Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Model1964
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon mar 28, 2016 7:02 pm

salle86 je napisao/la:
Model1964 je napisao/la:
AnelZ je napisao/la:Pretpostavljam da sjeverna tribina izgradnjom stadiona ce biti prvenstveno gostujuca tj. na derbiju citava za Sarajevo (to je nekih 3500 mjesta), za druge utakmice kavez sa kapacitetom od 900 (5% od 18000 koliko ocekujem kapacitet).

Ako vas zanima vlasnicka struktura stadiona, evo vam poveznice pa tu mozete istraziti. Zemljiste gdje se nalazi stadion i pomocni teren je prema ovome upotpunosti, 1/1, nas:

http://katastar.ba/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://katastar.ba/pregled" onclick="window.open(this.href);return false;
http://katastar.ba/geoportal" onclick="window.open(this.href);return false;
Halooo, što me nasikira. Čuj cjeli sjever tepsijama. Nejma šamsi. Kapacitet kažu nepune 22milje. 5% je 1100. Ni karta više! Ima nas dovoljno da napunimo stadion na derbiju bez njih. Nije pošteno da neko naš ostane bez karte zbog anamo onih.
Koliko si me nasikiro sada neću moći zadugo zaspati, a zube več opro :)
treba biti posten
dadnu i oni nama citav jug, to je nekih 13% njihovog kapaciteta
kod nas na stadionu 20.000 to bi bilo 2/3 sjevera...mada je njima i pola taman :)
Dadnu nam jer jedino mi možemo napuniti lavor. Treba biti pošten prema svojim navijačima. MI na derbiju možemo napuniti tih 20 i nešto milja i brez njih. Samo po pravilima i KRAJ PRIČE :)
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

sajo10
Kontakt:

pon mar 28, 2016 7:02 pm

DZM13 je napisao/la:pa eto nek je sretno momku onda, ali bolje onda da budemo trgovacko drustvo, vazda mozemo u prvu ekipu dovesti neke propalitete + 2,3 igraca koji su dobri igraci+ bekric ( :titula: ) i bit ce prvo/drugo pretkolo.

Mislim da bi dinamo na generaciji zeljinih mladih igraca (mujagic, memija, hadzijahmetovic, zeric, sabandzovic, behram+ malo stariji kjosevski ) uzeo 30+ miliona eura. Zato oni igraju grupne faze, mi pretkola
Ali drug zaboravljas kakav status imaju ti njihovi igraci. Pogledaj gdje Modric, gdje Kovacic, gdje Brozovic, gdje Halilovic... da ne nastavljam. Njihovi se igraci prodaju za ogromne cifre ali se i pokazu u najboljim evropskim ligama. Kada iduce djete izadje iz njihovog omladinskog pogona, naravno da ce klubovi biti spremni da daju i vise milionsku cifru jer vide da u tom klubu rastu ogromni talenti. Da nema Dinama, Hrvatska reprezentacija bi bila cista nula. Srednja. Pa pogledaj kasnije gdje su njihove omladinske selekcije a gdje su nase. Dobro, ni oni nemaju neke ogromne rezultate u zadnjih godina ali polahko se i to mjenja. Igrali su svijetsko omladinsko prvenstvno, tukli su U21 Spaniju na gostucujem terenu sa nekoliko golova, prije samo nekoliko dana. Danas im je U19 izresetala Belgiju i plasirala se na Euro. U vecini slucajevi njihovi igraci se dokazu, dok nasi nazalost u mnogo navrata ne mogu da se nose sa novom sredinom i dosta puta ne uspiju. Pa cak i u mnogo manjim klubovima (i van top europski liga).

Moramo se malo biti realni. Liga nam nije dobra. Kvalitet los. Nijedan nas tim nije ni blizu neke evropske scene a kamoli da nesto vise uradi. A-repka nam se plasirala na WC i onda smo za*rali sve nekoliko mjeseci kasnije. Igraci nam se ne prodaju po Evropi i josim nekoliko igraca poput Dzeke, Begovica, Besica, Lulica i Pjanica mi imamo igrace koji igraju po srednjim evropskim klubovima. Omladinske selekcije nam se sramotile godinama, i evo sad u zadnje vrijeme ipak nesto bolji rezultati. Na kraju i na Euro smo dogurali.

