Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

pile87
Kontakt:
Status: Offline

Re: RE: Re: FK Željezničar

uto maj 31, 2016 11:15 pm

Vrag je napisao/la:
Model1964 je napisao/la:
Vrag je napisao/la:
Ne treba se mijesati. Uprava ima podrsku i to je pokazano. Ovo je trenutno rat uprava SD.
Ti ko UNPROFOR, materemi :lol:
Pa sta bi ti ?
Nemoj zezati navijaci bi bar trebali izdati saopstenje to bi bilo dovoljno za pocetak.
Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

Kapiten
Kontakt:

uto maj 31, 2016 11:15 pm

pile87 je napisao/la:
Kapiten je napisao/la:
Grbavica je napisao/la:Znaju li se imena ove djece koja sutra potpisuju ugovore?
FKZ1921 je napisao/la: Dobra je ova generacija 99.( Velic,Besirevic,Sabanadzovic,Sehic,Mujaric,Dacic,Musija...). Par njih bi trebali biti dobriigraci.
Valjda su to ti.
Zna li se bar po pozicijama sta igraju ovi momci.
Velic stoper, Besirevic lijevi bek, Saban vezni (mislim zadnji), Musija golman, Sehic mislim desno krilo.
Mujaric i Dacic nemam pojma.
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

LARSSON
Kontakt:

uto maj 31, 2016 11:16 pm

pile87 je napisao/la: Zna li se bar po pozicijama sta igraju ovi momci.
Velić CB
Besirevic LB
Sabanadzovic DM
Musija GK

Hadzijalagic
Kontakt:

Re: FK Željezničar

uto maj 31, 2016 11:16 pm

Vjerovatno se javno iskazivanje podrske upravi kosi sa "ultras kodeksima"..
Zadnja izmjena: Hadzijalagic, dana/u uto maj 31, 2016 11:16 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

Ajzea
Kontakt:

uto maj 31, 2016 11:17 pm

Navijaci moraju izdati saopstenje.

Velahalve
Kontakt:

uto maj 31, 2016 11:17 pm

FKZ1921 je napisao/la:Pojavljivanje"eksperta"za pitanja novca (čovjek desetine miliona zaradio radeći u državnim institucijama)je vrlo znakovito. Nije tu zbog nebitnih igrača (violina,mehicevic...),već zbog bitnih. A zna se ko je bitan igrač u cijeloj priči.
Vjerujem da nasi imaju razrađenu strategiju. Vjerujem takodje da ćemo i mi u realizaciji te strategije imati svoju ulogu. Za početak,bitnog igrača treba, kroz demokratsku proceduru na jesen,učiniti nebitnim. To je pola posla...
:palacgore:

Model1964

uto maj 31, 2016 11:18 pm

Grbavica je napisao/la:
Model1964 je napisao/la: Pisao sam, prvi pozivao na proteste na građansku neposlušnost.... rekoše nevalja, drotovi degeneče, hapse i vješaju, nije po zakonu, mi smo kulturni mirni navijači, latinski uštrojeni. OK.
Pa napišite makar saopštenje o jedinstvu navijača i o po(drški) :) upravi. Valjda je to dozvoljeno ;)
Koju neposlušnost iz Slovenije?
I to sam napisao :) ako si čitao sa razumjevanjem. Vi gledate Želju svake hefte, vi pjevate sarajevska jalija za Želju navija. Ja sam sticajem okolnosti nemočam ali sam prvi rekao da je KOLDŽO ***** i dalje stojim iza toga. Mogao bi ti još pisati šta sam sve napravio oko ovog sranja a reklamiranje mi nije cilj. Malo je smješno da udruženje šuti. na kraju vaša reakcija kaže da sam u pravu ;)
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

terabajt
Kontakt:

uto maj 31, 2016 11:19 pm

Hadzijalagic je napisao/la:Vjerovatno se javno iskazivanje podrske upravi kosi sa "ultras kodeksima"..
Tako je to, ima načina na drugi način da se izrazi podrška evo npr. kao ovaj forum i svi ostali.
Mozda nekada plakate plijepiti bez ikakvih oznaka itd... moze se naći načina

pile87
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Željezničar

LARS1921 je napisao/la:
pile87 je napisao/la: Zna li se bar po pozicijama sta igraju ovi momci.
Velić CB
Besirevic LB
Sabanadzovic DM
Musija GK
Fino sve odbrana nismo odavno napravili odbranbenih igraca sve neki veznjaci i napadaci.
Mi ćemo opet doći!
Što se već sada rađa.

