Valjda sam cuo na selu?
Tacno tako kao sto si i reko, ne dozvoljavaju se postovi sa uvredama.
Tolerise se, zato smo ti oprostili onu uvredu.
Valjda sam cuo na selu?
Ma da, znaci to je to...bas mi je zao covjeka, ne mogu opisati kolikoOmar500 je napisao/la: ↑čet jun 01, 2017 5:16 pmJa sam se nenormalno sokirao kada sam ga vidio prije dva mjeseca. Covjeka sam jedva prepoznao, ostario 15 godina, pogled u prazno...salemprolic je napisao/la: ↑čet jun 01, 2017 5:07 pmPricao sam bas sa nekim ljudima koji ga licno poznaju o tome kako bi bilo idealno ubaciti Odu u strucni stab i od njih sam cuo da je Oda poprilicno otisao psihicki, da ne koristim sad teze rijeci i da nije za nekog posla trenutno spreman. Bas sam se nesto syebao kad sam to cuo. Ne znam jel ko zna vise o tome.
Kontao sam da je do mene, mozda covjek neraspolozen bio taj dan, sta li.
Kad je on dobio otkaz u Slaviji?salemprolic je napisao/la: ↑čet jun 01, 2017 5:19 pmMa da, znaci to je to...bas mi je zao covjeka, ne mogu opisati kolikoOmar500 je napisao/la: ↑čet jun 01, 2017 5:16 pmJa sam se nenormalno sokirao kada sam ga vidio prije dva mjeseca. Covjeka sam jedva prepoznao, ostario 15 godina, pogled u prazno...salemprolic je napisao/la: ↑čet jun 01, 2017 5:07 pmPricao sam bas sa nekim ljudima koji ga licno poznaju o tome kako bi bilo idealno ubaciti Odu u strucni stab i od njih sam cuo da je Oda poprilicno otisao psihicki, da ne koristim sad teze rijeci i da nije za nekog posla trenutno spreman. Bas sam se nesto syebao kad sam to cuo. Ne znam jel ko zna vise o tome.
Kontao sam da je do mene, mozda covjek neraspolozen bio taj dan, sta li.![]()
Livaje i ostali talenti su tek kasnije došli. Diatta je protiv Ferenca ušao zadnjih desetak minuta. A ni sad na klupi nemamo igrača koji može ući i unaprijediti našu igru.Rambo_Amadeus je napisao/la: ↑čet jun 01, 2017 5:09 pmGdje Čolića izvuce ziv bioHaklapuc je napisao/la: ↑čet jun 01, 2017 5:03 pmSlažem se za Odu sve osim da je imao lošu ekipu. To što su Bajić i Hadžiahmetović tada bili klinci ne znači da nisu tv u boji za Lendrića i recimo Markovića. Druga stvar, ta ekipa je bila strašno izbalansirana i imala odličan vezni red i zbog toga si i mogao imati posjed i dominirati na terenu. Kosorić i Bogdanović u životnoj formi, Kvesić i Čolić bekovi, Hadžiahmetović i Blagojević u formi, Đelmić, Bajić - to je sve samo ne loša ekipa. Druga stvar je što smo ih mi potcjenjivali i upravo zbog tog potcjenjivanja smo tada i izgubili titulu.a sto su u prvoj igrali Dzenis i Dado koje smo sutnuli prvom prilikom, da ne spominjem Livaje, Diatte, Vareu i ostale. Na klupi nikog, ali bas nikog nije imao. 11 igraca solidnih i to je to.
Ma gdje nece biti. Nenormalno mi je drag covjek, strasno sam zamjerio Sablji sto mu je radio iza ledja i djelomicno je i kriv sto je Oda 'otjeran'. Zato se i njemu isto vratilo...salemprolic je napisao/la: ↑čet jun 01, 2017 5:19 pmMa da, znaci to je to...bas mi je zao covjeka, ne mogu opisati kolikoOmar500 je napisao/la: ↑čet jun 01, 2017 5:16 pmJa sam se nenormalno sokirao kada sam ga vidio prije dva mjeseca. Covjeka sam jedva prepoznao, ostario 15 godina, pogled u prazno...salemprolic je napisao/la: ↑čet jun 01, 2017 5:07 pmPricao sam bas sa nekim ljudima koji ga licno poznaju o tome kako bi bilo idealno ubaciti Odu u strucni stab i od njih sam cuo da je Oda poprilicno otisao psihicki, da ne koristim sad teze rijeci i da nije za nekog posla trenutno spreman. Bas sam se nesto syebao kad sam to cuo. Ne znam jel ko zna vise o tome.
Kontao sam da je do mene, mozda covjek neraspolozen bio taj dan, sta li.![]()
svaka cast na razmisljanju,evo da probam nacrtati,3 kola do kraja nama treba slovima i brojem 5(pet) bodova da budemo sampioni,zrinjskom treba iz 3 utakmice 9 bodova,znaci maksimum i to samo pod uslovom da mi ne osvojimo tih pet,pitarima treba 9 bodova,isto maksimum,pod uslovom da dobiju nas i da zrinjski negdje kiksa,i sad pitanje ko nama u takvoj situaciji moze biti kriv?kako iko ima obraza kriviti ikoga osim igraca i slavke na celu u takvoj situaciji?Omar500 je napisao/la: ↑čet jun 01, 2017 5:23 pmMa gdje nece biti. Nenormalno mi je drag covjek, strasno sam zamjerio Sablji sto mu je radio iza ledja i djelomicno je i kriv sto je Oda 'otjeran'. Zato se i njemu isto vratilo...salemprolic je napisao/la: ↑čet jun 01, 2017 5:19 pmMa da, znaci to je to...bas mi je zao covjeka, ne mogu opisati koliko![]()
I Odina ekipa i ova je trebala i zasluzila titulu. Nismo je osvojili zbog drugih radnji iza zavjese, ali to nasi navijaci nikad ne bi priznali. Mi smo sami sebi najveci neprijatelji, radije cemo se izmedju sebe zakrviti nego vidjeti neke stvari kako jesu.
mirsad kukić novi član upravnog odboraIvicahuljev je napisao/la: ↑čet jun 01, 2017 5:38 pmRMU Banovici generalni sponzor,pripreme odradjujemo u samom rudniku(bolje nisu zasluzili,a mozda ce I pucati od snage)![]()
Visca se vraca