Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

ChWilla
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned jun 04, 2017 2:44 pm

a dado da ustane jedno jutro i lupi šakom o sto, može i danas opet biti igračina za ordagića. mlađi je pune dvije godine, a znamo šta je pokazao upravo to ljeto u evropi, kad mu je glava na pravom mjestu.
gradi željo boli te *****

FKZ1921
Kontakt:

ned jun 04, 2017 2:47 pm

Sad je i pticama na grani jasno sve oko nase transfer politike...
Ja počeo pričati neke stvari u junu prošle godine,nakon sto sam vidio da se sve radi po matrici iz prethodnog prelaznog roka.
Tad vas je 99% ovdje skočilo i coporativno napalo.
Dakle sad ste skontali da ne valja,tako kažete.
Haj dobro...
Evo ponavljam i ovo...
Ne valja ovo što na sve strane izmišljeno neprijatelje i vodimo neke svoje ratove (nog.savez,sudije,mediji,drugi klubovi...)
To je karakteristicno za gubitnike,za ljude koji nisu samokriticni,nisu parlamentarni,koji ne znaju funkcionirati u sistemu koji je zasnovan na bazi dobrih međuljudskih odnosa,povjerenja...
Ovo nije dobro za klub i ne može izaći na dobro.

LARSSON
Kontakt:

ned jun 04, 2017 2:48 pm

nek lupi glavom od sto a ne šakom

GoodisonPark
Kontakt:

ned jun 04, 2017 2:51 pm

ChWilla je napisao/la:
ned jun 04, 2017 2:41 pm
najlakše je novčano kazniti, to mogu i ja. amarova taktika je funkcionisala jer je njegov položaj bio potpuno siguran, jer je imao neograničeni kredit kod navijača i uprave. u našoj konkretnoj situaciji on je bio nesmjenjiv, i zato ih je mogao "postrojiti". a sa bilo kojim trenerom koji zaista odgovara upravi, a ne obratno - igrači će se strpiti mjesec dana i uprava će morati smijeniti trenera...
Stoji i ovo, Amar je sigurno bio nedodirljiv i to su igrači u svojoj glavi znali od prvog dana zato su i morali pružati sve što se od njih tražilo..

Ako Slavko i stručni štab ne riješe ovaj problem onda će ga vjerovatno morati rješavati publika na stadionu ali i ta kulminacija nezadovoljstva tribina opet vodi smjeni trenera (slučaj Kostić). Jako teška situacija u svakom slučaju..
Željo samo Željo!!!

Bekrija majstore goodison je uz tebe!

Europa League - We are coming!

Grbavica
Kontakt:

ned jun 04, 2017 2:51 pm

LARS1921 je napisao/la:nek lupi glavom od sto a ne šakom
Hahah
Bolje kakvu bumbatre da lupi.
Ko nas je kleo, nije dangubio.

Leon_Professional
Kontakt:

ned jun 04, 2017 2:58 pm

S neprijateljima se pretjeruje, al da ih ima, bgm ima.

Omar500
Moderator
Kontakt:

ned jun 04, 2017 3:06 pm

@sergejevic je napisao fantastican post i preporucujem svima da procitaju. :palacgore:
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

Plava Porodica
Kontakt:

ned jun 04, 2017 3:07 pm

Kako pokrenete te teme sto te svaka recenica tri puta oznoji i opere dok je procitas
Pa da li ste realni
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

salle86
Kontakt:

ned jun 04, 2017 3:15 pm

a sve nemamo neprijatelje a jedva izganjasmo da pravimo i popravljamo svoju kuću, jedva račune odblokirasmo od silnih dugovanja, jedva dobismo licencu
jok eto to su prijatelji koji klubu žele dobro...žele oni dobro ali da ima i njih u tom dobru
e neš razbojniče
nema više koverti već sve crno na bijelom, nema više da ja dođem i uzmem iz kase par hiljada jer mi treba i jer mi se može
sad za sve postoji pisani trag, sve se provodi kroz papire i ako si zaposlenik kluba, kao u svakoj firmi imaš prava i obaveze, imaš platu i čekaj je, pa kad se uplati onda na bankomat pa digni a ne kako rekoh otvoriš kasu i samo uzmeš koliko ti treba
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

