Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

salemprolic
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned jun 04, 2017 2:03 pm

FKZ1921 je napisao/la:
ned jun 04, 2017 1:47 pm
Ovdje na forumu se ništa nije promjenilo u posljednjih godinu dana...
Ovako se reagiralo kad sam tačno u ovo doba prošle godine napisao da je evidentno da nemamo nikakve strategije u skauting i transfer politici,da to kako se radi nije dobro i da ne može na dobro izaći...
Na žalost,bio sam u pravu...
Ali gore od toga je činjenica da je i dalje sve isto ili gore.
Ovo je nazalost nas najveci problem...nikakvi neprijatelji, opozicija, lazni Zeljovci nisu problem ko ovo. Poletili smo grlom u jagode onda kad se Edisu ispunjavala svaka zelja, rezultat je bila godina bez Evrope i gomila smeca u rosteru. Umjesto da se opametimo pravimo iste greske i proslo ljeto, mozda i gore sa nekim cudnim anonimusima, Spancima, Slovencima, Grcima...na zimu ko malo mijenjamo kurs, ali i to ispade corak. Evo vidjecemo hoce li se sad sta promijeniti, jesmo li se napokon opametili. Ali cim se ne mijenjaju glavni ljudi u sportskom segmentu, ne dovode neki novi ko podrska tesko Boga mi...mi jednostavno nemamo nikakav plan u ovom segmentu i to se mora priznati.
Na stranu dusmani kluba koji postoje oduvijek i postojace i dalje.
Ide prva kamila, ide druga kamila, ide treća kamila, četvrta i peta...

Brkoo
Kontakt:

ned jun 04, 2017 2:07 pm

Omar500 je napisao/la:
ned jun 04, 2017 1:46 pm
Brkoo je napisao/la:
ned jun 04, 2017 1:41 pm
Mozda sam ja previse direktan jer nemam oraha u dzepovima ali me zanima sta se desilo sa forumasem @FKZ1921, nekad jedan od boljih forumasa bio, u top3 100%, i hvalio i kritikovao sa argumentima i uzivanje je bilo citati njegove postove, ovo sad sto pise je toliko zlobno najblaze receno da izgleda kao da su njega istjerali iz kluba ili nekog bliskog njemu.

Nekako ispada da smo prespavali direktne udare na klub i onda nas on sad ubjedjuje da su to bili neki imaginarni neprijatelji, da izmisljamo, da nije bio rat sa sd, da bivsi uposlenik kluba nije kupovao stvari od sponzora kluba i govorio im da to stave na racun kluba, da nisu iznosili lazi o gospodinu Misimovicu na ftv-u u udarnom terminu u emisiji mreza koju vodi neka glupaca, da nije bilo narucenih tekstova o propasti dinastije Misimovica, da se nisu sluzili svakakvim prljavim stvarima da bi otjerali upravu i vratili se u klub. Sve se to nije desilo, sve je to zabluda, sve su to izmisljeni neprijatelji.. :roll:

Uvjeren sam da i doticni forumas zna ovo sve veoma dobro ali ne znam sta zeli, sta ima dobro u tome sto se iznose lazi i pokusava obmanuti neke ljude koji ce mozda i povjerovati u to da nemamo neprijatelja a da pravimo imaginarne neprijatelje..
Postoji @FKZ1921 i @fk1921 ako se ne varam, dva razlicita forumasa, znam da su ih prije mijesali, neko se zakaci s jednim pa napadne drugog :D
Ovaj drugi(fk1921) je bio prvi koji je najavio da nam dolazi Slavko Petrovic kada su svi mislili da dolazi neko drugi. Meni nije problem sto @FKZ1921, iznosi svoje misljenje da me ne bi neko pogresno shvatio ima potpuno pravo na to ali je problem kad su to sve same lazi i kad se pokusava obmanuti neko, jer vjerujem da ima ljudi koji ce stvarno povjerovati u te lazi. Evo i za skauting i citav sportski dio vise od 90% foruma ukljucujuci i mene je to kritikovalo a on pise kao da jedini on to vidi i kritikuje zeleci mozda neke od nas predstaviti kao branioce uprave, forum gdje se brani uprava ili tome slicno..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

