Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

DZM13
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon mar 28, 2016 6:51 pm

pa eto nek je sretno momku onda, ali bolje onda da budemo trgovacko drustvo, vazda mozemo u prvu ekipu dovesti neke propalitete + 2,3 igraca koji su dobri igraci+ bekric ( :titula: ) i bit ce prvo/drugo pretkolo.

Mislim da bi dinamo na generaciji zeljinih mladih igraca (mujagic, memija, hadzijahmetovic, zeric, sabandzovic, behram+ malo stariji kjosevski ) uzeo 30+ miliona eura. Zato oni igraju grupne faze, mi pretkola
Nihad Đedović = izdajnik, SLAVKO PETROVIC == UBLEHAS
MT33 - Prvi Bosnjak u NBA
"...ko ne slusa pjesmu, slusat ce oluju..."
https://www.youtube.com/watch?v=asm17vZaAOg - ...lijepa Azro, lijepa Azro, svud po svijetu trazim te...

DZM13
Kontakt:

pon mar 28, 2016 6:52 pm

Ajzea je napisao/la:Zanemarite i ne vodite se tom politikom da mladim igračima ne smijemo uskratiti ovakve prilike. Ne smijemo, ako je u pitanju cifra koja moze zadovoljiti naš klub, inače, zivo me zaboli kako će se osjećati igrač. Neka nastavi raditi i prilika će mu opet biti pruzena, ako ne nastavi.. Ima Olimpic, pokupit će otpad. Dakle, prvo interes kluba a tek onda igrača.
napokon pravo razmisljanje, malog u inat ne bi pustio ipod 2 miliona eura, pa nek se jeb..u svi odreda, nek propadne sutra, ali mora se stati, nego ovako smo ko trgovacko drustvo. MASNA TASNA
https://www.youtube.com/watch?v=asm17vZaAOg - ...lijepa Azro, lijepa Azro, svud po svijetu trazim te...

delinjo
Kontakt:

ma ja jedino zalim Amira i mislim da se u njegovom slucaju moglo i moralo vise uraditi i jedino smatram da nas je tu kao Zuban "ostetio" ...sve ostalo je ok i realno u granicama mogucnosti jbg ...tako da sve je to super :D
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

Elegant
Kontakt:

Kad smo mi u pitanju na sva ova poziivna desavanja, sjajne igre tima, rada uprave, šlag na tortu bi bio GS. Onaj segment kojeg cekamo godinama !

Ne trebamo se zavaravati pricom da ce klub uz sponzore i navijace sam izgraditi stadion, moraju se ukljuciti grad i institucije ! Jer ko nama garntuje da cemo i ove godine zaraditi velike pare u europi ili prodati nekog igraca, cekati da se Dzeko proda...itd.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Eisenbahner1921
Kontakt:

pon mar 28, 2016 6:53 pm

DZM13 je napisao/la:pa eto nek je sretno momku onda, ali bolje onda da budemo trgovacko drustvo, vazda mozemo u prvu ekipu dovesti neke propalitete + 2,3 igraca koji su dobri igraci+ bekric ( :titula: ) i bit ce prvo/drugo pretkolo.

Mislim da bi dinamo na generaciji zeljinih mladih igraca (mujagic, memija, hadzijahmetovic, zeric, sabandzovic, behram+ malo stariji kjosevski ) uzeo 30+ miliona eura. Zato oni igraju grupne faze, mi pretkola
Ali smo mi trenutno daleko od Dinama...
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

diego1921
Kontakt:

pon mar 28, 2016 6:54 pm

Ajzea je napisao/la:Zanemarite i ne vodite se tom politikom da mladim igračima ne smijemo uskratiti ovakve prilike. Ne smijemo, ako je u pitanju cifra koja moze zadovoljiti naš klub, inače, zivo me zaboli kako će se osjećati igrač. Neka nastavi raditi i prilika će mu opet biti pruzena, ako ne nastavi.. Ima Olimpic, pokupit će otpad. Dakle, prvo interes kluba a tek onda igrača.
Ne smijemo uskratiti radi naseg interesa,tj interesa kluba,jel bi nama mnogo znacilo da on prodje probu u tom slavnom Espanyolu,naravno da niko nije iznad Zelje,pa tako ni Zeric li bilo koji drugi igrac !!

DZM13
Kontakt:

pon mar 28, 2016 6:57 pm

Eisenbahner1921 je napisao/la:
DZM13 je napisao/la:pa eto nek je sretno momku onda, ali bolje onda da budemo trgovacko drustvo, vazda mozemo u prvu ekipu dovesti neke propalitete + 2,3 igraca koji su dobri igraci+ bekric ( :titula: ) i bit ce prvo/drugo pretkolo.

i dinamo je poceo sa najboljim igracem koji je ikad igrao na pasnjacima lijepe njihove a bgm i nase

modricem, ali ne za 400 k, ne za 200 k, ve cik pogodi 18 mil eura, pa jbiga onda,

delinjo
Kontakt:

[quote="Ajzea"]Zanemarite i ne vodite se tom politikom da mladim igračima ne smijemo uskratiti ovakve prilike. Ne smijemo, ako je u pitanju cifra koja moze zadovoljiti naš klub, inače, zivo me zaboli kako će se osjećati igrač. Neka nastavi raditi i prilika će mu opet biti pruzena, ako ne nastavi.. Ima Olimpic, pokupit će otpad. Dakle, prvo interes kluba a tek onda igrača.

bravo....ovo potpisujem :palacgore: :palacgore:
GOO ROGER!!!
peRFect!!

