Grbavica je napisao/la:Model1964 je napisao/la:Grbavica je napisao/la:
Koju neposlušnost iz Slovenije?
I to sam napisao

ako si čitao sa razumjevanjem. Vi gledate Želju svake hefte, vi pjevate sarajevska jalija za Želju navija. Ja sam sticajem okolnosti nemočam ali sam prvi rekao da je KOLDŽO ***** i dalje stojim iza toga. Mogao bi ti još pisati šta sam sve napravio oko ovog sranja a reklamiranje mi nije cilj. Malo je smješno da udruženje šuti. na kraju vaša reakcija kaže da sam u pravu

Ma majku mu ne možeš ti pozivati na neke stvari a biti udaljen 500 kilometara. Dođi ovdje i pokaži tu "građansku neposlušnost" i ja ću prvi izaći sa tobom. Navijači su pokazali svoje sa uplatama i pokazali koliko vjeruju ovim ljudima koji vode klub. Nasilje je zadnja opcija (iako bi ih ja prvi volio izdegenečiti), ali je i odraz nemoći. Ja mislim da smo mi nadmoćni u svakom smislu u odnosu na ove koji nam rade o glavi. A ovoga koji je malo ozbiljniji igrač možemo skloniti jednim mirnim, finim, demokratskim putem - izborima. Umjesto raznih gluposti kojima sebi možemo naštetiti i ugroziti sve ovo, na izborima izabrati drugu opciju za načelnika. A izbori samo što nisu...

ko je spominjao nasilje? znaš šta je građanska neposlušnost? izbori su farsa i koldžo nije glavni igrač. A bilo je govora o saopštenju, o podrški, kultrno napisanom. Ok, vi ste mirni i kulturni ali onda mojne priče i pisanja po forumu mi ovo mi ono, ultra, mega, giga....
Kaže neko osjetili malo prepresije

Da ti pričam koliko su Manijaci 80 godina osjetili represije, koliko smo na Grbavici 92 osjetili represije...
Nek vam bude da ste dali sve od sebe. Odok

spavat jer mi treba zaraditi platu isto ko i vašim očevima. Kad se probudite oko podneva još jedno razmislite dali je potrebno saopštenje

.