Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Model1964
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon mar 28, 2016 11:00 pm

Ohanite sa dresovima i glupostima.
Stvarno mislite da če vam ista fazon upaliti u dva dana. Možda u Mjedenici :)
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

terabajt
Kontakt:

pon mar 28, 2016 11:00 pm

Neko mu nešto stavio u drogu :o

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

pon mar 28, 2016 11:03 pm

Model1964 je napisao/la:Ohanite sa dresovima i glupostima.
Stvarno mislite da če vam ista fazon upaliti u dva dana. Možda u Mjedenici :)
Ma malo zajebancije, atmosfera je na nivou :ganja:

brile
Kontakt:

pon mar 28, 2016 11:04 pm

hahahaha ma samo opusteno ba.

Odlican dres :klanjase2:

Model1964

pon mar 28, 2016 11:05 pm

Primirite malo, da se ovi novinarčiči opuste i zaborave :)
smislit dobru navlakušu, fino nahajcat i čekat :rofl:

Dominic
Kontakt:

pon mar 28, 2016 11:13 pm

Hajmo oglasiti ko ima agregat da donira Zelji! :skoljka:

damirfile
Kontakt:

pon mar 28, 2016 11:16 pm

Zar on nije nabavljen ?

Dominic
Kontakt:

pon mar 28, 2016 11:21 pm

damirfile je napisao/la:Zar on nije nabavljen ?
Ako su jarboli napravljeni onda je i agregat kupljen! ;)

Model1964

pon mar 28, 2016 11:26 pm

Ajzea je napisao/la:slika
Evo, da ne smarate po PP.
Ovo bi morali u shopu prodavati samo umjesto Slobodanke Dinokievu sliku staviti :rofl:

HanibalTM
Kontakt:

pon mar 28, 2016 11:27 pm

Prenosi li SK Džumhura veceras? 00:20h ?
Željezničar über alles! :zeljeznicar1:

brile
Kontakt:

pon mar 28, 2016 11:37 pm

HanibalTM je napisao/la:Prenosi li SK Džumhura veceras? 00:20h ?
Nece on prije 2 100%

Kapiten
Kontakt:

pon mar 28, 2016 11:37 pm

Nece Damir jos... spavaj
:mrgreen:
Dva meca se igraju jos na tom terenu prije njega...kyrgios, pa double...

Poslano sa mog GT-I8190 koristeći Tapatalk
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

Kapiten
Kontakt:

pon mar 28, 2016 11:43 pm

Evo Troicki i Bautista predali double mecZnaci cekamo kraj meca Azarenka-Muguruza koji garant ide u treci set, onda ce na teren Smyczek i Kyrgios. Kada oni zavrse na teren ide Damir.

Poslano sa mog GT-I8190 koristeći Tapatalk
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

diego1921
Kontakt:

pon mar 28, 2016 11:49 pm

Dres strasan,jesmo ovo dobili generalnog ? :shisha:

tu i tamo
Kontakt:

pon mar 28, 2016 11:53 pm

Vidim nekima je zao sto nam igraci premladi idu, prije i nego daju znacajan doprinos nama i prije nego dostignu vecu cijenu..
Ali ja mislim da to i nije neka steta jer mi njih niti mozemo zadrzati niti bi trebali u ovakvoj situaciji.

Svjedoci smo unazad desetak godina da svaki nas igrac koji je dobio ponudu bilo kojeg kluba iz vana naglo postane manje zainteresovan za PL BiH, primjera je stotinu, stotinu ne mogu sad detaljno ali od Cocalica, Svrake,Kerle, pa i Bekrica,Kvesic (prije povrijede) Ara, pa i Djelmic mada nije mu mjesto na ovom spisku, pa do neke djece iz prvog tima ali i iz omladinskog pogona tipa Hajradinovica(mislim?)
Ne mogu sad pisati sve...

Svi ti igraci imaju zajednicko da su zadnji period proveden u klubu imali vise ponuda na stolu i da su se umislili da su prerasli Zelju.
Svaka cast njima, recimo Kerli i Svraki, ali kada su culi da se za njih raspituju klubovi tipa K'lautern vise to nisu bili ti igraci, koji su zalaganjem se izdvajali, jos kad su Svraku prebacili na lijevo krilo :(
Nema od takvih igraca vise nista, malo je profesionalaca koji znaju prelomiti u glavi sta je ispravno i pravilno a sta ne.

Valjda je sto sto im se cijeli zivot govori svugdje je bolje nego ovdje... I sto realno vise misle na egzistenciju nego na karijeru...
Pa kad dobijes ponudu od recimo 10 000 -20 000€ mjesecno plus bonusi na tri godine, vise zaboravis na karijeru i na Zelju, nema veze sto je to Izraelska ili Madjarska liga, Azerbejdjan, Iran...
Tu nasim ljudima prica prestaje, znaci, uzet cu pare, obezbijedit se... Gotovo!
¿¿?Mozda se moglo malo rizikovati, ostati u Zelji, napraviti nesto sa Zeljom, pa otici u Europu, mozda u Holandiju,Poljsku, Cvajtu, pa i Bundesligu ili Italiju ali ko ce ganjati karijeru i snove... vazno je uzeti pola miliona za tri -cetiri godine i kupit mercedesa da dusmani crknu.
A vazda se moze vratiti u premijer ligu BiH u svaki klub.

