Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon mar 28, 2016 7:15 pm

Ako moze pjesma spijuni su medju nama :shisha:

Kapiten
Kontakt:

pon mar 28, 2016 7:16 pm

DZM13 je napisao/la:
Kapiten je napisao/la:
DZM13 je napisao/la: onda ga ne prodaji dok to ne postignes, logicno, zar ne
Ne. Klub zivi od prodaje igraca i izlaska u evropu. jednostavno moras tako raditi i tako ces dostici nivo da trazis za svog igraca 1,5 m € lupam.
Najveci transfer u historiji kluba nam je 500 000 € ponavljam. Ito za igraca koji ima dosta nastupa za prvi tim, nekih asistencija, golova, nastupa u evropi, i to dosta dobrih nastupa.
Nemas nikakve osnove da za dijete iz omladinskog pogona trazis niti pribliznu cifru toj cifri transfera Amira Hadziahmetovica.
Ispadas smijesan.
onda je i dinamo ispadao smijesan, kad je za modrica uzeo 18 mil eura, mislim da do tad u historiji nisu prebacili 2 miliona. Ja sam covjek od prakse, kod mene nema zanosenja, ko kod mladjih clanova sa malim sumama, jer te sume su mi prolazile kroz ruke, u modernim sportskim okvirima (posebno u fudbalskim) 400 000 eura je smijesna cifra, to je i nase standarde male pare

eto posto vam smetam idem ja na ljubav mog zivota kosarku, ali samo sam vam dao razmisljanje, vidimo se na olimpicu
Lose mislis.
Transferi prije Modricevog:
Eduardo u Arsenal za 13,5 m €
Corluka u City za 13 m €
Pokrivac u Monaco za 3,5 m €
Ivan Bosnjak u Gent za 1,7 m €
Olic u CSKA za 5 m €
i tako dalje...
Nije to njima s neba palo da Luku prodaju za 21 mi €, niti ti bilo sta moze s neba pasti.
Vrlo vazna stvar je i da se uglavnom svi njihovi igraci dokazu odmah (!) u novom klubu, pa makar to bio i Arsenal. Je li razumijes ti sta to znaci ?
Nasi odu u neki kurcaspor i ne mogu do klupe da dođu, ili u neke izraelske klubove, iran, juzna koreja...
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

Okolele
Kontakt:

pon mar 28, 2016 7:16 pm

Ostavim vas na sat vremena same i vi odmah zakuhate corbu.. :DD:
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

diego1921
Kontakt:

pon mar 28, 2016 7:17 pm

Nek neko od ovih upuceniji kaze BOOM i odmah cemo prestati s ovim !! :ganja: :ganja:

Eisenbahner1921
Kontakt:

pon mar 28, 2016 7:18 pm

DZM13 je napisao/la:
Eisenbahner1921 je napisao/la:
DZM13 je napisao/la: i dinamo je poceo sa najboljim igracem koji je ikad igrao na pasnjacima lijepe njihove a bgm i nase

modricem, ali ne za 400 k, ne za 200 k, ve cik pogodi 18 mil eura, pa jbiga onda,
Razumijem ja tebe, ali hajde iskreno. Bi li ti, da si trener Atletica iz Madrida, dao za bilo kojeg igraca iz nase lige vise od 1,5 mil €?
naravno da bi platio, ako su jednog oblaka platili 30 mil eura (doduse iz benfice) i izrastao je u top 5 golmana, tu je i savic, sdobrim skautingom, za hadziahmetovica bi platio poslije 2-3 dobre sezone u evropi i 10 ak nastupa u a selekciji i 10 miliona eura, ako ce biti bolji ili nivo koketa, gabija i ostalih
Drug, otkud tebi crnih 30 mil €? Oblak je iz Olimpije otisao za nesto vise od 1.3 mil €, a u Atletico za duplo manje od tvoje cifre.
Ja bih volio da takvi kao ti sjede u europskim klubovima i kupuju od nas. Ali pazi, ONI kupuju od NAS. Njima je široko tržište, nismo mi jedini koji igraju fudbal. Ako nađu jeftinijeg mladića, oni će kupiti i u Gruziji. Danas jedino svjetlo bh fudbala je reprezentacija, koja trenutno nije na vrhuncu, a pola naših igrača se nije ni rodilo u Bosni... Ali stvari idu nabolje polako, doci ce sve na svoje, kad tad. A dotad se nadati laksim žrijebovima u Europi. Pozz :palacgore:
P.S. Nemojte ga banovati, mi branimo svoje mišljenje, on svoje. Ako se pređe granica, onda reagirati
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

