Ma Igman svo vrijeme, **** Antaliju i MeđugorjeIOvi za Poreznu je prevršilo svaku mjeru mater im yebem!Ustase dole niko ne kontroliše, rade šta hoće, prijave igrača na 400 maraka, a pet-šest milja na ruke, pogan!storm_raider je napisao/la: ↑čet jun 01, 2017 9:28 pmCuj poreska u Hercegovini...dolje ni vojska ne smije otici, a kamo li poreska.
I ne bih rekao da su te Slavkine kondicione pripreme uopste bile lose, ja jos nijednom nisam vidio da se neki nas igrac zali na grceve u misicima. Mislim da je u pitanju htjenje, samo to. Ono pustanje Andjusica da prodje 5-6 igraca govori u prilog tome. Ono nije fizicka nesprema vec jednostavno mentalni momenat. E gospodo manekeni, ovo ljeto vam je dio priprema na Igmanu, pa da vas vidim.
Hurmasica je napisao/la: ↑čet jun 01, 2017 9:37 pmKada smo kod priprema, evo nekoliko slika kako je to nekada izgledalo
viewtopic.php?f=70&t=345&start=180
Ne smiju u Gosk da odu a kamoli tamo,!Hadzijalagic je napisao/la: ↑čet jun 01, 2017 9:04 pmNek odu Sirokom i Zrinjskom otac ih jebao mutavi. Ah, zaboravio sam, taj dio drzave je najveca bosnjacka familija poklonila fasistima..
Potresli su se pravo na to sto su pripreme na Igmanu. Ko sto su ih pravo potresle Slavkine pripreme i strogoca. Eno ih sa osmijehom komentarisu i sprdaju se.storm_raider je napisao/la: ↑čet jun 01, 2017 9:28 pmCuj poreska u Hercegovini...dolje ni vojska ne smije otici, a kamo li poreska.
I ne bih rekao da su te Slavkine kondicione pripreme uopste bile lose, ja jos nijednom nisam vidio da se neki nas igrac zali na grceve u misicima. Mislim da je u pitanju htjenje, samo to. Ono pustanje Andjusica da prodje 5-6 igraca govori u prilog tome. Ono nije fizicka nesprema vec jednostavno mentalni momenat. E gospodo manekeni, ovo ljeto vam je dio priprema na Igmanu, pa da vas vidim.
Imas li onu sliku kad su nam svi igraci dolazili u svojoj licnoj opremi. Cini mi se u periodu Hotica. Svako imao svoju trenerku, duksericu... cini mi se zimsko vrijeme bilo, snijeg...Hurmasica je napisao/la: ↑čet jun 01, 2017 9:37 pmKada smo kod priprema, evo nekoliko slika kako je to nekada izgledalo
Može ta i ovdjeBosnia je napisao/la: ↑čet jun 01, 2017 9:48 pmImas li onu sliku kad su nam svi igraci dolazili u svojoj licnoj opremi. Cini mi se u periodu Hotica. Svako imao svoju trenerku, duksericu... cini mi se zimsko vrijeme bilo, snijeg...Hurmasica je napisao/la: ↑čet jun 01, 2017 9:37 pmKada smo kod priprema, evo nekoliko slika kako je to nekada izgledalo
Kazu najbolji dernek na svijetu ti je u medjunozjureks1 je napisao/la: ↑čet jun 01, 2017 9:41 pmNe smiju u Gosk da odu a kamoli tamo,!Hadzijalagic je napisao/la: ↑čet jun 01, 2017 9:04 pmNek odu Sirokom i Zrinjskom otac ih jebao mutavi. Ah, zaboravio sam, taj dio drzave je najveca bosnjacka familija poklonila fasistima..
Vic dana pocinje sa Poreska jednom otisla u Mostar,Siroki,Vitez.........![]()
![]()
![]()
E to je taHurmasica je napisao/la: ↑čet jun 01, 2017 9:48 pmMože ta i ovdjeBosnia je napisao/la: ↑čet jun 01, 2017 9:48 pmImas li onu sliku kad su nam svi igraci dolazili u svojoj licnoj opremi. Cini mi se u periodu Hotica. Svako imao svoju trenerku, duksericu... cini mi se zimsko vrijeme bilo, snijeg...Hurmasica je napisao/la: ↑čet jun 01, 2017 9:37 pmKada smo kod priprema, evo nekoliko slika kako je to nekada izgledalo
viewtopic.php?f=70&t=345&start=180![]()
![]()
Potrest' ce se Saleme, vjeruj mi.salemprolic je napisao/la: ↑čet jun 01, 2017 9:48 pmPotresli su se pravo na to sto su pripreme na Igmanu. Ko sto su ih pravo potresle Slavkine pripreme i strogoca. Eno ih sa osmijehom komentarisu i sprdaju se.storm_raider je napisao/la: ↑čet jun 01, 2017 9:28 pmCuj poreska u Hercegovini...dolje ni vojska ne smije otici, a kamo li poreska.