Neka kazu sta ce ko igrati,ko na poligonu
Neka kazu sta ce ko igrati,ko na poligonu
cikazubo je napisao/la: ↑pet jun 02, 2017 11:26 pmKriv im Slavko što ih Anđušić neki reda kao čunjeve po terenu. Gamad obična, što Miro nije pregorio, što Miro ne laprda po kafama, što on budala slomljen sam opet ide trčat na Vilsonovom, ublehe koje neće nikad imati ozbiljne karijere našle pričati o načinu treniranja, što je najgore ovo je već treći trener koji njima ne odgovara..
cikazubo je napisao/la: ↑pet jun 02, 2017 11:26 pmKriv im Slavko što ih Anđušić neki reda kao čunjeve po terenu. Gamad obična, što Miro nije pregorio, što Miro ne laprda po kafama, što on budala slomljen sam opet ide trčat na Vilsonovom, ublehe koje neće nikad imati ozbiljne karijere našle pričati o načinu treniranja, što je najgore ovo je već treći trener koji njima ne odgovara..
Ko se to povrijedio?Ajzea je napisao/la: ↑pet jun 02, 2017 11:31 pmDakle, to govore.
Stana Marlboro
Sinisa instagram koji koristan centarsut nije upotrijebio od dana kad je izasao Galaxy cetvorka;
Psihijatrijski slucaj u liku Ivana;
Pokretan ko doner iz Pirpe Bekric te simulator trcanja ala Kokot.
E, mati draga.
Ono sto jeste tacno je da ranije nisu smjeli progovoriti o tome, sem Krizmana. On je govorio Petrovicu da naglo mijenjanje podloga (trava, beton) moze urokovati povrede vrlo lahko, ovaj to nije yebavao. Kolika god Krizman dilajla bio, u pravu je bio po tom pitanju.
Naravno da ima ali meni sad jos veća sumnja sta su nam uradili zadnjih par kola, da li je sabotaže bilo. Sad neću moći spavati jbt.