Sjedilo se na stepenicama i sjedit' ce se...
I Luka Modric bi zavrsio u Federalnoj da je igrao u Olimpiku, a sa Travnikom se ne bi plasirao u Pl ove sezone.Leon_Professional je napisao/la:Pa kako tako dobar zavrsi u ligi Federacije?!avlami97 je napisao/la: ↑uto jun 06, 2017 9:57 pmIgrac koji je igrao, ponavljam igrao sa Arom i Bajicem i bio jedan od najboljih u toj genereciji je dobar igrac. Znao je da igra sa dobrim igracima oko sebe.Shortyy1921 je napisao/la:
S njim uzimamo duplu
Skoro sam napisao da bi i "nas" Mahir Karic sa dobrom ekipom pokazao sav svoj potencijal.
Volio bih da obojica dodju, ali mislim da je za ovog iz Travnika suplja, a ovog iz Olimpika, vjerovatno, niko ni ne trazi.
Sent from my HUAWEI G6-U10 using Tapatalk
Ne znam, prica se, moguce da je suplja.
I od starohana nesto pametno, a sve fol demencija, kateteriModel1964 je napisao/la:Ja nisam za to da je u narednoj sezoni titula pod moranje. Stalno dovođenje nekih *pojacanja* i gatanje hoceli oživjeti karijeru nas je dovelo do ove depresije, rezultatske i psihološke. Rađe bi vidio da se ulaže u OP i mlade neafirmirane igrace. Zbog love zadao bih lako ostvariv cilj. izlazak u evropu.
Uvjek kada je u pitanju neko ulaganje ja sam za *razvojno* ulaganje namjesto luksuza. Emerik Blum je od Energoinveta napravio gigant samo zato što je ulagao u kadar. Dovukao fakultet u fabriku. Davao stipendije, zapošljavao mlade i strucne, dao im slobodu u radu, sveo radnicki savjet(navijaci) na nivo ikebane. U kratkom periodu su rezultati bili fascinantni. Na sportskom planu je nešto slicno napravila KK i OK Bosna i RK Željo. Nije bilo zvucnih imena, samo mladi i željni dokazivanja. U sportu je talenat 5% a rad 95%.
Kada bih birao između super talentiranog igraca koji daje 50% ili prosjek igraca koji daje 101% uvijek bih izabrao ovog drugog. Takvi nam igraci trebaju a neke *imena* i najave titula.
Stepenise apsolutno ispoštovati!ChWilla je napisao/la: ↑uto jun 06, 2017 10:00 pmi gdje ćeš staviti ekstra ljude ako niko ne smije biti na stepenicama ni na dijelovima bez stolica?Model1964 je napisao/la: ↑uto jun 06, 2017 9:58 pmSikira se za bezbjednost. Slobodne stepenice, izlaze..
Sami kažu da preuzimaju boj gledalaca od kluba po broju prodanih karata.
Nije delegat u stanju da procjeni u milju tacno.
Jedini ako je u klubu kakva dalabu pa proda 15 milja i prijavi 15 milja
MB vec godinama farba UEFU i nikom ništa.
Kapacitet stadiona za evropska takmicenja je oko 11 milja. oni redovno pune oko 13 milja ali zato prezentiraju 11 milja prodanih karata.
dobićemo mi kaznu za stepenice i ako bude 9 hiljada ljudi, a ne da bude više od kapaciteta...
Slucajno, omaklo mi se, vjerujavlami97 je napisao/la: ↑uto jun 06, 2017 10:21 pmI od starohana nesto pametno, a sve fol demencija, kateteriModel1964 je napisao/la:Ja nisam za to da je u narednoj sezoni titula pod moranje. Stalno dovođenje nekih *pojacanja* i gatanje hoceli oživjeti karijeru nas je dovelo do ove depresije, rezultatske i psihološke. Rađe bi vidio da se ulaže u OP i mlade neafirmirane igrace. Zbog love zadao bih lako ostvariv cilj. izlazak u evropu.
Uvjek kada je u pitanju neko ulaganje ja sam za *razvojno* ulaganje namjesto luksuza. Emerik Blum je od Energoinveta napravio gigant samo zato što je ulagao u kadar. Dovukao fakultet u fabriku. Davao stipendije, zapošljavao mlade i strucne, dao im slobodu u radu, sveo radnicki savjet(navijaci) na nivo ikebane. U kratkom periodu su rezultati bili fascinantni. Na sportskom planu je nešto slicno napravila KK i OK Bosna i RK Željo. Nije bilo zvucnih imena, samo mladi i željni dokazivanja. U sportu je talenat 5% a rad 95%.
Kada bih birao između super talentiranog igraca koji daje 50% ili prosjek igraca koji daje 101% uvijek bih izabrao ovog drugog. Takvi nam igraci trebaju a neke *imena* i najave titula.![]()
Ne, nego cemo ko jufke, dvije stolice jedan navijacChWilla je napisao/la:znači jedna stolica dva navijača?
I ja evo gledam. Drasticna promjena u ponasanju, mora da je kuci oklagija radila.avlami97 je napisao/la: ↑uto jun 06, 2017 10:21 pmI od starohana nesto pametno, a sve fol demencija, kateteriModel1964 je napisao/la:Ja nisam za to da je u narednoj sezoni titula pod moranje. Stalno dovođenje nekih *pojacanja* i gatanje hoceli oživjeti karijeru nas je dovelo do ove depresije, rezultatske i psihološke. Rađe bi vidio da se ulaže u OP i mlade neafirmirane igrace. Zbog love zadao bih lako ostvariv cilj. izlazak u evropu.
Kada bih birao između super talentiranog igraca koji daje 50% ili prosjek igraca koji daje 101% uvijek bih izabrao ovog drugog. Takvi nam igraci trebaju a neke *imena* i najave titula.![]()
Kod nas ce biti "Skupite se da misle da nas je manje"