema ništa.
Sarajevska jalija za Želju navija :lol:
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

Veteran1965
Kontakt:

sri jun 01, 2016 9:43 am

Ma Avaz bi sigurno, ali se može malo izlobirati, ima nas Željovaca svugdje ;) . Sigurno bi više ljudi vidjelo, nego sinošnju emisiju. Ja fkt ne znam ko još gleda tu federalnu...
Samo 5% i ni stolice više!!!!

mirzza
Kontakt:

sri jun 01, 2016 9:47 am

Leon_Professional je napisao/la:Kozulj! Ali vjerovatnoca da on dodje je isto da Messi ode u Real.
To jest, al da bi nam lego, lego bi fakat.

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

sri jun 01, 2016 9:48 am

Model1964 je napisao/la:
Čekamo da se ova ultra djeca probude između 12h i 13h, popiju nekoliko kafica, zaliju kojom pivom, pa da se onda dogovore oko potrebe za saopštenjem. Ako koji, nedaj bože, nije dobro izdrko, od saopđtenja nema ništa.
Uz duzno postovanje, zasto moras toliko da kenjas na sabahu ?

nookey
Kontakt:

sri jun 01, 2016 9:48 am

ellaxaz je napisao/la:Ko ce raditi priloge za narednu umrezenu mrezu, ipak ova novinarka je razgovarala sa Mirsom Siljkom, a to koliko znamo ostavlja trajne posljedice?
Pa ostavilo je, zarezi joj ne rade :kafa:

SarajlijaTM
Kontakt:

sri jun 01, 2016 9:52 am

Model1964 je napisao/la:
Ne lupaj gluposti,o stvarima o kojima veze nemas. Da ti ne objasnjavam dalje,provaljujes se :ne:
Za Želju se ne navija,Željo se VOLI !!!

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

sri jun 01, 2016 9:57 am

pinki je napisao/la:
ellaxaz je napisao/la:Ko ce raditi priloge za narednu umrezenu mrezu, ipak ova novinarka je razgovarala sa Mirsom Siljkom, a to koliko znamo ostavlja trajne posljedice?
Pa ostavilo je, zarezi joj ne rade :kafa:
Morate shvatiti zenu. Kriza je u javnin emiterima. Visok datum. Svaka donacija je dobrodosla. :)

AsharaK
Administrator
Kontakt:

sri jun 01, 2016 9:59 am

Momci, otisli ste predaleko sa Manijacima. Vratite se granicama normale. Volim te Zeljo
Željezničar ante portas !

SarajlijaTM
Kontakt:

sri jun 01, 2016 10:05 am

Violina,Real,Milan,tim redosljedom :rofl: :rofl: :rofl:

slika

Da malo presjecemo glupu raspravu
Za Želju se ne navija,Željo se VOLI !!!

Okolele
Kontakt:

sri jun 01, 2016 10:06 am

Leon_Professional je napisao/la:Kozulj! Ali vjerovatnoca da on dodje je isto da Messi ode u Real.
Ako se Miske zainati dovest ce ga.. :ganja:
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

ponosannavas
Kontakt:

sri jun 01, 2016 10:12 am

TI neki protesti ne dolaze u obzir sada. Kako ne kontate da su ovo uplete velike ribe. 20 godina i više se obleće oko ove zemlje. Zbog toga se i nije gradilo. Nije niko iao muda da potegne priču da se ne zamjeri nikome. Protesti mogu kad budemo sigurni da će nas izaći 10.000. Svaki drugi oblik napola organizovan može dovesti ljude u situaciju da briu za svoj posao i egzistenciju. Valjda smo dovoljeno pametni da znate o čemu pričam. Mada ovaj narod evo već 20 godina ne konta neke stvari, ja ipak mislim da smo mi Željovci iznad toga. Na višem nivou. Samo pametno i oprezno. Ništa ishitreno. Saopštenje ok. Neko fino napisano i kratko. Sve ostalo polako. Spustite lopticu.

