delinjo je napisao/la:Grbavica je napisao/la:delinjo je napisao/la:mi moramo malo vise cijeniti nase igrace...nasu djecu ...nije tacno da ne vrijede vise od para za koje su se prodali ...realno ...i vidim dosta raje kao i ja ne mirise Zubana ali daj da lijepo diskutujemo normalno...bez uvreda gluposti jbg ne treba nam to u ovim lijepim vremenima za nas klub...evo ja bi volio da mi ostali realno napisu koliko su zadovoljni onim sto Zuban radi za nas klub...ali da budu objektivni ???
Zašto ne mirišeš Zubana? I šta je to loše on uradio? Hajde objektivno samo molim te.
iskreno moje misljenje(ne znaci da sam upravu !) da je puno vise mogao uraditi sto se tice prodaje igraca ...ok sad ces ti meni napisati liga je 99 n svijetu ...ko ce dati te pare ali ja sam jednostavno ubjedjen da se moglo i moralo vise ....eto ti objektivno reci jel se mogao Baja ili Amir za vece pare prodati ?? mislim ima tu i do kluba ne govorim ja ...ali ako je tolika ljubav prema Zelji zar nije mogao popricati sa Amirom da produzi ugovor da se ne aktivira ta klauzula da se obnovi ugovor ...nemoj samo price da je on ovdje dostigao vrhunac jer nije ....jer je tek dosbio sansu kako treba i nekako sad tek kad ima bolje saigrace bi njegov talenat dosao do izrazaja...mislim brate nemoj zamjeriti to je samo moje misljenje

Ma nemam ti šta zamjeriti dok ne vrijeđaš i svjesno lažeš. Do tad sve kul.
Stvar je vrlo jednostavna, vjerujem da si ti u svom životu nešto prodavo. I ti si mogo lupiti cijenu, ali na kraju si prodao za najveću ponuđenu cifru, ili nisi nikako prodao. A sigurno nisi prodavao ljude

Djelimično je tako i kod igrača. Mogli smo mi za Baju tražiti 10, a za malog Hadžiju 15 miliona €. Ali samo tražiti. Igrač vrijedi onoliko koliko će neko ponuditi za njega. A i igrač se nešto pita tu.

Samo sebe stavi u situaciju da radiš za 500KM, dobiješ ponudu da se zaposliš u telekomu i da ti plata bude 3 milje (lupam) a gazda ti zabrani da pređeš. Pa ja bih jjebo i gazdu i gazdaricu i sve do čistačice kad bi mi to uradili. Iskreno reci da li bi ti ostao na tom poslu ili bi prešao na plaćeniji i bolji poso? Kad iskreno na to odgovoriš sam sebi, shvatićeš zašto Amir a ni niko drugi ne bi produžio ugovor. Psiha je čudna stvar, pogotovo kod fudbalera, najbolje smo to vidjeli na Svrakinom primjeru.
Za Amira je na kraju ispala tolika cifra, a mogla je biti dosta manja vjeruj mi da mu je bio neko drugi menadžer umjesto Zubana i Hrape. Da su i Tomića njih dvojica zastupali, sigurno ne bi džabe otišo.
Ko nas je kleo, nije dangubio.