ned jun 04, 2017 5:10 pm
Nama je Tomic bio najbolji igrac u jednom trenutku, iz poznatih razloga zavrsio na tribinama, njegova zamjena je bio Amir. Nije podbacio,
Adilovic, zamjena Hodzic, nije podbacio. Hodzic, zamjena Bajic nije podbacio. Siguran sam da svi primjete obrazac. Sve su zamjene igraci iz naseg pogona, mladi momci kojima se igra lopte i zele da naprave nesto.
Mada to i nije toliko bitno, koliko je bitna glupost koja je napravljena smjenom Odovica i cijeli jedan plan i koncept je pusten niz vodu. Vrijeme je pokazalo da nista dobro nije proizaslo iz toga. Svi se slazu da je Greda bio taj koji je i zapoceo sve ove promjene, nakon Amara, i sam taj Greda je rekao da je otisao zbog smjene Odovica.
Najveca glupost u historiji ove lige je bila smjena tog trenera koji je izgubio od Borca gdje se nikada i nismo mnogo naigrali, izgubio kuci od Radnika koji je polusezonu zavrsio kao najbolji gost lige i odigrao nerijeseno protiv iste Slobode koja nas je u narednih pet utakmica pregazila. Ne znam ko je bio toliko pametan da se upusti u takvu avanturu, da ne pricamo onda o Capljicu i tri kola na klupi, a sve sto je uslijedilo nakon toga su plodovi uzasnih odluka.
Najgore od svega je sto se izgleda nije nista naucilo iz toga pa se i dalje ide glavom kroz zid i na silu pokusava osvojiti titula.