Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

heisenberg
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet jun 02, 2017 2:12 pm

Dajte ba, kakav Pandza, ne lupetajte

Vrag

pet jun 02, 2017 2:12 pm

i godine i forma na njegovoj strani, uklapa se u filozofiju

Model1964

pet jun 02, 2017 2:13 pm

:rofl: Kolektivno ludilo
Ko god raskine ugovor ili je slobodan mi ga dovodimo :placeodsmijeha:
Navikli :kafa:
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

Amidza
Kontakt:

pet jun 02, 2017 2:14 pm

Meni se toliko zgadio s onim izjavama pred svjetsko da vam ne mogu opisat. A i mislim da bi ovdje itekako imao problema zbog toga s tribina, ako nista nakon prvog manjeg kiksa. Kao igrac OK, ali kao covjek 0.

Uostalom, ne znam ni otkud ove informacije. Ha neko raskine ugovor eto ga nama.
"Situacija je bila bremenita, njegova ljubav neupitna, a on na platnom spisku. Imao je podršku svakog normalnog hroničara društvenih zbivanja." - Lav Nikolajevič Tolstoj

SIMA_SIMAU
Kontakt:

pet jun 02, 2017 2:15 pm

Forum definitivno otisao u neku stvar!
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

ponosannavas
Kontakt:

pet jun 02, 2017 2:17 pm

Evo vidim SInan piše da ZRinjski napušta vjerovatno Luka Lučić mladi lijevi bek. Ja bi njega doveo. Geldao sam ga par tekmi dobar mali će biti.

Ajzea
Kontakt:

pet jun 02, 2017 2:19 pm

ponosannavas je napisao/la:
Evo vidim SInan piše da ZRinjski napušta vjerovatno Luka Lučić mladi lijevi bek. Ja bi njega doveo. Geldao sam ga par tekmi dobar mali će biti.
Veze nemam ko je, ali momentalno ga dovesti.

AsharaK
Administrator
Kontakt:

pet jun 02, 2017 2:21 pm

Problem je što nema naše državljanstvo nažalost
Željezničar ante portas !

ponosannavas
Kontakt:

Ajzea je napisao/la:
pet jun 02, 2017 2:19 pm
Veze nemam ko je, ali momentalno ga dovesti.
A zna i kako se titule osvajaju :kafa:

boju dao si nebu...
Kontakt:

Izabrao sam odgovor NE u anketi.
Ne pamtim da je neka uprava ovako dobro radila sto se tice 90% posla. Nemam tacan uvid u sve procese unutar kluba, ali ono sto izadje u javnost i sto cujem od par ljudi je za svaku pohvalu.
Nije da nemaju gresaka, vjerujem da su i oni svjesni da ima jos dosta stvari koje trebaju ispraviti. Za neke stvari je potrebno vrijeme, pogoto ako se uzme u obzir javasluk i kriminal u nekim proslim vremenima. Sa druge strane, za neke stvari je tesko naci opravdanje, pogotovo za neke sitnice i gluposti koje moze primjetiti svako ko prati klub i dolazi na Grbavicu. Dosta stvari koje ne funkcionisu na pravi nacin se spominjalo po forumuma, pocevsi od fanshopa, preko webshopa, uclanjenja, izbora strucnog kadra u sportskom segmentu, usudio bih se reci mozda cak i neke srednjorocne i dugorocne razvojene strategije kluba.
Na papiru to mozda izgleda lijepo, ako uopste postoji takav dokument "razvojna strategija", ali u stvarnosti vidimo da to ne pije vode.

Vjerujem da se ti ljudi svakodnevno susrecu sa opstukcijama odredjenog broja ljudi koji su nekada "drmali" klubom, podmetanjima istih i slicnih, nedostatkom sluha lokalnih vlasti itd.itd.
Ova uprava ima moju punu podrsku, a vjerujem da isto razmislja vecina navijaca FKŽ. U dvije velike akcije navijaci su pokazali da ta podrska nije samo deklarativna,
Nadam se da ce u klub uskoro uci jos nekoliko sposobnih i postenih ljudi, prvenstveno zbog jacanja svih struktura kluba.
Isto tako se nadam da ce uprava ispraviti sve greske i sitnice koje "bodu oci".
Zadnja izmjena: boju dao si nebu..., dana/u pet jun 02, 2017 2:23 pm, ukupno mijenjano 1 put.
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!

