Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

storm_raider
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri jun 07, 2017 11:18 pm

Sta vi mislite o Radinovicu? Relativno je mlad. Da li mu dati pola sezone da "dodje sebi" i mozda stvarno mu dodje iz guzice u glavu ili ga se rijesiti? Ja bih mu dao do zime ultimatum. Strah bi me bilo da ode u Borac i tamo rasturi. A nije da ne moze.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Plava Porodica
Kontakt:

sri jun 07, 2017 11:19 pm

Zar nisu trebali u 15:00 igrati?
Ja sve obaveze podredio da mogu stici gledati :psujem:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Amidza
Kontakt:

sri jun 07, 2017 11:21 pm

Hajde sad da opstruiramo Krstanovica, nemamo puno vremena. :karanje: Tastatura ratnici, svi ko jedan! Ljudi ba, jeste li vi svjesni da smo mi udruzenim snagama zaustavili Sesara. Ni milimetra! Dajte memove, dajte zajebancije, pravite klipove, opstruirajte. Idemo dalje. Necemo polovnjake, necemo krstanovice, sesare i sl. jajare. Dajte, djecu, dajte pojacanja. Sport1 forum - na braniku kluba. Ovo je tek pocetak. :karanje:
Spoiler:
slika
Zadnja izmjena: Amidza, dana/u sri jun 07, 2017 11:22 pm, ukupno mijenjano 1 put.
"Situacija je bila bremenita, njegova ljubav neupitna, a on na platnom spisku. Imao je podršku svakog normalnog hroničara društvenih zbivanja." - Lav Nikolajevič Tolstoj

Leon_Professional
Kontakt:

Ma u Borac PERMANENTNO, jer decko ima MASIVNE probleme sa proljevom. :kafa:

Haklapuc
Kontakt:

sri jun 07, 2017 11:22 pm

storm_raider je napisao/la:
Sta vi mislite o Radinovicu? Relativno je mlad. Da li mu dati pola sezone da "dodje sebi" i mozda stvarno mu dodje iz guzice u glavu ili ga se rijesiti? Ja bih mu dao do zime ultimatum. Strah bi me bilo da ode u Borac i tamo rasturi. A nije da ne moze.
Ima naš Anel, veliki je talenat, a ne bi sigurno igrao lošije od Radinovića, plus što je mlađi, željan dokazivanja i što bi ginuo za svaku loptu. Tako da bih prije njega gurao, nego čekao Radinovića da uključi mozak.

avlami97
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

sri jun 07, 2017 11:22 pm

psihopata je napisao/la:
heisenberg je napisao/la:
sri jun 07, 2017 10:59 pm
Leon_Professional je napisao/la:
sri jun 07, 2017 10:52 pm

Ne treba ti napadac. Ima Lendra.
Trebaju nama i veznjaci brate, Markovic, Ugi i Tuce out.

@Hadzija, vjeruj i meni ista situacija.
Markovic ce ostati 99 % , moze on bar s klupe...
Radinovic i Tuce nadam se odlaze.. Ordagic bi bio idealan :DD:
normalno da ce ostati drugi najbolji igrac ekipe po slavkinim parametrima,a posto miro ide 100%,onda nam je markovic ustvari najbolji igrac ekipe,a cisto sumnjam da ce kod slavke najbolji igrac grijati klupu,prije da ce dobiti zasluzenu kapitensku traku i voditi nas u nove pobjede i osvajanje trofeja dok ga na kraju ne utopimo u banglades za milionsku cifru....
Ovo za Markovica je laz. Slavko nikada nije rekao da je Markovic drugi najbolji igrac. Sezona traje 32 kola. Slavko je rekao na POLUSEZONI da je Markovic drugi najbolje ocjenjeni igrac od kada je on tu. Markovic poceo u 8. a polusezona trajala do 18. kola. I za taj period je dao izjavu.

Sent from my HUAWEI G6-U10 using Tapatalk
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

Leon_Professional
Kontakt:

sri jun 07, 2017 11:23 pm

Amidza je napisao/la:
Hajde sad da opstruiramo Krstanovica, nemamo puno vremena. :karanje: Tastatura ratnici, svi ko jedan! Ljudi ba, jeste li vi svjesni da smo mi udruzenim snagama zaustavili Sesara. Ni milimetra! Dajte memove, dajte zajebancije, pravite klipove, opstruirajte. Idemo dalje. Necemo polovnjake, necemo krstanovice, sesare i sl. jajare. Dajte, djecu, dajte pojacanja. Sport1 forum - na braniku kluba. Ovo je tek pocetak. :karanje:
Spoiler:
slika
:rofl1: :rofl1: :rofl1: :rofl1:

Dobar nisi nikako. :rofl1: :rofl1: :rofl1:

exbabilon
Kontakt:

I za Markovica i za Radinovica vrijedi isto. Ako dogovoris boljeg ili perpsektivnijeg, a ovaj ti skup za klupe odmah noga. Ako ces sutnut nekog od njih, a dovesti nekog novog Sesara... neka ih.

Sent from my LG-K430 using Tapatalk

Hurmasica
Kontakt:

sri jun 07, 2017 11:24 pm

exbabilon je napisao/la:
I za Markovica i za Radinovica vrijedi isto. Ako dogovoris boljeg ili perpsektivnijeg, a ovaj ti skup za klupe odmah noga. Ako ces sutnut nekog od njih, a dovesti nekog novog Sesara... neka ih.

