Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

salemprolic
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet jun 01, 2017 6:27 pm

Jaozinho22 je napisao/la:
čet jun 01, 2017 6:24 pm
Na Sefera zaboravite, taj se ne vraća dok je SP trener. :kafa:
Pa znamo sta nam je trener koji je dobio podrsku uprave rekao. Kondicioni mi NE TREBA pored mene zivog. Dakle opet idu Slavkine pripreme i gazenje protivnika spremom.
Ide prva kamila, ide druga kamila, ide treća kamila, četvrta i peta...

hardwell
Kontakt:

čet jun 01, 2017 6:39 pm

salemprolic je napisao/la:
čet jun 01, 2017 6:27 pm
Jaozinho22 je napisao/la:
čet jun 01, 2017 6:24 pm
Na Sefera zaboravite, taj se ne vraća dok je SP trener. :kafa:
Pa znamo sta nam je trener koji je dobio podrsku uprave rekao. Kondicioni mi NE TREBA pored mene zivog. Dakle opet idu Slavkine pripreme i gazenje protivnika spremom.
Seferovic je odličan kondicioni trener, otjerao ga kaže **** te tvoja škola, ja imam masu :)

Petrović slomio ekipu nekim vježbama, ljudi umirali, kazali da nikad nisu imali teže pripreme, a od toga nisu nikakve koriste imali sem te trenutne boli :) Padali u 60. minuti

Ako ne dovedemo kondicionog trenera onda dokazuju ljudi u klubu zaduženi za sportski segment da nemaju veze s vezom :)
Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja

Grbavica
Kontakt:

FK Željezničar

čet jun 01, 2017 6:43 pm

Ja nesto ne mislim da su oni nespremni, blize sam misljenju da nece ili ne znaju.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Ko nas je kleo, nije dangubio.

avlami97
Kontakt:

čet jun 01, 2017 6:47 pm

Ajzea je napisao/la:
čet jun 01, 2017 6:13 pm
Nikolaj je napisao/la:
čet jun 01, 2017 5:09 pm
Prioritet je realno i kondicioni trener, ali neki lola starog kova, da krv pišaju prije spavanja :D Ništa ovi moderni joga instruktori!
Ni pod razno dovoditi kondicione trenere starog kova od kojih se pisa krv. Price za malu djecu..
Bas suprotno od toga..
Ma nije stvar u fizičkoj spremi. Prije bih rekao u htijenju. Kako su mogli trčati k'o navijeni protiv Slobode na Grbavici, protiv Sarajeva isto na Grbavici, protiv Zrinjskog zadnju ima toga još. Na proljeće su pobijedili 9 puta igrali nerješeno 4 i jednu zijanili. Ubjedljivo najbolji učinak, iako smo većinu tekmi igrali sa 5 najboljih ekipa i to po dva puta. Fizički nespremna ekipa ne može postizati takve rezultate.

Njima treba za trenera neko kao što je Sultan Fatih Terim. Uđe u svlačionicu i bukvalno ih sve pošamara. Niko ne smije da pisne

phpBB [video]
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

Omar500
Moderator
Kontakt:

čet jun 01, 2017 6:48 pm

Grbavica je napisao/la:
Ja nesto ne mislim da su oni nespremni, blize sam misljenju da nece ili ne znaju.

Upravo tako. Andjusic dar mar na derbiju pravi, niko nece u duel da udje, pustise momka. Kompletna veza. Nema to veze sa fizickom spremom.
Slavko ne moze sve sam, to je evidentno. Odlican je potez sto mu je Mulaosmanovic pomocnik, ja bi tu dodao jos nekoga.

