jovanmaksimovic je napisao/la:samo da aldin ne dodje ovde i prosipa svoje gluposti...

neka se tamo lize sa acom i prica sa svojim klonovima

Bojim se da su "aldini" neizbjezni kako forum postane masovan, jedina borba protiv takvih je ignore, jer sam kvalitet foruma dovodi do masovnosti.
Mada ovdje vrijede neka druga pravila, zdravija je atmosfera.
Vjerujem da i ovaj forum ide ka tome da bude brojan i citan kao sto je onaj bio, to je u jednu ruku dobro jer uticemo na opce misljenje na nacin koji je zdrav i koji prezentuju prije svega dokazani i provjereni forumasi, da ne ulazim dalje...
A sa druge strane prevelika brojnost donosi "aldine".
Ja sam za to da opce misljenje koje na Stadionima i na ulici itekako dolazi od foruma(necu onaj vise ni uzimati u obzir), bolje da to opce misljenje kroje ovi momci ovdje pa bar se borili sa aldinima, nego da ovo ostane forum za odabranu raju a da 90% ljudi cita drugi forum i ima pogresnu pericepciju stvari, netacne info.
Ne znam, novi sam ovdje ali se osjecam kao da vas sve znam pa sam uzeo za pravo da se izjasnim.
Meni je drago da sam tu , i krivo sto dosad nisam bio pa se vjerovatno zato pitam sta je ispravno.
Jer ne zelim da mi debili kroje opce misljenje o Zelji, ali i o ostalim ekipama i situacijama.
Uglavnom dvije lijepe stvari veceras,
Prvo ona vijest za Grbavicu,
Pa onda nadjoh "staru ekipu"
Odoh spavati ako budem mogao.