Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

salle86
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon mar 28, 2016 4:47 pm

Ja realno od drzave, tj.od vlasti ne ocekujem vise nista.
Neka ih podalje od nas, do sad se nisu pokazali a mogli su, tako da sad kad bi se neko i javio vjerujem da bi bilo iz razloga da se nekako ugradi u sve ovo...tako oni razmisljaju...
Hvala, ali ne hvala...
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

ChWilla
Kontakt:

pon mar 28, 2016 4:49 pm

samo neka ne odmažu. dovoljno i prepuna šaka brade od njih.
gradi željo boli te *****

Okolele
Kontakt:
Status: Online

pon mar 28, 2016 4:52 pm

Kompanija za planiranje i organizaciju svih tipova manifestacija, PAL-e, podržala je projekat evropske Grbavice, te je uplatila novčana sredstva za 15 stolica.
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Leon_Professional
Kontakt:

pon mar 28, 2016 4:54 pm

delinjo je napisao/la:
Leon_Professional je napisao/la:Mogli smo Svraku dovesti na ljeto. Istice mu ugovor, samo sto je sad u nemilosti trenera, nikako ne igra.
smatrao asm te za ozbiljnog forumasa,kakav crni Svraka ...sto dalje to bolje :P :D :rofl:
Ma reko mozda se opametio :rofl1: Treba kapitalca kakvog dovest aBd za Evrope. :mrgreen:

Ajzea
Kontakt:

pon mar 28, 2016 4:54 pm

U svemu ovome je dobro što su mnoge kompanije prepoznale projekat "Europska Grbavica", ali i odziv navijača na isti. Samim tim, iskoristile su priliku pomoći klubu ali i izreklamirati se s obzirom da je akcija više nego dobro medijski popraćena. Nadam se da će i mnogo veće kompanije u ovome vidjeti odličnu reklamu, te se odazvati na projekat.

Ajzea
Kontakt:

pon mar 28, 2016 5:04 pm

Zaboravih dodati, transfer Zerica bi mogao biti daleko korisniji od Amirovog, bez obzira da li će cifra biti upola manja od one koju smo inkasirali za Hadziahmetovica.
slika

Okolele
Kontakt:
Status: Online

pon mar 28, 2016 5:07 pm

Otisn'o se Zuban sa Male Azije..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

GoodisonPark
Kontakt:

pon mar 28, 2016 5:18 pm

Minhi je napisao/la:Šta je sa našim bivšim asovima koji se još nisu odazvali u akciju doniranja "Za Evropsku Grbavicu"?
Baždarević, Baljić, Škoro, Janjoš, Mihajlović, Cocalić, Zukanović...
Dalje, Općina Novo Sarajevo, Vlada Kantona, Nogometni savez...
Također smatram da zahtjev za donaciju treba uputiti našim bivšim i trenutnim reprezentativcima...
Ima još vremena i vjerujem da će se još dosta naših starih i novih asova odazvati u akciji. Možda mali upitnik stoji za neke jer ko zna u kakvim su odnosima bili sa prijašnjim upravama? Ovi momci oko kluba sada obnavljaju te veze i sigurno da će vratiti većinu "zaboravljenih" igrača.
Ne treba nikoga iz vlasti ili saveza moliti za bilo šta, samo neka nam ne stoje na putu i neka ne opstruiraju, ako žele baš da pomognu u redu, a ako ne, mi ćemo se snaći već nekako kao i svih godina kroz istoriju što smo se snalazili i rješavali probleme, svi zajedno ujedinjeni oko naše ideje i pravih ciljeva.

Vidim prvi ti je post a znam da si tamo bio aktivan pa dobro nam došao :palacgore:
Željo samo Željo!!!

Bekrija majstore goodison je uz tebe!

Europa League - We are coming!

Špekac1921
Kontakt:

pon mar 28, 2016 5:33 pm

Leon_Professional je napisao/la:Mogli smo Svraku dovesti na ljeto. Istice mu ugovor, samo sto je sad u nemilosti trenera, nikako ne igra.
Neka ga što dalje od svetinje.
Kad nikog nema znaj da tu sam ja, da ti pjevam i za te da se lemam...
Samo tebe volim ja, tebe volim ja..

