Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Vrag
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto maj 31, 2016 9:54 pm

ž'21 je napisao/la:http://www.federalna.ba/bhs/podkategorija/76736/mreza

TUJ će biti snimak ako ga smiju uploadovati :D
Izgleda da nece biti

LARSSON
Kontakt:

uto maj 31, 2016 9:54 pm

Tryg
Kontakt:

uto maj 31, 2016 9:55 pm

pa daj larsone zar ne mozes ti sta skontat preko moje tv, i upload na youtube.
Tvoje NE ucinilo te legendom! R.I.P Josko Domorocki!

ChWilla
Kontakt:

uto maj 31, 2016 9:55 pm

ekspert je veliki igrač. ali malo oturen od centrale isto kao i koldžo...
gradi željo boli te *****

Tryg
Kontakt:

uto maj 31, 2016 9:56 pm

HAHA kakva slucajnost nevjerovatno. :klanjase2: :klanjase2: :klanjase2:
Tvoje NE ucinilo te legendom! R.I.P Josko Domorocki!

ž'21
Kontakt:

uto maj 31, 2016 9:57 pm

Plavo - Bijeli

uto maj 31, 2016 9:58 pm

E raja, sutra iza lokomotive Siljak dijeli zaostalih 50KM za pisanje po forumu i FB
BOG BOSNA I BOSNJACI

GoodisonPark
Kontakt:

uto maj 31, 2016 9:58 pm

Hurmasica je napisao/la:
GoodisonPark je napisao/la:
boccaccio je napisao/la:Nema sta,rekao sam i prošli put da su sami sebi zapucali i definitivni autogol i to u devedesetku.

Uprava još to u sljedećem napadu,oduzme loptu,pa preko dobrog centarsuta doceka na volej i zabije u još jednu devedesetku za rutinsku pobjedu . Čini mi se ako protivnici nastave, da će se uprava naljutiti pa im u stilu vrhunskih ekipa iz lige petice, počne nemilosrdno trpati golove i da će ih napuniti do vrha. Malo glavom,malo kroz noge ,a onda će im ga suknuti petom ,pa za kraj makazicama za opsti delirij na prepunoj novoj grbavici. Jer tako to rade velike ekipe,kada ih protivnik naljuti.
:pljesak:

Model hvala buraz za sve ove informacije :palacgore:

Spomenuše zemljište Jusuf Džonlić kasarne to je jako dobra lokacija a faktički u gradu (iza stare Zore). Šta kaže gudalo oni hoće neboder, jok eto gledat ćemo kako Grbavica propada i narednih 50 godina, normalno da hoćemo jer ćemo od toga direktno izgraditi stadion a pomoćni teren i onako nema nikakvu svrhu osim što ponekad treniramo tu. Jbg ne može ništa na lijepe oči, moraš nešto uložiti da bi dobio.

Ovaj demant naših je bio "pišanje sa Kule" po dotičnoj novinarki :ganja:
Kasarna se inače nalazi u Trnovu ako je vjerovati ovima iz sd-a :ganja:
U Trnovu pored Nedžarića :mrgreen:
Željo samo Željo!!!

Bekrija majstore goodison je uz tebe!

Europa League - We are coming!

1921.ba
Kontakt:

uto maj 31, 2016 9:59 pm

Plavo - Bijeli je napisao/la:E raja, sutra iza lokomotive Siljak dijeli zaostalih 50KM za pisanje po forumu i FB
ajzei ide beneficirani staz zbog pisanja na gg.ba
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

Kapiten
Kontakt:

uto maj 31, 2016 10:00 pm

Izlija je napisao/la:Samo da upoznam širu javnost, cesija kao legalan način prenosa obligacionih prava je u zakonu poznata, dokumentovana i definisana još davne 1749, jedan od najpoznatijih ugovora o cesiji je ugovor između USA i Rusije kada je Rusija cesirala USA kompletnom teritorijom Aljaske 1867 i naplatila to nešto preko 7 miliona. Toliko o nelegalnosti ugovora o cesiji, nastavak u sljedećem izdanju :rofl:
To je ovo sto je Savez umjesan je li tako ? Da posaljem ovom jednom sto se pravi pametan...
A i da ga ovim putem pozdravim, vjerujem ja da on cita i ovo pa mozda nema potrebe da mu tamo postavljam :)
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

ellaxaz
Kontakt:

Ja danas uplatio za stolice, a violina opet vise voli Zelju od mene.
On ima 17 trofeja, ja nemam nijedan.
Kako je ovaj zivot okrutan.
Ne znam kako se vi ostali nosite s tim.
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

Model1964

Budemoli se mi bavili violinom i društvom tjeramo vodu na mlin dušmana. Vi :lol: jolina je samo pijun ;)
Osoba koja če nam zamagliti širi pogled. Zato manite se komentra.
Situacija je puno komplikovanija od ovog na FTV. Dešavanja oko ovog foruma, policija , NSBIH, stranke, drugi klubovi, velika lova....
Iz uprave mudro šute, ne talasaju, sad za sad.
Ne pitaj te kako znam, ali znam. I nisam zbog Slovenca :lol: prekino bojkot.
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

