Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

storm_raider
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon mar 28, 2016 8:17 pm

Trg Ivice Osima!
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

damirfile
Kontakt:

pon mar 28, 2016 8:21 pm

Nadam se da će se ulaznice pustiti na dan dva ranije u prodaju, mnogi ce vjerujem kupiti iako ne budu mogli doći zbog evropske grbavice. Ulaznice sarajeva budu na portalu kupikartu . ba sad kolko je moguće da i mi tu postavimo pa da mozda neki kupe iako nece biti tu.

proces
Kontakt:

pon mar 28, 2016 8:23 pm

Tribina Ivica Osim velikim bijelim slovima na plavoj podlozi.
Za kog' navijas ?
Pa za Z E LJ E Z N I C A R !!!

Model1964

pon mar 28, 2016 8:26 pm

jovanmaksimovic je napisao/la:
dell21 je napisao/la:Po meni je bolje da ostane samo grbavica ili da se doda još neki naziv npr. sponzorsko neko ime koje će donijeti lijepu lovu na određeni broj godina kao što je slučaj u 90 % novoizgrađenih stadiona.
Stadion Grbavica - Ivica Osim, po meni najbolje zvuci.
Može i tako :)
Po uzoru na velike klubove, što i jesmo :)
Svaka tribina bi trebala imati ime.
Predlažem da sjever nosi ime JOŠKO DOMOROCKI :klanjase2: . Svi znamo zašto. Pa kad smjestimo tepsije u kavez zdenku nek znaju zbog čega su tu.
Jug po rahmetli ĐILDI. Kao simbolično odavanje počasti svim manijacima palim u odbrani Grbavice.
Istok DIMITRIJE DIMITRIJEVIĆ po incijatoru ove prelijepe priče :)
Zapad MILAN RIBAR po čovjeku koji je stvorio modernog Želju
Obavezno se mora početi raditi na Željinom muzeju i kući(sobi, salonu, holu...) slavnih(legendi)
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

cikazubo
Kontakt:

pon mar 28, 2016 8:28 pm

Mozda da se novi istok nazove tribina Ivica Osim, a da se pokrenemo kao gradjani a ne kao navijaci da Svabo ipak dobije svoju ulicu.

11plavih'92
Prijatelj foruma
Kontakt:

pon mar 28, 2016 8:29 pm

Okolele je napisao/la:Jedan od najistaknutijih bosanskohercegovačkih pisaca, Aleksandar Hemon, posjetio je danas naš stadion. Hemon se učlanio u Klub, te je podržao projekat evropske Grbavice uplativši sredstva za dvije stolice.
Nadam se da je ovo izazov za Miljenka Jergovica. Kao i Hemon, i Jergović je naš
5. - 7. Okt 1992.

vrbanjusa
Kontakt:

pon mar 28, 2016 8:32 pm

Pokrenuta je incijativa o promjeni naziva ulice Zvornicka u ulicu Ivice Osima. Stadion Ivica Osim u ulici Ivice Osima br 8 :-)
21 10 4

Petrović Slavko

zeljeznicar1
Kontakt:

pon mar 28, 2016 8:34 pm

Ma samo stadion i ništa drugo, to je najmanje što možemo uraditi.

Plava Porodica
Kontakt:

pon mar 28, 2016 8:36 pm

Plava Porodica je napisao/la:Evo jedna ideja.Da se krajem maja odigra revijalna utakmica povodom skupljanja novca za novu Grbavicu.Da to bude jasno naglašeno.A utakmica da se igra između prvog tima i veterana Želje.Npr za veterane da igraju Bešlija,Gušo,Sablja,Biščević,Zuban..a da početni udarac izvede Ivica Osim.Plus da taj evebt poprate razna iznenađenja za navijače...tipa djeca da igraju na male golove između 1. I 2. Poluvremena,dijeljenje nekih poklona za desetak članova,ali pod uslovom da moraju biti na stadionu.Mislim da bi nešto ovako pod nekim sloganom i dobrim marketingom "dođite na utakmicu,sagradite Grbavicu'',privuklo masu raje.Treba što više ovakvih druženja,što zbog dobrobiti klubu,što zbog druženja navijača.Ko je za neka potvrdi,ko nije neka preskoči :)