Tako nekako.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

storm_raider
Kontakt:

sri jun 07, 2017 11:25 pm

Nece ni Krstanovic.

ChWilla
Kontakt:

sri jun 07, 2017 11:26 pm

ma perspektivnijih, po svim pojedinačnim karakteristikama, malo ima u ligi od radinovića. ali ne želi...
gradi željo boli te *****

Shortyy1921

sri jun 07, 2017 11:27 pm

CENANE DOVEDI AMERA HALALIM TI 10 ZAIMOVICA ! :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Jednom Željezničar,uvijek Željezničar ! - I.O.

exbabilon
Kontakt:

sri jun 07, 2017 11:28 pm

Dovedes onda jednako ili priblizno potencijalnog, a da zeli haha

psihopata
Kontakt:

sri jun 07, 2017 11:29 pm

po meni nas najbolji veznjak ,ali dzaba ti to kad ga slavko ne gotivi,ne izgara mu na treninzima,ne mirisu se i to ti je to,bice i meni zao kad ode ali imam osjecaj da je slavko tvrdoglav ko mazga i da on fura svoje po svaku cijenu,dokaz ti je forsiranje krkana kerle uprkos konstantnim i katastrofalnim greskama i bogicevica,a ne davanje sanse bocci i kemi i opcenito forsiranju jednih te istih igraca koji valjda najvise ginu na treninzima,ocito ga fudbalsko umijece i ne zanima previse,samo mi nije jasno zasto slavko nije primijenio istu taktiku sa treninga na utakmice pa da i mi vidimo kako ginu i grizu teren,mozda bi se i mi radovali na kraju a ne samo avlami....
tajne misli violine: http://postimg.org/image/k6gp7mo01/

Plava Porodica
Kontakt:

sri jun 07, 2017 11:30 pm

Dado je taj , ali ni on ne zeli :D
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Amidza
Kontakt:

sri jun 07, 2017 11:31 pm

psihopata je napisao/la:
po meni nas najbolji veznjak ,ali dzaba ti to kad ga slavko ne gotivi,ne izgara mu na treninzima,ne mirisu se i to ti je to,bice i meni zao kad ode ali imam osjecaj da je slavko tvrdoglav ko mazga i da on fura svoje po svaku cijenu,dokaz ti je forsiranje krkana kerle uprkos konstantnim i katastrofalnim greskama i bogicevica,a ne davanje sanse bocci i kemi i opcenito forsiranju jednih te istih igraca koji valjda najvise ginu na treninzima,ocito ga fudbalsko umijece i ne zanima previse,samo mi nije jasno zasto slavko nije primijenio istu taktiku sa treninga na utakmice pa da i mi vidimo kako ginu i grizu teren,mozda bi se i mi radovali na kraju a ne samo avlami....

Pa ne mogu da vjerujem :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

Sta se desava s forumom u zadnje vrijeme hahhahah
"Situacija je bila bremenita, njegova ljubav neupitna, a on na platnom spisku. Imao je podršku svakog normalnog hroničara društvenih zbivanja." - Lav Nikolajevič Tolstoj

Leon_Professional
Kontakt:

sri jun 07, 2017 11:31 pm

Dado nije u planovima. Ovu godinu nista uradio nije, steta za onakvog talenta, ko zna gdje ce se sad vucarat.

storm_raider
Kontakt:

sri jun 07, 2017 11:32 pm

psihopata je napisao/la:
Ma Radinovic je imao problem i sa Kosticem, tako da ne bih rekao da je samo tu do Slavke. A sto se tice Kerle i Boccacinija. Eto mi da smo igrali sa Kemom Osmankovicem i ostvarili isti rezultat, a Kerla da je bio na klupi, ne bi covjek mogao da zivi od prozivanja Slavke sto mu Kerla nije igrao. To je tako jednostavno, ko je mogao pomisliti da ce Kerla onakve stvari raditi.

Ajzea
Kontakt:

sri jun 07, 2017 11:33 pm

ChWilla je napisao/la:
sri jun 07, 2017 11:26 pm
ma perspektivnijih, po svim pojedinačnim karakteristikama, malo ima u ligi od radinovića. ali ne želi...
To mi je i nevjerovatno kod njega. Svi vide sta znas sa loptom, svi vide da si prema svim karakteristikama jedan od najmodernijih veznjaka lige i potencijalno jedan od najboljih lige, ali ne zelis. Zato ce i propasti. Ja bih mu pruzio jos jednu sansu i bar jos jednu polusezonu, iako cisto sumnjam da ce mu kliknuti u glavi. Kako god, mislim da je on vec bivsi.

Jos nije alibi igrac. Lik je takav bolikur.ac da je spreman ici na najrizicniju varijantu kada je lopta kod njega, narocito ako je to dobra opcija.
Ali.. Nismo mi te srece.

Omar500
Moderator
Kontakt:

sri jun 07, 2017 11:35 pm

Amidza je napisao/la:
Spoiler:
slika
Hahahahaha :rofl: :rofl: :rofl:

Sto se Radinovica tice, steta stvarno, ali momka nije bilo u kadru u najbitnijim utakmicama, znaci da Slavko ne racuna na njega. Sta sa dugim ugovorom, hoce li biti problema oko raskida, je li se nesto drasticno promijenilo u njegovoj glavi - cisto sumnjam. U veznom redu je potrebno najvise promjena. Posjetite temu transfer rok 2016/17, tamo se trenutno zakuhalo oko veznog reda :D
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google [Bot] i 3 gosta.

Prijava