SWRA_1921
Kontakt:

pon mar 28, 2016 7:19 pm

Gledaj Ajzee sto brani lika. Kad dopustamo ovakvim likovima da vrijedjaju nase igrace, seru po klubu, isto kao da je ovaj neki serif a ne covjek koji je tu da radi u interesu kluba. Ovakvim smradovima, koji dodju i odmah vrijedjaju, bi vise odgovarali slucajevi Gojaka, Behrama ili Hajradinovica. Postedite nas svojih papanskih izdrkavanja po forumu, ako imate nesto za reci onda koristiti snagu argumentacije i umjerenog normalnog razgovora i nece niko "a" reci. ;)

Sent from my PadFone 2 using Tapatalk

salle86
Kontakt:

pon mar 28, 2016 7:19 pm

Ma Aldin 100%
ista prica, sve isto
ne smeta nikome drugacije misljenje ali smeta kad se pokusa nesto omalovaziti kao sto je zuban, za kojeg se provjereno zna da je neko ko radi u interesu kluba
zbog cega, to samo on zna

tema je glupa, prezvakana...i da se zaobidje najbolje bi bilo

u vezi ovog za derbi, i tribina...
Vrijeme je da se pokaze da smo gospoda, ako oni nama 13% daju bez obzira sto to njima tako odgovara, onda i mi njima toliko bez obzira sto je nama svejedno, sto se moze biti na istom ili cak bolje da im das i duplo manje
kako oni nama tako i mi njima, oni nas kamenom mi njih kamenom, oni nas pogacom mi njih pogacom...
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Ivicahuljev
Kontakt:

pon mar 28, 2016 7:21 pm

Aldin 100% cita forum jer ismijava na anam onom tamo postove sa ovog foruma,sad jel se registrovao vrijeme ce pokazati

GoodisonPark
Kontakt:

pon mar 28, 2016 7:31 pm

Baš tako, nije problem drugačije mišljenje ali ući u diskusiju sa onakvim pogrdnim izrazima za igrača koji nam je donio toliko radosti može samo pitar ili neki isfrustrirani balavac, normalan insan nikako. Ako ima nešto da kaže izvoli, ali samo na primjeran i kulturan način.
Željo samo Željo!!!

Bekrija majstore goodison je uz tebe!

Europa League - We are coming!

diego1921
Kontakt:

pon mar 28, 2016 7:37 pm

https://www.youtube.com/watch?v=A2n2UB-2CmY" onclick="window.open(this.href);return false;
Samo zbog ovoga nikad nece biti smrdo ili gnjida !! :shisha:

Jaozinho22

pon mar 28, 2016 7:37 pm

Ko god dodje na forum a ne pozdravi se na početku onaj kloc je! Otkako pratim nas forum i kad god se pojavi Nick i počne lupat a ne pozdravi se u prvom postu Aldin je :zeljeznicar1:
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

BHDragons
Kontakt:

pon mar 28, 2016 7:38 pm

BOOM :zeljeznicar1:
NAŠA LJUBAV OD ZAKONA JAČA!
1921!
Ni milimetra!

MrRiccoli
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

pon mar 28, 2016 7:39 pm

DZM13 je napisao/la:
Eisenbahner1921 je napisao/la:
DZM13 je napisao/la:pa eto nek je sretno momku onda, ali bolje onda da budemo trgovacko drustvo, vazda mozemo u prvu ekipu dovesti neke propalitete + 2,3 igraca koji su dobri igraci+ bekric ( :titula: ) i bit ce prvo/drugo pretkolo.

Mislim da bi dinamo na generaciji zeljinih mladih igraca (mujagic, memija, hadzijahmetovic, zeric, sabandzovic, behram+ malo stariji kjosevski ) uzeo 30+ miliona eura. Zato oni igraju grupne faze, mi pretkola
Ali smo mi trenutno daleko od Dinama...
i dinamo je poceo sa najboljim igracem koji je ikad igrao na pasnjacima lijepe njihove a bgm i nase

modricem, ali ne za 400 k, ne za 200 k, ve cik pogodi 18 mil eura, pa jbiga onda,
Taj Modric je bio jedan od najboljih igraca na evropskom prvenstvu kontas li

Sent from my C5303 using Tapatalk

Model1964

pon mar 28, 2016 7:41 pm

dell21 je napisao/la:
Elegant je napisao/la:
jovanmaksimovic je napisao/la:izgradnjom istoka niposto dati cijeli sjevernu tribinu komsijama u derbiju, mozda pola, kao poslije rata u par navrata, ali cijelu ne... pritisak koji sjeverna tribina moze napraviti na gostucujeg golmana, je strasan, i druga stvar sto nismo duzni da damo cijelu tribinu gostima...
Dat im zdenku sa druge strane i jos malo do slova Ž !

