Veselinovic je slobodan igrac.
Zbunilo me ovo:Leon_Professional je napisao/la: ↑sri jun 07, 2017 12:44 amVeselinovic je slobodan igrac.
@Omare. Sljedece godine Sisoje ulazi![]()
Iako se činilo da je Veselinović najbliži Željezničaru, sa čijim je čelnicima pregovaro i u zimskom prelaznom roku, ali je transfer propao zbog obeštećenja koje je tražila Sloboda, on neće doći na Grbavicu.
Slazem se dell21. Neki placu za Borcem, kao da su zaboravili na one transparente, skandiranja i odnos tamosnje murije prema nasima. Kad cujem da neko kaze "nije isto bez Borca i Veleza" i stavi ta dva kluba u istu ravan, muka mi bude. I meni je strasno zao Jedinstva. Steta je da Krajina nema nijednog kluba. Ne znam sta se gore desava, mislim da im je Tigar izasao iz kluba skroz, ko je i sta sad glavni nemam pojma.dell21 je napisao/la: ↑sri jun 07, 2017 1:55 amPuno je bolja liga bez borca nek se ugase. Ko je jednom bio tamo zna o cemu pricam, ne bi ih spominjo na temi vise.
Ligi treba jak velez a oni su na putu da budu. Zalosno sto nema jedinstva dobar stadion,jaka baza navijaca historija itd iz tog dijela bosne nema kluba u pl