Postit ce se i sljedeci mjesec izgleda

A bekric ove XL i vece brojeveChWilla je napisao/la:ili krstanović za velike brojeve
Taj svijetlo-plavi dres sa prugama bit će glavni dres Željezničara ove sezone i naći će se u prodaji već od sutra u Fan shopu. Redovna cijena je 79 KM, dok za članove Kluba iznosi 69 KM.
Vidi bratu nicka.dres_na_pruge je napisao/la: ↑pon jun 05, 2017 2:20 pmSad mogu rahat da mrem,konačno dres uradjen po svim standardima,ovo ko ne kupi (jedan od 3),nema više šta da priča
Očekujemo tvoj novi nick na ovom forumu, moj prijedlog je AmerOrdagic, AleksandarSubic, AleksandarVukotic, JuznaTribina, GrupnaFazaEL, pa ti biraj po volji.dres_na_pruge je napisao/la: ↑pon jun 05, 2017 2:20 pmSad mogu rahat da mrem,konačno dres uradjen po svim standardima,ovo ko ne kupi (jedan od 3),nema više šta da priča
FKZ1921 je napisao/la: ↑pon jun 05, 2017 1:54 pmOvdje se orkestrirano pljuvalo samo po Violini gg.ba. Žao mi je što tog orkestriranog pljuvanja nije bilo po Pešti i njemu sličnima. Uništit ćete sujeta, zavist i zloba u orkestriranoj matrici.avlami97 je napisao/la: ↑pon jun 05, 2017 1:41 pmAko je na ovom forumu 100 ljudi i ako je Zubana pljuvalo 80, onda bih to nazvao "orkestrirano", ako je to cinilo 50, a 50 bilo na Zubanovoj strani onda je forum po tom pitanju bio bara bara.
FKZ1921 bi svoje tvrdnje mogao lako ptkrijepiti, jer postovi su jos tu. U suprotnom iznosi neistine svjesno. Cilj mi nije poznat.
Sent from my HUAWEI G6-U10 using
A pravila,procente,vjerodostojnost...odredjujes ti?
Čudi me da ne znaš i cilj...
Odrediš ga kako ti odgovara. Svakako funkcionišes po toj matrici. Ako shvaćas...