Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

rodrigo87
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet jun 02, 2017 11:24 pm

ma treba im mater yebati, da su se sreli prvi put pred krupu morali su uzeti bar 5 bodova do kraja

Hurmasica
Kontakt:

pet jun 02, 2017 11:25 pm

Ma mi ustvari imamo natprosječno inteligentne igrače. Njima nisu odgovarali ni Kostićevi čunjevi i taktike, a smeta im i Slavkov način rada, kako kažu bez taktike. Kad čovjek ovako sve sabere, možda je najbolje da mi i nemamo trenera.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Habss
Kontakt:

Bice Zeljo opet sampion,vjerujte mi..svi cete se s...ti kad cujete ko ce sve doci!A do tad i dalje budite pesimisticni.Šic šic!

cikazubo
Kontakt:

pet jun 02, 2017 11:26 pm

Kriv im Slavko što ih Anđušić neki reda kao čunjeve po terenu. Gamad obična, što Miro nije pregorio, što Miro ne laprda po kafama, što on budala slomljen sam opet ide trčat na Vilsonovom, ublehe koje neće nikad imati ozbiljne karijere našle pričati o načinu treniranja, što je najgore ovo je već treći trener koji njima ne odgovara..

Habss
Kontakt:

pet jun 02, 2017 11:27 pm

Hurmasica je napisao/la:
Ma mi ustvari imamo natprosječno inteligentne igrače. Njima nisu odgovarali ni Kostićevi čunjevi i taktike, a smeta im i Slavkov način rada, kako kažu bez taktike. Kad čovjek ovako sve sabere, možda je najbolje da mi i nemamo trenera.
Neka kazu sta ce ko igrati,ko na poligonu :D

Habss
Kontakt:

pet jun 02, 2017 11:27 pm

Hurmasica je napisao/la:
Neka kazu sta ce ko igrati,ko na poligonu :D

damirfile
Kontakt:

pet jun 02, 2017 11:28 pm

cikazubo je napisao/la:
Kriv im Slavko što ih Anđušić neki reda kao čunjeve po terenu. Gamad obična, što Miro nije pregorio, što Miro ne laprda po kafama, što on budala slomljen sam opet ide trčat na Vilsonovom, ublehe koje neće nikad imati ozbiljne karijere našle pričati o načinu treniranja, što je najgore ovo je već treći trener koji njima ne odgovara..
:palacgore:

vobznaazna
Kontakt:

pet jun 02, 2017 11:30 pm

cikazubo je napisao/la:

Ja mislim da bi Brko bio idealan za njih... Al onaj Brko Demir Hotic 😂😂😂 tad bi im bilo sve ok jer bi trenirali po svojoj volji

Ajzea
Kontakt:

pet jun 02, 2017 11:31 pm

Dakle, to govore.
Stana Marlboro
Sinisa instagram koji koristan centarsut nije upotrijebio od dana kad je izasao Galaxy cetvorka;
Psihijatrijski slucaj u liku Ivana;
Pokretan ko doner iz Pirpe Bekric te simulator trcanja ala Kokot.

E, mati draga.

Ono sto jeste tacno je da ranije nisu smjeli progovoriti o tome, sem Krizmana. On je govorio Petrovicu da naglo mijenjanje podloga (trava, beton) moze urokovati povrede vrlo lahko, ovaj to nije yebavao. Kolika god Krizman dilajla bio, u pravu je bio po tom pitanju.

Dolina
Kontakt:

pet jun 02, 2017 11:32 pm

u svakom klubu postoje amonizitet na relaciji treneri-igrači, ništa novo, isto kao poslodavac-radnici, uvijek se tračalo i pljuvalo... i uvijek će :D
Ivica Osim: "Ko ne može da trči, taj ne može da igra".

Plavi orkestar
Kontakt:

pet jun 02, 2017 11:34 pm

Veliki procenat igraca je uvijek necim nezadovoljan a najviše trenerom.Sta mislite kako su bili nezadovoljni Ivicom ili Amarom ali koga to treba interesovati.Imaju ugovori u kojima se sve obaveze i prava navedu i taj ugovor se mora poštovati.Ko ga ne poštuje zna se šta iz toga proizilazi.Nekad imam osjecaj da kod nas igraci imaju ugovor u kojem samo stoje prava a obaveza nema.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja".

boja mora
Kontakt:

pet jun 02, 2017 11:34 pm

Meni stvarno nije jasno o kakvim vi parama pričate u kontekstu. skautinga igrača. Baš vas je kolektivno zanjelo. Sa kakvim su to parama dovedeni Bukal, Katalinski, Odović, Bahtić, Nikić, Šabanhađović, Mihajlović, Škoro, Višča, Tomić, Kvesić, Hasagić da ne nabrajam više. E oni su dovedeni kroz skauning bez para ili sa vrlo malo para. To je ono što nama treba. S kakvim su to parama i Ivica i Amar dovodili igrače i stvarali ekipu. Baš bi volio da mi neko objasni tu teoriju o kojoj pišete 10 stranica.

