diego1921 je napisao/la:DZM13 je napisao/la:diego1921 je napisao/la:
Pa sta treba da ostavi da ta djeca propadaju ovdje,ovako ta djeca i nas klub imaju korist,ne moze on nikog na silu odvesti !!
pa sto ta djeca treniraju uopste u zelji, a nemaju zelu da zaigraju u istom. Davno nekad kad sam ja trenirao, ne bi otisao ni u hsv tada da me je zvao, prije nego zaigram za zelju.
Pa kakve to veze ima,jedan Arsenal uzme Barseloni strasnog mladog igraca,pa to je i Dinamo uradio!! Svako ide gdje mu je bolje,sve mozes reci al da Zerici nisu Zeljovci ili da ne vole Zelju to ne mozes reci..Situacija je takva,da nijedan igrac ne smije da priusti sebi luksuz da odbije jedan Espanyol,pa makar to i proba bila..Tvoje je da dodjes i podrzis Zelju,i da ga ne ostetis necim,sve ostalo prepusti ljudima,placeni su ljudi za to a jos su veliki Zeljovci,to su bar dokazali do sada !!

Samo sam rekao sta mislim o hadisu zubanovicu, nisam nigdje spomenuo upravu, lola puni glavu momcima o milionima, i umjesto da tusne supertalenta u neku respektabilnu ekipu, tipa arsenal, wolfsburg, leverkuzen, gdje on trpa nase igrace u osmansporove, one zeleno bijele sto im ne zna ime niko, realnosti malo.
Mene ne interesuje tih 200 k eura, sto cemo uzeti, jer je to danas pisljiva suma u svijetu fudbala (a realno i u nasim uslovima to nije neka bajna para, fukara (izraz, ne stanje) skupi 100 k KM skoro sa nikakvim marketingom), meni bi bilo drago da taj momak igra ovdje, pokaze poteze, uzme titule, a da ga mi ne prodamo nikad, kvalitet nam treba, poceli smo ko pitari, slavimo uspijeh kad nam idu djeca od 16 godina.
Realnosti malo