Ajzea
Kontakt:

uto maj 31, 2016 10:02 pm

Mirsad Siljak: "Te osobe koje su preko dvadeset, da su i preko cetrdeset godina u ovome klubu, njih nije lijepo vidjeti a ne komunicirati sa njima." :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :klanjase2: :klanjase2: :klanjase2: :klanjase2: :klanjase2:

za_zivot_cijeli
Kontakt:

uto maj 31, 2016 10:02 pm

FKZ1921 je napisao/la:
Leon_Professional je napisao/la:
za_zivot_cijeli je napisao/la:Izlija sakama ubio experta :palacgore:

Fuad Kasumovic zvani Expert

"Član stranke SDA od 1990. godine.

Kantonalno tužilaštvo Kantona Sarajevo je Kasumovića teretilo za nesavjestan rad, jer je kao direktor Carinske uprave FBiH potpisao nalog za transfer 69.000 KM carinarnici u Tuzli na ime materijalnih troškova i zakupa prostorija. Novac je iskorišten za kupovinu stana jednog službenika Uprave.

Centralna izborna komisija je 2008. godine Tužilaštvu BiH dostavila izvještaj protiv Kasumovića zbog sumnje da u imovinskom kartonu iz 2007. godine nije prijavio cjelokupnu imovinu.

Finansijska policija FBiH je 2003. godine podnijela izvještaj Tužilaštvu SBK-a u kojem je Kasumović osumnjičen da je sebi i drugim funkcionerima Carinske uprave FBiH isplatio novčanu naknadu za nepostojeći odvojeni život."
Samo da citiram da ne ostane nezamjeceno. Experte, sta si ovo radio, jadna ti majka.
Ekspertu se nema sta prigovoriti...Znam da u Zenici i G.Vakufu ima imovinu vrijednu vise desetina miliona km(nek mi ekspert oprosti ako to nije sve i ako ima jos negdje kakve crkavice). Ne mozes to imati ako si cijeli radni vijek proveo u drzavnim institucijama a nisi ekspert.
"Fuad Kasumović, zamjenik ministra finansija BiH, nalazi se na spisku osoba koje su dobile "kadrovske stanove", a poslije ih otkupile. On tvrdi da prijava protiv njega ne bi imala smisla jer novac koji je Vlada FBiH odobrila nije dobio.
-Vlada je izdvojila novac i adaptirala svoj stan koji je poslije meni dodijeljen. Taj sam stan kasnije otkupio, ali sve je urađeno po zakonu - istakao je Kasumović."

"Tužilaštvo Zeničko-dobojskog kantona krajem prošle godine otpočelo je provjeru regularnosti upisa zamjenika ministra finansija BiH Fuada Kasumovića na postdiplomski studij Ekonomskog fakulteta u Zenici 2009. godine.
Provjera je vršena u okviru šire istrage koju je na osnovu anonimnih dopisa u vezi sa korupcijom i mnogim nepravilnostima na Zeničkom univerzitetu vršilo Tužilaštvo Ze-do kantona. Kako Žurnal saznaje, Tužilaštvo je vršilo provjeru navoda da je Fuad Kasumović sa Mostarskog univerziteta prešao na Zenički upisavši se na treći umjesto na prvi semestar postdiplomskog studija, iako je imao samo jedan položen ispit. Sve mu je to omogućio dekan Ekonomskog fakulteta i rukovodilac postdiplomskog studija Dževad Zečić."

"...Bio je ekonom u rudniku. Navodno je bio osuđen na zatvorsku kaznu zbog krađe kruha iz radničke kantine. Od zatvora ga je spasio jedan ugledni građanin Gornjeg Vakufa. On je danas sigurno najbogatiji Vakufljak. A možda je i najbogatiji čovjek ikada rođen u Gornjem Vakufu. Sa svojom braćom posjeduje i upravlja hidrocentralama na Vrbasu, (su)vlasnik je benzinskih crpki u i oko Zenice, ima dionica, navodno, čak i u kinodvoranama. Znakovito je da ni SIP nije bio za to da se sva njegova imovina objavi u njegovom imovinskom kartonu?!
Ako bi se „poteglo pitanje“ crnih stranačkih fondova Fuad Kasumović bio bi prvi osumnjičenik!"

"Kasumovićevo ime se spominjalo u mnogim finansijskim aferama, jer je opće poznato da je stekao ogromno bogatstvo koje se vidi kroz nekretnine od benzinskih pumpi u Zenici, do mini hidrocentrala i trgovačkih centara koje posjeduje u Gornjem Vakufu.
Njegovo ime se spominje i u aferi “Čaušević” koja još nije dobila finalni sudski epilog."