Kospicar
Kontakt:

pet jun 02, 2017 11:35 pm

Ajzea je napisao/la:
pet jun 02, 2017 11:31 pm
Dakle, to govore.
Stana Marlboro
Sinisa instagram koji koristan centarsut nije upotrijebio od dana kad je izasao Galaxy cetvorka;
Psihijatrijski slucaj u liku Ivana;
Pokretan ko doner iz Pirpe Bekric te simulator trcanja ala Kokot.

E, mati draga.

Ono sto jeste tacno je da ranije nisu smjeli progovoriti o tome, sem Krizmana. On je govorio Petrovicu da naglo mijenjanje podloga (trava, beton) moze urokovati povrede vrlo lahko, ovaj to nije yebavao. Kolika god Krizman dilajla bio, u pravu je bio po tom pitanju.
Ko se to povrijedio?
"Željo je religija i život. Nije samo fudbal, već stil življenja i ponašanja."
Ivica Osim

damirfile
Kontakt:

pet jun 02, 2017 11:35 pm

Dolina je napisao/la:
pet jun 02, 2017 11:32 pm
u svakom klubu postoje amonizitet na relaciji treneri-igrači, ništa novo, isto kao poslodavac-radnici, uvijek se tračalo i pljuvalo... i uvijek će :D
Naravno da ima ali meni sad jos veća sumnja sta su nam uradili zadnjih par kola, da li je sabotaže bilo. Sad neću moći spavati jbt.

Hurmasica
Kontakt:

pet jun 02, 2017 11:38 pm

Mene koliko sjećanje služi (možda se i varam), to trčanje na početku priprema je jedino i bilo moguće po betonu. Svaki teren je bio snijegom zatrpan..
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Ajzea
Kontakt:

pet jun 02, 2017 11:39 pm

@Kospicar
Crnov se, valjda, zalio na Petrovica rekavsi da je on kriv sto se ozlijedio.
Koliko god igraci klosari bili a ujedno i nemali pravo da bilo koga komentarisu, vjerujem u dvije stavke.. Da na treningu nema napadackih akcija, to sigurno.
Da se ionako, tada tek oporavljeni Crnov, povrijedio jer je sa trave ekspresno morao na beton, vjerujem i to.
Vidjeli smo kakvu je nogu Bocca imao nakon Vilsa..

SirAlexFerguson
Kontakt:

pet jun 02, 2017 11:42 pm

Da pojedini imaju *uda rekli bi u oci, ne bi na nargilama i kafama pricali. Ja za jednog znam da sere na šefa, a nije mnogo prilike dobijao( nije je nesto ni zasluzio). Zato treba iskorijeniti iz ekipe takve karaktere. Zasto se Miro nije zalio nikad? Jer je profesionalac i zna šta je "RAD". Kraj price. Plačen si, sve ti je redovno tvoje je da sutis i radis najbolje sto mozes. Zato treba sto vise mladih prilljuciti, mladih koji ce raditi i nece pametovati.
:zeljeznicar1:

Ivica Osim : " Fudbal je dio nas, dio naše radosti, ponekad i tuge."

Amidza
Kontakt:

pet jun 02, 2017 11:42 pm

Kako je moguce da nema napadackih akcija? Koji je to qrac??
"Situacija je bila bremenita, njegova ljubav neupitna, a on na platnom spisku. Imao je podršku svakog normalnog hroničara društvenih zbivanja." - Lav Nikolajevič Tolstoj

AsharaK
Administrator
Kontakt:

pet jun 02, 2017 11:44 pm

arelinho je napisao/la:
pet jun 02, 2017 11:43 pm
Pa ko onda na treningu napada na nas pa da se samo radi defanziva? Nije valjda da tu napadačku ekipu na treningu čine Raif Zeba i Haris Alihodžić pa napadaju nas i naši se samo brane na treningu? Čuj nema napadačkih akcija na treningu...
:D :D :D :D :D
Željezničar ante portas !

Dolina
Kontakt:

pet jun 02, 2017 11:44 pm

meni je jedina utakmica ličila na sabotažu sa Širokim u kupu, imao sam osječaj da se igračima nisu igrale tri utakmice sa pitarima u 10 dana, između sebe se dogovorilo 4,5 igrača, tako je izgledalo, možda griješim ,to nije imalo veze sa stručnim štabom, tada sam jedini put izašao na poluvremenu i što je najgore ništa od toga nismo imali a odmarali, na kraju ispade da smo se umorili o odmaranja
Ivica Osim: "Ko ne može da trči, taj ne može da igra".

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 11 gostiju.

Prijava