Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

MrRiccoli
Kontakt:
Status: Offline

Re: RE: Re: FK Željezničar

pon mar 28, 2016 6:26 pm

DZM13 je napisao/la:
diego1921 je napisao/la:
DZM13 je napisao/la:otjerati ovog smrdu zubanovica treba, do kad da kupi nasu djecu, mrs gnjido, zivi na slavi gola
Pa sta treba da ostavi da ta djeca propadaju ovdje,ovako ta djeca i nas klub imaju korist,ne moze on nikog na silu odvesti !!
pa sto ta djeca treniraju uopste u zelji, a nemaju zelu da zaigraju u istom. Davno nekad kad sam ja trenirao, ne bi otisao ni u hsv tada da me je zvao, prije nego zaigram za zelju.
Haj ne rise zivota ti

Sent from my C5303 using Tapatalk

DZM13
Kontakt:

Re: FK Željezničar

pon mar 28, 2016 6:29 pm

dobro ricoli, ali ti to ne valja tako izrazavanje, neces u zivotu daleko ;)
Nihad Đedović = izdajnik, SLAVKO PETROVIC == UBLEHAS
MT33 - Prvi Bosnjak u NBA
"...ko ne slusa pjesmu, slusat ce oluju..."
https://www.youtube.com/watch?v=asm17vZaAOg - ...lijepa Azro, lijepa Azro, svud po svijetu trazim te...

SWRA_1921
Kontakt:

pon mar 28, 2016 6:30 pm

Imamo uljeza... ;)

Sent from my PadFone 2 using Tapatalk

dell21
Kontakt:

pon mar 28, 2016 6:31 pm

BHDragons je napisao/la:Sretno Damiru večeras pa da slavimo.
:zeljeznicar1:
U kolko sati igra ?

BHDragons
Kontakt:

dell21 je napisao/la:
U kolko sati igra ?
00:30
NAŠA LJUBAV OD ZAKONA JAČA!
1921!
Ni milimetra!

diego1921
Kontakt:

DZM13 je napisao/la:
diego1921 je napisao/la:
DZM13 je napisao/la:otjerati ovog smrdu zubanovica treba, do kad da kupi nasu djecu, mrs gnjido, zivi na slavi gola
Pa sta treba da ostavi da ta djeca propadaju ovdje,ovako ta djeca i nas klub imaju korist,ne moze on nikog na silu odvesti !!
pa sto ta djeca treniraju uopste u zelji, a nemaju zelu da zaigraju u istom. Davno nekad kad sam ja trenirao, ne bi otisao ni u hsv tada da me je zvao, prije nego zaigram za zelju.
Pa kakve to veze ima,jedan Arsenal uzme Barseloni strasnog mladog igraca,pa to je i Dinamo uradio!! Svako ide gdje mu je bolje,sve mozes reci al da Zerici nisu Zeljovci ili da ne vole Zelju to ne mozes reci..Situacija je takva,da nijedan igrac ne smije da priusti sebi luksuz da odbije jedan Espanyol,pa makar to i proba bila..Tvoje je da dodjes i podrzis Zelju,i da ga ne ostetis necim,sve ostalo prepusti ljudima,placeni su ljudi za to a jos su veliki Zeljovci,to su bar dokazali do sada !! :zeljeznicar1:

storm_raider
Kontakt:

pon mar 28, 2016 6:32 pm

Lakse malo momci.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Ajzea
Kontakt:

pon mar 28, 2016 6:37 pm

Ne treba na noz dočekati svakog čije se mišljenje ne podudara sa mišljenjem ostalih ili većine. Dok god se ne radi ono što je Aldin radio, ima puno prava da piše šta misli i kako misli.

