Zanimljiva info, rece mi prije koji mjesec da je odrastao sa Miroslavom, ako sta nisam pobrkoLeon_Professional je napisao/la: ↑sri jun 07, 2017 11:02 amSamo se salim.
Sta je to prijatelj exdomorocki citirao pa mu obrisase post, steta pa ne bih ovdje!? Moze i u pp legendo
Sindikat se popisa po Slobodi, Celiku i Borcu.![]()
![]()
Vidim o Rustemovicu se sprdate, sjedio sam na kafi sa njim i jednim pitarom XDLeon_Professional je napisao/la: ↑sri jun 07, 2017 11:11 amAzbaha, o cemu ti?! Nisam bas skontao
100% ChWilla, ali eto.
Izgleda i kod kona ce biti promjena, a mislio sam da ce oni najmanje mjenjati.
azbaha je napisao/la: ↑sri jun 07, 2017 11:14 amVidim o Rustemovicu se sprdate, sjedio sam na kafi sa njim i jednim pitarom XDLeon_Professional je napisao/la: ↑sri jun 07, 2017 11:11 amAzbaha, o cemu ti?! Nisam bas skontao
100% ChWilla, ali eto.
Izgleda i kod kona ce biti promjena, a mislio sam da ce oni najmanje mjenjati.
I opet su jedva osvojili taj kup i kupili titulu.salemprolic je napisao/la: ↑sri jun 07, 2017 11:23 amRustemovic je u Sarajevo dosao u onaj vakat kad su imali i trosili nemilice. On je bio na nasem radaru, Amar ga je pratio i htio da dovede, i oni su ga doveli samo radi toga bukvalno, da nama napakoste. Isto je bilo i sa Duljevicem koji je hem bio nas simpatizer hem u ozbiljnim pregovorima sa Amarom. Al onda je Ibrak sa vrecom para sve to pokupovao, obecavao im kule i gradove, Tan milijarder, evropsko Sarajevo i tako...
Nije imao vremena, da citiram:"Odoh, ubit ce me zena"Leon_Professional je napisao/la: ↑sri jun 07, 2017 11:17 amazbaha je napisao/la: ↑sri jun 07, 2017 11:14 amVidim o Rustemovicu se sprdate, sjedio sam na kafi sa njim i jednim pitarom XDLeon_Professional je napisao/la: ↑sri jun 07, 2017 11:11 amAzbaha, o cemu ti?! Nisam bas skontao
100% ChWilla, ali eto.
Izgleda i kod kona ce biti promjena, a mislio sam da ce oni najmanje mjenjati.![]()
I sta veli?! Jel priznao da smo ga kontaktirali?!