Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Amidza
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub jun 03, 2017 3:59 pm

Ako i dovedemo desnog beka, bolji back up tj. konkurencija je Stanic. Ne znam sta onda Sinisa ima tu da trazi, realno.
"Situacija je bila bremenita, njegova ljubav neupitna, a on na platnom spisku. Imao je podršku svakog normalnog hroničara društvenih zbivanja." - Lav Nikolajevič Tolstoj

pile87
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

sub jun 03, 2017 4:01 pm

Jaozinho22 je napisao/la:
Brkoo je napisao/la:
sub jun 03, 2017 3:36 pm
Kad gledas ovaj video Sinise pomisli covjek da je rijec o nekom odlicnom igracu i ovo je dokaz koliko to moze zavarati. Ne svidja mi se sto smo dobro spustili kriterije sto se tice igraca. Uradi prosjecan igrac 2-3 klizeca i odmah nas vecinu tim potezima kupi, onda idu komentari on je borben, on se bori ovo ono a zanemari se sve lose. Ista stvar i sa Markovicem, svaku utakmicu se krije po terenu, onda nekad nesto korisno uradi i odmah je kralj, sah itd. Prica kako je Sinisa limitiran u napadu a dobar u odbrani ne pije vode, bar sto se mene tice. Istina je da je limitiran u napadu ali je isto limitiran i u odbrani, pobjegnu mu cesto i onda mora raditi klizece startove, to je nedostatak koncentracije a u biti i kvaliteta. Jos nesto, Sinisa je stranac a stranac mora biti bas kvalitetan, mora biti prevaga na terenu sto Sinisa nije..
Bravo Brkati majstore, od a do ž!
Bolji desni bek u našoj ligi je ?

Poslano sa mog HTC Desire 828 koristeći Tapatalk

Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

Amidza
Kontakt:

sub jun 03, 2017 4:03 pm

Imamo jednog u nasem klubu, kamo li u ligi...
"Situacija je bila bremenita, njegova ljubav neupitna, a on na platnom spisku. Imao je podršku svakog normalnog hroničara društvenih zbivanja." - Lav Nikolajevič Tolstoj

pile87
Kontakt:

Amidza je napisao/la:Imamo jednog u nasem klubu, kamo li u ligi...
Koga

Mi ćemo opet doći!
Što se već sada rađa.

pile87
Kontakt:

Koga

Mi ćemo opet doći!
Što se već sada rađa.

LARSSON
Kontakt:

sub jun 03, 2017 4:04 pm

gavrane skontala te raja ne možeš više :D

Amidza
Kontakt:

sub jun 03, 2017 4:08 pm

pile87 je napisao/la:
Koga

Pa Stanica.

exbabilon
Kontakt:

sub jun 03, 2017 4:08 pm

Pa ako smo na samo 3 stranca ne treba nikog tjerati jer je stranac. Sinisi na zimu ugovor istice i ima rezona raskinuti ako ces dovesti dobrog lijevog beka, a Stanica gurati desno. Markovic je haman pa bivsi, ali po meni to treba zavrsiti tek kad dovedes boljeg.

Puno ce ovaj prelazni rok reci o sportskom segmentu, sposobnosti i viziji. Na kraju krajeva i ambicijama kluba.

Sent from my LG-K430 using Tapatalk

pile87
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Željezničar

sub jun 03, 2017 4:09 pm

Amidza je napisao/la:
pile87 je napisao/la:
Koga

Pa Stanica.
Stanic ima hronicnu povredu koljena. Ima vrhunski mentalitet, ali može odigrati jednu i onda pet tekma ga nema nigdje. Jesi li bio u Krupi?

Mi ćemo opet doći!
Što se već sada rađa.

Brkoo
Kontakt:

sub jun 03, 2017 4:13 pm

pile87 je napisao/la:
Jaozinho22 je napisao/la:
Brkoo je napisao/la:
sub jun 03, 2017 3:36 pm
Kad gledas ovaj video Sinise pomisli covjek da je rijec o nekom odlicnom igracu i ovo je dokaz koliko to moze zavarati. Ne svidja mi se sto smo dobro spustili kriterije sto se tice igraca. Uradi prosjecan igrac 2-3 klizeca i odmah nas vecinu tim potezima kupi, onda idu komentari on je borben, on se bori ovo ono a zanemari se sve lose. Ista stvar i sa Markovicem, svaku utakmicu se krije po terenu, onda nekad nesto korisno uradi i odmah je kralj, sah itd. Prica kako je Sinisa limitiran u napadu a dobar u odbrani ne pije vode, bar sto se mene tice. Istina je da je limitiran u napadu ali je isto limitiran i u odbrani, pobjegnu mu cesto i onda mora raditi klizece startove, to je nedostatak koncentracije a u biti i kvaliteta. Jos nesto, Sinisa je stranac a stranac mora biti bas kvalitetan, mora biti prevaga na terenu sto Sinisa nije..
Bravo Brkati majstore, od a do ž!

Hodzic iz Sarajeva, Coric iz Sirokog, Galic iz Mladosti(uz pravilan rad bi bio jos bolji). To sto imamo prosjecnog igraca koji je uz to i stranac ne mozemo opravdavati time sto su i ostali desni bekovi u ligi losi ili "malo" bolji od njega..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Amidza
Kontakt:

sub jun 03, 2017 4:14 pm

Sve stoji pile, znam koliko ga ta povreda koci. Ne bih se slozio da moze odigrat jednu, pa ga nema pet, ali nacelno se slazem - ono sto hocu kazem je da je i takav Stanic bolji, korisniji i kompletniji igrac od Sinise i ofanzivno i defanzivno.

