Ima naš Anel, veliki je talenat, a ne bi sigurno igrao lošije od Radinovića, plus što je mlađi, željan dokazivanja i što bi ginuo za svaku loptu. Tako da bih prije njega gurao, nego čekao Radinovića da uključi mozak.storm_raider je napisao/la: ↑sri jun 07, 2017 11:18 pmSta vi mislite o Radinovicu? Relativno je mlad. Da li mu dati pola sezone da "dodje sebi" i mozda stvarno mu dodje iz guzice u glavu ili ga se rijesiti? Ja bih mu dao do zime ultimatum. Strah bi me bilo da ode u Borac i tamo rasturi. A nije da ne moze.
Ovo za Markovica je laz. Slavko nikada nije rekao da je Markovic drugi najbolji igrac. Sezona traje 32 kola. Slavko je rekao na POLUSEZONI da je Markovic drugi najbolje ocjenjeni igrac od kada je on tu. Markovic poceo u 8. a polusezona trajala do 18. kola. I za taj period je dao izjavu.psihopata je napisao/la:normalno da ce ostati drugi najbolji igrac ekipe po slavkinim parametrima,a posto miro ide 100%,onda nam je markovic ustvari najbolji igrac ekipe,a cisto sumnjam da ce kod slavke najbolji igrac grijati klupu,prije da ce dobiti zasluzenu kapitensku traku i voditi nas u nove pobjede i osvajanje trofeja dok ga na kraju ne utopimo u banglades za milionsku cifru....heisenberg je napisao/la: ↑sri jun 07, 2017 10:59 pmMarkovic ce ostati 99 % , moze on bar s klupe...Leon_Professional je napisao/la: ↑sri jun 07, 2017 10:52 pm
Ne treba ti napadac. Ima Lendra.
Trebaju nama i veznjaci brate, Markovic, Ugi i Tuce out.
@Hadzija, vjeruj i meni ista situacija.
Radinovic i Tuce nadam se odlaze.. Ordagic bi bio idealan![]()
Amidza je napisao/la: ↑sri jun 07, 2017 11:21 pmHajde sad da opstruiramo Krstanovica, nemamo puno vremena.Tastatura ratnici, svi ko jedan! Ljudi ba, jeste li vi svjesni da smo mi udruzenim snagama zaustavili Sesara. Ni milimetra! Dajte memove, dajte zajebancije, pravite klipove, opstruirajte. Idemo dalje. Necemo polovnjake, necemo krstanovice, sesare i sl. jajare. Dajte, djecu, dajte pojacanja. Sport1 forum - na braniku kluba. Ovo je tek pocetak.
![]()
Spoiler:
Tako nekako.
po meni nas najbolji veznjak ,ali dzaba ti to kad ga slavko ne gotivi,ne izgara mu na treninzima,ne mirisu se i to ti je to,bice i meni zao kad ode ali imam osjecaj da je slavko tvrdoglav ko mazga i da on fura svoje po svaku cijenu,dokaz ti je forsiranje krkana kerle uprkos konstantnim i katastrofalnim greskama i bogicevica,a ne davanje sanse bocci i kemi i opcenito forsiranju jednih te istih igraca koji valjda najvise ginu na treninzima,ocito ga fudbalsko umijece i ne zanima previse,samo mi nije jasno zasto slavko nije primijenio istu taktiku sa treninga na utakmice pa da i mi vidimo kako ginu i grizu teren,mozda bi se i mi radovali na kraju a ne samo avlami....storm_raider je napisao/la: ↑sri jun 07, 2017 11:18 pmSta vi mislite o Radinovicu? Relativno je mlad. Da li mu dati pola sezone da "dodje sebi" i mozda stvarno mu dodje iz guzice u glavu ili ga se rijesiti? Ja bih mu dao do zime ultimatum. Strah bi me bilo da ode u Borac i tamo rasturi. A nije da ne moze.
