Jel ona urednik emisije ili samo čita.delinjo je napisao/la:ima li neko fb doticne voditeljice....zelim samo par rijeci da joj uputim...nikakve prijetnje psovanje i slicno naravno ...
Jel ona urednik emisije ili samo čita.delinjo je napisao/la:ima li neko fb doticne voditeljice....zelim samo par rijeci da joj uputim...nikakve prijetnje psovanje i slicno naravno ...
djeluje mi da je tu bas po zadatkuterabajt je napisao/la:Jel ona urednik emisije ili samo čita.delinjo je napisao/la:ima li neko fb doticne voditeljice....zelim samo par rijeci da joj uputim...nikakve prijetnje psovanje i slicno naravno ...
Ukucas njeno ime i prezime na fb i nadjes je lagano..delinjo je napisao/la:ima li neko fb doticne voditeljice....zelim samo par rijeci da joj uputim...nikakve prijetnje psovanje i slicno naravno ...
Imaš ovdje email,Brkoo je napisao/la:Ukucas njeno ime i prezime na fb i nadjes je lagano..delinjo je napisao/la:ima li neko fb doticne voditeljice....zelim samo par rijeci da joj uputim...nikakve prijetnje psovanje i slicno naravno ...
Ajzea je napisao/la:Ima li MSN? Sjebat ce se kada joj prozor zatresem.
Ahahahaha, Ajzea ponovo u elementu, onaj stariAjzea je napisao/la:Ima li MSN? Sjebat ce se kada joj prozor zatresem.
Ma haj seAjzea je napisao/la:Ima li MSN? Sjebat ce se kada joj prozor zatresem.
Zovni je na pice ,vodi je u Kapucino !!Ajzea je napisao/la:Ima li MSN? Sjebat ce se kada joj prozor zatresem.
Nek povede ona i sina, mozda imaju zajednickih temadiego1921 je napisao/la:Zovni je na pice ,vodi je u Kapucino !!Ajzea je napisao/la:Ima li MSN? Sjebat ce se kada joj prozor zatresem.
Nema mene sta @Larss opominjati, kao i ostali moderatori izmedju ostalog. Znam da oni savjesno i casno obnasaju svoju funkciju, ali razlog zbog kojeg sam tu, jeste da pisem sta god mi je na umu. Ako neko misli da se moje pisanje kosi sa pravilima foruma, neka me odstrani ili trajno ili na odredjeni vremenski period. Moja ozbiljnost je proistekla prevashodno zbog ozbiljnosti same situacije.delinjo je napisao/la:joj ali msn je neprevazidjen...kad se sjetim kao gore vide drugi sta slusas ....vratite nam MSN !!!
Kako se Ajzea oslobodio opet kako ga Lars ne opominje....a neki dan je ko bubica bio
Ignorise nas,izgleda ne svidja mu se ova ideja !!Minjore je napisao/la:Nek povede ona i sina, mozda imaju zajednickih temadiego1921 je napisao/la:Zovni je na pice ,vodi je u Kapucino !!Ajzea je napisao/la:Ima li MSN? Sjebat ce se kada joj prozor zatresem.
hahaha ali kad se sjetim svako drugi post ti stavis link teme chata ....i kao govoris ne spamajte temu prebacite se na chat hahahaha....ono ne znam te ali imam osjecaj da si u tom trenutku razbijao sve oko sebeAjzea je napisao/la:Nema mene sta @Larss opominjati, kao i ostali moderatori izmedju ostalog. Znam da oni savjesno i casno obnasaju svoju funkciju, ali razlog zbog kojeg sam tu, jeste da pisem sta god mi je na umu. Ako neko misli da se moje pisanje kosi sa pravilima foruma, neka me odstrani ili trajno ili na odredjeni vremenski period. Moja ozbiljnost je proistekla prevashodno zbog ozbiljnosti same situacije.delinjo je napisao/la:joj ali msn je neprevazidjen...kad se sjetim kao gore vide drugi sta slusas ....vratite nam MSN !!!
Kako se Ajzea oslobodio opet kako ga Lars ne opominje....a neki dan je ko bubica bio
Zivio Fudo, preskocio brat dva semestra !
Ma sad smislja gadosti, znam ga ja u dusudiego1921 je napisao/la: Ignorise nas,izgleda ne svidja mu se ova ideja !!