Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Okolele
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon mar 28, 2016 9:19 pm

Hehe ne mozemo se mi porediti sa Dinamom..Ljudi kazne svog igraca sa 100.000 eura a kamoli o necemu drugom da pricamo..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

storm_raider
Kontakt:

pon mar 28, 2016 9:20 pm

phpBB [video]

:rofl: :rofl: :rofl:

Klikni za video.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

delinjo
Kontakt:

pon mar 28, 2016 9:21 pm

ChWilla je napisao/la:pod jedan, igrači dinama odu u lige petice i klubove koji igraju lige šampiona i odmah razvaljuju. a s naše strane, bajiću je konyaspor taman, amiru je možda i previše u ovim godinama, zola ode u gent, odigra tri utakmice i vrati se nama na posudbu. i sam dinamo s tim igračima dobaci negdje, a mi sa našim koje cijenimo na milione nigdje.

a pod dva, za to kako dinamo radi transfere će mamić otići na dobru zatvorsku kaznu. eto upamtite pa citirajte za godinu - dvije...
ne moram te za Mamica citirati za dvije godine,mogu i sada tako je vec se zna hahaha :D :D

ma dobro Dinamo je drugo jbg...kad skontajs da je od svih igraca Vukojevic imao najslabiji transfer i to u Dinamo Kijev sve je jasno :D :D ...a svaka cast za sve igrace ali kako su Corluku prodali za toliko para ipak je on stoper ,oni nisu na cijeni ,e tome se divim hahaha :D :D
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

delinjo
Kontakt:

pon mar 28, 2016 9:22 pm

storm_raider je napisao/la:
phpBB [video]

reci da imas Bekrica :D :D :D
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

Virtu4L

pon mar 28, 2016 9:23 pm

storm_raider je napisao/la:Raja pukla, do subote cemo pricati o tome koliko bageri trose benzina. :cigara:
E čuj bager benzinac

slika

Ali eto kad već pitaš, 7-8 litara nafte na sat, oko 50 l dnevno, e sad ne znam koliko je u BiH eurodizel, pomnoži pa ćeš dobiti cifru :ganja:
"Joj ofirniji su od Maje koja je udaljena 2km od mene i zeli sex veceras.." by Minjore

Elegant
Kontakt:

pon mar 28, 2016 9:23 pm

storm_raider je napisao/la:Raja pukla, do subote cemo pricati o tome koliko bageri trose benzina. :cigara:
Ja ovo sve pripisujem nervozi jer je ova pauza preduga. Kako mi preizivimo zimsku pauzu uopste?
Moras da se drogiras kao svi mi, Ajzea ce ti nesto propisat javi se na pp.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

ellaxaz
Kontakt:

pon mar 28, 2016 9:24 pm

phpBB [video]

Klikni za video.
:ganja:
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

storm_raider
Kontakt:

pon mar 28, 2016 9:24 pm

Virtu4L je napisao/la:
E čuj bager benzinac

slika

Ali eto kad već pitaš, 7-8 litara nafte na sat, oko 50 l dnevno, e sad ne znam koliko je u BiH eurodizel, pomnoži pa ćeš dobiti cifru :ganja:
Bolje o tome da pricamo nego o ovome gore. :ganja:

Nemam Bekrica @delinjo, simpatican mi ovaj spot sa Thiagom.

