Sve ove stvari koje se desavaju u poslijednje vrijeme uveliko popravljaju imidz kluba u ocima europe, svijeta. Pa usudio bih se reci i ljudi u BiH.
Pitari su sa utrpanim napravili jedan, kako se sad ispostavlja kratkorocni bum, bili su svima interesantni, uspjeli su privuci obicne ljude koji slabo ili ti ga povrsno prate nas sport, da se zainteresuju za njih.
Sad ovo sto se desava kod nas je slicnog, ali samo slicnog karaktera sa nadati se dosta sretnijim hepiendom.
Ova uprava sa svojom transparentnoscu pokazuje svima ko je bar nekad pomislio da dadne 1 KM u klub, da je ta marka sigurna i da je nece neko strpati sebi u dzep, mi kao navijaci pa i simpatizeri koji ucestvuju u ovim akcijama (ja navijacem mogu zvati samo one koji idu na utakmice kad mogu) smo dodatni vjetar u ledja svim tim investitorima.
Sve skupa, sama situacija je opet dodatni pokazatelj svima da je klub na izuzetno zdravim nogama, da vise ne zavisimo ni od cije milostinje, danas sutra kad nam neko ponudi 200 hiljada za Lendrica da mozemo reci "napu.si se ki.te za te pare" jer nam je to malo i hocemo vise.
Nadati se da ce se pozitivna prica nastaviti ovim tempom, mada je ruku na srce ovo zestok ritam, svaki dan neka nova vijest koja je bolja nego prethodna. Nekad me tacno strah da jedan dan ne bude nista

.
Ono sto bi bio nastavak ove plave price je izlazak u europu, od koje bi imali visestruke koristi, pa ako Bog da i neki Generalni sponzor koji bi na ovo sve lego ko budali samar...
I to sve pred ligu 12 gdje se ocekuje da BH nogomet bude interesantniji ko nikad do sad, a trenutno smo mi u najvecem zaletu, kako navijacki (lozionicki hhhh) tako i igracki, administracijski...
Takav jedan zdrav klub je interesantan svima, a kad si interesantan onda ti odredjujes pravila igre.
Zato budimo i dalje ovakvi kakvi smo bili u zadnje vrijeme, budimo od koristi klubu, budimo tu za Zelju i nek Zeljo bude tu za nas