Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

dell21
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned jun 04, 2017 3:50 pm

Amidza je napisao/la:
ned jun 04, 2017 3:46 pm
Ovi sto idu samo na europske i slicne tekme ionako idu na 3-4 tekme godisnje, maksimalno. Ako im je puno dat cvaju onda jbg stvarno.
Ne kažem da će biti cvaja nego da smo mi kritičari a nismo samokritičari. Dinamo izgubi sve nakon deset godina zvijezda sve u 3 kola itd.... Ali nigdje nije kao kod nas i pitara. Mislio sam da smo malo bolji od ovih uzvodno gore ali Bgm teško.
Neki koji ne koriste forum su pošteđeni mnogih stvari i puno su rahatniji heheh

ChWilla
Kontakt:

ned jun 04, 2017 3:51 pm

ma 15 mjera.
gradi željo boli te *****

ceze
Kontakt:

ned jun 04, 2017 3:57 pm

FKZ1921 je napisao/la:
ned jun 04, 2017 2:47 pm

Ne valja ovo što na sve strane izmišljeno neprijatelje i vodimo neke svoje ratove (nog.savez,sudije,mediji,drugi klubovi...)
Ne slažem se u vezi SD-a, mediji manje više, to donekle i opravdavam, ali se slažem u vezi Saveza i drugih klubova.

I de neka mi neko odgovori na pitanja sa prethodne stranice, molim vas.

Amidza
Kontakt:

ned jun 04, 2017 3:58 pm

dell21 je napisao/la:
ned jun 04, 2017 3:50 pm
Amidza je napisao/la:
ned jun 04, 2017 3:46 pm
Ovi sto idu samo na europske i slicne tekme ionako idu na 3-4 tekme godisnje, maksimalno. Ako im je puno dat cvaju onda jbg stvarno.
Ne kažem da će biti cvaja nego da smo mi kritičari a nismo samokritičari. Dinamo izgubi sve nakon deset godina zvijezda sve u 3 kola itd.... Ali nigdje nije kao kod nas i pitara. Mislio sam da smo malo bolji od ovih uzvodno gore ali Bgm teško.
Neki koji ne koriste forum su pošteđeni mnogih stvari i puno su rahatniji heheh
Ne bih nas ja poredio s pitarima. Slazem se da se nesto pitarluka uvuklo i medju nase redove, al rascistice se to. ;) Treba samo razdvojit dobronamjernu i konstruktivnu kritiku od ove druge i sve OK. Vecina ovdje spada u ovu prvu kategoriju, po meni. Evidentno da na nekim poljima, kao klub, razvaljujemo, dok na drugima kaskamo i to dobro. Ne treba o tome sutiti. Do moderacije je (a i do nas) da uspostavi neku normalnu komunikaciju.

Nego, znas sta je jos. Ova pauza pa nikakvih vijesti nema, nikakvih mahalskih, nicega. Onda nemas o cemu da pricas jbg pa mozemo i o lokomotivi i sto je nema na krovu sjevera, ne bi bio prvi put. :D

Ukljucivao bih se i ja u rasprave, ali napisao sam desetine postova o svakoj temi o kojoj se ovdje diskutovalo. Raspravljao se s ljudima, slagao ili ne i oni sa mnom. Onda nakon 3 dana opet ista rasprava. Ne mogu ni ja vise jbg, a vjerujem da se i mnogi tako osjecaju.
"Situacija je bila bremenita, njegova ljubav neupitna, a on na platnom spisku. Imao je podršku svakog normalnog hroničara društvenih zbivanja." - Lav Nikolajevič Tolstoj

FKZ1921
Kontakt:

ned jun 04, 2017 3:59 pm

Vidi barbarez...
Nisam ja rekao:jesam li vam govorio...u smislu ja pametan.
Nego sam rekao:kad sam prije godinu dana govorio da ne valja,coporativno ste me napali,a sad i sami kazete da nam je transfer politika za *****.To je suštinski razlika.
Memija,Dado...da,uvijek sam bio na strani igrača iz nase škole,ito iz petnih žila. Ne znamo kakvu će karijeru ko od njih napraviti,nije ni bitno za ovu priču.
Bitno za ovu priču je činjenica da imamo devastiran igrački kadar,potrošen ogroman novac...
Rezultat?
Mogla ga je sigurno napraviti ona ekipa koju spomenu sergejevic(ona s jeseni 2015.protv Viteza).