Ako dovedes dobrog desnog beka, Stanic (koji ionako moze pokriti vise pozicija, pa ga nije zgoreg imat u ekipi, a barem znas da kod njega na motiv i borbu uvijek mozes racunat) mu moze biti alternativa. Lijevi nam treba, makar jedan. NIsam siguran da je Besirevic trenutno materijal za prve ekipe, ali moze bit zamjena.

Tako da, ovdje bas ne vidim mjesto za Sinisu. Ako nikoga ne uspijemo dovest, onda neka ga. Neka dijeli minutazu na desnom beku sa Stanom. Lijevi nam treba.

ChWilla
Kontakt:

sub jun 03, 2017 4:14 pm

chile je napisao/la:
sub jun 03, 2017 3:00 pm
Oper bi vi skutorski visak izimali, malo vam upozorenja od prethodnih. Ako je njima visak onda je kod nas pozeljno pojacanje bar na forumu. Gdje god neko odvaci igraca dajte ga u Zelju pa cemo onda yebavati sve Cenanu i kome vec ne jer su ispunili zelje "navijaca".
Ako ce dovoditi samo da se dovede igrac onda je bolje Adjemove pulene promovisati u prvi tim neka djeca guraju i za godinu dvije ne da ce titula lece nego i milioni od zransfera.
višak je baš uslovno rečeno, jer se smanjuje broj stranaca i moraju se riješiti dvojice-trojice, a njemu ističe ugovor. momak im je bio jedan od najstandardnijih i najboljih igrača. nije to neko individualno mega klasno pojačanje i prevaga, ne, ali jeste profil koji će zafaliti ako se i mi rješavamo nekih, a kažu da rješavamo...
gradi željo boli te *****

pile87
Kontakt:

sub jun 03, 2017 4:15 pm

Brkoo je napisao/la:
pile87 je napisao/la:
Jaozinho22 je napisao/la: Bravo Brkati majstore, od a do ž!

Hodzic iz Sarajeva, Coric iz Sirokog, Galic iz Mladosti(uz pravilan rad bi bio jos bolji). To sto imamo prosjecnog igraca koji je uz to i stranac ne mozemo opravdavati time sto su i ostali desni bekovi u ligi losi ili "malo" bolji od njega..
Meni nije ni jedan od njih bolji Hodzic pogotovo. Coric izgubio mjesto u Širokom druga je stvar što mislite da je tudje bolje.

Mi ćemo opet doći!
Što se već sada rađa.

cikazubo
Kontakt:

sub jun 03, 2017 4:16 pm

pile87 je napisao/la:
sub jun 03, 2017 4:09 pm
Amidza je napisao/la:
pile87 je napisao/la:

Koga

Pa Stanica.
Stanic ima hronicnu povredu koljena. Ima vrhunski mentalitet, ali može odigrati jednu i onda pet tekma ga nema nigdje. Jesi li bio u Krupi?

Jel ono Stana s meniskusom ima problema tj gotovo pa nema hrskavice, čudno mi je da to nije operisao do sad...

Amidza
Kontakt:

sub jun 03, 2017 4:17 pm

@Cikazubo

Imao je operaciju i to tesku, fali mu 10 mm hrskavice i nakon svake utakmice posebno mora da mu se tretira koljeno. To je sve Petrovic rekao u jednom interviewu.

Grbavica
Kontakt:

sub jun 03, 2017 4:21 pm

Fali mu 10 mm hrskavice i metar mozga.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Ko nas je kleo, nije dangubio.

cikazubo
Kontakt:

sub jun 03, 2017 4:23 pm

Brkoo je napisao/la:
sub jun 03, 2017 4:13 pm
pile87 je napisao/la:
Jaozinho22 je napisao/la: Bravo Brkati majstore, od a do ž!

Kakav Hodžić, dečko komedija teška, smijala mu se raja na istoku na Grbavici, svako malo mu dolaze saigrači da ga motivišu i prodrmaju da ne ispada budala, totalno divlji i neškolovan bek.
Ćorić je cijelu sezonu klupa u Širokom, Galića je teško procijeniti, njega možeš dovesti kao prinovu al nikako kao upgrade na tu poziciju..

LARSSON
Kontakt:

sub jun 03, 2017 4:25 pm

Nek mu izvade 10mm i iz druge noge

storm_raider
Kontakt:

sub jun 03, 2017 4:25 pm

Stana je od Sinise jedino bolji ofanzivno. Stana nema igre nazad. Koliko smo samo golova primili jer je njegov igrac pobjegao. Sinisa je ako ne najbolji desni bek u ligi, onda sigurno medju 2 najbolja. I na kraju krajeva ostaje, Slavki treba.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

avlami97
Kontakt:

sub jun 03, 2017 4:26 pm

Sinisa je defanzivno najbolji desni bek u ligi. ,@Brko, a sto si se okomio na Markovica. Momak jeste stranac i 1987. je godiste, ali ne znam koji je to igrac bolji i korisniji na toj poziciji u nasoj ekipi. Vec sam napisao da je po meni 4-5 najboljih ove sezone kod nas. Ko su ti bolji u nasem igrackom kadru?

Sent from my HUAWEI G6-U10 using Tapatalk

Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 2 gosta.

Prijava