Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

vobznaazna
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon jun 05, 2017 11:05 am

Plava nacijo sretan Zubandan!
Sto se toga tiče moj prvi derbi imao samo nepunih 9 godina kad ga je zabio Zuban moj brat koji je stariji od mene 9 godina me je bacio u zrak imao sam osjećaj da sam letio do neba tu srecu i rados nikada zaboraviti necu....pogotovo ono ludilo poslje tekme.... I popisane face pita!

mirzza
Kontakt:

pon jun 05, 2017 11:16 am

Plava nacijo SRETAN ZUBANDAN! Najveci plavi praznik!
Sto se anekete tice definitivno, minimalno 2 igraca, pa kakava god da su, jer od najboljih juniora u drzavi se moze i mora probrati dva ali da im se dozira minutaza, ne da sjede kao Kemo i Dino i igraju seve na poluvremenu.

LeBlue
Kontakt:

pon jun 05, 2017 11:18 am

Ja licno smatram da nije dobro dovesti Ordagica. Meni je on prosle godine imao vrhunac forme u PL, tad je bas bio extra. Ako ga sad dovedes je isto kao da ides na neku sigurnu opciju, jer dolazi kao veliko pojacanje. Da li on ima motivaciju? Tesko reci, mozda grijesim al vise moze razocarati nego da moze napredovati.

bistrikboy
Kontakt:

pon jun 05, 2017 11:19 am

LeBlue je napisao/la:
Ja licno smatram da nije dobro dovesti Ordagica. Meni je on prosle godine imao vrhunac forme u PL, tad je bas bio extra. Ako ga sad dovedes je isto kao da ides na neku sigurnu opciju, jer dolazi kao veliko pojacanje. Da li on ima motivaciju? Tesko reci, mozda grijesim al vise moze razocarati nego da moze napredovati.
Nema motivaciju ako dodje jer je u Tuzli sve osvojio sto se moze osvojiti i zaradio penziju!
1921-1987-2007

AsharaK
Administrator
Kontakt:

pon jun 05, 2017 11:20 am

Sta ce mu veca motivacija od igranja za Zelju i mogucnost tranafera i dres repke?
Željezničar ante portas !

ChWilla
Kontakt:

pon jun 05, 2017 11:21 am

naći ćemo mi načina da se demotiviše... :rofl:
gradi željo boli te *****

AsharaK
Administrator
Kontakt:

pon jun 05, 2017 11:29 am

Nego zamislite Cenan ubleha dovede Ordagica :D

ChWilla
Kontakt:

pon jun 05, 2017 11:35 am

zamišljam, i zamišljam kako se ovaj ne može spojiti sa loptom kod nas i kako samo daje prvom do sebe :D
gradi željo boli te *****

Ajzea
Kontakt:

pon jun 05, 2017 11:36 am

bistrikboy je napisao/la:
pon jun 05, 2017 11:19 am
LeBlue je napisao/la:
Nema motivaciju ako dodje jer je u Tuzli sve osvojio sto se moze osvojiti i zaradio penziju!
:rofl:
Dosao bi kod nas da staz uveze. :D

LeBlue
Kontakt:

pon jun 05, 2017 11:38 am

Neznam, ja nekako smatram da je Sarajevo uvjek dovodilo ta "zvucna" imena, dok je Zeljo imao alternativna rijesenja, dovodio igrace koji nisu toliko poznati, al kroz svoj razvoj, i kolektivnu igru, nadmasimo ih. Ja tako gledam tu citavu filozofiju Zelje.

ceze
Kontakt:

pon jun 05, 2017 11:40 am

Uz dužno poštovanje, anketa je niđe veze.

Ajzea
Kontakt:

pon jun 05, 2017 11:43 am

Ordagic je igrac koji je imao pravilan razvoj, stepenicu po stepenicu dosao do titule jednog od najboljih veznih igraca lige. On ce sada, vjerujem, iskljucivo preko menadzera pokusati da ide vani ili ce eventualno, ako mu sve propadne, kod komsija ili cak mozda i kod nas obzirom da se iz Slobode moze prodati jedino u pasije prkno. Jedino da mu menadzer izmisli neku mandzu, sto ce naprije biti, jer je Sloboda za bilo sta vezano oko toga potpuno nesposobna.
On bi bio veliko pojacanje za svaku ekipu i sasvim je normalno da ga prizeljkuju i navijaci Zelje i Sarajeva i Zrinjskog. Nista cudno...

Ja bih Redzica ili Ordagica volio vidjet kod nas. Koliko je realno? Sto bi stari rekli, viđet ćemo.