LeBlue
Kontakt:

ned jun 04, 2017 4:00 pm

dell21 je napisao/la:
ned jun 04, 2017 3:34 pm
A kako će se neki raspisati ako nam bude 20 km istok za nečlanove u Evropi hehehe.
Ma kod nas je nek' se samo kritikuje i ja vjerujem da bi isto ovakvo bilo da smo titulu osvojli jer čudan smo mi mentalitet.
Logicno bi bilo ako nemas 10-godisnju ili nisi clan da trebas platiti kartu za istok znatno skuplje nego za Evropske utakmice. Sportski segment se kritikuje sa razlogom jer se skontalo da vrijeme prolazi, treneri novi dolazili u kratkom periodu, dosta dosta cudnih transfera, i opet na istoj poziciji gdje se kostur ekipe mora stvarati. Sta bi trebali? Da govorimo - neka, ma biti ce sigurno sve OK, izletiti ce nesto. Ja sam uradio koliko sam mogao, kad je bila akcija za Evropsku Grbavicu. Ali nevolim kad se problemi pod tepih guraju, i nema se odgovornosti. Fudbal se igra zbog trofeja, a zato nam trebaju kvalitetni igraci. Mi to trenutno nemamo kad poredimo sa konkurentima, niti imamo igrace koji su bitni u u21 reprezentaciji, prije smo imali. Kojeg igraca smo doveli unazad par godina a da se pokazao kao pozitivno iznenadjenje? Osim Stevanovica i Lendrica? Lako je potpisati sa Zebom.

ChWilla
Kontakt:

ned jun 04, 2017 4:04 pm

ekipa s jeseni 2015. je završila polusezonu šesta, 12 bodova iza prvog i 8 iza trećeg, u ligi 16 sa četiri slabija tima više. hajmo ipak malo odvaditi. svjesni su svi da je ova preplaćena, i bez takvih gluposti.

JUZNJAK
Kontakt:

ned jun 04, 2017 4:10 pm

dell21 je napisao/la:
ned jun 04, 2017 3:34 pm
A kako će se neki raspisati ako nam bude 20 km istok za nečlanove u Evropi hehehe.
Ma kod nas je nek' se samo kritikuje i ja vjerujem da bi isto ovakvo bilo da smo titulu osvojli jer čudan smo mi mentalitet.
Nece biti samo istok nego I sve ostale tribine... Zato clansku u dzep pa 10-15 kermi plati I kupi kartu bez straha da ces ostati bez nje...
Fb grupa Manijaci-USA/Canada

FKZ1921
Kontakt:

ned jun 04, 2017 4:15 pm

ChWilla je napisao/la:
ned jun 04, 2017 4:04 pm
ekipa s jeseni 2015. je završila polusezonu šesta, 12 bodova iza prvog i 8 iza trećeg, u ligi 16 sa četiri slabija tima više. hajmo ipak malo odvaditi. svjesni su svi da je ova preplaćena, i bez takvih gluposti.
Dobro,gluposti...ti si ovdje haman neki gazda i može ti se.
Dream team u koji su u zimu 2016. skrhane velike pare,završio je tu sezonu na petom mjestu sa 14 bodova iza prvog i 6 iza trećeg.
Al to nisu gluposti...desava se nože moj. Važan je nijet.

avlami97
Kontakt:

ned jun 04, 2017 4:22 pm

Milion puta sam napisao, ja kao fudbalski laik, da je nama potrebna kvalitetna kicma ekipe (golman-stoper-zadnji vezni-prednji vezni-spic) i oko kicme gurati mladje igrace. Cak sam tu kicmu jednom i definisao kroz profil odredjenih igraca: Veca - E. Spahic - M. Besic - S. Ibricic - Lendric. Znaci profil igraca, znalci, sa moodima, fakini i koji bi slusali vodju na terenu i na istom ginuli. Veca krosevski, Spaha kabadahija, Mume borac, Ibricic znalac, Lendric fakin. Svi znaju svoj posao odlicno, a trener Fatih Terim zvani samaraj bez pogovora. Svi bi ubili za pobjedu.

