Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

exbabilon
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri jun 01, 2016 12:19 am

Ali saopstenje kratko i jasno, ja bih bio toliko lud i napisao 3 recenice i zavrsio s gamadi. Neces ti u saopstenju njima objasnjavat sta je cesija, kako ide zakon, sta su ovi donijeli klubu, koliko se trude i sta su napravili.

"U ime navijaca FK Zeljeznicar, Udruzenje obavjestava cjelokupnu sportsku javnost da trenutna uprava predvodjena gospodom Siljkom i Misimovicem ima potpunu podrsku navijaca i tako ce ostati sve dok daju svoj maksimum da Zelju ucine jos boljim i uspjesnijim klubom. Nama, navijacima najveceg kluba u BiH, Zeljo je puno vise od toga, puno vise od kluba i osjecamo se pozvanim da jedino mi valorizujemo odnos trenutne uprave prema necemu sto je nama sveto, a nas stav je da oni svoje zadatke obavljaju uspjesno i odgovorno. Svima koji pokusavaju da navijacima FK Zeljeznicar otvore oci i okrenu nas protiv trenutne garniture ljudi u klubu porucujemo da dignu ruke od nas i naseg kluba jer u tome nece uspjeti. Mi smo Zeljini, Zeljo je nas!"

rodrigo87
Kontakt:

sri jun 01, 2016 12:21 am

8-) 8-)
slika

Roberto Baggio
Kontakt:

sri jun 01, 2016 12:22 am

exbabilon je napisao/la:Ali saopstenje kratko i jasno, ja bih bio toliko lud i napisao 3 recenice i zavrsio s gamadi. Neces ti u saopstenju njima objasnjavat sta je cesija, kako ide zakon, sta su ovi donijeli klubu, koliko se trude i sta su napravili.

"U ime navijaca FK Zeljeznicar, Udruzenje obavjestava cjelokupnu sportsku javnost da trenutna uprava predvodjena gospodom Siljkom i Misimovicem ima potpunu podrsku navijaca i tako ce ostati sve dok daju svoj maksimum da Zelju ucine jos boljim i uspjesnijim klubom. Nama, navijacima najveceg kluba u BiH, Zeljo je puno vise od toga, puno vise od kluba i osjecamo se pozvanim da jedino mi valorizujemo odnos trenutne uprave prema necemu sto je nama sveto, a nas stav je da oni svoje zadatke obavljaju uspjesno i odgovorno. Svima koji pokusavaju da navijacima FK Zeljeznicar otvore oci i okrenu nas protiv trenutne garniture ljudi u klubu porucujemo da dignu ruke od nas i naseg kluba jer u tome nece uspjeti. Mi smo Zeljini, Zeljo je nas!"
:palacgore:
FK Željezničar 1921

BHDragons
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

sri jun 01, 2016 12:22 am

rodrigo87 je napisao/la:8-) 8-)
slika
:rofl1: :rofl1: :rofl1: :rofl1: :rofl1:
NAŠA LJUBAV OD ZAKONA JAČA!
1921!
Ni milimetra!

diego1921
Kontakt:

sri jun 01, 2016 12:24 am

Za Violinu i drustvo,posto znam da nas prate !!
ZATO STO STE VI VJEROVALI SLIJEPO, DA STE NAJBOLJI LAGAO VAS NEKO, ZATO STO SU VAM OD SVEGA PARE PRECE, PUSITE ***** I OVO VECE!!!
ZELJEZNICAR ZA ZIVOT CIJELI !! :zeljeznicar1:

ceze
Kontakt:

sri jun 01, 2016 12:25 am

Zna li se kako su uopće ovi iz SD došli do dokumenata? Dokumenti iz Saveza i nekako, ali kako dođoše do emailova koje je Megamix slao članovima uprave?
rodrigo87 je napisao/la:8-) 8-)
slika
Hahahahahahahahahahahhahahahahahahah. :rofl: :rofl: :rofl:

delinjo
Kontakt:

sri jun 01, 2016 12:25 am

to je to....kratko jasno i u srz !!
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