Model1964

pon mar 28, 2016 9:25 pm

Model1964 je napisao/la:
storm_raider je napisao/la:@delinjo, nije mogao... neke stvari nisu ni za ovog foruma. Nemojte molim vas vise Zubana preispitivati, ja ustanem kada god vidim onaj gol i svaki put mi srce stane jer mislim da ce fuliti.
O tom golu i toj tekmi treba film snimiti, roman napisati. Samo da je to uradio za Želju... dosta. Hvala mu za sva vremena. :klanjase2:
Ko misli da može bolje, nek se prihvati posla. :)
I ovo za Antu Sucica definitivno. Sjever! Sta ti kazes matori? :)
Anto je bio veliki frajer i veliki Željovac. Kada su počeli razni izvođači hapati na račun olimpijade, on i neki iz organizacijskog komiteta su lijepo ucjenili :) . Prijava muriji ili odraditi poslove na sjeveru :) . Da nebi pukla bruka... Pazi oni su to upakovali u priču da je gradu potreban još jedan moderan stadion i da je na ovaj nači efikasnije. Nema repova, tužakanja, hapšenja, brukanja po svijetu. Sve su imali dokumentirano tako da se niko nije izvuko. Veliku lovu je dala Željeznica, da nebi ko mislio da je sve đaba urađeno.
JOŠKO DOMOROCKI mora dobiti tribinu i spomenik.
Ufatite kakvog mladog kipara da napravi taj spomenik. Njemu reklama nama spomenik. Taj čovjek je zabetonirao moralne vrijednosti našek kluba kojim se mi sada ponosimo. Nebi Švabo tako pričao o Grbavici i Želji da nije tako odgojen. Joško i takvi kao on su odgajali buduče generacije, između ostalog i Švabu. Njegovo NE je veče od svih titula. To ne nas određuje i usmjerava, Nema pitara koji ne zaveže kada se spomene njegovo ime.
Imali Joško kakve familije, kakvih potomaka? Ako ima treba im svečano uručiti članske karte.
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

ChWilla
Kontakt:

pon mar 28, 2016 9:26 pm

delinjo je napisao/la:
ChWilla je napisao/la:pod jedan, igrači dinama odu u lige petice i klubove koji igraju lige šampiona i odmah razvaljuju. a s naše strane, bajiću je konyaspor taman, amiru je možda i previše u ovim godinama, zola ode u gent, odigra tri utakmice i vrati se nama na posudbu. i sam dinamo s tim igračima dobaci negdje, a mi sa našim koje cijenimo na milione nigdje.

a pod dva, za to kako dinamo radi transfere će mamić otići na dobru zatvorsku kaznu. eto upamtite pa citirajte za godinu - dvije...
ne moram te za Mamica citirati za dvije godine,mogu i sada tako je vec se zna hahaha :D :D

ma dobro Dinamo je drugo jbg...kad skontajs da je od svih igraca Vukojevic imao najslabiji transfer i to u Dinamo Kijev sve je jasno :D :D ...a svaka cast za sve igrace ali kako su Corluku prodali za toliko para ipak je on stoper ,oni nisu na cijeni ,e tome se divim hahaha :D :D
pa kad su te cijene deset godina konstantno dosta veće od realnih za koje bi prodao neko drugi...jasno je da se rastaljuje. sve je to već izašlo u javnost, sve to hrvatska štampa piše, imaju agencije na karipskim otocima koje naplaćuju fiktivne procente za posredovanje...i tu se obje strane ugrađuju, zato je cijena uvijek veća nego što bi trebalo biti. kaže transfer 20 miliona. a po 5 završilo u džepovima pojedinaca sa obje strane.

na mikroskopskoj skali to je otprilike pokušao i dinokio...
gradi željo boli te *****

Virtu4L

pon mar 28, 2016 9:28 pm

ChWilla je napisao/la:na mikroskopskoj skali to je otprilike pokušao i dinokio...
:rofl1:

I pao nakon prve sezone :mrgreen:
"Joj ofirniji su od Maje koja je udaljena 2km od mene i zeli sex veceras.." by Minjore

Kapiten
Kontakt:

pon mar 28, 2016 9:40 pm

fanaticZeljin je napisao/la:Ne znam zna li neko Jaska, po Otoci hoda prodaje cokoladice, slatkise, kako sta ima, navijao za kone, pa za Zelju, sad opet za kone, nije.sav svoj blago receno, kupio dvije stolice, prvo 1, pa sad drugu :klanjase2:, e i to je za pohvaliti, od mene mu svaka cast :pljesak:
zna :palacgore: svaka mu cast :pljesak:
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

dino lj
Kontakt:

pon mar 28, 2016 9:46 pm

pozdrav raja,nisam dugo ulazio na onaj forum i pojma nisam imao da ste ovdje presli,hvala momcima na obavjestenju