Kapiten
Kontakt:

DZM13 je napisao/la:
napokon pravo razmisljanje, malog u inat ne bi pustio ipod 2 miliona eura, pa nek se jeb..u svi odreda, nek propadne sutra, ali mora se stati, nego ovako smo ko trgovacko drustvo. MASNA TASNA
a prije 2 mjeseca smo prodali standardnog prvotimca, i najveceg talenta za 500 000 €. Nemas nikakvog osnova da za Žeru trazis vise od 200-300 hiljada eura. Ne moze se tako brzo podici rejting nasih igraca, mora se ici postepeno. Moraju se ovi koje smo prodali dokazivati u novim sredinama, moraju sa oml. selekcijama nase drzave ici na velika takmicenja, mi moramo poceti ostvarivati bolje rezultate u evropi, popravljati uslove u kojim treniraju ta djeca, podizati njihova primanja.
Onda ocekuj da uzmemo 2 miliona za nekog talenta koji nije ni zaigrao za prvi tim.
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

DZM13
Kontakt:

pon mar 28, 2016 6:58 pm

diego1921 je napisao/la:
Ne smijemo uskratiti radi naseg interesa,tj interesa kluba,jel bi nama mnogo znacilo da on prodje probu u tom slavnom Espanyolu,naravno da niko nije iznad Zelje,pa tako ni Zeric li bilo koji drugi igrac !!
espanjol slavan ? po cemu, obrazlozi?

Ajzea
Kontakt:

pon mar 28, 2016 6:58 pm

delinjo je napisao/la:ma ja jedino zalim Amira i mislim da se u njegovom slucaju moglo i moralo vise uraditi i jedino smatram da nas je tu kao Zuban "ostetio" ...sve ostalo je ok i realno u granicama mogucnosti jbg ...tako da sve je to super :D
Zuban nas je pogurao u Amirovom slučaju, samim tim što nije aktivirana klauzula u ugovoru prema kojoj je mogao otići za mizernu cifru.

Mi kao klub opstajemo prodajom igrača, sponzorskim ugovorima, europskim takmičenjima i navijačima koji su jedan od primarnih segmenata. Pozitivna stvar u ovom transferu bi bila otvorenje novog trzišta za prodaju, ukoliko Zerić interpretira sve što zna i pokaze se u najboljem svijetlu. Kao što rekoh, korist od njegovog transfera bi mogla biti višestruka, što ne znači da je prodaja pod moranjem ako cifra ne zadovoljava prvenstveno klub. Naglasio sam da zaista i postoji pozitivna strana ovog transfera, ukoliko ga bude naravno, ali za mizernu svotu ga ne bih prodao taman Barcelona bila u pitanju.
jovanmaksimovic je napisao/la:kako je ajzea uspio da citira forumasa, koji je ostavio komentar poslije citata?! :ganja:
Ovako. :kafa:
Zadnja izmjena: Ajzea, dana/u pon mar 28, 2016 7:00 pm, ukupno mijenjano 1 put.

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

pon mar 28, 2016 6:59 pm

kako je ajzea uspio da citira forumasa, koji je ostavio komentar poslije citata?! :ganja:
100/94/37/34 - i to je to!

DZM13
Kontakt:

Kapiten je napisao/la:
DZM13 je napisao/la:
a prije 2 mjeseca smo prodali standardnog prvotimca, i najveceg talenta za 500 000 €. Nemas nikakvog osnova da za Žeru trazis vise od 200-300 hiljada eura. Ne moze se tako brzo podici rejting nasih igraca, mora se ici postepeno. Moraju se ovi koje smo prodali dokazivati u novim sredinama, moraju sa oml. selekcijama nase drzave ici na velika takmicenja, mi moramo poceti ostvarivati bolje rezultate u evropi, popravljati uslove u kojim treniraju ta djeca, podizati njihova primanja.
Onda ocekuj da uzmemo 2 miliona za nekog talenta koji nije ni zaigrao za prvi tim.
onda ga ne prodaji dok to ne postignes, logicno, zar ne

salle86
Kontakt:

Prizvasmo Aldina na ovaj forum izgleda...kakvo razmisljanje, kakav genijalac...
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Eisenbahner1921
Kontakt:

pon mar 28, 2016 7:00 pm

DZM13 je napisao/la:
Eisenbahner1921 je napisao/la:

i dinamo je poceo sa najboljim igracem koji je ikad igrao na pasnjacima lijepe njihove a bgm i nase

modricem, ali ne za 400 k, ne za 200 k, ve cik pogodi 18 mil eura, pa jbiga onda,
Razumijem ja tebe, ali hajde iskreno. Bi li ti, da si trener Atletica iz Madrida, dao za bilo kojeg igraca iz nase lige vise od 1,5 mil €?
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

diego1921
Kontakt:

pon mar 28, 2016 7:00 pm

napokon pravo razmisljanje, malog u inat ne bi pustio ipod 2 miliona eura, pa nek se jeb..u svi odreda, nek propadne sutra, ali mora se stati, nego ovako smo ko trgovacko drustvo. MASNA TASNA[/quote]
Amar je prvi pokusao s ovim,i ja podrzavam to,samo smo mi daleko od toga da biramo ponudu,nisam za to da se igraci pustaju za male pare,al je cinjenica da si za Amira uzeo i vise nego sto smo trebali,jel su ljudi rekli da ima klauzulu !
Imamo primjer Svrake,najtrofejniji igrac,A reprezentativac,zabio je dosta golova u ligi s obzirom kakvu je poziciju igrao i kolko smo para uzeli za njega..Zaboravili smo za kakve su pare prije isli Stilic i Jahic,kone su sad ta Velkoskog dobili 20 milja eura,a lupa se s nekim ciframa ! Lako je pricati za Dinamo,al jedan Sammir je imao 100 milja eura mjesecno platu,da ne Duljimo !! :ganja:

DZM13
Kontakt:

pon mar 28, 2016 7:01 pm

salle86 je napisao/la:Prizvasmo Aldina na ovaj forum izgleda...kakvo razmisljanje, kakav genijalac...
naporan si sa aldinom, buraz

BHDragons
Kontakt:

pon mar 28, 2016 7:01 pm

Bezveze se raspravljate...
NAŠA LJUBAV OD ZAKONA JAČA!
1921!
Ni milimetra!

delinjo
Kontakt:

pon mar 28, 2016 7:02 pm

Ajzea je napisao/la:
delinjo je napisao/la:ma ja jedino zalim Amira i mislim da se u njegovom slucaju moglo i moralo vise uraditi i jedino smatram da nas je tu kao Zuban "ostetio" ...sve ostalo je ok i realno u granicama mogucnosti jbg ...tako da sve je to super :D
Zuban nas je pogurao u Amirovom slučaju, samim tim što nije aktivirana klauzula u ugovoru prema kojoj je mogao otići za mizernu cifru.

Mi kao klub opstajemo prodajom igrača, sponzorskim ugovorima, europskim takmičenjima i navijačima koji su jedan od primarnih segmenata. Pozitivna stvar u ovom transferu bi bila otvorenje novog trzišta za prodaju, ukoliko Zerić interpretira sve što zna i pokaze se u najboljem svijetlu. Kao što rekoh, korist od njegovog transfera bi mogla biti višestruka, što ne znači da je prodaja pod moranjem ako cifra ne zadovoljava prvenstveno klub. Naglasio sam da zaista i postoji pozitivna strana ovog transfera, ukoliko ga bude naravno, ali za mizernu svotu ga ne bih prodao taman Barcelona bila u pitanju.
znam tebra ali mislim da je tu malo i klub zakazao i zuban i Amir i svi zajedno...znas zasto...zato sto igrac kao Amir odavno nije postojao na ovim prostorima ...svi koji pratimo Zelju znamo kakav je talenat...e ako anamo oni iako mrzim pricati o njima ali eto,prodaju nekog trkaca za milion a Amir je milion puta bolji igrac i veci talenat ...onda smo i mi morali uraditi vise po tom pitanju...kazem jedino mi je krivo za njega jer sam zaista bio ubjedjen da cemo tu uzeti vise od jednog miliona eura ...nikada to necu prezaliti ...Baja i svi ovi ostali na jednu stranu ali Amir na drugu...dragulj jednostavno jbg
GOO ROGER!!!
peRFect!!

GoodisonPark
Kontakt:

pon mar 28, 2016 7:02 pm

DZM13 je napisao/la:otjerati ovog smrdu zubanovica treba, do kad da kupi nasu djecu, mrs gnjido, zivi na slavi gola
Daj ba pa ne može se na ovaj način pisati o legendama našeg kluba pa taman da je u cijeloj karijeri zabio taj jedan jedini gol a svi znamo da nije. 125 nastupa za naš tim i 38 postignutih golova je sasvim dovoljno da se sa poštovanjem piše o ovom našem bivšem igraču!

Ne bih da komentarišem rad administracije ali ako ovo nije bar za sedmičnog odmora onda ne znam šta jeste!?
Ovakvi balavi bubuljičari misle ako na fb mogu pisati razne gluposti i gadosti da to prolazi i na forumima gdje bi kultura dijaloga trebala da bude osnov za bilo kakvu diskusiju.
Željo samo Željo!!!

Bekrija majstore goodison je uz tebe!

Europa League - We are coming!

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 6 gostiju.

Prijava