pet jun 02, 2017 2:21 pm
Izabrao sam odgovor NE u anketi.
Ne pamtim da je neka uprava ovako dobro radila sto se tice 90% posla. Nemam tacan uvid u sve procese unutar kluba, ali ono sto izadje u javnost i sto cujem od par ljudi je za svaku pohvalu.
Nije da nemaju gresaka, vjerujem da su i oni svjesni da ima jos dosta stvari koje trebaju ispraviti. Za neke stvari je potrebno vrijeme, pogoto ako se uzme u obzir javasluk i kriminal u nekim proslim vremenima. Sa druge strane, za neke stvari je tesko naci opravdanje, pogotovo za neke sitnice i gluposti koje moze primjetiti svako ko prati klub i dolazi na Grbavicu. Dosta stvari koje ne funkcionisu na pravi nacin se spominjalo po forumuma, pocevsi od fanshopa, preko webshopa, uclanjenja, izbora strucnog kadra u sportskom segmentu, usudio bih se reci mozda cak i neke srednjorocne i dugorocne razvojene strategije kluba.
Na papiru to mozda izgleda lijepo, ako uopste postoji takav dokument "razvojna strategija", ali u stvarnosti vidimo da to ne pije vode.
Vjerujem da se ti ljudi svakodnevno susrecu sa opstukcijama odredjenog broja ljudi koji su nekada "drmali" klubom, podmetanjima istih i slicnih, nedostatkom sluha lokalnih vlasti itd.itd.
Ova uprava ima moju punu podrsku, a vjerujem da isto razmislja vecina navijaca FKŽ. U dvije velike akcije navijaci su pokazali da ta podrska nije samo deklarativna,
Nadam se da ce u klub uskoro uci jos nekoliko sposobnih i postenih ljudi, prvenstveno zbog jacanja svih struktura kluba.
Isto tako se nadam da ce uprava ispraviti sve greske i sitnice koje "bodu oci".
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!