ChWilla
Kontakt:

ned jun 04, 2017 2:11 pm

GoodisonPark je napisao/la:
ned jun 04, 2017 1:53 pm
Iz ove sadašnje perspektive gledano nije trebao neprijatelj ali koliko se moglo shvatiti taj "neprijatelj" je mislio da može izvući mnogo mnogo veću korist (valjda navikli da hapaju godinama) i zato im se moralo stati u kraj i jednom zauvijek đubrad odstraniti iz kluba.. Da se nije toliko žurilo i da se imalo malo više vremena vjerovatno bi klub na sudu dobio sve ili bi barem procesuirali one koji su odgovorni za nezakonito poslovanje, ovako se našao kompromis opet najbezbolniji za FK.

Krivična odgovornost i zloupotreba položaja je ta koja ostaje i pitanje je šta će se desiti u vezi sa tim..
SD je odavno odvojeno pravno lice. oni nemaju nikakvih aspiracija prema samom klubu, to ne. to je skup sitnih do srednjih prijeratnih, ratnih i poratnih prevaranata i šićardžija. ima tu svega pomalo, malo malverizacija sa nekretninama, malo "čišćenja" srpskih stanova u ratu, malo poreznih utajica, malo nekih pokušaja u marginalnim političkim strankama...ali nisu se pretjerano usrećili ni sa čim i nisu obezbjedili penzije. i njihova je jedina želja da plavi zamak naprave trajnim i većim objektom i prodaju.
gradi željo boli te *****

Ajzea
Kontakt:

ned jun 04, 2017 2:13 pm

FKZ1921 je napisao/la:
ned jun 04, 2017 1:47 pm
Ovdje na forumu se ništa nije promjenilo u posljednjih godinu dana...
Ovako se reagiralo kad sam tačno u ovo doba prošle godine napisao da je evidentno da nemamo nikakve strategije u skauting i transfer politici,da to kako se radi nije dobro i da ne može na dobro izaći...
Na žalost,bio sam u pravu...
Ali gore od toga je činjenica da je i dalje sve isto ili gore.
Pa i mi kritikujemo, mozda i zustrije nego ti, kako transfer politiku tako i skauting. Ne znam da li je jedan forumas napisao da imamo odlicnu transfer politiku i da nam je strategija koja se odnosi na skauting, zapravo, na zavidnom nivou. Nije, stavise...

Ono sto jeste cinjenica, cinjenica je. Cinjenicu su ovo sto je @Chwhilla napisao, iako mislim da si ti vrlo dobro upoznat sa tom situacijom tako da bas i ne shvatam cilj tvog prethodnog posta. Kao sto Cvila rece, trazili su od 200 do 1200 kvadrata.
Uostalom, kako mislis da su to izmisljeni neprijatelji? Ljudi koji su spremni na placanje emisija, a sve u cilju da nekoga ko radi u interesu kluba, degradiraju na tako degutantan nacin gdje im se sav prilog bazirao na izmisljotinama i Gebels taktici, na kraju krajeva, i jesu neprijatelji. Ne izmisljeni, kao sto ti pokusavas interpretirati.

Ti si jedan od onih forumasa cija je rijec, uz @boccaccia, oduvijek imala najvecu tezinu. Umjereno si kritikovao, umjereno si hvalio. Argumentovano i kada god bi imao razloga za takvo nesto.. Na vakat si nas spustao na zemlju u trenucima kada bi se 95% foruma vinulo u nebesa. Niko ti to nije uzimao za zlo, stavise, ljudi su postovali i pridrzavali se onoga sto bi rekao kao da si Bogom dan.
Ipak, u medjuvremenu se tvoje pisanje naglo promijenilo. Zbog cega, ne znam. Da li je sujeta iz nekog posebnog razloga, takodjer ne znam. Ipak, da se znatno promijenilo, definitivno jeste. Ti si nekada kritikovao najvise, a bio si najvise postovan. Sada su tvoje kritike dosta drugacije od onih kojih se sjecamo.