ponosannavas
Kontakt:

pet jun 02, 2017 2:23 pm

AsharaK je napisao/la:
Kako nem aevo na transfermarktu ima

AsharaK
Administrator
Kontakt:

pet jun 02, 2017 2:24 pm

pet jun 02, 2017 2:23 pm
AsharaK je napisao/la:
Kako nem aevo na transfermarktu ima
Vidim evo da je uzeo i naše i ima dvojno :D
Željezničar ante portas !

heisenberg
Kontakt:

pet jun 02, 2017 2:25 pm

Mislim da bi jedina prava zamjena za Miru iz nase lige mogao biti Luka Menalo iz Sirokog.. Igra odlicno na oba krila.. Ima nepunu 21 godinu
Prosle sezone je u 20 nastupa dao 8 golova uz 3 asistencije
Ove sezone je u 35 nastupa dao 14 golova uz 2 asistencije

Jedini problem je sto ima ugovor za Sirokim do 2020.i sto ga ne bi pustili za manje od 500 000 :placeodsmijeha:

EDIT: Puno realnija opcija je Peco iz Radnika kojeg bi pustili mozda za nekih 50 000

Amidza
Kontakt:

pet jun 02, 2017 2:28 pm

Jesi siguran da bi tako jeftino Pecu pustili?
"Situacija je bila bremenita, njegova ljubav neupitna, a on na platnom spisku. Imao je podršku svakog normalnog hroničara društvenih zbivanja." - Lav Nikolajevič Tolstoj

heisenberg
Kontakt:

pet jun 02, 2017 2:31 pm

Amidza je napisao/la:
Treba pokusati, Radnik ima jedan od najmanjih budzeta u ligi.. Vjerujem da bi se dogovorili negdje oko te cifre..

Amidza
Kontakt:

pet jun 02, 2017 2:32 pm

heisenberg je napisao/la:
pet jun 02, 2017 2:31 pm
Amidza je napisao/la:
Treba pokusati, Radnik ima jedan od najmanjih budzeta u ligi.. Vjerujem da bi se dogovorili negdje oko te cifre..
Pa volio bih vidjet njega i Besirevica kod nas, sto se Radnika tice. Mozda cak ni onaj Domagoj Franic ne bi bio los. Nadam se da se moze nesto zavrsit, uz recimo procenat od iduceg transfera i neko manje obestecenje odmah. Stvarno se trebamo ugledat na Radnik i Krupu sto se tice skautiranja mladih igraca, ako nista.

ponosannavas
Kontakt:

pet jun 02, 2017 2:37 pm

Ma može se finih igrača nafatati i ovako bez kupovine. Evo sad malo čeprkam po ovom transfermarkstu da vidim ko je slobodan. Mali TOdorović iz SLobode. Oba beka može igrati, brz, jak. Meni čak bolji od Galića, mada ni ovaj nije za odbaciti. Veselinović je malo stariji ali nije star. Odlična zamjena za dvoajac Crnov Zakarić. Mali Graovac isto dobar, mada bi ja radije platio nešto, ako je to malo za ORdagića.

heisenberg
Kontakt:

pet jun 02, 2017 2:39 pm

Moglo bi se izdvojiti 200+ hiljada KM za pojacanja, ja ne vidim zasto da ne..

Odlaskom Mire, Lendrica i Kerle oslobodit ce se budzet za nekih 230 000+ KM godisnje
Vjerujem da nasi Lendrica nece pustiti ispod 1 000 000 KM
Realno je da od UEFE ove godine zaradimo oko 1 400 000 KM
Jos kad bi rijesili pitanje generalnog ssponzora...
Zadnja izmjena: heisenberg, dana/u pet jun 02, 2017 2:43 pm, ukupno mijenjano 1 put.

Ivicahuljev
Kontakt:

pet jun 02, 2017 2:40 pm

Kakav je onaj Comor iz Krupe,samo njega jos nismo "dovodili" iz Radnika I Krupe,prosao je torturu kosevskog istoka,dakle navikao je na pritisak :placeodsmijeha:

Amidza
Kontakt:

pet jun 02, 2017 2:41 pm

Ako je istina to za 50k odmah Ordagica dovest, ne premisljat se nista. Navodno ga je i Zuban preuzeo (ne znam koliko u tome ima istine), pa se tu sigurno moze sredit nesto. Za ovog Franica govorim jer je stoper, poprilicno mlad, ima sasvim finu tehniku za svoju poziciju, ljevak, moze i lijevog beka odigrat - za uparit s Kemom idealan. Zasto ne i Todorovic, 20 godina a istice ugovor. Za Veselinovica ne znam koliko bi bio u stanju pomoc...

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.

Prijava