A zdenka gdje su do sada bili da pune nasi navijaci, a kad uz to bude pun jug sa nasim ima grmi sve !
Nikako im ne dati cijeli sjever jer će ta tribina u narednom periodu možda jedina biti pokrivena dio sjevera dio istoka kao i do sada i to je to.
Manite se šuplje o poštenju i gospodi. Samo po propisima u kavez :) . Svuda je u Evropi tako. Sjever može napraviti neviđen pritisak, zato 5 procenata je ok. Kada i ako bog da Dolina bude sređena mi sami ćemo derbije puniti. Ogromno raje ne ide na tekme zbog sadašnjeg stanja.
Nije gospodin onaj koji se rukovodi " oni su nama pa ćemo mi njima¨¨. Gospodin je onaj koji zna šta hoče i to zna na kulturan i efikasan način odraditi. Sve se bojim da bi oni nama dali kartu više od propisa da imaju manji stadio.
Ako se planira da se smjeste na istok onda je boje ne graditi ga. Istok bi morao biti porodična tribina, da rahat dedo povede unuka na prvu tekmu, da cijela familija dođe na tekmu kao na izlet. Zdenka u kavez obliku , oko milju karata i KRAJ PRIČE :)
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

Ajzea
Kontakt:

pon mar 28, 2016 7:47 pm

SWRA_1921 je napisao/la:Gledaj Ajzee sto brani lika. Kad dopustamo ovakvim likovima da vrijedjaju nase igrace, seru po klubu, isto kao da je ovaj neki serif a ne covjek koji je tu da radi u interesu kluba. Ovakvim smradovima, koji dodju i odmah vrijedjaju, bi vise odgovarali slucajevi Gojaka, Behrama ili Hajradinovica. Postedite nas svojih papanskih izdrkavanja po forumu, ako imate nesto za reci onda koristiti snagu argumentacije i umjerenog normalnog razgovora i nece niko "a" reci. ;)

Na ovom forumu branim samo sebe i svoje stavove, argumentima i konstruktivnom raspravom pokušavam dokazati ono što mislim da je ispravno. Ako neko pobije moje argumente i fakte, shvatit ću sam da nisam u pravu. Ne treba mi niko za to. Mišljenje kreiram sam sebi, nije mi ga niko obavezan nametati niti se treba truditi. Jasno i čvrsto stojim iza onoga što sam rekao, svakom se treba dopustiti da kaze što misli dok god to moze potkrijepiti činjenicama. Ne vidim svrhu foruma u drugom slučaju, niti shvatam čemu postojanje takvog ukoliko isti nije kreiran prevashodno iz razloga da bi se razmjenjivala mišljenja i zastupali raznorazni stavovi. Ako se neko protivi mišljenju većine, ne mora značiti da nije u pravu.. Ne vjerujem da me tjerate da ovo pišem..
Dok god neko bude ulazio u rasprave konstruktivno, argumentovano, potkrijepljujući stavove činjenicama a ne predikcijama, meni ne smeta i rado ću sa takvima ulaziti u rasprave. Ako se pak, njegovo obitavanje na forumu odnosi na unošenje nemira, sluzenje neistinom, zastupanje nečega u šta ni on sam ne vjeruje i omalovazavanje sve i jednog poteza uprave (ukratko Aldin), onda ću vrlo vjerovatno biti jedan od najglasnijih u namjeri da se odstrani forumaški kancer.

salle86
Kontakt:

pon mar 28, 2016 7:49 pm

Ti opisa Aldina :D

nikakvi argumenti nisu "kako je modric otisao za 18, ovaj za 20, onaj za 25"...
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Okolele
Kontakt:

pon mar 28, 2016 7:49 pm

BHDragons je napisao/la:BOOM :zeljeznicar1:
slika
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

SWRA_1921
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

pon mar 28, 2016 7:50 pm

DZM13 je napisao/la:otjerati ovog smrdu zubanovica treba, do kad da kupi nasu djecu, mrs gnjido, zivi na slavi gola
Ovo si ti ocijenio argumentovanim. ;) A ja prepoznao kao stetocinu koja ponekad prati Želju, jer smo o ovome 200 puta pricali i rezimirali, a onda ovaj upada sa ovakvim postovima, a mozda i ima neciji drugi uticaj na njegovo misljenje.

DR.HOUSE
Kontakt:

pon mar 28, 2016 7:50 pm

joj ljudi covjek dode napisa nekakve bulazni i evo pretvori se tema oko njega :roll: :roll:
Mi smo Željini-Željo je naš
🫡🫡

dell21
Kontakt:

pon mar 28, 2016 7:52 pm

Dokle smo došli sa članskim kako ide zidanje jel ko danas navraćao do stadiona ?

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.

Prijava