Mislim da bi dinamo na generaciji zeljinih mladih igraca (mujagic, memija, hadzijahmetovic, zeric, sabandzovic, behram+ malo stariji kjosevski ) uzeo 30+ miliona eura. Zato oni igraju grupne faze, mi pretkola
napokon pravo razmisljanje, malog u inat ne bi pustio ipod 2 miliona eura, pa nek se jeb..u svi odreda, nek propadne sutra, ali mora se stati, nego ovako smo ko trgovacko drustvo. MASNA TASNAAjzea je napisao/la:Zanemarite i ne vodite se tom politikom da mladim igračima ne smijemo uskratiti ovakve prilike. Ne smijemo, ako je u pitanju cifra koja moze zadovoljiti naš klub, inače, zivo me zaboli kako će se osjećati igrač. Neka nastavi raditi i prilika će mu opet biti pruzena, ako ne nastavi.. Ima Olimpic, pokupit će otpad. Dakle, prvo interes kluba a tek onda igrača.
Ali smo mi trenutno daleko od Dinama...DZM13 je napisao/la:pa eto nek je sretno momku onda, ali bolje onda da budemo trgovacko drustvo, vazda mozemo u prvu ekipu dovesti neke propalitete + 2,3 igraca koji su dobri igraci+ bekric () i bit ce prvo/drugo pretkolo.
Mislim da bi dinamo na generaciji zeljinih mladih igraca (mujagic, memija, hadzijahmetovic, zeric, sabandzovic, behram+ malo stariji kjosevski ) uzeo 30+ miliona eura. Zato oni igraju grupne faze, mi pretkola
Ne smijemo uskratiti radi naseg interesa,tj interesa kluba,jel bi nama mnogo znacilo da on prodje probu u tom slavnom Espanyolu,naravno da niko nije iznad Zelje,pa tako ni Zeric li bilo koji drugi igrac !!Ajzea je napisao/la:Zanemarite i ne vodite se tom politikom da mladim igračima ne smijemo uskratiti ovakve prilike. Ne smijemo, ako je u pitanju cifra koja moze zadovoljiti naš klub, inače, zivo me zaboli kako će se osjećati igrač. Neka nastavi raditi i prilika će mu opet biti pruzena, ako ne nastavi.. Ima Olimpic, pokupit će otpad. Dakle, prvo interes kluba a tek onda igrača.
i dinamo je poceo sa najboljim igracem koji je ikad igrao na pasnjacima lijepe njihove a bgm i naseEisenbahner1921 je napisao/la:Ali smo mi trenutno daleko od Dinama...DZM13 je napisao/la:pa eto nek je sretno momku onda, ali bolje onda da budemo trgovacko drustvo, vazda mozemo u prvu ekipu dovesti neke propalitete + 2,3 igraca koji su dobri igraci+ bekric () i bit ce prvo/drugo pretkolo.
a prije 2 mjeseca smo prodali standardnog prvotimca, i najveceg talenta za 500 000 €. Nemas nikakvog osnova da za Žeru trazis vise od 200-300 hiljada eura. Ne moze se tako brzo podici rejting nasih igraca, mora se ici postepeno. Moraju se ovi koje smo prodali dokazivati u novim sredinama, moraju sa oml. selekcijama nase drzave ici na velika takmicenja, mi moramo poceti ostvarivati bolje rezultate u evropi, popravljati uslove u kojim treniraju ta djeca, podizati njihova primanja.DZM13 je napisao/la:napokon pravo razmisljanje, malog u inat ne bi pustio ipod 2 miliona eura, pa nek se jeb..u svi odreda, nek propadne sutra, ali mora se stati, nego ovako smo ko trgovacko drustvo. MASNA TASNAAjzea je napisao/la:Zanemarite i ne vodite se tom politikom da mladim igračima ne smijemo uskratiti ovakve prilike. Ne smijemo, ako je u pitanju cifra koja moze zadovoljiti naš klub, inače, zivo me zaboli kako će se osjećati igrač. Neka nastavi raditi i prilika će mu opet biti pruzena, ako ne nastavi.. Ima Olimpic, pokupit će otpad. Dakle, prvo interes kluba a tek onda igrača.
espanjol slavan ? po cemu, obrazlozi?diego1921 je napisao/la:Ne smijemo uskratiti radi naseg interesa,tj interesa kluba,jel bi nama mnogo znacilo da on prodje probu u tom slavnom Espanyolu,naravno da niko nije iznad Zelje,pa tako ni Zeric li bilo koji drugi igrac !!Ajzea je napisao/la:Zanemarite i ne vodite se tom politikom da mladim igračima ne smijemo uskratiti ovakve prilike. Ne smijemo, ako je u pitanju cifra koja moze zadovoljiti naš klub, inače, zivo me zaboli kako će se osjećati igrač. Neka nastavi raditi i prilika će mu opet biti pruzena, ako ne nastavi.. Ima Olimpic, pokupit će otpad. Dakle, prvo interes kluba a tek onda igrača.