avlami97
Kontakt:

ned jun 04, 2017 3:16 pm

Ma frajer nas trolla, kao nekoc Predsjednik najviseg organa Kluba Ermin Pesto, koji uoci tekme na svom fb profilu postavlja neko svoje saopstenje. Valjda sa ciljem da popravi atmesforu u timu . Ja mislim da se nikada ni u jednom klubu, tako visokopozicionirana osoba nije ponijela kao vrli Predsjednik. To su nule od ljudi. Halo fb profil FUJ.

Sent from my HUAWEI G6-U10 using Tapatalk

Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

LeBlue
Kontakt:

ned jun 04, 2017 3:17 pm

Realno bi bilo da ako dodje opet do neuspjeha, da neko drugi dobije otkaz ili da ostavku, a ne trener. Nesto meni ovde jednostavno ne mirise dobro. Oni koji su bili zaduzeni za igrace su najvise krivi, i ne nije fer da se opet svali krivica na trenera, i govori, kako su ti igraci samo njihove zelje bili. Neko nam ovde prodaje maglu.

salemprolic
Kontakt:

ned jun 04, 2017 3:17 pm

Gledam baš sastav protiv Viteza kojim je završen jesenji dio šampionata 2015/16.
Od prve minute: Memija, Hadziahmetovic, Hiros, Sadikovic, Beganovic.
S klupe usli: Hasanovic, Osmankovic, Mujagic.
Strijelci: Beganovic, Hadziahmetovic, Mujagic.
Na zimu je prodan Hadziahmetovic za dobru cifru. U prvi tim je gurnut Vedran, i to je najbolji potez koji smo napravili od tog trenutka do danas. Memija je gurnut na lijevo krilo, pa na lijevog beka, pa na desno krilo, pa na klupu, pa opet na beka pa prodan za sitan novac. Ovi ostali su sanse dobijali nikako ili skoro nikako, a neki novi klinci su sansu dobili jedino u revansu kupa protiv Gorazda. Za sve to vrijeme kroz nas klub je proslo igraca da bi kad bi poceo pisati njihova imena izgubio pola sata i dobio cir na zeludcu.
I tu negdje treba traziti rjesenje. Nekako naci sredinu izmedju onog sastava protiv Viteza i ovog sto je izasao protiv Radnika u zadnjem kolu. Na kraju krajeva od u ovom trenutku zaraditi mozemo jedino prodajom Vedrana, i to nam valjda nesto govori.
Uredili smo klub, papirologiju, administraciju, kapa dole za sve uradjeno u ovih nekoliko godina, pravo cudo smo napravili sami, bez carobnog stapica iz Kine, Katara, UAE-a, Rusije, Malezije. Hajmo i ovo ustrojit yebem mu majku, moze se valjda.
Ide prva kamila, ide druga kamila, ide treća kamila, četvrta i peta...

barbarez
Kontakt:

ned jun 04, 2017 3:23 pm

Ajzea je napisao/la:
ned jun 04, 2017 2:13 pm
FKZ1921 je napisao/la:
ned jun 04, 2017 1:47 pm
Ovdje na forumu se ništa nije promjenilo u posljednjih godinu dana...
Ovako se reagiralo kad sam tačno u ovo doba prošle godine napisao da je evidentno da nemamo nikakve strategije u skauting i transfer politici,da to kako se radi nije dobro i da ne može na dobro izaći...
Na žalost,bio sam u pravu...
Ali gore od toga je činjenica da je i dalje sve isto ili gore.
Pa i mi kritikujemo, mozda i zustrije nego ti, kako transfer politiku tako i skauting. Ne znam da li je jedan forumas napisao da imamo odlicnu transfer politiku i da nam je strategija koja se odnosi na skauting, zapravo, na zavidnom nivou. Nije, stavise...

