Nego sta, danas bas sirnicu za iftar spremao i topu, naravnostorm_raider je napisao/la:I ja evo gledam. Drasticna promjena u ponasanju, mora da je kuci oklagija radila.avlami97 je napisao/la: ↑uto jun 06, 2017 10:21 pmI od starohana nesto pametno, a sve fol demencija, kateteriModel1964 je napisao/la:Ja nisam za to da je u narednoj sezoni titula pod moranje. Stalno dovođenje nekih *pojacanja* i gatanje hoceli oživjeti karijeru nas je dovelo do ove depresije, rezultatske i psihološke. Rađe bi vidio da se ulaže u OP i mlade neafirmirane igrace. Zbog love zadao bih lako ostvariv cilj. izlazak u evropu.
Uvjek kada je u pitanju neko ulaganje ja sam za *razvojno* ulaganje namjesto luksuza. Emerik Blum je od Energoinveta napravio gigant samo zato što je ulagao u kadar. Dovukao fakultet u fabriku. Davao stipendije, zapošljavao mlade i strucne, dao im slobodu u radu, sveo radnicki savjet(navijaci) na nivo ikebane. U kratkom periodu su rezultati bili fascinantni. Na sportskom planu je nešto slicno napravila KK i OK Bosna i RK Željo. Nije bilo zvucnih imena, samo mladi i željni dokazivanja. U sportu je talenat 5% a rad 95%.
Kada bih birao između super talentiranog igraca koji daje 50% ili prosjek igraca koji daje 101% uvijek bih izabrao ovog drugog. Takvi nam igraci trebaju a neke *imena* i najave titula.![]()
Sent from my HUAWEI G6-U10 using Tapatalk

Sent from my HUAWEI G6-U10 using Tapatalk