Edit:Ovo bi se još moglo iskoristiti u svrhu davanja novca,kao što je ova akcija u toku.Po 2 mjesta na svakoj tribini sa kutijama,i svako bi ubacio onoliko koliko ima.Neko manje,neko više,a skupilo bi se jako jako puno.Plus karte.Takođe poostaviti na Jugu,na platou ispred sjevera i na platou iza zapadne tribine postaviti kutke sa jednom lijepom djelatnicom za učlanjenje.Bilo bi taj dan sigurno 300-400 novih članova.Vjerovatno bi i event bio medijski popraćen,možda prijenosom na hayatu ili facetv,pa se i tu koja marka može ubrati.Taj dan se sigurno oko 80000+KM može namaći.
Da malo skrenemo sa ove negativne priče,pljuvanje po Zubanu mene zaista vrijeđa,i da on je svojim golom ispisao historiju kluba,i to je sasvim dovoljno da se ni A ne kaže loše na njega.
Citirao sam se,čisto onako da nek bliži klubu može dati ovaj prijedlog,ako im se svidi ideja.Dobre se pare mogu uzeti,a to bi bio veliki spektakl samo kakav možemo mi napraviti.Na vama je,predloženo je.Pozz.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

cikazubo
Kontakt:

pon mar 28, 2016 8:42 pm

salle86 je napisao/la:Ja se izvinjavam gospodinu kojeg nazvasmo Aldin. Dobih info da grijesimo, da je doticni rega lik.
Ipak, to mu ne daje pravo da pljuje nase bivse i provjerene igrace, bez obzira to sto se cini da oni malo doprinose.
Jedno su zelje, drugo pozdravi. Svi bi mi zeljeli da nam igraci idu za milionske iznose, ali u ovakvoj trenutnoj situaciji ovo je neki nas vrh, realnost...no ne znaci da se to nece popraviti u buducnosti.
Dinamo je Dinamo, ima rejting koji je debelo ispred nas...pa kod njih ima bar jos 4 tima koji bolje stoje u europi nego mi.
Da bi mogao ocekivati neke vece iznose, mora se poklopiti mnogo toga, vec prezvakano...
Kako god, dobrodosao "lice" na forum...
Poredit transfere kluba iz BIH gdje najbolji klub dodje jednom u play off, i gdje je uspjeh trece pretkolo, sa Dinamom koji redovno igra ligu prvaka, koji ima gro reprezentativaca sto Hrvatskih sto stranih, i kao sto neko rece i kad prodaju igraca isti se momentalno pokaze i to u najvecim svjetskim klubovima.. Njihovi A i omladinski reprezentativci su clanovi jedne Hrvatske koja pogotovo u omladiankim kategorijama predstavlja jednu od jacih reprezentacija u Evropi koja uvijek pretenduje na vrh, a znamo da su nama prvi put ove godine neki omladinci uppste dohvatili neko takmicenje. Dakle strani klubovi u tom pogledu imaju reference i odredjenu sigurnost za datog igraca, dok kod nas kupujes talentovanog, nedoradjenog mladica za kojeg nisi nikad siguran s obzirom da igra u jednoj od najlosijih liga i najlosiji reprezentativnih selekcija..Mamic Zoran je jednom rekao da je jako tesko s igracima iz Bosne jer ne vladaju osnovama prije svega igra bez lopte, i sto je takvim mladim igracima uvijek potreban period adaptacije iako su dosli iz susjedne zemlje.. Toga se sjetih bas neki dan kad je repka igrala pa svaki napad cujes Mesu Duljaaa Dulja ne tu, pa ne tamo, pridji tamo, trci vamo itd..

addyno1
Kontakt:

pon mar 28, 2016 8:42 pm

Selektor bh kadeta Sakib Malkočević pozvao je sljedeće igrače za Skijin turnir:

Matej Perković (Široki Brijeg), Nikola Mijović (Željezničar), Enio Zelić (Čelik), Rijad Sadiku (Sarajevo), Stefan Vasiljević (Sloga Doboj), Amar Lukovac (Željezničar), Armin Imamović (Sarajevo), Teo Herceg (Neretvanac Opuzen, Hrvatska), Stefan Santrač (Crvena Zvezda, Srbija), Đani Salčin (Sarajevo), Rado Radić (Zvijezda 09, Stanišić), Marko Martinović (Hajduk Split, Hrvatska), Anes Agović (Velež), Eldin Omerović (Sloboda), Alen Dejanović (Dinamo Zagreb, Hrvatska), Ahmed Hasanović (Željezničar), Milan Šikanjić (Crvena Zvezda, Srbija), Alen Nuhanović (Željezničar), Kenan Dervišagić (Sarajevo), Elvir Duraković (Iskra Bugojno), Sudo Behram (Dinamo Zagreb, Hrvatska), Filip Svjetlanović (Borac), Haris Kolar (Željezničar).

Iz gore navedenog vidimo da hvala bogu cemo uvijek imati sta prodavat :zeljeznicar1:

ceze
Kontakt:

pon mar 28, 2016 8:46 pm

slika

:rofl: :rofl:

Grbavica
Kontakt:

pon mar 28, 2016 8:46 pm

Dijete otišlo malo da trenira, da digne "rejting" i sebi i nama. Istu stvar je radio i Amir u Mančesteru i ona dvojica iz Tuzle što su išli. A sigurno nije cifra koja se ovdje spominjala i sigurno ništa neće ići na štetu kluba. ;)
Ko nas je kleo, nije dangubio.