Sent from my HUAWEI G6-U10 using Tapatalk

Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

Morzhy
Kontakt:

ned jun 04, 2017 4:23 pm

A lijepo nam je FKZ1921 govorio... :-(

za_zivot_cijeli
Kontakt:

ned jun 04, 2017 4:26 pm

Morzhy je napisao/la:
ned jun 04, 2017 4:23 pm
A lijepo nam je FKZ1921 govorio... :-(
eh, kad sam ja govorio a on ih branio.
sto ti je zivot.

:D
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

ChWilla
Kontakt:

ned jun 04, 2017 4:32 pm

meni se može samo to da ponešto znam, pa mi se ne mogu prodavati muda pod bubrege.

dvije trećine foruma zna ko sam, šta sam, kako se zovem, gdje radim, gdje pijem kafu i gdje stojim na utakmicama. znaš najvjerovatnije i ti. pa bujrum, pošto sam ja internet gazda, dođi i nagovori mi se. a naročito mi pojasni šta ja nisam u pravu, a ti jesi za priču o SD...

Morzhy
Kontakt:

ned jun 04, 2017 4:42 pm

ChWilla je napisao/la:
meni se može samo to da ponešto znam, pa mi se ne mogu prodavati muda pod bubrege.

dvije trećine foruma zna ko sam, šta sam, kako se zovem, gdje radim, gdje pijem kafu i gdje stojim na utakmicama. znaš najvjerovatnije i ti. pa bujrum, pošto sam ja internet gazda, dođi i nagovori mi se. a naročito mi pojasni šta ja nisam u pravu, a ti jesi za priču o SD...
Sad kad dođe @gavran i pita te ko si...

struja
Kontakt:

ned jun 04, 2017 4:43 pm

FKZ1921 je napisao/la:
ned jun 04, 2017 3:59 pm
Vidi barbarez...
Nisam ja rekao:jesam li vam govorio...u smislu ja pametan.
Nego sam rekao:kad sam prije godinu dana govorio da ne valja,coporativno ste me napali,a sad i sami kazete da nam je transfer politika za *****.To je suštinski razlika.
Memija,Dado...da,uvijek sam bio na strani igrača iz nase škole,ito iz petnih žila. Ne znamo kakvu će karijeru ko od njih napraviti,nije ni bitno za ovu priču.
Bitno za ovu priču je činjenica da imamo devastiran igrački kadar,potrošen ogroman novac...
Rezultat?
Mogla ga je sigurno napraviti ona ekipa koju spomenu sergejevic(ona s jeseni 2015.protv Viteza).
Ta ekipa je mogla mudo marijanovo napraviti

exbabilon
Kontakt:

ned jun 04, 2017 4:45 pm

A kad sam ja pjenio iz ko zna kojeg razloga, FKZ1921 je smirivao situaciju i sve je bilo bajno, krasno.. Bio mi je oznacen kao forumas koji ne da da se talasa, a to me uzasno nerviralo.

Sta se desilo u medjuvrmenu, vjerovatno samo on zna.

Sent from my LG-K430 using Tapatalk

Ajzea
Kontakt:

ned jun 04, 2017 4:51 pm

Morzhy je napisao/la:
ned jun 04, 2017 4:42 pm
ChWilla je napisao/la:

Sad kad dođe @gavran i pita te ko si...
Gavran je trenutno nedostupan. Naime, napali su ga krpelji.

shzna
Kontakt:

ned jun 04, 2017 4:52 pm

ChWilla je napisao/la:

A shishu ne pusis? :mrgreen:
1987

FKZ1921
Kontakt:

ned jun 04, 2017 4:53 pm

ChWilla je napisao/la:

Ja ti replicirao na tvoj komentar moje priče o ekipi iz jeseni 2015.g
Ti rekao da ja pričam gluposti i da je ta ekipa na polusezoni ostala 12 bodova iza prvog.
Ja ti napisao da je dream team,u koji su u januaru 2016.skrhane ogromne pare,na kraju sezone ostao 14 bodova iza prvog...
Ni o čemu drugom s tobom nisam diskutovao...

ChWilla
Kontakt:

ned jun 04, 2017 4:56 pm

diskutovao nisi. malo lagao, ne bi li se neko upecao, jesi. ali eto.

jel to mijenja moju poentu za ekipu iz jeseni 2015., koja očito nije mogla napraviti ništa? jel nisam i ja napisao da se slažem da su ove dalje preplaćene?

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 6 gostiju.

Prijava