Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

irfo
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto maj 31, 2016 8:49 pm

Znaci mogo bi i taj trening kamp uskoro leci u trnovu ili gdje :karanje: , samo gradi upravo boli te *****!

1921.ba
Kontakt:

zelimo boljeg zelju, uprava napolje ! :rofl1: :rofl1:
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

Leon_Professional
Kontakt:

E svasta bgm, nesto nije uredu ovdje, opasne se igre igraju. Cuj Violina osvojio trofeje, boli ih sto je on trofejniji. :rofl1:

Ne znam sto nasa uprava nije reagovala na ovo i dala izjavu ili sta vec, jer ovo je bila samo jedna strana price, tj. pricali su ovi uhljupi.

Okolele
Kontakt:

Ukljucio se u emisiju taman kad je bila bakljada hehe dalje me ne interesuje..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Izlija
Moderator
Kontakt:

Tačno ću morati ovdje izbaciti izvode iz zakona da se ne objašnjava 100 puta.
イビチャ・オシム

Omar500
Moderator
Kontakt:

Joj Siljka legende, kaze da su i 40 godina u klubu, a ne 20, to su osobe koje nije lijepo vidjeti, a ne komunicirati s njima, nesto na taj fazon rece, hahahaha :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Jadno, dno dna. Nije ni cudo sto se gasi javni servis, nisu nista ni bolje zasluzili. Retardi.
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

Grbavica
Kontakt:

uto maj 31, 2016 8:50 pm

yebo mater kontam nadrealisti se ponovo skupili
Ko nas je kleo, nije dangubio.

Hurmasica
Kontakt:

Omar500 je napisao/la:Joj Siljka legende, kaze da su i 40 godina u klubu, a ne 20, to su osobe koje nije lijepo vidjeti, a ne komunicirati s njima, nesto na taj fazon rece, hahahaha :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Jadno, dno dna. Nije ni cudo sto se gasi javni servis, nisu nista ni bolje zasluzili. Retardi.
Furaš me da to reče ahahahahahahah. Miro legendo!
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Model1964

Danas sam makzus zovno jednog od trenera iz Krke na kafu, to jeste na pivu. Kad Slovenca zoveš na kafu čudno te gleda :)
Tip mi malo detaljnije opisao našeg novog šefa. Nemereš ga baš lako isprovocirati. U stanju je da pojedine situacije na treningu ponavlja do besvjesti. Ovaj trener misli da če Miloš imati najviše problema sa formaciskom disciplinom. Insistira na striktnom postavljanju i pokrivanju prostora. Prevedeno, znači da naši moraju biti kondiciono pripremljeni kao nikad do sada. Bosanski smisao za vic, proturanje lopte...moraju biti u službi rezultata, ako nisu... vozdra. To je u mladim selekcijama SLO vrlo dobro uklopio.Nikada ne raspravlja sa igračima nego svoje kaže sastavom i zamjenama. Ako se ekipa kondiciono dobro ne pripremi onda sve pada u vodu jer je to osnova njegovog rada. Zato treba dobro paziti ko če nam biti kondicioni trener. Često jedan od stopera prenosi loptu duboko na protivničku polovinu i u tom slučaju stoper koji ostaje mora biti jako brz, što naši nisu :) . Voli mlade i jake stopere :D ako su imalo tehnički podkovani, tako da bi Osmanković mogao ravnopravno da konkuriše za prvi 11. Nije sklon peglanju lopte i takve vrlo brzo mjenja, često i u prvom poluvremenu. Proba okomito i što jednostavnije i brže doči do protivničkog gola. Brazilci mogu samo da maštaju o igranju ako nastave ovako jer napadači imaju striktna zaduženja i linije kretanja u odbrani.Sve u svemu moderan trener koji ne umire u ljepoti nego ima cilj .... tri bobe :)
Koliko če ovo uspjeti prenjeti na naš tim ? Puno ovisi od glava naših igrača. Vjerujem da če za mnoge biti šok veči nego da ih postavite na skije.
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

ellaxaz
Kontakt:

Najtrofejniji "sportski radnik" bez posla i bez zanimanja.
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

Leon_Professional
Kontakt:

uto maj 31, 2016 8:51 pm

Izlija je napisao/la:Tačno ću morati ovdje izbaciti izvode iz zakona da se ne objašnjava 100 puta.
Bio je financijski ekspert :rofl1: :rofl1: :rofl1:

cipiripi
Prijatelj foruma
Kontakt:

uto maj 31, 2016 8:52 pm

Sta rece onaj mi smo trazili faksa a oni nam nisu dali, oprali smo vas na ruke zbogom levat
Alea iacta est!

FKZ1921
Kontakt:

AsharaK je napisao/la:FKZ1921, jesul to ti momci koji su jako talentovani?
Dobra je ova generacija 99.( Velic,Besirevic,Sabanadzovic,Sehic,Mujaric,Dacic,Musija...). Par njih bi trebali biti dobriigraci.