Velahalve
Kontakt:

Svaki prelazni rok se spominju manje-više isti igrači, Štila, Ordagić, Kvesić, pa neko spomenu i Kostića, ajmo još Nyemu, Kajkuta i neka doživljaj bude potpun, mislim da i u ovom pravcu moramo malo šire razmišljati.
Da se razumijemo, jako sam ponosan na ovo šta je ova uprava napravila do sada, čak sam jedan mogu slobodno reći od većih učesnika u izgradnji Istoka, ali vidjeli ste reakcije navijača kada krenu kola nizbrdo što se tiče rezultata, pa čak i od vođa Manijaka koji su čak najbliži i upravi i igračima, znači kada nema rezultata spremni smo da pregazimo najvećim valjkom sve sudionike koji nisu napravili rezultat, džaba Istok, sutra Jug, džaba sve, odoše nam najbolji igrači koji su činili prevagu na terenu, mislim na Lendrića i Stevanovića, šta i kako dalje, bojim se šta će biti, ali što se mene tiče voljet ću svog Želju i više nego prije

exbabilon
Kontakt:

pon jun 05, 2017 11:47 am

Ordagic na kraju prosle sezone je ogromno pojacanje i ogroman korak naprijed. Ordagic na kraju ove sezone je do neke mjere macak u vreci. Cesto se uklapao u sivilo ovosezonske Slobode jer realno i nije bio okruzen nekim igracima, a opet znao je na Grbavici nas vezni red ciniti smijesnim pred punim stadionom. Uz to ga i povrede meze, pa nije uvezao 10 utakmica. Nema kontinutiteta u treningu, nema kontinuiteta u utakmicama i to je uvijek rizicno. Ali mislim da se s njim vrijedi upustiti u rizik.

salemprolic
Kontakt:

pon jun 05, 2017 11:48 am

Sto se tice Ordagica, koliko para toliko muzike. Sigurno da mu je prva opcija inostranstvo, a ovdje ko vise ponudi. Koliko znam od ova tri kluba iz nase lige mi smo najslabiji sa visinom plata, barem do sad bili. Ne treba se previse nadat, realno. A da bi valjao, valjao bi valjda jebemu. U zlatnim godinama, dokazan, u ovoj ligi vec par godina. Nije pauzirao nista da ga se treba vracati u zivot. Uglavnom ako ga dovede neki klub iz nase lige napravice odlican posao.
Ide prva kamila, ide druga kamila, ide treća kamila, četvrta i peta...

AsharaK
Administrator
Kontakt:

pon jun 05, 2017 11:49 am

Ordagic je blizi Sarajevu nego nama, ne nadajte se previse

Ajzea
Kontakt:

pon jun 05, 2017 11:54 am

Velahalve je napisao/la:
Svaki prelazni rok se spominju manje-više isti igrači, Štila, Ordagić, Kvesić, pa neko spomenu i Kostića, ajmo još Nyemu, Kajkuta i neka doživljaj bude potpun, mislim da i u ovom pravcu moramo malo šire razmišljati.
Da se razumijemo, jako sam ponosan na ovo šta je ova uprava napravila do sada, čak sam jedan mogu slobodno reći od većih učesnika u izgradnji Istoka, ali vidjeli ste reakcije navijača kada krenu kola nizbrdo što se tiče rezultata, pa čak i od vođa Manijaka koji su čak najbliži i upravi i igračima, znači kada nema rezultata spremni smo da pregazimo najvećim valjkom sve sudionike koji nisu napravili rezultat, džaba Istok, sutra Jug, džaba sve, odoše nam najbolji igrači koji su činili prevagu na terenu, mislim na Lendrića i Stevanovića, šta i kako dalje, bojim se šta će biti, ali što se mene tiče voljet ću svog Želju i više nego prije
Od Stile, naravno nista.
Dolazak Kvesica bi bio dokaz da nista naucili nismo, kao i Kajkuta i Nyeme.

Ordagic je jedan od najboljih veznih igraca lige. Koliko vidim, raja vise priziva Jasarevica, Subica, Ramovica, Redzica, Vukotica, Serbecica, Pecu, Besirovica nego povratnike i one ofucane koji su na zalasku karijere. Cak su i forumasi naucili iz vlastitih gresaka. :D
AsharaK je napisao/la:
pon jun 05, 2017 11:49 am
Ordagic je blizi Sarajevu nego nama, ne nadajte se previse
Istina.. Najblizi je Turskoj.
Turska, komsije.... Tek kasnije nekad dolazimo mi i Zrinjski.

exbabilon
Kontakt:

pon jun 05, 2017 11:58 am

Razumijem dio da je Turska najpozeljnija destinacija, ali zasto je blizi Sarajevu nego nama?

AsharaK
Administrator
Kontakt:

pon jun 05, 2017 12:00 pm

exbabilon je napisao/la:
pon jun 05, 2017 11:58 am
Razumijem dio da je Turska najpozeljnija destinacija, ali zasto je blizi Sarajevu nego nama?
Nenormalno visoka plata.

Ajzea
Kontakt:

pon jun 05, 2017 12:00 pm

Nemam pojma. To sam rekao da im se mogu smijati ako ga dovedemo prije njih.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.

Prijava