Dobijes gratis stucne koje je nekada nosila velika legenda Zeljeznicara N. Wood.Hadzijalagic je napisao/la: ↑pon jun 05, 2017 2:29 pmDresovi naizgled pervezni.. Ima li kakvog popusta ako se zele sva tri uzeti![]()
Dobijes gratis stucne koje je nekada nosila velika legenda Zeljeznicara N. Wood.Hadzijalagic je napisao/la: ↑pon jun 05, 2017 2:29 pmDresovi naizgled pervezni.. Ima li kakvog popusta ako se zele sva tri uzeti![]()
Kad će ta pojačanja yebem ga jaKrajPrice je napisao/la: ↑pon jun 05, 2017 2:30 pmDobijes gratis stucne koje je nekada nosila velika legenda Zeljeznicara N. Wood.Hadzijalagic je napisao/la: ↑pon jun 05, 2017 2:29 pmDresovi naizgled pervezni.. Ima li kakvog popusta ako se zele sva tri uzeti![]()
Nek registruje AmerOrdagic_AleksandarSubic_AleksandarVukotic_JuznaTribina_GrupnaFazaEL_GeneralniSponzor_NatkrivenStadion.Eisenbahner1921 je napisao/la: ↑pon jun 05, 2017 2:23 pmOčekujemo tvoj novi nick na ovom forumu, moj prijedlog je AmerOrdagic, AleksandarSubic, AleksandarVukotic, JuznaTribina, GrupnaFazaEL, pa ti biraj po volji.dres_na_pruge je napisao/la: ↑pon jun 05, 2017 2:20 pmSad mogu rahat da mrem,konačno dres uradjen po svim standardima,ovo ko ne kupi (jedan od 3),nema više šta da priča
Sljedece sedmiceLARS1921 je napisao/la: ↑pon jun 05, 2017 2:31 pmKad će ta pojačanja yebem ga jaKrajPrice je napisao/la: ↑pon jun 05, 2017 2:30 pmDobijes gratis stucne koje je nekada nosila velika legenda Zeljeznicara N. Wood.Hadzijalagic je napisao/la: ↑pon jun 05, 2017 2:29 pmDresovi naizgled pervezni.. Ima li kakvog popusta ako se zele sva tri uzeti![]()
Liči mi na dres reprezentacije Njemačke iz prošlosti.
druze vec napisano 5 putacikazubo je napisao/la: ↑pon jun 05, 2017 3:04 pmZna li neko provjereno koja je prva garnitura dresova ?
Ne znam koji bi uzeo, ovaj Zuban edition ima najbolj priču, plavi jer je plav i jer je možda prva garnitura, bijeli jer je najveća šminka.
Nadam se da je odabir igrača koji su prezentovali dresove neka poruka![]()
avlami97 je napisao/la: ↑pon jun 05, 2017 2:23 pmJe li iko pomislio da ovaj FKZ1921 i onaj od lani nisu uopste ista osobaFKZ1921 je napisao/la: ↑pon jun 05, 2017 1:54 pmOvdje se orkestrirano pljuvalo samo po Violini gg.ba. Žao mi je što tog orkestriranog pljuvanja nije bilo po Pešti i njemu sličnima. Uništit ćete sujeta, zavist i zloba u orkestriranoj matrici.avlami97 je napisao/la: ↑pon jun 05, 2017 1:41 pmAko je na ovom forumu 100 ljudi i ako je Zubana pljuvalo 80, onda bih to nazvao "orkestrirano", ako je to cinilo 50, a 50 bilo na Zubanovoj strani onda je forum po tom pitanju bio bara bara.
FKZ1921 bi svoje tvrdnje mogao lako ptkrijepiti, jer postovi su jos tu. U suprotnom iznosi neistine svjesno. Cilj mi nije poznat.
Sent from my HUAWEI G6-U10 using
A pravila,procente,vjerodostojnost...odredjujes ti?
Čudi me da ne znaš i cilj...
Odrediš ga kako ti odgovara. Svakako funkcionišes po toj matrici. Ako shvaćas...
Proslogodisnji g din FKZ1921 cije postove smo citali sa uzivanjem i respektom (ukljucujuci i period pred povlacenje sa foruma) i ovaj sada kao da se nisu u putu sreli. Ne mislim na stavove, za i protiv nekoga, stvarne i izmisljene neprijatelje... jednostavno stil pisanja vaskrsnutog FKZ1921 mi vise baca na Aldina nego na gospodina koji pisao pod ovim nikom do prosle godine