Iz Mladosti dovesti Ramovica i Galica, mislim da bi to bila solidna pojacanja. Na lijevog beka Subica ili Jasarevica. Napadac i veznjak da budu kapitalci, i jos jednog dobrog stopera. Obavezno da Kemo bude prvotimac. Situacija nije katastrofalna kakvom se zeli predstaviti. Mada, trebalo bi nam i jedno krilo :D
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

avlami97
Kontakt:

čet jun 01, 2017 6:48 pm

Grbavica je napisao/la:

E, yebi ga, ti me uvijek preduhitriš :lol: a evo postavio msam ti i dokaz :placeodsmijeha:

Amidza
Kontakt:

čet jun 01, 2017 6:51 pm

"Situacija je bila bremenita, njegova ljubav neupitna, a on na platnom spisku. Imao je podršku svakog normalnog hroničara društvenih zbivanja." - Lav Nikolajevič Tolstoj

Bosnia

čet jun 01, 2017 6:53 pm

Ja hocu da igraci trce ko navijeni ko one sezone kad ih je Amar vodio. Ja mislim da je bila druga sezona u pitanju gdje smo jeli protivnike poslije 70te minute. Niko nam nije mogao nista poslije 70te. Sta im je Amar stavljao u hranu, ne znam...

Sad Markovica hvataju grcevi u 65toj, umiru u 80toj

avlami97
Kontakt:

čet jun 01, 2017 6:59 pm

Bosnia je napisao/la:
Ja hocu da igraci trce ko navijeni ko one sezone kad ih je Amar vodio. Ja mislim da je bila druga sezona u pitanju gdje smo jeli protivnike poslije 70te minute. Niko nam nije mogao nista poslije 70te. Sta im je Amar stavljao u hranu, ne znam...

U toj sezoni nam je Borac na kraju pobjegao 9 bodova, a i pitari su bili ispred nas. Možda treća i to tek nako što je raja htjela otjerati Amara zbog loših rezultata, a nakon toga smo prekucali ligu i poobarali ve moguće rekorde i osvojili duplu.

Bosnia

čet jun 01, 2017 7:00 pm

avlami97 je napisao/la:
Bosnia je napisao/la:

U toj sezoni nam je Borac na kraju pobjegao 9 bodova, a i pitari su bili ispred nas. Možda treća i to tek nako što je raja htjela otjerati Amara zbog loših rezultata, a nakon toga smo prekucali ligu i poobarali ve moguće rekorde i osvojili duplu.
Moze biti ne sjecam se tacno... znam samo da su svi imali motor u guzici, pogovo bekovi i krila.

hardwell
Kontakt:

čet jun 01, 2017 7:01 pm

avlami97 je napisao/la:
Bosnia je napisao/la:

Sa Slavkom se to neće desiti :)
Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja

Plavi orkestar
Kontakt:

Kad se uporede one pripremne utakmice u Antaliji sa ovim u prvenstvu i kupu moze se vidjeti ogromna razlika u kvaliteti.Puno smo više trcali i kvalitetnije igrali u Antaliji.Zašto je došlo do pada mozemo samo nagadjati.Mislim da se tamo sportski zivjelo a u Sarajevu ne.To mi je jedino logicno objašnjenje.Imaš ti igraca koji svojim nesportskim zivotom ponište i najkvalitetnije pripreme koje su prošli a tu spadaju cuganje,pušenje,nargile,nedovoljno sna,neadekvatna ishrana...Poznavao sam nekoliko vrhunskih igraca koji su i cugali i pušili ali to njima nije smetalo da naprave vrhunske karijere ali su takvi rijetki.Takvih je bilo i u Zelji ali takvi se više nece roditi.Nadam se da ce uprava naci i dovesti 6-7 mladih,zdravih,snaznih i brzih fudbalera koji ce zivjeti sportski i koji ce svoje ime i karijeru graditi kod nas a ne biti mislima u nekim drugim klubovima.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja".

blueheart
Kontakt:

čet jun 01, 2017 7:03 pm

Koga je Slavko mogao spremiti? Pa nasi igraci su mahom 32+ ili sa problemima dugog ne igranja , ili povrede kao Crnov. Ja nisam vidio problema kod oba Stevanovica, Lendrica, Blagojevica, Ne moze on Zebu, Bekriju, Markovica, Stojanovica, Stanica, Bogija pa i Kerlu , uciniti brzim i jacim. Oni su na samom kraju. Treba priznati da mi imamo prije svega pre staru i pre sporu okosnicu tima. I to trebaju ispraviti sto prije jer cemo biti donji ako sa njima krenemo u narednu sezonu.
DRZAVA ZELJO

avlami97
Kontakt:

čet jun 01, 2017 7:18 pm

Haklapuc je napisao/la:
čet jun 01, 2017 5:55 pm
gavran je napisao/la:
čet jun 01, 2017 5:49 pm
Haklapuc je napisao/la:
čet jun 01, 2017 5:25 pm
Hoćemo li asocijacija hadžija gavrane?