mula
Kontakt:

sri jun 01, 2016 10:15 am

cikazubo je napisao/la:
reks1 je napisao/la:Dodjem kuci sa sluzbenog puta iza ponoci i umjeso kao svaki normalan insan da odem spavati naletim na minu.Otvorim forum,vidim da je bila emisija na toj cuvenoj tv i desetine stranica
Ukratko poslusajte forumasa koji veli da je ovo prica oko stadiona tj gradnje,zemljista iza stadiona.Znaci pravo za.ebana prica u kojoj su mnogi i veliki i jaki igraci upleteni
Nije u pravu forumas koji veli da je ovo rat izmedju kluba i SD.Mnogo veci jaci napadaju na zemljiste oko i iza tribina.Velika je lova u igri.
Treba i mora se poslusati forumas koji napokon govori o demokratskoj proceduri na jesen i nasoj mogucnosti da pola posla tako zavrsimo,.Napokon .Valjda cete njega poslusati iako nas je par ,doduse manje uvazavanih,odavno agitovala na tu temu
Ako vec nismo u stanju organizovati mirni,demokratski korteo da ne kazem setnju koja bi okupila dovolnjo upozoravajuci broj navijaca,simpatizera ja se pitam mozemo li preko udruzenja,inog foruma ,Orga organizovati peticiju,ili naprosto spisak kojim se imenom i prezimenom daje podrska upravi.Saopstenje je minimum koje navijacke strukture mogu sada ponuditi.
Neki dan sam pitao da li su istinite info o pritiscima na dio navijacke strukture.Evo dobih odgovor i
zao mi je sto je tako i sto jos jednom dobih potvrdu gliba u kojem zivimo.
LJudi moji ako ova uprava ostane sama mi mozemo samo mastati o necemu sto moze biti Zeljo u punom smislu te rijeci.Ovo zaista nije zajebancija i gotovo pa izvjesno je da trpe silne pritiske da ne kazem ucjene ,ali ne bih stavio ruku u vatru da ih nema.Jedno je sto uprava zna sta radi i sta hoce da radi a drugo je koliki su joj kapaciteti da se sama izbori.
Nema utakmica da iskazemo navijacko nezadovoljstvo.Mozda je i bolje tako .Treba traziti druge pametnije nacine da se svima jasno veli na kojoj strani stoji plava armija navijaca,simpatizera,Bosanaca ako hocete na kraju krajeva.
Ovo bi definitivoo zavrsilo dobar dio posla, bilo bi jako lijepo da imamo zvanicni stav navijacke grupe, pa da se krene u neku akciju podrske, tipa igraci protiv navijaca utakmica na Grbavici opustenog karaktera po 15 min poluvrijeme, pa posle neko druzenje, a jug cijeli da napunimo i jakim navijanjem pokazemo snagu i velicinu kluba, bice mi zao ako uprava na kraju posustane pod silnim pritiscima i prijetnjama a mi navijaci da znamo da nismo uradili sve sto je u nasoj moci..
POTPISUJEM!!!
Promjene su proces za koji potrebno je vrijeme.

Funk
Kontakt:

sri jun 01, 2016 10:18 am

Definitivno trebamo stati uz klub sad ko nikad do sad!

CARSONIO
Kontakt:

sri jun 01, 2016 10:19 am

SarajlijaTM je napisao/la:
Model1964 je napisao/la:
Ne lupaj gluposti,o stvarima o kojima veze nemas. Da ti ne objasnjavam dalje,provaljujes se :ne:
Nemoj tako bas me je nasmijao ali je vrijeme da se organizujemo i pomognemo upravi

cala
Kontakt:

sri jun 01, 2016 10:26 am

Lahko je hajcat raju sa strane. Treba neko i preuzet odgovornost organizatora protesta, nije to samo ono hajmo se skupit pa sta bude.
Za udruzenje navijaca ne znam, ali sigurno postoji razlog zasto oni nisu izdali saopstenje. Da li je udruzenje vise aktivno, funkcionise li?