Da nam je transfer politika nikakva te da je skauting na katastrofalnom nivou, jeste. Ja se slazem sa tim, kao i 99% foruma. O tome svi pisu, cak i smorismo po pitanju te tematike.. To nije nepoznato.. Naravno, svi se nadamo da su oni koji su zaduzeni za to i naucili nesto iz toga.
Zadnja izmjena: Ajzea, dana/u ned jun 04, 2017 2:15 pm, ukupno mijenjano 2 puta.

Leon_Professional
Kontakt:

ned jun 04, 2017 2:14 pm

Ma moze on kritikovati kao i mi transfer politiku, nismo coravi.
Kao on sad upozoravao prosle godine u ova doba na tu situaciju, a pozivao se da klub treba dovoditi igrace kojima je Zeljo korak naprijed. Ja znam koje je on igrace smatrao dobrim potezima, a znam i da ti igraci sad nisu u klubu ili su goli kc, a zna i on.
Sto znaci da nema pojma.

Lutamo, grijesimo, svi vidimo i kritikujemo, ali slabo ko navodi konkretna rjesenja, jer nismo strucnjaci za to, a ipak vidimo da nije dobro.
Samo je razlika sto se ne kurcimo da jesmo strucnjaci i da smo nesto mi upozoravali, jer ocito i doticni mlati i grijesi samo sto to nema nikakve posljedice.

@ChWilla brat pokopo ga.

GoodisonPark
Kontakt:

ned jun 04, 2017 2:19 pm

Ja sinoć fino napisao da uopšte nisu problem igrači (naravno igračka križaljka uvijek može biti bolja) koji su i pored velikog zaostatka opet stigli i prestigli sve konkurente, imali sve u svojim rukama..

Problem je zalaganje, motivacija u ključnim utakmicama pa i onim u kojima smo više sretno nego spretno došli do bodova..

Pristup utakmicama mora uvijek biti isti (maksimalan), bar bi tako trebalo i moralo biti. Zašto nije tako, to je pitanje za one koji su odgovorni i kojima je to posao (stručni štab)!? To je nama najveći problem a igrači ko igrači i kod nas i kod konkurenata je to sve u 5 - 20% + -, gore dole...
Željo samo Željo!!!

Bekrija majstore goodison je uz tebe!

Europa League - We are coming!

cikazubo
Kontakt:

ned jun 04, 2017 2:23 pm

Ja sinoć fino napisao da uopšte nisu problem igrači (naravno igračka križaljka uvijek može biti bolja) koji su i pored velikog zaostatka opet stigli i prestigli sve konkurente, imali sve u svojim rukama..

Problem je zalaganje, motivacija u ključnim utakmicama pa i onim u kojima smo više sretno nego spretno došli do bodova..

Pristup utakmicama mora uvijek biti isti (maksimalan), bar bi tako trebalo i moralo biti. Zašto nije tako, to je pitanje za one koji su odgovorni i kojima je to posao (stručni štab)!? To je nama najveći problem a igrači ko igrači i kod nas i kod konkurenata je to sve u 5 - 20% + -, gore dole...
Motivacija i ozbiljnost su apsolutno najveći problem, ali ne vidim rješenje zaista, kad ne grizu zbog same činjenice da su opred titulom, da ih prati 1000 ljudi na gostovanjima, da legende kluba s njima provode vrijeme pred te bitne utakmice, da imaju najkvalitetnije uslove i pripreme za utakmice, da imaju obećane premije, kako ih više motivisati pojma nemam, nisam čuo za neke druge metode..

Okolele
Kontakt:

ned jun 04, 2017 2:25 pm

Sta je sad opet kuknjava neka..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

GoodisonPark
Kontakt:

ned jun 04, 2017 2:28 pm

ChWilla je napisao/la:
ned jun 04, 2017 2:11 pm
ned jun 04, 2017 1:53 pm
Iz ove sadašnje perspektive gledano nije trebao neprijatelj ali koliko se moglo shvatiti taj "neprijatelj" je mislio da može izvući mnogo mnogo veću korist (valjda navikli da hapaju godinama) i zato im se moralo stati u kraj i jednom zauvijek đubrad odstraniti iz kluba.. Da se nije toliko žurilo i da se imalo malo više vremena vjerovatno bi klub na sudu dobio sve ili bi barem procesuirali one koji su odgovorni za nezakonito poslovanje, ovako se našao kompromis opet najbezbolniji za FK.