Kapiten
Kontakt:

pon mar 28, 2016 9:47 pm

dino lj je napisao/la:pozdrav raja,nisam dugo ulazio na onaj forum i pojma nisam imao da ste ovdje presli,hvala momcima na obavjestenju
dobro nam dosao :D :palacgore:
:zeljeznicar1:
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

dino lj
Kontakt:

pon mar 28, 2016 9:51 pm

Model1964 je napisao/la:
Model1964 je napisao/la:
O tom golu i toj tekmi treba film snimiti, roman napisati. Samo da je to uradio za Želju... dosta. Hvala mu za sva vremena. :klanjase2:
Ko misli da može bolje, nek se prihvati posla. :)
I ovo za Antu Sucica definitivno. Sjever! Sta ti kazes matori? :)

Anto je bio veliki frajer i veliki Željovac. Kada su počeli razni izvođači hapati na račun olimpijade, on i neki iz organizacijskog komiteta su lijepo ucjenili :) . Prijava muriji ili odraditi poslove na sjeveru :) . Da nebi pukla bruka... Pazi oni su to upakovali u priču da je gradu potreban još jedan moderan stadion i da je na ovaj nači efikasnije. Nema repova, tužakanja, hapšenja, brukanja po svijetu. Sve su imali dokumentirano tako da se niko nije izvuko. Veliku lovu je dala Željeznica, da nebi ko mislio da je sve đaba urađeno.
Ufatite kakvog mladog kipara da napravi taj spomenik. Njemu reklama nama spomenik. Taj čovjek je zabetonirao moralne vrijednosti našek kluba kojim se mi sada ponosimo. Nebi Švabo tako pričao o Grbavici i Želji da nije tako odgojen. Joško i takvi kao on su odgajali buduče generacije, između ostalog i Švabu. Njegovo NE je veče od svih titula. To ne nas određuje i usmjerava, Nema pitara koji ne zaveže kada se spomene njegovo ime.
Imali Joško kakve familije, kakvih potomaka? Ako ima treba im svečano uručiti članske karte.
Ma Josko je nesto posebno,svaka cast svima ali valjalo je imati m.da i reci ne vlasti i rezimu u onom vaktu.

Ivicahuljev
Kontakt:

pon mar 28, 2016 9:53 pm

dino lj je napisao/la:
Model1964 je napisao/la:
storm_raider je napisao/la: I ovo za Antu Sucica definitivno. Sjever! Sta ti kazes matori? :)

Ma Josko je nesto posebno,svaka cast svima ali valjalo je imati m.da i reci ne vlasti i rezimu u onom vaktu.
...u doba kad nisi smio biti suzdrzan a kamoli protiv :rofl1:

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

pon mar 28, 2016 9:55 pm

po meni istaknuta zeljina imena (namjerno cu izostaviti igrace, jer ih je previse za ovu listu):

1. Dimitrije Dimitrijevic
2. Milan Rajlic
3. Josko Domorocki
4. Vlatko Konjevod
5. Milan Ribar
6. Ivica Osim
7. Anto Sucic
8. Amar Osim

ove licnosti zasluzuju da im se napravi posebna prostorija, ili mali muzej za sve sto su ucinili za klub!

za igrace naravno isto, ali ta lista bi bila mnogo obuhvatnija...
100/94/37/34 - i to je to!

terabajt
Kontakt:

pon mar 28, 2016 9:57 pm

Mora i Džeko biti tu njegovim parama od transfera smo i stali na noge i osvojli dosta trofeja.

storm_raider
Kontakt:

pon mar 28, 2016 9:58 pm

Dobrodosao dino druze. Dugo te nisam vidio, a pitao sam se kako te nema ovdje. Svi koji trebaju biti tu su. Seyo rijetko pise. :psujem:

Eisenbahner1921
Kontakt:

pon mar 28, 2016 10:08 pm

Krenuo storm s brisanjem :D
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 15 gostiju.

Prijava