Medjutim kako da mi pose sviiiih ovi cinjenica da ocekujemo transfere od 1,5,10 miliona eura. To je vrlo ne realno. Nije ovo FIFA ni PES, ni Manager, stvari u realnosti drugcije kotiraju. Ako ti kao klub imas dobru reputaciju da si prodao dosta mladi igraca, oni se dokazali, naravno da klubovi iduci put gledati drugcije prema Zelje. Bosna je mala i ne atraktivna. Svidjelo se to nekome ili ne. Ali tako je. I mi se sa fudbalskim rezultatima nemoze nositi trenutno sa naprimjer Hrvatskom ili Srbijom. Isto tako nasi klubovi se nemogu nositi sa vodecim klubovima iz isti zemalja.

Ali nadam se i vjerujem da cemo u buducnosti gledati na ove cifre i na ove igrace kao jedan pocetak necega velikog. Ne sumnjam da ce doci situacija kada ce Zeljo biti brend u regionalnom fudbalu opet a bogami i u (juzno istocnoj) Evropi. Kada ce nam se igraci prodavati za puno vece cifre. Ali do tada, ovo je nasa realnost... A Bogami kada pogledam kako drugi posluje, mi smo itekako u prednosti vec sada! :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:

P.s. pojedinci moraju shvatiti da nemamo svi ista mislenja, samo sto neko kaze nesto drugcije nemora znaciti da je "aldin", da je izdajnik, da je insajder. Zdrav razgovor je uvijek dobro dosao, a kritike takodjer ako imaju smisla.
Zadnja izmjena: sajo10, dana/u pon mar 28, 2016 7:04 pm, ukupno mijenjano 1 put.

DZM13
Kontakt:

pon mar 28, 2016 7:04 pm

Eisenbahner1921 je napisao/la:
DZM13 je napisao/la:
Eisenbahner1921 je napisao/la: Ali smo mi trenutno daleko od Dinama...
i dinamo je poceo sa najboljim igracem koji je ikad igrao na pasnjacima lijepe njihove a bgm i nase

modricem, ali ne za 400 k, ne za 200 k, ve cik pogodi 18 mil eura, pa jbiga onda,
Razumijem ja tebe, ali hajde iskreno. Bi li ti, da si trener Atletica iz Madrida, dao za bilo kojeg igraca iz nase lige vise od 1,5 mil €?
naravno da bi platio, ako su jednog oblaka platili 30 mil eura (doduse iz benfice) i izrastao je u top 5 golmana, tu je i savic, sdobrim skautingom, za hadziahmetovica bi platio poslije 2-3 dobre sezone u evropi i 10 ak nastupa u a selekciji i 10 miliona eura, ako ce biti bolji ili nivo koketa, gabija i ostalih
Nihad Đedović = izdajnik, SLAVKO PETROVIC == UBLEHAS
MT33 - Prvi Bosnjak u NBA
"...ko ne slusa pjesmu, slusat ce oluju..."
https://www.youtube.com/watch?v=asm17vZaAOg - ...lijepa Azro, lijepa Azro, svud po svijetu trazim te...

nookey
Kontakt:

pon mar 28, 2016 7:05 pm

DZM13 je napisao/la:
salle86 je napisao/la:Prizvasmo Aldina na ovaj forum izgleda...kakvo razmisljanje, kakav genijalac...
naporan si sa aldinom, buraz
I meni si sumnjiv u najmanju ruku...

BHDragons
Kontakt:

Hajmo raja organizovati prognoziranje. Koliko vi mislite da će biti prodatih karata na utakmici protiv Olimpica? Moja procjena je 8231.
NAŠA LJUBAV OD ZAKONA JAČA!
1921!
Ni milimetra!

Kapiten
Kontakt:

DZM13 je napisao/la: onda ga ne prodaji dok to ne postignes, logicno, zar ne
Ne. Klub zivi od prodaje igraca i izlaska u evropu. jednostavno moras tako raditi i tako ces dostici nivo da trazis za svog igraca 1,5 m € lupam.
Najveci transfer u historiji kluba nam je 500 000 € ponavljam. Ito za igraca koji ima dosta nastupa za prvi tim, nekih asistencija, golova, nastupa u evropi, i to dosta dobrih nastupa.
Nemas nikakve osnove da za dijete iz omladinskog pogona trazis niti pribliznu cifru toj cifri transfera Amira Hadziahmetovica.
Ispadas smijesan.
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

cikazubo
Kontakt:

