Model1964 je napisao/la:Ti ko UNPROFOR, materemiVrag je napisao/la:Ne treba se mijesati. Uprava ima podrsku i to je pokazano. Ovo je trenutno rat uprava SD.Velahalve je napisao/la:
Ovo bi se trebalo pod hitno uraditi, ajmoooooo Manijaci

Model1964 je napisao/la:Ti ko UNPROFOR, materemiVrag je napisao/la:Ne treba se mijesati. Uprava ima podrsku i to je pokazano. Ovo je trenutno rat uprava SD.Velahalve je napisao/la:
GoodisonPark je napisao/la:Raja šta mislite da je u nedelju kakvu utakmicu organizovati??? Da nas dođe 10 milja![]()
Zvati igrače koji nisu otišli daleko na odmor i opaliti prijateljsku sa Famosom![]()
![]()
Imam osjećaj da ćemo u novoj sezoni obarati rekord za rekordom što se tiče navijača tražit će se karta više vjerujte
Pa sta bi ti ?Model1964 je napisao/la:Ti ko UNPROFOR, materemiVrag je napisao/la:Ne treba se mijesati. Uprava ima podrsku i to je pokazano. Ovo je trenutno rat uprava SD.Velahalve je napisao/la:
Hajde diko Željina reci mi šta ste napravili?baxuz87 je napisao/la:A i na pivi smo.
Ne spominji pivu odmah će naletit ona dvojica najvećih alkosa na forumubaxuz87 je napisao/la:A i na pivi smo.
Vakat je. Daj da odradi pripreme valjano i da ga se gurne u vatru, jer jedino tako stoperi postaju dobri igraci. Recimo Everton je promovisao Stonesa i zaradice na njemu sigurno 40 tak miliona eura. I mi na Kemi mozemo itekako zaraditi, a takodjer imati i dobrog igraca dok je tu. Sve je na treneru.Hurmasica je napisao/la:Ma gurnuti Osmankovića
Ma nadovezah se na ono što je @Model rekao da Kostić preferira u prvih 11 mlade štopere, pa kontam, što ne bi Kemo šansu konačno dobio.Minjore je napisao/la:Vakat je. Daj da odradi pripreme valjano i da ga se gurne u vatru, jer jedino tako stoperi postaju dobri igraci. Recimo Everton je promovisao Stonesa i zaradice na njemu sigurno 40 tak miliona eura. I mi na Kemi mozemo itekako zaraditi, a takodjer imati i dobrog igraca dok je tu. Sve je na treneru.Hurmasica je napisao/la:Ma gurnuti Osmankovića
Nisam ja ništa, ja navijam za Famos.Model1964 je napisao/la:Hajde diko Željina reci mi šta ste napravili?baxuz87 je napisao/la:A i na pivi smo.
Pisao sam, prvi pozivao na proteste na građansku neposlušnost.... rekoše nevalja, drotovi degeneče, hapse i vješaju, nije po zakonu, mi smo kulturni mirni navijači, latinski uštrojeni. OK.Vrag je napisao/la:Pa sta bi ti ?Model1964 je napisao/la:Ti ko UNPROFOR, materemiVrag je napisao/la:
Ne treba se mijesati. Uprava ima podrsku i to je pokazano. Ovo je trenutno rat uprava SD.
Koju neposlušnost iz Slovenije?Model1964 je napisao/la: Pisao sam, prvi pozivao na proteste na građansku neposlušnost.... rekoše nevalja, drotovi degeneče, hapse i vješaju, nije po zakonu, mi smo kulturni mirni navijači, latinski uštrojeni. OK.
Pa napišite makar saopštenje o jedinstvu navijača i o po(drški)upravi. Valjda je to dozvoljeno
Već smo se složili da Osmankovica treba gurati u malo "laksim" utakmicama, samo dobre pripreme i da mu se pruzi prilika, a vjerujem da Kostić može prepoznati talenta s obzirom da ima ogromno iskustvo u radu mladim igracimaMinjore je napisao/la:Vakat je. Daj da odradi pripreme valjano i da ga se gurne u vatru, jer jedino tako stoperi postaju dobri igraci. Recimo Everton je promovisao Stonesa i zaradice na njemu sigurno 40 tak miliona eura. I mi na Kemi mozemo itekako zaraditi, a takodjer imati i dobrog igraca dok je tu. Sve je na treneru.Hurmasica je napisao/la:Ma gurnuti Osmankovića
Zna li se bar po pozicijama sta igraju ovi momci.Kapiten je napisao/la:Grbavica je napisao/la:Znaju li se imena ove djece koja sutra potpisuju ugovore?Valjda su to ti.FKZ1921 je napisao/la:Dobra je ova generacija 99.( Velic,Besirevic,Sabanadzovic,Sehic,Mujaric,Dacic,Musija...). Par njih bi trebali biti dobriigraci.AsharaK je napisao/la:FKZ1921, jesul to ti momci koji su jako talentovani?
Trenutno čist ko suza burazJaozinho22 je napisao/la:@Goodison dobra neka roba kod tebe a?