Krivična odgovornost i zloupotreba položaja je ta koja ostaje i pitanje je šta će se desiti u vezi sa tim..
SD je odavno odvojeno pravno lice. oni nemaju nikakvih aspiracija prema samom klubu, to ne. to je skup sitnih do srednjih prijeratnih, ratnih i poratnih prevaranata i šićardžija. ima tu svega pomalo, malo malverizacija sa nekretninama, malo "čišćenja" srpskih stanova u ratu, malo poreznih utajica, malo nekih pokušaja u marginalnim političkim strankama...ali nisu se pretjerano usrećili ni sa čim i nisu obezbjedili penzije. i njihova je jedina želja da plavi zamak naprave trajnim i većim objektom i prodaju.
Aha, nisam baš upućen u detalje ko, šta kako, da li su i na koji način ti "drugovi" :) bili umješani u nezakonito poslovanje FK..

Hvala na odgovoru.
Željo samo Željo!!!

Grbavica
Kontakt:

ned jun 04, 2017 2:29 pm

Da hocemo nekog dovesti, pa makar i Sesara :D
Ko nas je kleo, nije dangubio.

ChWilla
Kontakt:

uvijek može bolje, i naročito je moglo bolje sa mladima. ali još u većoj mjeri su se i ove utakmice koje su nas pokopale mogle odigrati bolje. mnogo bolje, i sa ovim igračima.

ChWilla
Kontakt:

ned jun 04, 2017 2:30 pm

Aha, nisam baš upućen u detalje ko, šta kako, da li su i na koji način ti "drugovi" :) bili umješani u nezakonito poslovanje FK..

Hvala na odgovoru.
ne. osim violine koji im se prišlepao kad je dobio konačno nogu kod nas...i njima je dosadio i gledaju da ga se riješe :D

LARSSON
Kontakt:

Grbavica je napisao/la:
Dok gavran nije bombao dolazili su, kako gavran krenu bobat niko ne dolazi :D

ceze
Kontakt:

ned jun 04, 2017 2:31 pm

Imam ja par pitanja.

Koje su tačno obaveze SD-a, koja je njihova svrha, zadatak?
Ima li negdje statut SD-a?
Na koji način se biraju ljudi unutar SD-a?

Ima li, npr. ŽKK Željezničar svoj upravni odbor, skupštinu, pretpostavljam da ima, ali evo da budem siguran?

Što se generalno te priče tiče, od x broja sportskih klubova unutar sportskog društva, jedan ili dva su iole uspješna, ostali haman i ne postoje. Da je situacija obrnuta ja bih shvatio napore SD-a i sve ovo što su radili, pravdajući to njihovom željom da sportski klubovi unutar SD-a izvuku kakvu takvu korist, ali, kao što reko, 90% klubova ili ne postoji ili su marginalni u svakom smislu. A ako dodamo tome strukturu ljudi unutar SD-a...

Leon_Professional
Kontakt:

ned jun 04, 2017 2:31 pm

Grbavica je napisao/la:
:rofl1: :rofl1: :rofl1:

GoodisonPark
Kontakt:

ned jun 04, 2017 2:37 pm

cikazubo je napisao/la:
ned jun 04, 2017 2:23 pm

Motivacija i ozbiljnost su apsolutno najveći problem, ali ne vidim rješenje zaista, kad ne grizu zbog same činjenice da su opred titulom, da ih prati 1000 ljudi na gostovanjima, da legende kluba s njima provode vrijeme pred te bitne utakmice, da imaju najkvalitetnije uslove i pripreme za utakmice, da imaju obećane premije, kako ih više motivisati pojma nemam, nisam čuo za neke druge metode..
Titulu smo između ostalog izgubili zbog kako je ovdje stručno zovemo kurcobolje, taj problem riješiti kako znamo i umijemo.. Možda je najbolje primjeniti Amarovu taktiku i udarati po džepu dok nekome ne dosadi.

Naravno i dalje stoji da se trebamo i moramo kvalitetnije pojačati na svim pozicijama to je cilj svakog FK pa i nas samih, to uvijek stoji i to je apsolutno ispravno.
Željo samo Željo!!!

