To je ta generacija 99. Sabanadzovic, Musija, Velic, Besirevic i ostali. Mozda se varam ali oni su 90%.AsharaK je napisao/la:FKZ1921, jesul to ti momci koji su jako talentovani?
Ma to je sigurno neka sica. Mozda ciscenje i tako te stvari.Kapiten je napisao/la:Nesto ne vjerujem da su sve stigli.Vrag je napisao/la:Pa svi radovi ce danas biti zavrseniOmar500 je napisao/la: Sta to gotov plavi salon?
Jel odma posle dnevnika ona emisija, ja kako sam je shvatio rece da slijedi odmah posle sportskog priloga. Btw kad vec pominjem sportski prilog, dovoljno je samo slusati kako ova crnkinja vodi, i to ti je sva ozbiljnost te tv kuce, cirkus zivi.Leon_Professional je napisao/la:Evo sad na kraju Dnevnika mali isjećci iz vecerasnnje emisije. Siljak je takodjer neku izjavu kao, ali Violina glavni, prica kako moraju biti protiv toga da se nesto gradi na zelenoj povrsini. Uglavnom vcrs ce sve biti, a onoj voditeljici Dnevnika se malo poj.ebm kako samo rece da su Zelji posudjivane pare i jos uzimane kamate.
Izlija je napisao/la:Nakon prvih dana kada smo pravili akcije da skupimo čak 10.000 KM niko od nas nije ni sanjao da će cifra doseći ovaj nivo. Akcija koja je pokrenuta polustidno i iz tišine navijačke duše odjeknula je svijetom i za vrlo kratak period postavila navijače na dres kluba koji im život znači. Ja sam sretan, meni ovakav odziv znači više od same gradnje stadiona ili nabavke stolica, ja sam sretan jer sam bio živ i dao svoj doprinos u periodu kada smo svi stali zajedno i zavukli ruku u najdublji kutak svog novčanika. U mojoj glavi je kao da smo zajedno uzeli lopate i krampe pa kopali temelje za istočnu tribinu, kao da smo ručno prenjeli lokmitivu i šine, kao da smo u radnoj akciji kopali parking. Nemogu više, ponesu me emocije i suze same krenu kao kada pjevamo Grbavicu, zajedno.
Jest, sad je. Ne znam da li da gledam ili da ignorisem debile.cikazubo je napisao/la:Jel odma posle dnevnika ona emisija, ja kako sam je shvatio rece da slijedi odmah posle sportskog priloga. Btw kad vec pominjem sportski prilog, dovoljno je samo slusati kako ova crnkinja vodi, i to ti je sva ozbiljnost te tv kuce, cirkus zivi.Leon_Professional je napisao/la:Evo sad na kraju Dnevnika mali isjećci iz vecerasnnje emisije. Siljak je takodjer neku izjavu kao, ali Violina glavni, prica kako moraju biti protiv toga da se nesto gradi na zelenoj povrsini. Uglavnom vcrs ce sve biti, a onoj voditeljici Dnevnika se malo poj.ebm kako samo rece da su Zelji posudjivane pare i jos uzimane kamate.