ChWilla
Kontakt:

sri jun 01, 2016 10:32 am

u ovom trenutku bi dobro došlo neko kratko i jasno saopštenje, bukvalno u tri-četiri rečenice, bez hvaljenja i prozivanja ikoga lično.

bilo kakvi protesti ili okupljanje mogu napraviti i kontraefekat ako ne budu baš organizovani kako treba.
Zadnja izmjena: ChWilla, dana/u sri jun 01, 2016 10:44 am, ukupno mijenjano 1 put.
gradi željo boli te *****

boju dao si nebu...
Kontakt:

sri jun 01, 2016 10:33 am

storm_raider je napisao/la:
reks1 je napisao/la:Dodjem kuci sa sluzbenog puta iza ponoci i umjeso kao svaki normalan insan da odem spavati naletim na minu.Otvorim forum,vidim da je bila emisija na toj cuvenoj tv i desetine stranica
Ukratko poslusajte forumasa koji veli da je ovo prica oko stadiona tj gradnje,zemljista iza stadiona.Znaci pravo za.ebana prica u kojoj su mnogi i veliki i jaki igraci upleteni
Nije u pravu forumas koji veli da je ovo rat izmedju kluba i SD.Mnogo veci jaci napadaju na zemljiste oko i iza tribina.Velika je lova u igri.
Treba i mora se poslusati forumas koji napokon govori o demokratskoj proceduri na jesen i nasoj mogucnosti da pola posla tako zavrsimo,.Napokon .Valjda cete njega poslusati iako nas je par ,doduse manje uvazavanih,odavno agitovala na tu temu
Ako vec nismo u stanju organizovati mirni,demokratski korteo da ne kazem setnju koja bi okupila dovolnjo upozoravajuci broj navijaca,simpatizera ja se pitam mozemo li preko udruzenja,inog foruma ,Orga organizovati peticiju,ili naprosto spisak kojim se imenom i prezimenom daje podrska upravi.Saopstenje je minimum koje navijacke strukture mogu sada ponuditi.
Neki dan sam pitao da li su istinite info o pritiscima na dio navijacke strukture.Evo dobih odgovor i
zao mi je sto je tako i sto jos jednom dobih potvrdu gliba u kojem zivimo.
LJudi moji ako ova uprava ostane sama mi mozemo samo mastati o necemu sto moze biti Zeljo u punom smislu te rijeci.Ovo zaista nije zajebancija i gotovo pa izvjesno je da trpe silne pritiske da ne kazem ucjene ,ali ne bih stavio ruku u vatru da ih nema.Jedno je sto uprava zna sta radi i sta hoce da radi a drugo je koliki su joj kapaciteti da se sama izbori.
Nema utakmica da iskazemo navijacko nezadovoljstvo.Mozda je i bolje tako .Treba traziti druge pametnije nacine da se svima jasno veli na kojoj strani stoji plava armija navijaca,simpatizera,Bosanaca ako hocete na kraju krajeva.
:palacgore: :palacgore:

Definitivno se slazem sa tobom. Ostale pozivam da ovaj post dobro iscitaju.
:palacgore:

Treba dobro razmisliti i odluciti na koji nacin odgovoriti na pritiske. Da li ce to biti velika posjeta i prigodna parola na prvoj pripremnoj utakmici, sapostenje navijaca, peticija, protestna setnja ili nesto deseto, to je najmanje bitno. Navijaci su najveca snaga kluba. Mi smo ti koji zive za klub, a ne od kluba.
Nasa obaveza je da branimo klub, pogotovo danas kada opasni lopovi pokusavaju da uniste temelje koji su postavljeni prije skoro 100 god.

MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!

Hurmasica
Kontakt:

sri jun 01, 2016 10:33 am

Mario Željo Milošević prvak države u snookeru.

http://www.snooker.org.ba/desavanja/mar ... -snookeru/" target="_blank

Čestitke Mario :zeljeznicar1:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 12 gostiju.

Prijava