Plavi orkestar
Kontakt:

ned jun 04, 2017 2:40 pm

Puno se ovdje napisalo o ovim koji su protiv ove uprave i razlozima zbog cega imaju takav stav.Za one mladje cu napisati samo jedan primjer a koji se rijetko spominjao ili nikako pa ce im biti jasnije odkud ti,kako ih ovdje nazivaju,neprijatelji kluba.
U godini kada samo igrali kvalifikacije Lige šampiona,a bilo je to 2002 godine i dogurali do treceg predkola u kojem smo porazeni od Engleskog Newcastlea Uniteda,smo zaradili ogromne novce.Samo za tv prava za utakmicu na Koševu smo od Engleza dobili 2,2 miliona km o ostalim prihodima da i ne govorim.Uglavnom u opticaju je bila suma od preko 5 miliona km zarade.Poslije tih kvalifikacija pare su nestale i ne da nismo ništa zaradili nego smo cak uvaljeni u dugove.Ljudi koji su opuhali kasu tada bi da je pušu i danas i to su ti neprijatelji kojima fali bankomat zvani FK Zeljo.Ovo je samo jedan primjer a mnogo je drugih.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja".

GoodisonPark
Kontakt:

ned jun 04, 2017 2:41 pm

ChWilla je napisao/la:

Hvala na odgovoru.
ne. osim violine koji im se prišlepao kad je dobio konačno nogu kod nas...i njima je dosadio i gledaju da ga se riješe :D
Klasični parazit :skoljka:
Željo samo Željo!!!

sergejevic

Cinjenica je da sve ovo i ne ide na dobro. Dosta turbulencija u zadnjih par godina, mnogo lutanja i gresaka. Smijene trenera samo da bi se neko smijenio i da bi se okrenula glava od pravog problema. Pocelo je sve s Odom. Dosao je da gasi pozar i napravio rezultat za svaki respekt, posebno u Evropi, borio se do samog kraja za titulu u sezoni koja je krunisana aferom "punac", napravio neke odlicne mlade igrace koji i danas, daleko od kluba, pokazuju svoj talenat i znanje. Poslije toga jedno lijepo ljeto u Evropi, svi smo bili ponosni, a u sjeni tih rezultata su pocele prve greske. Znamo i za onaj Odin spisak, pa poslije i za neke tvrdnje da nije znao ili smio da nesto vise trazi, ali cinjenica je da smo tada poceli da grijesimo. Mladenovic, Dijata, Livaja, Stokic, Hodzurda su trebali da zamjene Kvesica, Bajica, poslije i Amira, da nadomjeste povredu Bogdanovica. Znamo svi da to nisu bile iskljucive Odine greske, jer znamo i koga je on otprilike zelio u timu. Spominjao se tada npr. Ordagic, a dobro se sjecam da je @FKZ1921 tada tvrdio da je Dado za njega igracina, da je Ordagic igroa za najslabiji tim lige i da je zabio samo jedan gol i da je opravdano sto ga nismo doveli. Tada je bio potreban jedan dobar sportski direktor, covjek koji ce ispuniti zelje treneru i stati iza njega, ustrojiti jedan cijeli sistem. Naravno, tada je neko mislio da je pokupio svu pamet svijeta i da zna bolje od svih sportskih radnika i sam preuzeo stvari u svoje ruke.

Nakon toga, ekipa koja realno nije imala potreban kvalitet je poprilicno lose usla u sezonu, ali otprilike je nastavljena prica kao ranije godine. Zeric je odigrao cijelu utakmicu u Vitezu, bio jedan od boljih, Mujagic je dobijao priliku, ali nesto je stekalo. Naravno, kako i ne bi kada je ekipa ostala bez ponajboljih igraca Bajica, Kvesica, povreda Bogdanovica i tako dalje. Tada se opet neko napravio pametan i pomislio da zna bolje od ostalih i smijenio Odovica. Opet je falio taj sportski direktor, covjek koji razumije fudbal i neko ko ce preuzeti odgovornost, stati iza trenera i onima koji ne znaju objasniti da je potrebno vrijeme da se ekipa bez ponajboljih igraca malo dozove, uklopi, da se sredi poslije iscrpljujuceg ljeta i nekoliko teskih utakmica. Znamo za epizodu Capljica sto je jedna od najvecih gluposti u nasem fudbalu, a konkurencija je izuzetno jaka.