FK Željezničar

pon mar 28, 2016 7:06 pm

DZM13 je napisao/la:otjerati ovog smrdu zubanovica treba, do kad da kupi nasu djecu, mrs gnjido, zivi na slavi gola
Hvala Bogu pa imamo nekog svog da ih vodi, Amir i Baja bi truhnuli u ovoj ligi i otisli pola godine pred istek ugovora da je neko drugi menadzer..
Zadnja izmjena: cikazubo, dana/u pon mar 28, 2016 7:06 pm, ukupno mijenjano 1 put.

dell21
Kontakt:

Model1964 je napisao/la:
salle86 je napisao/la:
Model1964 je napisao/la: Halooo, što me nasikira. Čuj cjeli sjever tepsijama. Nejma šamsi. Kapacitet kažu nepune 22milje. 5% je 1100. Ni karta više! Ima nas dovoljno da napunimo stadion na derbiju bez njih. Nije pošteno da neko naš ostane bez karte zbog anamo onih.
Koliko si me nasikiro sada neću moći zadugo zaspati, a zube več opro :)
treba biti posten
dadnu i oni nama citav jug, to je nekih 13% njihovog kapaciteta
kod nas na stadionu 20.000 to bi bilo 2/3 sjevera...mada je njima i pola taman :)
Dadnu nam jer jedino mi možemo napuniti lavor. Treba biti pošten prema svojim navijačima. MI na derbiju možemo napuniti tih 20 i nešto milja i brez njih. Samo po pravilima i KRAJ PRIČE :)
Nema šanse da na derbiju možemo napuniti samo evopa može napuniti taj kapacitet i tako će biti dugo još niz godinama.

Ajzea
Kontakt:

Znam ja to sve, meni je lično Amir bio najdrazi igrač i uzivao sam gledajući ga ali postoje neke sile sa kojim se ne mozeš boriti.
Mogu oni uzeti 20 mil eura, kada će im u kasu kluba otići 200.000 eura.

Kao što rekoh, ako mu se mišljenje na poklapa sa mišljenjem ostalih, ne mora značiti da je famozni Aldin. J.ebe nas konformizam.. Imamo vremena, samo će nam se kazati da li je ili nije. Bar za sada, ne vidim bilo šta što bi mi reklo da jeste.
Zadnja izmjena: Ajzea, dana/u pon mar 28, 2016 7:08 pm, ukupno mijenjano 1 put.

salle86
Kontakt:

DZM13 je napisao/la:
salle86 je napisao/la:Prizvasmo Aldina na ovaj forum izgleda...kakvo razmisljanje, kakav genijalac...
naporan si sa aldinom, buraz
naporan si ti sa komentarima
nimalo mi nisu falili ovakve gluposti
u moru lijepih vijesti ti se pojavis odjednom kako bi nam otvorio oci da zuban zakida klub, kako vodi ekipe u neke zelene (ti zeleni su 3.u turskoj) i sl.
Ista prica ko na onom tamo forumu znaci
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

delinjo
Kontakt:

pon mar 28, 2016 7:07 pm

BHDragons je napisao/la:Hajmo raja organizovati prognoziranje. Koliko vi mislite da će biti prodatih karata na utakmici protiv Olimpica? Moja procjena je 8231.
oko 8 milja i ja tako mislim
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

izgradnjom istoka niposto dati cijeli sjevernu tribinu komsijama u derbiju, mozda pola, kao poslije rata u par navrata, ali cijelu ne... pritisak koji sjeverna tribina moze napraviti na gostucujeg golmana, je strasan, i druga stvar sto nismo duzni da damo cijelu tribinu gostima...
100/94/37/34 - i to je to!

1921.ba
Kontakt:

jovanmaksimovic je napisao/la:izgradnjom istoka niposto dati cijeli sjevernu tribinu komsijama u derbiju, mozda pola, kao poslije rata u par navrata, ali cijelu ne... pritisak koji sjeverna tribina moze napraviti na gostucujeg golmana, je strasan, i druga stvar sto nismo duzni da damo cijelu tribinu gostima...
imal tebe u ovima iz ceske sto su poslali :shisha:
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

