Izlija vs ugašeni kanal.
Po drugi put Izlija pobjeđuje.Aferim
ja bi da mi njega predložimo za sporckog direktora, čuo sam da je finasiski jako stabilan.Kapiten je napisao/la:violina zvani "naturna laz" i najtrofejniji sportski radnik u historiji svemira.
Stvarno, poslije svega, ja jos nisam procitao komentar nekog da tjera upravu. Uhljupi, odjeb.ite vidite da necete nista postici.Valjda sve ovo govori o ”razdoru između kluba i navijača”. U prilogu se čak izražava čuđenje što se navijači ne reaguju na takvo, nekome valjda nenormalno poslovanje.
i mene je to obradovalo, nadam se da nisu i to slagaliKapiten je napisao/la:a usput dobismo i jednu lijepu info. To je da nasi ganjaju neko zemljiste bivse kasarne gdje bi se gradio kamp valjda ?
Ima li neko da potvrdi ovo ?
naravno, ovi, ma ne znam kako da ih nazovem, to okarakterisase kao losu vijest"ko zeli otjerati Želju s Grbavice !? "
Jesu rekli koje ?Kapiten je napisao/la:a usput dobismo i jednu lijepu info. To je da nasi ganjaju neko zemljiste bivse kasarne gdje bi se gradio kamp valjda ?
Ima li neko da potvrdi ovo ?
naravno, ovi, ma ne znam kako da ih nazovem, to okarakterisase kao losu vijest"ko zeli otjerati Želju s Grbavice !? "