Mislis Mesanovica?
Ne. Husarin je.
Mislim da nece on potpisati,odustao kad je vidio kako skidamo dresove igracima
Mladi, prodorni, moderni bekovi, da jos malo poboljsaju centarsuteve bili bi odlicni igraci, plus bi na njima mogli zaraditi i u buducnosti. Uglavnom za Stanica i Sinisu igracine. Uz njih dvojcu dovesti obavezno i Dujakovica iz Krupe, imao je amaterski ugovor koji mu je istekao ako se ne varam..
ne. mislim na 'debelog' Memisevica.
Njegovo je bilo da padne dal u sesnest dal tu negdje okolo,dalje preuzimao Vazdaza_zivot_cijeli je napisao/la: ↑čet jun 01, 2017 5:59 pmne. mislim na 'debelog' Memisevica.
ovog na slici sa Cvikom.
stariji ga se sjecaju 100%
![]()
Ni pod razno dovoditi kondicione trenere starog kova od kojih se pisa krv. Price za malu djecu..
Dovesti Sinana Ramovica ili Dujakovica.Brkoo je napisao/la: ↑čet jun 01, 2017 5:55 pmMladi, prodorni, moderni bekovi, da jos malo poboljsaju centarsuteve bili bi odlicni igraci, plus bi na njima mogli zaraditi i u buducnosti. Uglavnom za Stanica i Sinisu igracine. Uz njih dvojcu dovesti obavezno i Dujakovica iz Krupe, imao je amaterski ugovor koji mu je istekao ako se ne varam..
Kako su sminka ovi dresovi bili.za_zivot_cijeli je napisao/la: ↑čet jun 01, 2017 5:59 pmne. mislim na 'debelog' Memisevica.
ovog na slici sa Cvikom.
stariji ga se sjecaju 100%
edit za mladje.
danas covjek radi u rudniku Breza pa odatle on na asocijaciju 'cumur'.
Nije ni Rama star, spominjao sam ga par puta, po meni isplativa investicija.Leon_Professional je napisao/la: ↑čet jun 01, 2017 6:15 pmDovesti Sinana Ramovica ili Dujakovica.Brkoo je napisao/la: ↑čet jun 01, 2017 5:55 pmMladi, prodorni, moderni bekovi, da jos malo poboljsaju centarsuteve bili bi odlicni igraci, plus bi na njima mogli zaraditi i u buducnosti. Uglavnom za Stanica i Sinisu igracine. Uz njih dvojcu dovesti obavezno i Dujakovica iz Krupe, imao je amaterski ugovor koji mu je istekao ako se ne varam..
Sinan je trenutno bolji, al Dujakovic mladji.
Imamo jednog takvog u crno nas je zavio svojom spremom i pisanjem krvi. Bolje da su nas spremali oni momci iz fitness universa.
SirAlexFerguson je napisao/la: ↑čet jun 01, 2017 6:19 pmNije ni Rama star, spominjao sam ga par puta, po meni isplativa investicija.Leon_Professional je napisao/la: ↑čet jun 01, 2017 6:15 pmDovesti Sinana Ramovica ili Dujakovica.Brkoo je napisao/la: ↑čet jun 01, 2017 5:55 pm
Mladi, prodorni, moderni bekovi, da jos malo poboljsaju centarsuteve bili bi odlicni igraci, plus bi na njima mogli zaraditi i u buducnosti. Uglavnom za Stanica i Sinisu igracine. Uz njih dvojcu dovesti obavezno i Dujakovica iz Krupe, imao je amaterski ugovor koji mu je istekao ako se ne varam..
Sinan je trenutno bolji, al Dujakovic mladji.Uz fudbalsko znanje, dobar je i karakteran momak i navijač Želje.