Filip ? Slavko je tog vodio u Borcu dok je igrao
Ako na istog
Definitivno bi bila najbolja mogu stvar, samo postoji JA MISLIM problem u nasem savezu oko takmicenja B ekipa, mislim da to nije usvojeno.storm_raider je napisao/la: ↑čet jun 08, 2017 9:06 pmB tim? Stara ideja, davno su pricali o realizaciji. Definitivno DA.
A nažalost...mada ljudski se nadati
Ne treba ti ni zvanicni B tim ima Olimpik, Novi Grad, Slavija...iggy2377 je napisao/la: ↑čet jun 08, 2017 9:17 pmDefinitivno bi bila najbolja mogu stvar, samo postoji JA MISLIM problem u nasem savezu oko takmicenja B ekipa, mislim da to nije usvojeno.storm_raider je napisao/la: ↑čet jun 08, 2017 9:06 pmB tim? Stara ideja, davno su pricali o realizaciji. Definitivno DA.
Može i da se sa nekim Clubom Zdogovorimo pa da krenemo odsredine recimostorm_raider je napisao/la: ↑čet jun 08, 2017 9:18 pmNema problema, samo treba krenuti iz najnizeg ranga i to je to.
Dugo ja pričam o tome, B tim je dobar za mnoge stvari... Nestandardni da ostanu u formi, mlađi da osjete čar seniorskog nogometa itd. Krenulo bi se od najnižeg ranga, cilj bi bio Prva liga Federacije. To bi onda bio pun pogodakstorm_raider je napisao/la: ↑čet jun 08, 2017 9:06 pmB tim? Stara ideja, davno su pricali o realizaciji. Definitivno DA.
Otisao je, vratit ce se brzo. Rad je stvorio covjeka.
A nerad gospodinastorm_raider je napisao/la: ↑čet jun 08, 2017 9:26 pmOtisao je, vratit ce se brzo. Rad je stvorio covjeka.