Onda dolazi Edis na klupu i nekako se cupamo do zime, a onda krece opsti show. Gotovo cijela ekipa je degradirana, neki otjerani, neki protjerani, neki ponizeni, a neki unisteni. Odlazi Amir, odlazi Djelmic,tjera se Kokot, Mladenovic, Bogdanovic, Antolovic...Blagojevic i Kosoric od tada neprepoznatljivi. Dovode se hrpa nekih igraca, povratnika, iskusnih igraca koji su tu da vrate titulu. Vidjelo se odmah da se pokusava na neku silu osvojiti titula da bi se nesto dokazalo. Pobjedjuje se na euforiju, na prepad, puse se ogroman balon i u presudnim momentima isti puca. Ostaje ogromna gorcina, tjera se Edis, tjeraju se mnogi igraci poput Kramarica, promasaji sa Zahirovicem i Bekricem, pa i Bogicevicem. Onda se ulazi u jos jednu avanturu, dolazak Kostica na klupu. Opet ide ista situacija tjeranje, proganjanje, tuzbe, prepucavanja, dovodjenje raznih "iskusnih" igraca. Opet se zeli titula na silu i opet neko misli da je pametniji od ostalih i opet nedostaje covjek, sportski direktor, koji ce ustrojiti stvari i stati na loptu. Nije ni to dugo trajalo, tjeraj Kostica, dovedi Petrovica, vracaj igrace koje je otjerao Kostic, tjeraj igrace koje je doveo Kostic. Lakrdija.

Dolazi zima s Petrovicem, opet se dovode "iskusni" igraci da se osvoji barem taj kup i da se ukljucimo u borbu za titulu. Opet se vidi da je sve to na silu i opet kao balon puca kada je najpotrebnije. Sada opet imamo lijepo vrijeme da tjeramo Kerlu, Stojanovica, Radinovica, Bekrica, Lendrica...Onda ce se opet dovesti neki iskusni igraci, ide prosipanje sile i ganjanje titule dok balon ne pukne.

Pobjednicka ekipa se gradi dugo vremena, s pravim planom i vizijom, s dosta strpljenja. Ekipa se ne pravi na silu samo da bi nesto osvojio. Primjer su komsije koje su ulozile sve sto imaju za titulu, a opet je ista popracena aferom i stimanjem rezultata. Mi bi to isto, samo da ostanemo posteni na kraju, a ne moze. Da nije poklopljeno prvenstvo od Ibraka i Dine, vjerovatno bi Zeljo s djecom i Odovicem bio sampion. To je bio pravi put, ali neko je mislio da je pametniji i da moze na neki drugi nacin.

Sada je prilika da se vratimo pravom nacinu, da se pomete svo smece i da se udare pravi temelji. Ukoliko se to ne desi ne vidim razlog zbog kojeg bi neko trebao imati vise strpljenja, jer ovako ne ide. Pitanje iz anekete je pogresno postavljeno i vodi nas daljenjem propadanju kluba u sportskom segmentu. Titula ne smije biit imperativ, jer nemamo temlje za titulu i nemamo sampionsku ekipu. Ukoliko se opet najavi titula pred pocetak sezone, a dovedu opet "iskusni" igraci, zanemare djeca i pravljenje potentne i talentovane ekipe smatram da upravljacke strukture trebaju biti smijenjenje jer bi bilo jasno da vise ne znaju sta rade i da nemaju pojma kako funkcionise ova igra.

ChWilla
Kontakt:

najlakše je novčano kazniti, to mogu i ja. amarova taktika je funkcionisala jer je njegov položaj bio potpuno siguran, jer je imao neograničeni kredit kod navijača i uprave. u našoj konkretnoj situaciji on je bio nesmjenjiv, i zato ih je mogao "postrojiti". a sa bilo kojim trenerom koji zaista odgovara upravi, a ne obratno - igrači će se strpiti mjesec dana i uprava će morati smijeniti trenera...

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 37 gostiju.

Prijava