Simply Blue
Kontakt:

Meni se je učinilo da je rekao -naturna- laž...kako god dečko je elekventan..Jesu li ovo Nerminku sklonili sa slučaja, nisam čuo njen umiljati glasić.

A onaj Mehičić, ili kako se već zove. Pazi samo kod njega govor tijela pa i facu...pa čovjek se savršeno uklapa u Cesare Lombroso-vu ''Teoriju kriminala''
Treba poraditi na realizaciji...
NO ODA, NO PARTY

Hurmasica
Kontakt:

Jel me furate da je violina rekao da ima toliko trofeja? HAHAHAHAHA
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Minhi
Kontakt:

uto maj 31, 2016 8:53 pm

Na ovih prikupljenih cc 260000,00 KM, slobodno možemo još računati i 100000,00 KM.
50000,00 KM je od Gradskog vijeća i 50000,00 KM je od firme "A to Z" iz USA. Uprava je ranije izjavila da će i ova sredstva biti uložena u izgradnju istočne tribine.
Tako da možemo zaključiti da je ova akcija bila više nego uspješna. Ukupno je prikupljeno cc 360000,00 KM.
Svaka čast našoj upravi!
Ova stoka iz SD što pjeni, može samo lagano da nam...
Zadnja izmjena: Minhi, dana/u uto maj 31, 2016 8:54 pm, ukupno mijenjano 1 put.
ŽELJO JE DIO ŽIVOTA MOG

Okolele
Kontakt:

uto maj 31, 2016 8:53 pm

Violina osvojio 17 trofeja odmah iza njega je Real sa 11 hahahahah :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Omar500
Moderator
Kontakt:

uto maj 31, 2016 8:54 pm

Hurmasica je napisao/la:Jel me furate da je violina rekao da ima toliko trofeja? HAHAHAHAHA
Sedamnaest, ako sam dobro cuo hahaha
I jeste, Siljak je ono rekao, legenda. Kaze novinarka kao to su ipak ljudi koji su 20 godina u klubu i on joj to rece hahaha :karanje:

Praise the sun \[T]/

cikazubo
Kontakt:

uto maj 31, 2016 8:54 pm

Okolele je napisao/la:Violina osvojio 17 trofeja odmah iza njega je Real sa 11 hahahahah :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
:rofl1: :rofl1: :rofl1: :rofl1:
Nadam se da slijedi demant nase uprave, i zabrana prislaska stadionu ovim novinarima ftv-a.

Omar500
Moderator
Kontakt:

uto maj 31, 2016 8:55 pm

Model1964 je napisao/la:Danas sam makzus zovno jednog od trenera iz Krke na kafu, to jeste na pivu. Kad Slovenca zoveš na kafu čudno te gleda :)
Tip mi malo detaljnije opisao našeg novog šefa. Nemereš ga baš lako isprovocirati. U stanju je da pojedine situacije na treningu ponavlja do besvjesti. Ovaj trener misli da če Miloš imati najviše problema sa formaciskom disciplinom. Insistira na striktnom postavljanju i pokrivanju prostora. Prevedeno, znači da naši moraju biti kondiciono pripremljeni kao nikad do sada. Bosanski smisao za vic, proturanje lopte...moraju biti u službi rezultata, ako nisu... vozdra. To je u mladim selekcijama SLO vrlo dobro uklopio.Nikada ne raspravlja sa igračima nego svoje kaže sastavom i zamjenama. Ako se ekipa kondiciono dobro ne pripremi onda sve pada u vodu jer je to osnova njegovog rada. Zato treba dobro paziti ko če nam biti kondicioni trener. Često jedan od stopera prenosi loptu duboko na protivničku polovinu i u tom slučaju stoper koji ostaje mora biti jako brz, što naši nisu :) . Voli mlade i jake stopere :D ako su imalo tehnički podkovani, tako da bi Osmanković mogao ravnopravno da konkuriše za prvi 11. Nije sklon peglanju lopte i takve vrlo brzo mjenja, često i u prvom poluvremenu. Proba okomito i što jednostavnije i brže doči do protivničkog gola. Brazilci mogu samo da maštaju o igranju ako nastave ovako jer napadači imaju striktna zaduženja i linije kretanja u odbrani.Sve u svemu moderan trener koji ne umire u ljepoti nego ima cilj .... tri bobe :)
Koliko če ovo uspjeti prenjeti na naš tim ? Puno ovisi od glava naših igrača. Vjerujem da če za mnoge biti šok veči nego da ih postavite na skije.
Veoma lijepe vijesti, bas si me obradovao s ovim. :pljesak: :pljesak: :pljesak:

Praise the sun \[T]/

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.

Prijava