Zuban nas je pogurao u Amirovom slučaju, samim tim što nije aktivirana klauzula u ugovoru prema kojoj je mogao otići za mizernu cifru.delinjo je napisao/la:ma ja jedino zalim Amira i mislim da se u njegovom slucaju moglo i moralo vise uraditi i jedino smatram da nas je tu kao Zuban "ostetio" ...sve ostalo je ok i realno u granicama mogucnosti jbg ...tako da sve je to super
Ovako.jovanmaksimovic je napisao/la:kako je ajzea uspio da citira forumasa, koji je ostavio komentar poslije citata?!
onda ga ne prodaji dok to ne postignes, logicno, zar neKapiten je napisao/la:a prije 2 mjeseca smo prodali standardnog prvotimca, i najveceg talenta za 500 000 €. Nemas nikakvog osnova da za Žeru trazis vise od 200-300 hiljada eura. Ne moze se tako brzo podici rejting nasih igraca, mora se ici postepeno. Moraju se ovi koje smo prodali dokazivati u novim sredinama, moraju sa oml. selekcijama nase drzave ici na velika takmicenja, mi moramo poceti ostvarivati bolje rezultate u evropi, popravljati uslove u kojim treniraju ta djeca, podizati njihova primanja.DZM13 je napisao/la:napokon pravo razmisljanje, malog u inat ne bi pustio ipod 2 miliona eura, pa nek se jeb..u svi odreda, nek propadne sutra, ali mora se stati, nego ovako smo ko trgovacko drustvo. MASNA TASNAAjzea je napisao/la:Zanemarite i ne vodite se tom politikom da mladim igračima ne smijemo uskratiti ovakve prilike. Ne smijemo, ako je u pitanju cifra koja moze zadovoljiti naš klub, inače, zivo me zaboli kako će se osjećati igrač. Neka nastavi raditi i prilika će mu opet biti pruzena, ako ne nastavi.. Ima Olimpic, pokupit će otpad. Dakle, prvo interes kluba a tek onda igrača.
Onda ocekuj da uzmemo 2 miliona za nekog talenta koji nije ni zaigrao za prvi tim.
Razumijem ja tebe, ali hajde iskreno. Bi li ti, da si trener Atletica iz Madrida, dao za bilo kojeg igraca iz nase lige vise od 1,5 mil €?DZM13 je napisao/la:i dinamo je poceo sa najboljim igracem koji je ikad igrao na pasnjacima lijepe njihove a bgm i naseEisenbahner1921 je napisao/la:Ali smo mi trenutno daleko od Dinama...DZM13 je napisao/la:pa eto nek je sretno momku onda, ali bolje onda da budemo trgovacko drustvo, vazda mozemo u prvu ekipu dovesti neke propalitete + 2,3 igraca koji su dobri igraci+ bekric () i bit ce prvo/drugo pretkolo.
modricem, ali ne za 400 k, ne za 200 k, ve cik pogodi 18 mil eura, pa jbiga onda,
naporan si sa aldinom, burazsalle86 je napisao/la:Prizvasmo Aldina na ovaj forum izgleda...kakvo razmisljanje, kakav genijalac...
znam tebra ali mislim da je tu malo i klub zakazao i zuban i Amir i svi zajedno...znas zasto...zato sto igrac kao Amir odavno nije postojao na ovim prostorima ...svi koji pratimo Zelju znamo kakav je talenat...e ako anamo oni iako mrzim pricati o njima ali eto,prodaju nekog trkaca za milion a Amir je milion puta bolji igrac i veci talenat ...onda smo i mi morali uraditi vise po tom pitanju...kazem jedino mi je krivo za njega jer sam zaista bio ubjedjen da cemo tu uzeti vise od jednog miliona eura ...nikada to necu prezaliti ...Baja i svi ovi ostali na jednu stranu ali Amir na drugu...dragulj jednostavno jbgAjzea je napisao/la:Zuban nas je pogurao u Amirovom slučaju, samim tim što nije aktivirana klauzula u ugovoru prema kojoj je mogao otići za mizernu cifru.delinjo je napisao/la:ma ja jedino zalim Amira i mislim da se u njegovom slucaju moglo i moralo vise uraditi i jedino smatram da nas je tu kao Zuban "ostetio" ...sve ostalo je ok i realno u granicama mogucnosti jbg ...tako da sve je to super
Mi kao klub opstajemo prodajom igrača, sponzorskim ugovorima, europskim takmičenjima i navijačima koji su jedan od primarnih segmenata. Pozitivna stvar u ovom transferu bi bila otvorenje novog trzišta za prodaju, ukoliko Zerić interpretira sve što zna i pokaze se u najboljem svijetlu. Kao što rekoh, korist od njegovog transfera bi mogla biti višestruka, što ne znači da je prodaja pod moranjem ako cifra ne zadovoljava prvenstveno klub. Naglasio sam da zaista i postoji pozitivna strana ovog transfera, ukoliko ga bude naravno, ali za mizernu svotu ga ne bih prodao taman Barcelona bila u pitanju.
Daj ba pa ne može se na ovaj način pisati o legendama našeg kluba pa taman da je u cijeloj karijeri zabio taj jedan jedini gol a svi znamo da nije. 125 nastupa za naš tim i 38 postignutih golova je sasvim dovoljno da se sa poštovanjem piše o ovom našem bivšem igraču!DZM13 je napisao/la:otjerati ovog smrdu zubanovica treba, do kad da kupi nasu djecu, mrs gnjido, zivi na slavi gola