DZM13
Kontakt:

pon mar 28, 2016 6:37 pm

diego1921 je napisao/la:
DZM13 je napisao/la:
diego1921 je napisao/la: Pa sta treba da ostavi da ta djeca propadaju ovdje,ovako ta djeca i nas klub imaju korist,ne moze on nikog na silu odvesti !!
Pa kakve to veze ima,jedan Arsenal uzme Barseloni strasnog mladog igraca,pa to je i Dinamo uradio!! Svako ide gdje mu je bolje,sve mozes reci al da Zerici nisu Zeljovci ili da ne vole Zelju to ne mozes reci..Situacija je takva,da nijedan igrac ne smije da priusti sebi luksuz da odbije jedan Espanyol,pa makar to i proba bila..Tvoje je da dodjes i podrzis Zelju,i da ga ne ostetis necim,sve ostalo prepusti ljudima,placeni su ljudi za to a jos su veliki Zeljovci,to su bar dokazali do sada !! :zeljeznicar1:
Samo sam rekao sta mislim o hadisu zubanovicu, nisam nigdje spomenuo upravu, lola puni glavu momcima o milionima, i umjesto da tusne supertalenta u neku respektabilnu ekipu, tipa arsenal, wolfsburg, leverkuzen, gdje on trpa nase igrace u osmansporove, one zeleno bijele sto im ne zna ime niko, realnosti malo.

Mene ne interesuje tih 200 k eura, sto cemo uzeti, jer je to danas pisljiva suma u svijetu fudbala (a realno i u nasim uslovima to nije neka bajna para, fukara (izraz, ne stanje) skupi 100 k KM skoro sa nikakvim marketingom), meni bi bilo drago da taj momak igra ovdje, pokaze poteze, uzme titule, a da ga mi ne prodamo nikad, kvalitet nam treba, poceli smo ko pitari, slavimo uspijeh kad nam idu djeca od 16 godina.

Realnosti malo
https://www.youtube.com/watch?v=asm17vZaAOg - ...lijepa Azro, lijepa Azro, svud po svijetu trazim te...

MrRiccoli
Kontakt:

pon mar 28, 2016 6:38 pm

DZM13 je napisao/la:dobro ricoli, ali ti to ne valja tako izrazavanje, neces u zivotu daleko ;)
Ma ne brini ti dokle cu ja u zivotu nego ako imas sta pametno napisi ako nemas onda radije ne pisi

delinjo
Kontakt:

ajde sta dizete tenzije u ovako lijepim trenucima ...ni ja se ne slazem sa postupcima Zubanovica i voli bi da isti to ne radi ali ko mene pita...a i nikoga ne tjera ta djeca sama izaberu to ili njihovi roditelji tako da....uzivajmo u ovim lijepim stvarima ...a realno Zeric bi tesko dobijao priliku kod nas jbg
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

dell21
Kontakt:

BHDragons je napisao/la:
dell21 je napisao/la:
U kolko sati igra ?
00:30
Sad sam pročitao i ako prođe bice dobar preko 100 000 KM :o

salle86
Kontakt:

pon mar 28, 2016 6:39 pm

Oj jeb.em ti pleme i razmisljanja
cuj otjerati zubana
hahahaha
genijalca mati moja
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

MrRiccoli
Kontakt:

pon mar 28, 2016 6:39 pm

A kad vec pricamo o Zericu i Zubanu on ima ugovor do ljeta 2018 i ako klubu ne bude odgovaralo da ga proda nece ga ni prodati

dell21
Kontakt:

pon mar 28, 2016 6:41 pm

Zuban radi u interesu kluba budite sigurni u to i ni na koji način ne bi oštetio klub.

DZM13
Kontakt:

pon mar 28, 2016 6:42 pm

kakv interes kluba vidis u prodavanju najboljeg mladog igraca sto je ikad zaigrao na ovim nasim livadama, u neki zelenobijeli spor za mizernih 400 000 eura i 20 posto u budcnosti?
i jos taj i ne igra u toim k...evom sporu

Ajzea
Kontakt:

pon mar 28, 2016 6:45 pm

DZM13 je napisao/la:kakv interes kluba vidis u prodavanju najboljeg mladog igraca sto je ikad zaigrao na ovim nasim livadama, u neki zelenobijeli spor za mizernih 400 000 eura i 20 posto u budcnosti?
Interes opstanka i funkcionisanja kluba.