Ono sto jeste cinjenica, cinjenica je. Cinjenicu su ovo sto je @Chwhilla napisao, iako mislim da si ti vrlo dobro upoznat sa tom situacijom tako da bas i ne shvatam cilj tvog prethodnog posta. Kao sto Cvila rece, trazili su od 200 do 1200 kvadrata.
Uostalom, kako mislis da su to izmisljeni neprijatelji? Ljudi koji su spremni na placanje emisija, a sve u cilju da nekoga ko radi u interesu kluba, degradiraju na tako degutantan nacin gdje im se sav prilog bazirao na izmisljotinama i Gebels taktici, na kraju krajeva, i jesu neprijatelji. Ne izmisljeni, kao sto ti pokusavas interpretirati.

Ti si jedan od onih forumasa cija je rijec, uz @boccaccia, oduvijek imala najvecu tezinu. Umjereno si kritikovao, umjereno si hvalio. Argumentovano i kada god bi imao razloga za takvo nesto.. Na vakat si nas spustao na zemlju u trenucima kada bi se 95% foruma vinulo u nebesa. Niko ti to nije uzimao za zlo, stavise, ljudi su postovali i pridrzavali se onoga sto bi rekao kao da si Bogom dan.
Ipak, u medjuvremenu se tvoje pisanje naglo promijenilo. Zbog cega, ne znam. Da li je sujeta iz nekog posebnog razloga, takodjer ne znam. Ipak, da se znatno promijenilo, definitivno jeste. Ti si nekada kritikovao najvise, a bio si najvise postovan. Sada su tvoje kritike dosta drugacije od onih kojih se sjecamo.

Da nam je transfer politika nikakva te da je skauting na katastrofalnom nivou, jeste. Ja se slazem sa tim, kao i 99% foruma. O tome svi pisu, cak i smorismo po pitanju te tematike.. To nije nepoznato.. Naravno, svi se nadamo da su oni koji su zaduzeni za to i naucili nesto iz toga.
Ja sam imao jednom raspravu sa FKZ 1921, i nemam zaista nista protiv njega. Ali me nervira sad ova prica ja sam vama govorio. Pa jarane govorio si i da je Memija Tito i da ce biti igracina, i pravio nas budalama na nase oci, kad je najlosiji bio. Isto je pricao i za Dadu. Pa evo sto gospoda ne napravise nesto znacajno. Sto to ne naglasis da si fulio. Najlakse je sad srati po ljudima. Da smo osvojili titulu, 95% ljudi ne bi rijeci reklo. Hitno nam je bio potreban pozitivan sok, i on se samo i moze napraviti na ovakav nacin, a sisteme dugorocne gradis uporedo sa tim. Samo sto smo mi budale ili pehovi to je druga stvar. Sad seremo losa politika, a svi smo prizivali sve ove igrace ili bar vecinu. Dolazimo na utakmice, punimo stadion, pa zahtijevajmo sisteme i igrace. Nije nas stid. Osim otvorenja ni jednom nismo taj istok napunili. Ok najveca posjeta i jest za respekt, ali u onakoj euforiji trebalo je da bude puno ko sipak. Samo nesto daj nam daj,a zapitamo li se sta mi damo. Iza ovih ljudi se bar vidi sta su uradili, nije bilo srece ni znanja, ali sta odmah razapinjanja neka. Dobro dajte nam sistem, dajte nam Dadu i Memiju, pa kad u naredne dvije godine budemo u ligi za opstanak, molim nas da punimo stadion, jer imamo sistem i da ne odustajemo.
Kakav god nam sistem bio, ja sam u ove dvije godine potrosio najvise para na zelju od kad znam za sebe, a ne pricam na klub i sistem. Svi ali bas svi koji su radili na ovom principu nikad ali nikad nisu ubprve 2 godine osvojili nista, a promijenili su sve zivo. Celzi, Man city, Psg, Real Madrid iz ere galaktikosa. Pa evo i Divokoze. Svi su minimum dvije godine lutali i izmjenili po 30 igraca. Znaci govorim za periode kad su ih kupili lovatori. Sad je kod nas raspad ili ne, nemam pojma, ali necu da serem i palamudim i da se pravim pametan, ja sam znao. Znali smo mnogi svasta, ali Zeljo je snaga i Zeljo je vjera, i ja se nadam da cemo jos jaci uci u ovu sezonu.