JoseMourinho
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

pon mar 28, 2016 5:39 pm

salle86 je napisao/la:Kad pocinje ova sjeca sume iza juga?
Nesto kontam bil se sta moglo dogovoriti sa "drvosjecom" da nam to oni odrade a kao platu nek uzmu ta drva :D
Koliko sam upucen kjkp park bi mogao to odraditi ;)

Format
Kontakt:

pon mar 28, 2016 5:42 pm

Nevrazumijem to neka ga sto dalje od svetinje,nase djete ,voli Zelju bio kapiten naseg Zelje ucestvovao u akciji cini mi se i sad tako mozda da napisete da igracki vise nije za Zelju itd al nekako ruzno stvarno zvuci sto dalje od svetinje

delinjo
Kontakt:

pon mar 28, 2016 5:57 pm

Format je napisao/la:Nevrazumijem to neka ga sto dalje od svetinje,nase djete ,voli Zelju bio kapiten naseg Zelje ucestvovao u akciji cini mi se i sad tako mozda da napisete da igracki vise nije za Zelju itd al nekako ruzno stvarno zvuci sto dalje od svetinje
ma na to se i misli igracki naravno...sve ostalo vrata su mu uvijek otvorena nema razloga da ne bude tako
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

Špekac1921
Kontakt:

pon mar 28, 2016 6:07 pm

Format je napisao/la:Nevrazumijem to neka ga sto dalje od svetinje,nase djete ,voli Zelju bio kapiten naseg Zelje ucestvovao u akciji cini mi se i sad tako mozda da napisete da igracki vise nije za Zelju itd al nekako ruzno stvarno zvuci sto dalje od svetinje
Mislio sam igrački naravno, a on nije nikakav kapitalac više za našu ligu, nažalost.
Čovjeku skidam kapu za ljubav prema klubu, ali neka ga dalje od svetinje što se tiče rostera, ipak idemo laganim korakom prema naprijed.
Kad nikog nema znaj da tu sam ja, da ti pjevam i za te da se lemam...
Samo tebe volim ja, tebe volim ja..

Elegant
Kontakt:

pon mar 28, 2016 6:10 pm

Da li se Zubanovic odazvao akciji obzirom da zastupa svakog moguceg igraca i da bi svakog prodao na Mjesec da moze da dobije procenat ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

DZM13
Kontakt:

pon mar 28, 2016 6:11 pm

otjerati ovog smrdu zubanovica treba, do kad da kupi nasu djecu, mrs gnjido, zivi na slavi gola
Nihad Đedović = izdajnik, SLAVKO PETROVIC == UBLEHAS
MT33 - Prvi Bosnjak u NBA
"...ko ne slusa pjesmu, slusat ce oluju..."
https://www.youtube.com/watch?v=asm17vZaAOg - ...lijepa Azro, lijepa Azro, svud po svijetu trazim te...

Virtu4L

pon mar 28, 2016 6:13 pm

Minhi je napisao/la:Šta je sa našim bivšim asovima koji se još nisu odazvali u akciju doniranja "Za Evropsku Grbavicu"?
Baždarević, Baljić, Škoro, Janjoš, Mihajlović, Cocalić, Zukanović.....
Kakav Zukanovic, taj nije htio dati premije nasim igracima za pobjedu u derbiju prosle sezone, kad su Dzeko, Visca i ostali napravili akciju.
"Joj ofirniji su od Maje koja je udaljena 2km od mene i zeli sex veceras.." by Minjore

diego1921
Kontakt:

pon mar 28, 2016 6:15 pm

DZM13 je napisao/la:otjerati ovog smrdu zubanovica treba, do kad da kupi nasu djecu, mrs gnjido, zivi na slavi gola
Pa sta treba da ostavi da ta djeca propadaju ovdje,ovako ta djeca i nas klub imaju korist,ne moze on nikog na silu odvesti !!

BHDragons
Kontakt:

pon mar 28, 2016 6:21 pm

Sretno Damiru večeras pa da slavimo.
:zeljeznicar1:
NAŠA LJUBAV OD ZAKONA JAČA!
1921!
Ni milimetra!

BHDragons
Kontakt:

pon mar 28, 2016 6:24 pm

KUP, KUP, KUP je naš.
NAŠA LJUBAV OD ZAKONA JAČA!
1921!
Ni milimetra!

DZM13
Kontakt:

pon mar 28, 2016 6:26 pm

diego1921 je napisao/la:
DZM13 je napisao/la:otjerati ovog smrdu zubanovica treba, do kad da kupi nasu djecu, mrs gnjido, zivi na slavi gola
Pa sta treba da ostavi da ta djeca propadaju ovdje,ovako ta djeca i nas klub imaju korist,ne moze on nikog na silu odvesti !!
pa sto ta djeca treniraju uopste u zelji, a nemaju zelu da zaigraju u istom. Davno nekad kad sam ja trenirao, ne bi otisao ni u hsv tada da me je zvao, prije nego zaigram za zelju.
Nihad Đedović = izdajnik, SLAVKO PETROVIC == UBLEHAS
MT33 - Prvi Bosnjak u NBA
"...ko ne slusa pjesmu, slusat ce oluju..."
https://www.youtube.com/watch?v=asm17vZaAOg - ...lijepa Azro, lijepa Azro, svud po svijetu trazim te...

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google [Bot] i 3 gosta.

Prijava