black64
Kontakt:

pon mar 28, 2016 6:45 pm

DZM13 je napisao/la:kakv interes kluba vidis u prodavanju najboljeg mladog igraca sto je ikad zaigrao na ovim nasim livadama, u neki zelenobijeli spor za mizernih 400 000 eura i 20 posto u budcnosti?
Zeric ima dozvolu kluba

diego1921
Kontakt:

pon mar 28, 2016 6:46 pm

DZM13 je napisao/la:
diego1921 je napisao/la:
DZM13 je napisao/la: pa sto ta djeca treniraju uopste u zelji, a nemaju zelu da zaigraju u istom. Davno nekad kad sam ja trenirao, ne bi otisao ni u hsv tada da me je zvao, prije nego zaigram za zelju.
Samo sam rekao sta mislim o hadisu zubanovicu, nisam nigdje spomenuo upravu, lola puni glavu momcima o milionima, i umjesto da tusne supertalenta u neku respektabilnu ekipu, tipa arsenal, wolfsburg, leverkuzen, gdje on trpa nase igrace u osmansporove, one zeleno bijele sto im ne zna ime niko, realnosti malo.

Mene ne interesuje tih 200 k eura, sto cemo uzeti, jer je to danas pisljiva suma u svijetu fudbala (a realno i u nasim uslovima to nije neka bajna para, fukara (izraz, ne stanje) skupi 100 k KM skoro sa nikakvim marketingom), meni bi bilo drago da taj momak igra ovdje, pokaze poteze, uzme titule, a da ga mi ne prodamo nikad, kvalitet nam treba, poceli smo ko pitari, slavimo uspijeh kad nam idu djeca od 16 godina.

Realnosti malo
Po tvojoj prici ispade da Zuban moze da radi sta hoce,da vodi koga on hoce i kad hoce,Zeric je pod ugovorom do 2018,lako klub moze da odbije ponudu,al ne mozes zakinuti nekog za neku sansu,ne bi lijepo bilo da je klub " ostetio " Zerica za ovu sansu..Slazem se s tobom da je danas 200 k eura pisljiva svota novca,al mi zivimo u takvoj drzavi,liga nam je 99 u svjetu,neki cak kazu i 103,ljudi nemaju para,klubovi zivotare,klub je u takvoj situaciji da ne moze sad Zerica gurati prije Bekrica jel nama " gori ",potrebna nam je ta evropa da imamo kontiniutet,potrebne su nam te pare koje donosi Evropa i td..A sto se tice ovih Zelenih samo mogu da kazem da su ljudi 3 sa velikim sansama da izadju u evropi,ispred Galatasaraya su,i igraci iz ove lige ce imati velike sanse da se prodaju tamo,sad dal ce oni napraviti dobre karijere to je druga stvar,al zaradit ce fino !!

Ajzea
Kontakt:

pon mar 28, 2016 6:50 pm

Zanemarite i ne vodite se tom politikom da mladim igračima ne smijemo uskratiti ovakve prilike. Ne smijemo, ako je u pitanju cifra koja moze zadovoljiti naš klub, inače, zivo me zaboli kako će se osjećati igrač. Neka nastavi raditi i prilika će mu opet biti pruzena, ako ne nastavi.. Ima Olimpic, pokupit će otpad. Dakle, prvo interes kluba a tek onda igrača.
DZM13 je napisao/la:pa eto nek je sretno momku onda, ali bolje onda da budemo trgovacko drustvo, vazda mozemo u prvu ekipu dovesti neke propalitete + 2,3 igraca koji su dobri igraci+ bekric ( :titula: ) i bit ce prvo/drugo pretkolo.

Mislim da bi dinamo na generaciji zeljinih mladih igraca (mujagic, memija, hadzijahmetovic, zeric, sabandzovic, behram+ malo stariji kjosevski ) uzeo 30+ miliona eura. Zato oni igraju grupne faze, mi pretkola
Zeljezničar, Sarajevo i Sloboda zajedno nisu 20% Dinama tako da ti to poređenje pada u vodu.
Zadnja izmjena: Ajzea, dana/u pon mar 28, 2016 6:52 pm, ukupno mijenjano 1 put.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.

Prijava