DZM13
Kontakt:

pon mar 28, 2016 7:08 pm

Kapiten je napisao/la:
DZM13 je napisao/la: onda ga ne prodaji dok to ne postignes, logicno, zar ne
Ne. Klub zivi od prodaje igraca i izlaska u evropu. jednostavno moras tako raditi i tako ces dostici nivo da trazis za svog igraca 1,5 m € lupam.
Najveci transfer u historiji kluba nam je 500 000 € ponavljam. Ito za igraca koji ima dosta nastupa za prvi tim, nekih asistencija, golova, nastupa u evropi, i to dosta dobrih nastupa.
Nemas nikakve osnove da za dijete iz omladinskog pogona trazis niti pribliznu cifru toj cifri transfera Amira Hadziahmetovica.
Ispadas smijesan.
onda je i dinamo ispadao smijesan, kad je za modrica uzeo 18 mil eura, mislim da do tad u historiji nisu prebacili 2 miliona. Ja sam covjek od prakse, kod mene nema zanosenja, ko kod mladjih clanova sa malim sumama, jer te sume su mi prolazile kroz ruke, u modernim sportskim okvirima (posebno u fudbalskim) 400 000 eura je smijesna cifra, to je i nase standarde male pare

eto posto vam smetam idem ja na ljubav mog zivota kosarku, ali samo sam vam dao razmisljanje, vidimo se na olimpicu
Nihad Đedović = izdajnik, SLAVKO PETROVIC == UBLEHAS
MT33 - Prvi Bosnjak u NBA
"...ko ne slusa pjesmu, slusat ce oluju..."
https://www.youtube.com/watch?v=asm17vZaAOg - ...lijepa Azro, lijepa Azro, svud po svijetu trazim te...

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

pon mar 28, 2016 7:09 pm

fedeltafrotta je napisao/la:
jovanmaksimovic je napisao/la:izgradnjom istoka niposto dati cijeli sjevernu tribinu komsijama u derbiju, mozda pola, kao poslije rata u par navrata, ali cijelu ne... pritisak koji sjeverna tribina moze napraviti na gostucujeg golmana, je strasan, i druga stvar sto nismo duzni da damo cijelu tribinu gostima...
imal tebe u ovima iz ceske sto su poslali :shisha:
nema iz ceske, ja preko starog iz sarajeva... licno uzeo 2 stolice za mene i njega... :zeljeznicar1:
100/94/37/34 - i to je to!

godrina
Kontakt:

ne mozes ba poredit nas i dinamo, nazalost
taj dinamo je izbacio ajaxa na njihovom stadionu, reprezentacija imala kontinuitet, mlada repka imala fine rezultate
sta mi imamo ?? svi mi volimo Zelju ali realno nas nema nigdje (cjela drzava)
ispadamo od pekara albanskih, reprezentacija gubi od kazahstana, ili kod kuce od Cypra, 99 na svijetu, igraci igraju za smijesne pare a prodavali bi za 15 mill
eto zavrsi licencu i obogati se, sta cekas
uvjek uz tebe i ti to dobro znas, tebe volim ja za tebe navijam :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
boro elcic: igrac ne smije trcat direktno na gol protivnika jer time opstruise igru i ugrozava njenu regularnost

1921.ba
Kontakt:

jovanmaksimovic je napisao/la: nema iz ceske, ja preko starog iz sarajeva... licno uzeo 2 stolice za mene i njega... :zeljeznicar1:
:palacgore: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

storm_raider
Kontakt:

pon mar 28, 2016 7:11 pm

Covjek ima drugacije misljenje i ima pravo na isto. Nastavite sa zdravom komunikacijom. Samo da se zna, ko kaze nesto za neku legendu kluba lose ili ne daj Boze opsuje od mene ima ban. Isto tako reagovati na tribinama. I ne spominjite onog... nema covjek nikakve veze sa tim.
@DZM13, lakse malo sa tom pricom o Zubanovicu. Mozes kritikovati neciji rad ili nerad, ali ono napisati nikako. Drago mi je da ste konstruktivnije nastavili. Inace, mi se sa Dinamom porediti ne mozemo nikako.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Elegant
Kontakt:

pon mar 28, 2016 7:13 pm

Dat im zdenku sa druge strane i jos malo do slova Ž !

A zdenka gdje su do sada bili da pune nasi navijaci, a kad uz to bude pun istok i jug sa nasim ima da grmi sve !
Zadnja izmjena: Elegant, dana/u pon mar 28, 2016 7:15 pm, ukupno mijenjano 1 put.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

dell21
Kontakt:

pon mar 28, 2016 7:15 pm

Elegant je napisao/la:
Dat im zdenku sa druge strane i jos malo do slova Ž !

A zdenka gdje su do sada bili da pune nasi navijaci, a kad uz to bude pun jug sa nasim ima grmi sve !
Nikako im ne dati cijeli sjever jer će ta tribina u narednom periodu možda jedina biti pokrivena dio sjevera dio istoka kao i do sada i to je to.

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 13 gostiju.

Prijava