Ćumur
Visca se vraca
U pogrešnom ste kantonu svi
https://www.transfermarkt.com/goodness- ... ler/271626

cikazubo
Kontakt:

čet jun 01, 2017 7:34 pm

Plavi orkestar je napisao/la:
Kad se uporede one pripremne utakmice u Antaliji sa ovim u prvenstvu i kupu moze se vidjeti ogromna razlika u kvaliteti.Puno smo više trcali i kvalitetnije igrali u Antaliji.Zašto je došlo do pada mozemo samo nagadjati.Mislim da se tamo sportski zivjelo a u Sarajevu ne.To mi je jedino logicno objašnjenje.Imaš ti igraca koji svojim nesportskim zivotom ponište i najkvalitetnije pripreme koje su prošli a tu spadaju cuganje,pušenje,nargile,nedovoljno sna,neadekvatna ishrana...Poznavao sam nekoliko vrhunskih igraca koji su i cugali i pušili ali to njima nije smetalo da naprave vrhunske karijere ali su takvi rijetki.Takvih je bilo i u Zelji ali takvi se više nece roditi.Nadam se da ce uprava naci i dovesti 6-7 mladih,zdravih,snaznih i brzih fudbalera koji ce zivjeti sportski i koji ce svoje ime i karijeru graditi kod nas a ne biti mislima u nekim drugim klubovima.
I ja sam neki dan baš upalio izvještaje sa tih utakmica, borba, trka, htjenje, motivacija na top nivou, ali izgleda da je to sve splasnulo kada se Salvko odlučio fiskno za 11-12 igrača koje koristi, pa su ovi koji su se ustalili prestali da se trude previše jer su uspjeli uletit u prvih 11 a ostali koji to nisu uspjeli tipa Uglješa, Boka, Bekrić su se totalno zapustitli i izgubili motivaciju, naravno uz to sve po povratku dođu Bakus, Valter, nargilhane. Ako to nije razlog onda je možda motivacija bila na nivou zbog eminentnih protivnika i eventualnog prisustva nekih skauta i slično, ali ti izvještaji defintivno pokazju da je sve u motivaciji i u glavam igrača i onda neko kaže nemoj ih skidat na kraju utakmice, lijepi Amar i motivaciona metoda "nema plate" :D
Zadnja izmjena: cikazubo, dana/u čet jun 01, 2017 7:36 pm, ukupno mijenjano 1 put.

Amidza
Kontakt:

čet jun 01, 2017 7:35 pm

Sta je ovo, zatisje pred buru jos traje. :doktor:
"Situacija je bila bremenita, njegova ljubav neupitna, a on na platnom spisku. Imao je podršku svakog normalnog hroničara društvenih zbivanja." - Lav Nikolajevič Tolstoj

reks1
Kontakt:

Evo u Finalu se moze cuti koliko je fudbal postao nauka,Video skauting itd,Stab mora biti pojacan,
Ne sam Slavko!

cikazubo
Kontakt:

čet jun 01, 2017 7:37 pm

reks1 je napisao/la:
Evo u Finalu se moze cuti koliko je fudbal postao nauka,Video skauting itd,Stab mora biti pojacan,
Ne sam Slavko!
Gdje mi reče da prebacim na ovom krmka gosta u emisiji. Ibrakov potomak.

LARSSON
Kontakt:

čet jun 01, 2017 7:41 pm

Mozete vi pričati protiv njega, ali barata strašnim podacima

Buffon nije osvojio ligu prvaka, Barzagli ima 36 godina

reks1
Kontakt:

čet jun 01, 2017 7:43 pm

On je nebitan,Bitno je da je IT analiza pomocu tih programa sjajna stvar.Naravno preduslov je da trcis
Priprema sa kompletnim stabom,

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 13 gostiju.

Prijava