Izlija
Moderator
Kontakt:

Ma samo da je sutra utakmica, puna Grbavica bi im sve rekla i odgovorila na sva pitanja.
イビチャ・オシム

Hurmasica
Kontakt:

uto maj 31, 2016 11:20 pm

Velić, Šabanadžović i Beširević su igrali sada na Evropskom prvenstvu za kadete u Azerbejdžanu.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

uto maj 31, 2016 11:21 pm

Ajzea je napisao/la:Navijaci moraju izdati saopstenje.
Da, ali kada bude pravo vrijeme i mjesto za takvo nesto. Usred politicke situacije i prepucavanja, najbolje se drzati sa strane, dok ne pocne sezona, tj ne dodje 15. Juni i pripreme.
Tada se glasno i jasno treba reci da smo uz igrace i upravu. Svako izjasnjavanje prije toga bi vodilo i tezilo k' politickom prepucavanju jer je izborna godina. Dosta puta je ta tema bila, sjeti se samo nereda protiv Borca prije par sezona i slicno.
Zadnja izmjena: Minjore, dana/u uto maj 31, 2016 11:23 pm, ukupno mijenjano 1 put.

boja mora
Kontakt:

Ovo je samo još jedan od napada vlasti kroz istoriju na naš klub. Samo što neče proči :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:

Ajzea
Kontakt:

Izlija je napisao/la:Ma samo da je sutra utakmica, puna Grbavica bi im sve rekla i odgovorila na sva pitanja.
Tacno, ali nije. Navijaci moraju izdati saopstenje, cime bi izurinirali po svima u toj mjeri da bi se morali pritajiti na duzi vremenski period. Niti jedan demant, niti jedno saopstenje Uprave ne moze biti ucinkovito kao saopstenje UNFKZ. Zlih jezika bi bilo i dalje, samo sto ne bi bili glasni kao sto jesu.

cala
Kontakt:

uto maj 31, 2016 11:23 pm

Majke mi mene stid kad gledam ovo. Kad samo cujem ove njihove "strucnjake" sve mi je jasno. Tacno ne vrijedi trosit rijeci na ovu glupost.

Vrag

uto maj 31, 2016 11:23 pm

Model1964 je napisao/la:
Vrag je napisao/la:
Model1964 je napisao/la: Ti ko UNPROFOR, materemi :lol:
Pa sta bi ti ?
Pisao sam, prvi pozivao na proteste na građansku neposlušnost.... rekoše nevalja, drotovi degeneče, hapse i vješaju, nije po zakonu, mi smo kulturni mirni navijači, latinski uštrojeni. OK.
Pa napišite makar saopštenje o jedinstvu navijača i o po(drški) :) upravi. Valjda je to dozvoljeno ;)
Pa sta ti kontas ? Da smo divljaci ?

Pa uprava ima podrsku navijaca. I to je svima jasno. Ne treba se mijesati, barem ne jos sada. Nema potrebe.

Анарки
Acta, non verba
Kontakt:

uto maj 31, 2016 11:24 pm

LARS1921 je napisao/la:
leet je napisao/la:.
Hocete raditi stream?
Ako misliš na press sutra, eventualno mobitelom nešto... Sutra je najavljeno predstavljanje potpisa ugovora sa sedam omladinaca i predstavljanje novog šsš.

pile87
Kontakt:

Izlija je napisao/la:Ma samo da je sutra utakmica, puna Grbavica bi im sve rekla i odgovorila na sva pitanja.
Mnogo veci efekat ima saopcenje koje prenese par portala nego skandiranje na utakmici uostalom saopcenje ne mora biti protiv nikoga ali se moze reci da je laz da recimo Siljak pravi razdor izmedju kluba i navijaca.
Mi ćemo opet doći!
Što se već sada rađa.

Model1964

Minjore je napisao/la:
Ajzea je napisao/la:Navijaci moraju izdati saopstenje.
Da, ali kada bude pravo vrijeme i mjesto za takvo nesto. U sred politicke situacije i prepucavanja, najbolje se drzati sa strane, dok ne pocne sezona, tj ne dodje 15. Juni i pripreme.
Tada se glasno i jasno treba reci da smo uz igrace i upravu. Svako izjasnjavanje prije toga bi vodilo i tezilo k' politickom prepucavanju jer je izborna godina. Dosta puta je ta tema bila, sjeti se samo nereda protiv Borca prije par sezona i slicno.
Ćuj pravo vrijeme. Kad karpuza bude zrela i kukuruz neobran :lol:
Pravo vrijeme je pred skupštinu kluba Ima još pritajenih dušmana u toj skupštini!
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

tm8782
Kontakt:

Podrška ljudima koji su trenutno u klubu od mene kao nikad do sad. Uvijek su je imali, a sad pogotovo. Hvala vam što se djubre izbacili iz kluba. Volio bi i ja FK Travnik da sam imao koristi od njega kao što su imali pojedini. Apelujem na navijače da neko ispred nas kao mase napiše neku riječ. To ne košta puno vjerujte mi, a znači... Ponavljam još jednom podrska kao nikad do sad s moje strane, a vjerujem i 95% vas na ovom.l forumu... Volim te Željo!!!

Poslano sa mog U7 PRO koristeći Tapatalk
Ovo je važan trenutak u historiji Kluba. Tribinu ne grade pojedinci. Tribinu gradi porodica Željo. Gradnja tribine neće biti po modelu javno privatnog partnerstva niti po modelu koncsesije. To će ... podrazumijevati vlasništvo Kluba nad tribinom

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 10 gostiju.

Prijava