Stvarno mislite da če vam ista fazon upaliti u dva dana. Možda u Mjedenici

Ma malo zajebancije, atmosfera je na nivouModel1964 je napisao/la:Ohanite sa dresovima i glupostima.
Stvarno mislite da če vam ista fazon upaliti u dva dana. Možda u Mjedenici
Ako su jarboli napravljeni onda je i agregat kupljen!damirfile je napisao/la:Zar on nije nabavljen ?
Ovo bi morali u shopu prodavati samo umjesto Slobodanke Dinokievu sliku stavitiAjzea je napisao/la:
Evo, da ne smarate po PP.
Nece on prije 2 100%HanibalTM je napisao/la:Prenosi li SK Džumhura veceras? 00:20h ?
Previše ozbiljno si shvatio forum. Svako ima pravo na svoje mišljenje, onaj momak koji je poceo pricu protiv Zubana mozda nije upucen u desavanja i ne treba ga odmah napadati i nazivati aldinom, treba momku na kulturan nacin objasniti. Nije on jedini vjerovatno koji misli da smo mogli uzeti vise para na nekim igracima ali to je tako, uzelo se koliko se najvise moglo u tom trenutku. Zuban je Želji donio milione transferima nasih igraca kojima je bio menadžer. Da su u prošlosti svi radili u interesu kluba kao Zuban onda bi bilo extra..Izlija je napisao/la:Ljut sam ko ris čitajući neke komentare sa prošlih stranica. Kako vas nije stid ove raje koja se ovdje okupila i koja cijelo vrijeme normalno diskutuje, ja bih vas sad pljuno u lice. Nemate pojma ni o čemu a dajete sebi za pravo da komentarišete i još pritom pišate se po ljudima koji su krv svoju dali i dobar dio svog života Želji. Ma netreba vam ništa objašnjavati niti sekunde, svojim ponašanjem niste zaslužili ničiji minut života.
To je to sto jebe nase koke a nije horoz.salle86 je napisao/la:Dok god pojedinci budu mislili i gledali nogomet kroz fifu,menadzere,sokere ili kroz oci navijaca barselone,reala,bajerna...njima neces moci objasniti neke stvari...kad nema realnosti onda nista nema
Da li je do mene ali ja ne kontam pojedince ovdje nikako??? Šta mu ima ko na kulturan način objašnjavati kada je prvi njegov post na temu Hadisa i transfera mladih igrača glasio ovako...Brkoo je napisao/la:Previše ozbiljno si shvatio forum. Svako ima pravo na svoje mišljenje, onaj momak koji je poceo pricu protiv Zubana mozda nije upucen u desavanja i ne treba ga odmah napadati i nazivati aldinom, treba momku na kulturan nacin objasniti. Nije on jedini vjerovatno koji misli da smo mogli uzeti vise para na nekim igracima ali to je tako, uzelo se koliko se najvise moglo u tom trenutku. Zuban je Želji donio milione transferima nasih igraca kojima je bio menadžer. Da su u prošlosti svi radili u interesu kluba kao Zuban onda bi bilo extra..
On kao ima drugačije mišljenje i trebam nešto sa ovakvom osobom diskutovati, jel to? legendu Želje, slobodno se to može reći za momka koji je 1998 u play offu imao strašne dvije asistencije protiv Bosne u pobjedi 3:0, zatim gol u 90+ protiv Zrinjskog za pobjedu i plasman u finale a zatim u finalu postigao možda i najvažniji gol u našoj istoriji, (taman da više nikad nije zabio ni jedan gol) nazivati ovako može samo bolesna osoba koja nije zrela za bilo kakvu diskusiju ili dijalog. Ja ne mogu da vjerujem kako neko može tako lako preći preko ovakvih uvreda i opravdavati to kao pravom na različito mišljenje.DZM13 je napisao/la:otjerati ovog smrdu zubanovica treba, do kad da kupi nasu djecu, mrs gnjido, zivi na slavi gola