ne moram te za Mamica citirati za dvije godine,mogu i sada tako je vec se zna hahahaChWilla je napisao/la:pod jedan, igrači dinama odu u lige petice i klubove koji igraju lige šampiona i odmah razvaljuju. a s naše strane, bajiću je konyaspor taman, amiru je možda i previše u ovim godinama, zola ode u gent, odigra tri utakmice i vrati se nama na posudbu. i sam dinamo s tim igračima dobaci negdje, a mi sa našim koje cijenimo na milione nigdje.
a pod dva, za to kako dinamo radi transfere će mamić otići na dobru zatvorsku kaznu. eto upamtite pa citirajte za godinu - dvije...
reci da imas Bekricastorm_raider je napisao/la:
![]()
![]()
E čuj bager benzinacstorm_raider je napisao/la:Raja pukla, do subote cemo pricati o tome koliko bageri trose benzina.![]()
Moras da se drogiras kao svi mi, Ajzea ce ti nesto propisat javi se na pp.storm_raider je napisao/la:Raja pukla, do subote cemo pricati o tome koliko bageri trose benzina.
Ja ovo sve pripisujem nervozi jer je ova pauza preduga. Kako mi preizivimo zimsku pauzu uopste?
storm_raider je napisao/la:
![]()
![]()
Klikni za video.
Bolje o tome da pricamo nego o ovome gore.Virtu4L je napisao/la:E čuj bager benzinacstorm_raider je napisao/la:Raja pukla, do subote cemo pricati o tome koliko bageri trose benzina.![]()
Ali eto kad već pitaš, 7-8 litara nafte na sat, oko 50 l dnevno, e sad ne znam koliko je u BiH eurodizel, pomnoži pa ćeš dobiti cifru
Anto je bio veliki frajer i veliki Željovac. Kada su počeli razni izvođači hapati na račun olimpijade, on i neki iz organizacijskog komiteta su lijepo ucjenilistorm_raider je napisao/la:I ovo za Antu Sucica definitivno. Sjever! Sta ti kazes matori?Model1964 je napisao/la:O tom golu i toj tekmi treba film snimiti, roman napisati. Samo da je to uradio za Želju... dosta. Hvala mu za sva vremena.storm_raider je napisao/la:@delinjo, nije mogao... neke stvari nisu ni za ovog foruma. Nemojte molim vas vise Zubana preispitivati, ja ustanem kada god vidim onaj gol i svaki put mi srce stane jer mislim da ce fuliti.![]()
Ko misli da može bolje, nek se prihvati posla.
pa kad su te cijene deset godina konstantno dosta veće od realnih za koje bi prodao neko drugi...jasno je da se rastaljuje. sve je to već izašlo u javnost, sve to hrvatska štampa piše, imaju agencije na karipskim otocima koje naplaćuju fiktivne procente za posredovanje...i tu se obje strane ugrađuju, zato je cijena uvijek veća nego što bi trebalo biti. kaže transfer 20 miliona. a po 5 završilo u džepovima pojedinaca sa obje strane.delinjo je napisao/la:ne moram te za Mamica citirati za dvije godine,mogu i sada tako je vec se zna hahahaChWilla je napisao/la:pod jedan, igrači dinama odu u lige petice i klubove koji igraju lige šampiona i odmah razvaljuju. a s naše strane, bajiću je konyaspor taman, amiru je možda i previše u ovim godinama, zola ode u gent, odigra tri utakmice i vrati se nama na posudbu. i sam dinamo s tim igračima dobaci negdje, a mi sa našim koje cijenimo na milione nigdje.
a pod dva, za to kako dinamo radi transfere će mamić otići na dobru zatvorsku kaznu. eto upamtite pa citirajte za godinu - dvije...![]()
![]()
ma dobro Dinamo je drugo jbg...kad skontajs da je od svih igraca Vukojevic imao najslabiji transfer i to u Dinamo Kijev sve je jasno![]()
...a svaka cast za sve igrace ali kako su Corluku prodali za toliko para ipak je on stoper ,oni nisu na cijeni ,e tome se divim hahaha
![]()
ChWilla je napisao/la:na mikroskopskoj skali to je otprilike pokušao i dinokio...