"Iako je zakonskim odredbama predvidjena potpuna javnost privatizacije, brojni kupci traze zastitu vlastitog identiteta, obrazlazuci takav zahtjev strahom od mafije koja ce im iznudjivati novac. Ali, zdravi novac je svega 35 posto ovakve kupovine, dok su 65 posto – certifikati. Vlast ne postavlja ni pitanje o porijeklu novca, niti o porijeklu certifikata.
Najpoznatiji kupac u zenickoj maloj privatizaciji jeste Fuad Kasumovic, zamjenik direktora Federalne uprave carina, clan Upravnog odbora "BHSteela" i predsjednik Upravnog odbora Travnicke banke. Ranije je obavljao i duznost ministra finansija u travnickoj Kantonalnoj vladi. Kasumovic je kupio poslovni prostor "Dionisa" povrsine 424 kvadratna metra u zenickoj ulici Aska Borica 19. Pocetna cijena za ovu prodaju putem tendera (zatvorene ponude) bila je 636 hiljada maraka. Kasumovic je ponudio cijenu od 360 hiljada maraka"
Zadnja izmjena: za_zivot_cijeli, dana/u uto maj 31, 2016 10:11 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

Ajzea
Kontakt:

uto maj 31, 2016 10:07 pm

Ajzea je napisao/la:Mirsad Siljak: "Te osobe koje su preko dvadeset, da su i preko cetrdeset godina u ovome klubu, njih nije lijepo vidjeti a ne komunicirati sa njima." :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :klanjase2: :klanjase2: :klanjase2: :klanjase2: :klanjase2:
Ovo cu citirati jos sedamdeset puta. :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

Cuj osvojio sedamnaest trofeja sa Zeljom. ***** ti zeno majku.. :rofl: :rofl: :rofl:

GoodisonPark
Kontakt:

uto maj 31, 2016 10:07 pm

Raja šta mislite da je u nedelju kakvu utakmicu organizovati??? Da nas dođe 10 milja :ganja:

Zvati igrače koji nisu otišli daleko na odmor i opaliti prijateljsku sa Famosom ;) :lol:

Imam osjećaj da ćemo u novoj sezoni obarati rekord za rekordom što se tiče navijača tražit će se karta više vjerujte :ganja:
Željo samo Željo!!!

Bekrija majstore goodison je uz tebe!

Europa League - We are coming!

Izlija
Moderator
Kontakt:

uto maj 31, 2016 10:09 pm

Kapiten je napisao/la:
Izlija je napisao/la:Samo da upoznam širu javnost, cesija kao legalan način prenosa obligacionih prava je u zakonu poznata, dokumentovana i definisana još davne 1749, jedan od najpoznatijih ugovora o cesiji je ugovor između USA i Rusije kada je Rusija cesirala USA kompletnom teritorijom Aljaske 1867 i naplatila to nešto preko 7 miliona. Toliko o nelegalnosti ugovora o cesiji, nastavak u sljedećem izdanju :rofl:
To je ovo sto je Savez umjesan je li tako ? Da posaljem ovom jednom sto se pravi pametan...
A i da ga ovim putem pozdravim, vjerujem ja da on cita i ovo pa mozda nema potrebe da mu tamo postavljam :)
To je to druže, ja neznam šta je ovdje čudno, njihov argument je da ovi ugovori ne stoje u FK i da ih on nije knjižio kroz promet što je apsurd jer je FK sklopio ugovor sa nogometnim savezom, da su htjeli krasti imali su puno drugih rješenja a ovako je sve čisto baš iz razloga što je po 2 primjerka ovih ugovora zadužio i nogometni savez. Da su htjeli ukrasti iz 150.000 su mogli izvući barem trećinu a ne 7% kamata koje su završile opet u klubskoj kasi.
イビチャ・オシム

sofronije
Kontakt:

uto maj 31, 2016 10:09 pm

Imal sljedece sedmice nova epizoda ove telenovele
:zeljeznicar1:

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

uto maj 31, 2016 10:11 pm

sofronije je napisao/la:Imal sljedece sedmice nova epizoda ove telenovele
I opet cemo u sred njihove telenovele, mi preko svoje stranice iznijeti demant i argumentovano ih ponizit. Ogromna stvar je sto je ovaj demant izasao u sred njihove emisije, a ne prije, poslije ili bilo kad drugo.

Ajzea
Kontakt:

uto maj 31, 2016 10:12 pm

sofronije je napisao/la:Imal sljedece sedmice nova epizoda ove telenovele
slika

Ali kakav odgovor Siljka, ni ja ne bih bolje smislio taman da citav dan kontam sta cu i kako cu. :lol:
Zadnja izmjena: Ajzea, dana/u uto maj 31, 2016 10:13 pm, ukupno mijenjano 2 puta.

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 5 gostiju.

Prijava