Ima li ko normalan iz Dalmacije

Kukoc, Lendric, Gotal, Krizman...

Ima li ko normalan iz Dalmacije
Ordagic naš 10000%,jedino ako preseli tad je Allahov
pestabudimpesta je napisao/la: ↑pet jun 09, 2017 1:54 amOrdagic naš 10000%,jedino ako preseli tad je Allahov
Neki su ban dobili zbog bumova i najava
Nemoj molim te o pričama kakav je Slavko, tek smo se stabilizovali. Njemački režim, nema yutu igrača,paklene pripreme,zna s mladim igračima,igramo kao Milan,bili smo u zoni opstanka, preporodio nas je i ostale ublehe ostavljamo po strani !
Ne i ove sezone, od minusa je polazio kad je došao. Sad ide od pozitivne nuleJaozinho22 je napisao/la: ↑pet jun 09, 2017 2:13 amNemoj molim te o pričama kakav je Slavko, tek smo se stabilizovali. Njemački režim, nema yutu igrača,paklene pripreme,zna s mladim igračima,igramo kao Milan,bili smo u zoni opstanka, preporodio nas je i ostale ublehe ostavljamo po strani !
Zeleni teren i izvoli dokaži kakav si, polaziš od minusa !
Najvažniji parametar su povrede, ako igrači često izostaju zbog povreda onda nešto definitivno ne štima u fizičkoj pripremi, a meni djeluje da nikad manje povreda nismo imali što ipak nešto znači, takođe grčevi i općenito trčanje nije bilo uopšte loše (kada se htjelo), naši su izgledali ponekad tromo jer su igrali jednostavno tako, jer nisu bili motivisani iz nekog razloga, u tim utakmicama se njihovo trčanje nije razlikovalo u prvih i zadnjih 15 minuta, što znači da nije do fizičke pripremljenosti nego do voljnog momenta.Leon_Professional je napisao/la: ↑pet jun 09, 2017 2:32 amMeni fakat nije jasno kako neki vide kolko smo mi spremni. Ja nemam osjecaj za to, sve mi se isto cini, sve u 5 deka. Neke razlike ne vidim ni kod drugih ekipa a ni kod nas pod Kostice, Slavkom, Edisom. Sve bara bara, isto.
Hajd znam vidjet hvataju li nas grcevi, al to nisam vidio.
Hajd protiv Slobode smo ih ono na kraju stisli i zabili go.
Stvarno ne znam eto po cemu neki vide da smo mi skroz slabo spremljeni.
Da ne govorim da su svi klanjali se i svrsavali na pripremama kako smo nadrcali sve Ruske ekipe, Astanu , samo eto oni su kao jaci u duelu..
Jbg nikako ne kontam.![]()
![]()