E toga kad se mi rijesimo onda mozemo pricati o ne-prodavanju igraca koji nesto vrijedi.
I vidi se trenutno napredak, ali daleko od toga da smo se toga rijesili.. Tako da igrac cim dobije ponudu mi smo vec u problemu. Bar je tako do sad bilo, ali vidimo da se vremena mijenjaju :)

Izlija
Moderator
Kontakt:

uto mar 29, 2016 12:09 am

Ljut sam ko ris čitajući neke komentare sa prošlih stranica. Kako vas nije stid ove raje koja se ovdje okupila i koja cijelo vrijeme normalno diskutuje, ja bih vas sad pljuno u lice. Nemate pojma ni o čemu a dajete sebi za pravo da komentarišete i još pritom pišate se po ljudima koji su krv svoju dali i dobar dio svog života Želji. Ma netreba vam ništa objašnjavati niti sekunde, svojim ponašanjem niste zaslužili ničiji minut života.
イビチャ・オシム

Brkoo
Kontakt:

uto mar 29, 2016 12:22 am

Izlija je napisao/la:Ljut sam ko ris čitajući neke komentare sa prošlih stranica. Kako vas nije stid ove raje koja se ovdje okupila i koja cijelo vrijeme normalno diskutuje, ja bih vas sad pljuno u lice. Nemate pojma ni o čemu a dajete sebi za pravo da komentarišete i još pritom pišate se po ljudima koji su krv svoju dali i dobar dio svog života Želji. Ma netreba vam ništa objašnjavati niti sekunde, svojim ponašanjem niste zaslužili ničiji minut života.
Previše ozbiljno si shvatio forum. Svako ima pravo na svoje mišljenje, onaj momak koji je poceo pricu protiv Zubana mozda nije upucen u desavanja i ne treba ga odmah napadati i nazivati aldinom, treba momku na kulturan nacin objasniti. Nije on jedini vjerovatno koji misli da smo mogli uzeti vise para na nekim igracima ali to je tako, uzelo se koliko se najvise moglo u tom trenutku. Zuban je Želji donio milione transferima nasih igraca kojima je bio menadžer. Da su u prošlosti svi radili u interesu kluba kao Zuban onda bi bilo extra..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

salle86
Kontakt:

uto mar 29, 2016 12:36 am

Dok god pojedinci budu mislili i gledali nogomet kroz fifu,menadzere,sokere ili kroz oci navijaca barselone,reala,bajerna...njima neces moci objasniti neke stvari...kad nema realnosti onda nista nema
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

cala
Kontakt:

uto mar 29, 2016 12:42 am

salle86 je napisao/la:Dok god pojedinci budu mislili i gledali nogomet kroz fifu,menadzere,sokere ili kroz oci navijaca barselone,reala,bajerna...njima neces moci objasniti neke stvari...kad nema realnosti onda nista nema
To je to sto jebe nase koke a nije horoz.

GoodisonPark
Kontakt:

uto mar 29, 2016 12:47 am

Brkoo je napisao/la:Previše ozbiljno si shvatio forum. Svako ima pravo na svoje mišljenje, onaj momak koji je poceo pricu protiv Zubana mozda nije upucen u desavanja i ne treba ga odmah napadati i nazivati aldinom, treba momku na kulturan nacin objasniti. Nije on jedini vjerovatno koji misli da smo mogli uzeti vise para na nekim igracima ali to je tako, uzelo se koliko se najvise moglo u tom trenutku. Zuban je Želji donio milione transferima nasih igraca kojima je bio menadžer. Da su u prošlosti svi radili u interesu kluba kao Zuban onda bi bilo extra..
Da li je do mene ali ja ne kontam pojedince ovdje nikako??? Šta mu ima ko na kulturan način objašnjavati kada je prvi njegov post na temu Hadisa i transfera mladih igrača glasio ovako...
DZM13 je napisao/la:otjerati ovog smrdu zubanovica treba, do kad da kupi nasu djecu, mrs gnjido, zivi na slavi gola
On kao ima drugačije mišljenje i trebam nešto sa ovakvom osobom diskutovati, jel to? legendu Želje, slobodno se to može reći za momka koji je 1998 u play offu imao strašne dvije asistencije protiv Bosne u pobjedi 3:0, zatim gol u 90+ protiv Zrinjskog za pobjedu i plasman u finale a zatim u finalu postigao možda i najvažniji gol u našoj istoriji, (taman da više nikad nije zabio ni jedan gol) nazivati ovako može samo bolesna osoba koja nije zrela za bilo kakvu diskusiju ili dijalog. Ja ne mogu da vjerujem kako neko može tako lako preći preko ovakvih uvreda i opravdavati to kao pravom na različito mišljenje.
Željo samo Željo!!!

Bekrija majstore goodison je uz tebe!

Europa League - We are coming!

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.

Prijava