znafanaticZeljin je napisao/la:Ne znam zna li neko Jaska, po Otoci hoda prodaje cokoladice, slatkise, kako sta ima, navijao za kone, pa za Zelju, sad opet za kone, nije.sav svoj blago receno, kupio dvije stolice, prvo 1, pa sad drugu, e i to je za pohvaliti, od mene mu svaka cast
dobro nam dosaodino lj je napisao/la:pozdrav raja,nisam dugo ulazio na onaj forum i pojma nisam imao da ste ovdje presli,hvala momcima na obavjestenju
Ma Josko je nesto posebno,svaka cast svima ali valjalo je imati m.da i reci ne vlasti i rezimu u onom vaktu.Model1964 je napisao/la:storm_raider je napisao/la:I ovo za Antu Sucica definitivno. Sjever! Sta ti kazes matori?Model1964 je napisao/la:
O tom golu i toj tekmi treba film snimiti, roman napisati. Samo da je to uradio za Želju... dosta. Hvala mu za sva vremena.![]()
Ko misli da može bolje, nek se prihvati posla.
Anto je bio veliki frajer i veliki Željovac. Kada su počeli razni izvođači hapati na račun olimpijade, on i neki iz organizacijskog komiteta su lijepo ucjenili. Prijava muriji ili odraditi poslove na sjeveru
. Da nebi pukla bruka... Pazi oni su to upakovali u priču da je gradu potreban još jedan moderan stadion i da je na ovaj nači efikasnije. Nema repova, tužakanja, hapšenja, brukanja po svijetu. Sve su imali dokumentirano tako da se niko nije izvuko. Veliku lovu je dala Željeznica, da nebi ko mislio da je sve đaba urađeno.
JOŠKO DOMOROCKI mora dobiti tribinu i spomenik.
Ufatite kakvog mladog kipara da napravi taj spomenik. Njemu reklama nama spomenik. Taj čovjek je zabetonirao moralne vrijednosti našek kluba kojim se mi sada ponosimo. Nebi Švabo tako pričao o Grbavici i Želji da nije tako odgojen. Joško i takvi kao on su odgajali buduče generacije, između ostalog i Švabu. Njegovo NE je veče od svih titula. To ne nas određuje i usmjerava, Nema pitara koji ne zaveže kada se spomene njegovo ime.
Imali Joško kakve familije, kakvih potomaka? Ako ima treba im svečano uručiti članske karte.
...u doba kad nisi smio biti suzdrzan a kamoli protivdino lj je napisao/la:Ma Josko je nesto posebno,svaka cast svima ali valjalo je imati m.da i reci ne vlasti i rezimu u onom vaktu.Model1964 je napisao/la:storm_raider je napisao/la: I ovo za Antu Sucica definitivno. Sjever! Sta ti kazes matori?
Anto je bio veliki frajer i veliki Željovac. Kada su počeli razni izvođači hapati na račun olimpijade, on i neki iz organizacijskog komiteta su lijepo ucjenili. Prijava muriji ili odraditi poslove na sjeveru
. Da nebi pukla bruka... Pazi oni su to upakovali u priču da je gradu potreban još jedan moderan stadion i da je na ovaj nači efikasnije. Nema repova, tužakanja, hapšenja, brukanja po svijetu. Sve su imali dokumentirano tako da se niko nije izvuko. Veliku lovu je dala Željeznica, da nebi ko mislio da je sve đaba urađeno.
JOŠKO DOMOROCKI mora dobiti tribinu i spomenik.
Ufatite kakvog mladog kipara da napravi taj spomenik. Njemu reklama nama spomenik. Taj čovjek je zabetonirao moralne vrijednosti našek kluba kojim se mi sada ponosimo. Nebi Švabo tako pričao o Grbavici i Želji da nije tako odgojen. Joško i takvi kao on su odgajali buduče generacije, između ostalog i Švabu. Njegovo NE je veče od svih titula. To ne nas određuje i usmjerava, Nema pitara koji ne zaveže kada se spomene njegovo ime.
Imali Joško kakve familije, kakvih potomaka? Ako ima treba im svečano uručiti članske karte.