tm8782
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

ned jun 04, 2017 3:24 pm

avlami97 je napisao/la:Ma frajer nas trolla, kao nekoc Predsjednik najviseg organa Kluba Ermin Pesto, koji uoci tekme na svom fb profilu postavlja neko svoje saopstenje. Valjda sa ciljem da popravi atmesforu u timu . Ja mislim da se nikada ni u jednom klubu, tako visokopozicionirana osoba nije ponijela kao vrli Predsjednik. To su nule od ljudi. Halo fb profil FUJ.

I još jedan E.Č. ;)

Poslano sa mog UniverseTap koristeći Tapatalk

Ovo je važan trenutak u historiji Kluba. Tribinu ne grade pojedinci. Tribinu gradi porodica Željo. Gradnja tribine neće biti po modelu javno privatnog partnerstva niti po modelu koncsesije. To će ... podrazumijevati vlasništvo Kluba nad tribinom

dell21
Kontakt:

ned jun 04, 2017 3:34 pm

A kako će se neki raspisati ako nam bude 20 km istok za nečlanove u Evropi hehehe.
Ma kod nas je nek' se samo kritikuje i ja vjerujem da bi isto ovakvo bilo da smo titulu osvojli jer čudan smo mi mentalitet.

ChWilla
Kontakt:

ned jun 04, 2017 3:36 pm

najveći dio kritika sportskog dijela bi stajao i da jesmo osvojili titulu. ali ne bi se ni blizu isto pisalo, ne.
gradi željo boli te *****

LARSSON
Kontakt:

ned jun 04, 2017 3:37 pm

dell21 je napisao/la:
ned jun 04, 2017 3:34 pm
A kako će se neki raspisati ako nam bude 20 km istok za nečlanove u Evropi hehehe.
Ma kod nas je nek' se samo kritikuje i ja vjerujem da bi isto ovakvo bilo da smo titulu osvojli jer čudan smo mi mentalitet.
Samo nek ispoštuju za članove da ide par dana prije

avlami97
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

ned jun 04, 2017 3:44 pm

ChWilla je napisao/la:najveći dio kritika sportskog dijela bi stajao i da jesmo osvojili titulu. ali ne bi se ni blizu isto pisalo, ne.
Upravu si 100%, ispusimo titulu 2014. i zavrsimo tek 4., 2015. punac nas karne za titulu, 2016., ispusimo Evropu i ni jednom se nije na ovaj "nacin" kritikovalo. Meni cudnoslika

Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

za_zivot_cijeli
Kontakt:

ned jun 04, 2017 3:45 pm

@FKZ1921

neki ratovi su neizbjezni jer su neprijatelji stvarni. ko nas je devedesetih pitao zelimo li ga...

mene fascinira cinjenica da su u prvim redovima bivsi uposlenici kluba koji su imali priliku popravljati stvari, graditi, unaprijediti..... i umjesto da oni kao veliki zagovornici demokratskih akcija povedu parlamentarni dijalog oni stavili carape pa izasli na barikade.
istina, neki su legalisti pa demokratske akcije provode kroz Skupstinu kluba a ne putem medija.
Zadnja izmjena: za_zivot_cijeli, dana/u ned jun 04, 2017 3:46 pm, ukupno mijenjano 2 puta.
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

Amidza
Kontakt:

ned jun 04, 2017 3:46 pm

Ovi sto idu samo na europske i slicne tekme ionako idu na 3-4 tekme godisnje, maksimalno. Ako im je puno dat cvaju onda jbg stvarno.
"Situacija je bila bremenita, njegova ljubav neupitna, a on na platnom spisku. Imao je podršku svakog normalnog hroničara društvenih zbivanja." - Lav Nikolajevič Tolstoj

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.

Prijava