Zvaka72
Kontakt:

pon mar 28, 2016 8:47 pm

salle86 je napisao/la:Prizvasmo Aldina na ovaj forum izgleda...kakvo razmisljanje, kakav genijalac...
Ignorišite ga krenuo je sa jedinom negativnosti i ukoliko ga podržimo s..... ćemo temu. :DD: :titula:
Plava porodica me ubi u pojam.

Ivicahuljev
Kontakt:

pon mar 28, 2016 8:49 pm

vrbanjusa je napisao/la:Pokrenuta je incijativa o promjeni naziva ulice Zvornicka u ulicu Ivice Osima. Stadion Ivica Osim u ulici Ivice Osima br 8 :-)
Potpisujem :palacgore: al najteze je biti priznat u svom na svom

delinjo
Kontakt:

pon mar 28, 2016 8:51 pm

mi moramo malo vise cijeniti nase igrace...nasu djecu ...nije tacno da ne vrijede vise od para za koje su se prodali ...realno ...i vidim dosta raje kao i ja ne mirise Zubana ali daj da lijepo diskutujemo normalno...bez uvreda gluposti jbg ne treba nam to u ovim lijepim vremenima za nas klub...evo ja bi volio da mi ostali realno napisu koliko su zadovoljni onim sto Zuban radi za nas klub...ali da budu objektivni ???
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

pon mar 28, 2016 8:51 pm

Model1964 je napisao/la:
jovanmaksimovic je napisao/la:
dell21 je napisao/la:Po meni je bolje da ostane samo grbavica ili da se doda još neki naziv npr. sponzorsko neko ime koje će donijeti lijepu lovu na određeni broj godina kao što je slučaj u 90 % novoizgrađenih stadiona.
Stadion Grbavica - Ivica Osim, po meni najbolje zvuci.
Može i tako :)
Po uzoru na velike klubove, što i jesmo :)
Svaka tribina bi trebala imati ime.
Predlažem da sjever nosi ime JOŠKO DOMOROCKI :klanjase2: . Svi znamo zašto. Pa kad smjestimo tepsije u kavez zdenku nek znaju zbog čega su tu.
Jug po rahmetli ĐILDI. Kao simbolično odavanje počasti svim manijacima palim u odbrani Grbavice.
Istok DIMITRIJE DIMITRIJEVIĆ po incijatoru ove prelijepe priče :)
Zapad MILAN RIBAR po čovjeku koji je stvorio modernog Želju
Obavezno se mora početi raditi na Željinom muzeju i kući(sobi, salonu, holu...) slavnih(legendi)
sjeverna tribina samo moze nositi ime ANTE SUCIC, ako cemo iskreno... juzna naravno zna se... a ostatak kako vecina zeli
100/94/37/34 - i to je to!

ellaxaz
Kontakt:

pon mar 28, 2016 8:54 pm

U subotu 8 milja u dolini i pola od toga clanova, tj 4 milje. :?:
Izazov.
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

Grbavica
Kontakt:

pon mar 28, 2016 8:54 pm

delinjo je napisao/la:mi moramo malo vise cijeniti nase igrace...nasu djecu ...nije tacno da ne vrijede vise od para za koje su se prodali ...realno ...i vidim dosta raje kao i ja ne mirise Zubana ali daj da lijepo diskutujemo normalno...bez uvreda gluposti jbg ne treba nam to u ovim lijepim vremenima za nas klub...evo ja bi volio da mi ostali realno napisu koliko su zadovoljni onim sto Zuban radi za nas klub...ali da budu objektivni ???
Zašto ne mirišeš Zubana? I šta je to loše on uradio? Hajde objektivno samo molim te.
Ko nas je kleo, nije dangubio.

Model1964

pon mar 28, 2016 8:59 pm

Ako je uprava napravila sa njim više poslova onda je dobar upravi. Koga u svijetu briga koji menađer koga odvodi i dovodi ako su rezultati ok?
Onaj go :klanjase2: briše pitanje kakav je bio igrač. Ovo prozivanje mi miriše na pitarluk jer oni sad napadaju neku novosadsku mafiju.
Uprava radi kako radi, nakon mandata ćemo ocjenjivati njihov rad. Ako neko može bolje od Zubana da utopi naše igrače, bujrum.
Samo upamtite LAKO JE TUĐIM KURCEM GLOGIJE MLATIT!
Ko može objektivno osjeniti rad Zubana i inih menađera? Navijači? U temeljima riječi navijač je neobjektivnost, Pa vi kako hočete :) :)
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.

Prijava