psihopata je napisao/la: ↑sri jun 07, 2017 11:29 pmpo meni nas najbolji veznjak ,ali dzaba ti to kad ga slavko ne gotivi,ne izgara mu na treninzima,ne mirisu se i to ti je to,bice i meni zao kad ode ali imam osjecaj da je slavko tvrdoglav ko mazga i da on fura svoje po svaku cijenu,dokaz ti je forsiranje krkana kerle uprkos konstantnim i katastrofalnim greskama i bogicevica,a ne davanje sanse bocci i kemi i opcenito forsiranju jednih te istih igraca koji valjda najvise ginu na treninzima,ocito ga fudbalsko umijece i ne zanima previse,samo mi nije jasno zasto slavko nije primijenio istu taktiku sa treninga na utakmice pa da i mi vidimo kako ginu i grizu teren,mozda bi se i mi radovali na kraju a ne samo avlami....storm_raider je napisao/la: ↑sri jun 07, 2017 11:18 pmSta vi mislite o Radinovicu? Relativno je mlad. Da li mu dati pola sezone da "dodje sebi" i mozda stvarno mu dodje iz guzice u glavu ili ga se rijesiti? Ja bih mu dao do zime ultimatum. Strah bi me bilo da ode u Borac i tamo rasturi. A nije da ne moze.
Ma Radinovic je imao problem i sa Kosticem, tako da ne bih rekao da je samo tu do Slavke. A sto se tice Kerle i Boccacinija. Eto mi da smo igrali sa Kemom Osmankovicem i ostvarili isti rezultat, a Kerla da je bio na klupi, ne bi covjek mogao da zivi od prozivanja Slavke sto mu Kerla nije igrao. To je tako jednostavno, ko je mogao pomisliti da ce Kerla onakve stvari raditi.psihopata je napisao/la: ↑sri jun 07, 2017 11:29 pmpo meni nas najbolji veznjak ,ali dzaba ti to kad ga slavko ne gotivi,ne izgara mu na treninzima,ne mirisu se i to ti je to,bice i meni zao kad ode ali imam osjecaj da je slavko tvrdoglav ko mazga i da on fura svoje po svaku cijenu,dokaz ti je forsiranje krkana kerle uprkos konstantnim i katastrofalnim greskama i bogicevica,a ne davanje sanse bocci i kemi i opcenito forsiranju jednih te istih igraca koji valjda najvise ginu na treninzima,ocito ga fudbalsko umijece i ne zanima previse,samo mi nije jasno zasto slavko nije primijenio istu taktiku sa treninga na utakmice pa da i mi vidimo kako ginu i grizu teren,mozda bi se i mi radovali na kraju a ne samo avlami....storm_raider je napisao/la: ↑sri jun 07, 2017 11:18 pmSta vi mislite o Radinovicu? Relativno je mlad. Da li mu dati pola sezone da "dodje sebi" i mozda stvarno mu dodje iz guzice u glavu ili ga se rijesiti? Ja bih mu dao do zime ultimatum. Strah bi me bilo da ode u Borac i tamo rasturi. A nije da ne moze.
To mi je i nevjerovatno kod njega. Svi vide sta znas sa loptom, svi vide da si prema svim karakteristikama jedan od najmodernijih veznjaka lige i potencijalno jedan od najboljih lige, ali ne zelis. Zato ce i propasti. Ja bih mu pruzio jos jednu sansu i bar jos jednu polusezonu, iako cisto sumnjam da ce mu kliknuti u glavi. Kako god, mislim da je on vec bivsi.
HahahahahaAmidza je napisao/la: ↑sri jun 07, 2017 11:21 pmHajde sad da opstruiramo Krstanovica, nemamo puno vremena.Tastatura ratnici, svi ko jedan! Ljudi ba, jeste li vi svjesni da smo mi udruzenim snagama zaustavili Sesara. Ni milimetra! Dajte memove, dajte zajebancije, pravite klipove, opstruirajte. Idemo dalje. Necemo polovnjake, necemo krstanovice, sesare i sl. jajare. Dajte, djecu, dajte pojacanja. Sport1 forum - na braniku kluba. Ovo je tek pocetak.
![]()
Spoiler: