dell21 je napisao/la: ↑ned jun 04, 2017 3:50 pm
Amidza je napisao/la: ↑ned jun 04, 2017 3:46 pm
Ovi sto idu samo na europske i slicne tekme ionako idu na 3-4 tekme godisnje, maksimalno. Ako im je puno dat cvaju onda jbg stvarno.
Ne kažem da će biti cvaja nego da smo mi kritičari a nismo samokritičari. Dinamo izgubi sve nakon deset godina zvijezda sve u 3 kola itd.... Ali nigdje nije kao kod nas i pitara. Mislio sam da smo malo bolji od ovih uzvodno gore ali Bgm teško.
Neki koji ne koriste forum su pošteđeni mnogih stvari i puno su rahatniji heheh
Ne bih nas ja poredio s pitarima. Slazem se da se nesto pitarluka uvuklo i medju nase redove, al rascistice se to.

Treba samo razdvojit dobronamjernu i konstruktivnu kritiku od ove druge i sve OK. Vecina ovdje spada u ovu prvu kategoriju, po meni. Evidentno da na nekim poljima, kao klub, razvaljujemo, dok na drugima kaskamo i to dobro. Ne treba o tome sutiti. Do moderacije je (a i do nas) da uspostavi neku normalnu komunikaciju.
Nego, znas sta je jos. Ova pauza pa nikakvih vijesti nema, nikakvih mahalskih, nicega. Onda nemas o cemu da pricas jbg pa mozemo i o lokomotivi i sto je nema na krovu sjevera, ne bi bio prvi put.
Ukljucivao bih se i ja u rasprave, ali napisao sam desetine postova o svakoj temi o kojoj se ovdje diskutovalo. Raspravljao se s ljudima, slagao ili ne i oni sa mnom. Onda nakon 3 dana opet ista rasprava. Ne mogu ni ja vise jbg, a vjerujem da se i mnogi tako osjecaju.
"Situacija je bila bremenita, njegova ljubav neupitna, a on na platnom spisku. Imao je podršku svakog normalnog hroničara društvenih zbivanja." - Lav Nikolajevič Tolstoj