Whisperer

sri jun 01, 2016 12:28 am

diego1921 je napisao/la:Za Violinu i drustvo,posto znam da nas prate !!
ZATO STO STE VI VJEROVALI SLIJEPO, DA STE NAJBOLJI LAGAO VAS NEKO, ZATO STO SU VAM OD SVEGA PARE PRECE, PUSITE ***** I OVO VECE!!!
ZELJEZNICAR ZA ZIVOT CIJELI !! :zeljeznicar1:
Violina obican pedofil curice ganjaa , klosar neka shvati da je otjeran sta god radili donji su neka poselami hatibovica koldzu majmuna , Upravo samo naprjed imate podrsku svih Manijaka sirom bosne a i svijeta :zeljeznicar1:
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

shzna
Kontakt:

sri jun 01, 2016 12:30 am

@Ajzea

Evo ovdje da ti odgovorim. Trebalo bi brzo saopštenje navijača o svemu, počevši od toga da se ime "Manijaci" koristi kako bi se blatio rad uprave, pa do svega ostalog. :karanje:
1987

ellaxaz
Kontakt:

sri jun 01, 2016 12:31 am

Ko ce raditi priloge za narednu umrezenu mrezu, ipak ova novinarka je razgovarala sa Mirsom Siljkom, a to koliko znamo ostavlja trajne posljedice?
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

Plavi orkestar
Kontakt:

sri jun 01, 2016 12:33 am

Koliko se ova 3-4 lelemudana brinu za Zelju i Zeljino zemljište morali su od te brige hotel poceti graditi na Zeljinoj zemlji a zaustaviti izgradnju Istoka.Zašto ih ona ajkula voditeljica,koja je isto zabrinuta,neupita od cijeg novca to zele graditi ili o porijeklu tog novca i od kud oni uopšte u SD,cime su to zasluzili da sjede tu i koriste imovinu Zelje.Zašto amplituda trazi kvadrate betonskog igrališta a haver mu veceras izjavi da traze samo potpis da se tu nece graditi kula.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja".

Ajzea
Kontakt:

sri jun 01, 2016 12:33 am

shzna je napisao/la:@Ajzea

Evo ovdje da ti odgovorim. Trebalo bi brzo saopštenje navijača o svemu, počevši od toga da se ime "Manijaci" koristi kako bi se blatio rad uprave, pa do svega ostalog. :karanje:
Samo apel, posto znam da citaju. :) :kafa:

Omar500
Moderator
Kontakt:

sri jun 01, 2016 12:35 am

[video]https://www.youtube.com/watch?v=uw6xHGxbhtI[/video]
Malo iz starih dana, snimak cijele utakmice :)
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

Zvaka72
Kontakt:

sri jun 01, 2016 12:38 am

ChWilla je napisao/la:nakon "ekspertnog" gostovanja svakome bi trebalo biti jasno da su žohari samo paravan i instrument ovdje. kakav violina kakvi bakrači. on je tu i bačen da bi se sutra po potrebi moglo reći - ma nismo to mi, to je on budala sam, znate da je budala...
Kakv expert u pm. Prije 10 dana mi bila porezna u firmi i upravo zbog beskamatnih pozajmica htjela da nas kazni. Kaže da od prošle godine mora biti zakonom propisana kamata na, pozajmice. Tako da sam još više za ovu upravu jer znam da radi po zakonu. A ovim lopovima se ............! :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Plava porodica me ubi u pojam.

Virtu4L

sri jun 01, 2016 12:47 am

Evo jedna i od mene

slika
"Joj ofirniji su od Maje koja je udaljena 2km od mene i zeli sex veceras.." by Minjore

MrRiccoli
Kontakt:

sri jun 01, 2016 12:52 am

Okolele je napisao/la:Langetuda.. :cigara:
ja sam mislio da je lamfituda, svejedno smrad nam nudi trEEEEEEEEEbine znaci poklanja nam trEEEEEEbine

Whisperer

sri jun 01, 2016 1:05 am

MrRiccoli je napisao/la:
ja sam mislio da je lamfituda, svejedno smrad nam nudi trEEEEEEEEEbine znaci poklanja nam trEEEEEEbine
https://www.facebook.com/federalna/vide ... =2&theater" target="_blank et objavi federlna na fb svom video ako neko nije vidio neka pogleda
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

sri jun 01, 2016 1:06 am

Ajzea je napisao/la:
shzna je napisao/la:@Ajzea

Samo apel, posto znam da citaju. :) :kafa:
Kratko i jasno :)

terabajt
Kontakt:

sri jun 01, 2016 1:12 am

mirsadmekic je napisao/la:
MrRiccoli je napisao/la:
https://www.facebook.com/federalna/vide ... =2&theater" target="_blank et objavi federlna na fb svom video ako neko nije vidio neka pogleda
i Usput koji lijep komentar nek ostavi , ugasili se dabogda.

delinjo
Kontakt:

sri jun 01, 2016 1:13 am

ima li neko fb doticne voditeljice....zelim samo par rijeci da joj uputim...nikakve prijetnje psovanje i slicno naravno ...
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.

Prijava