Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

kontranogama
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto maj 31, 2016 5:26 pm

Smirite se i popijte pivo
https://www.facebook.com/Tuzlanski.ba/v ... 937459843/" target="_blank
.... A ONDA SU BAGERI ODNIJELI STARI ISTOK A VRAG ODNIO SALU...

AsharaK
Administrator
Kontakt:

uto maj 31, 2016 5:28 pm

Florentino Misimorez
Željezničar ante portas !

ChWilla
Kontakt:

uto maj 31, 2016 5:31 pm

radikalno.
gradi željo boli te *****

Jaozinho22

uto maj 31, 2016 5:32 pm

GRANDE MISKE ! :klanjase2: :klanjase2: :klanjase2:
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

diego1921
Kontakt:

uto maj 31, 2016 5:33 pm

Veceras ce Violina reci da su to pare od kamate !! Senad Misimovic jedan je od nas !! :pljesak: :pljesak:

Eisenbahner1921
Kontakt:

uto maj 31, 2016 5:34 pm

U sljedećih pola sata očekujemo nadmetanje između Seje i Misketa ko će više uplatiti :titula:
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

Ajzea
Kontakt:

uto maj 31, 2016 5:34 pm

Hiljadu puta se zapitao gdje je njegova uplata. :rofl:
Hajde, Brajlovicu. Gdje ces dopustiti da neko bude ispred tebe. :kafa:
Misimovicu, ako te pretekne Brajlovic, stidi se. :ganja:

DR.HOUSE
Kontakt:

uto maj 31, 2016 5:36 pm

Miske :klanjase2: :klanjase2: :klanjase2:
MIX MIX MEGAMIX :klanjase2: :klanjase2: :klanjase2:
Mi smo Željini-Željo je naš
🫡🫡

cala
Kontakt:

uto maj 31, 2016 5:39 pm

Ovo ce bit veceras na Mrezi. Miske preko donacija i sponzorstva pere pare.

CARSONIO
Kontakt:

uto maj 31, 2016 5:42 pm

Omar500 je napisao/la:MIX MIX MEGAMIX! :karanje: :ganja: :ganja: :ganja:
Moram priznati da sam razocaran hajmo reci legendama Zelje ,navijacima Zelje koji su u privatnom biznisu uspjeli .
Nisam htio pisati ovo da napisem sve dok akcija ne bude gotova ali sam razocaran iznosom kojim su oni ucestvovali u svemu ovome .
Opet je sitna buranija najvise uplatila i odvojila od svojih usta .
Ako je mogao tamo neki Amerikanac da uplati za Evropsku grbavicu isti iznos kao i ovi nasi hadalji koji se preko Zelje milione zaradili bruka i sramota . OVO NAM JE POKAZATELJ DA PO PRVI PUT U UPRAVI IMAMO LJUDE KOJI VOLE ZELJU I DA IM NE SMIJEMO OKRENUTI LEDJA NEGO JOS VECU PODRSKU DA IM PRUZIMO A NOVE CLANSKE CE NAM BITI PRILIKA ZATO KO NEMA NEKA STEDI I DA OBORIMO REKORD BAR U OVOJ NASOJ DRZAVI :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:

mkulaglic
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

uto maj 31, 2016 5:55 pm

ChWilla je napisao/la::rofl: a znao sam. ne dade se brajloviću da njegova bude najveća :rofl:

a imao je takav naum iliti nijjet :rofl:
Sad brajlovic nek uplati 11.500, ima još do kraja dana slika

Sent from my C5303 using Tapatalk

delinjo
Kontakt:

uto maj 31, 2016 6:00 pm

znam da ne treba gledati u tudji novanik ali zanima me da li je Zukanovic ( roma) ucestvovao u ovoj akciji...ili mi je promaklo ili sam zaboravio pa ako moze neko da potvrdi..??
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

Izlija
Moderator
Kontakt:

uto maj 31, 2016 6:02 pm

Nakon prvih dana kada smo pravili akcije da skupimo čak 10.000 KM niko od nas nije ni sanjao da će cifra doseći ovaj nivo. Akcija koja je pokrenuta polustidno i iz tišine navijačke duše odjeknula je svijetom i za vrlo kratak period postavila navijače na dres kluba koji im život znači. Ja sam sretan, meni ovakav odziv znači više od same gradnje stadiona ili nabavke stolica, ja sam sretan jer sam bio živ i dao svoj doprinos u periodu kada smo svi stali zajedno i zavukli ruku u najdublji kutak svog novčanika. U mojoj glavi je kao da smo zajedno uzeli lopate i krampe pa kopali temelje za istočnu tribinu, kao da smo ručno prenjeli lokmitivu i šine, kao da smo u radnoj akciji kopali parking. Nemogu više, ponesu me emocije i suze same krenu kao kada pjevamo Grbavicu, zajedno.
イビチャ・オシム

Hurmasica
Kontakt:

uto maj 31, 2016 6:10 pm

Otkuca sat 18:00 i završi se ova prelijepa akcija. Mogu samo reći da sam ponosan što sam učestvovao u svemu ovome zajedno sa ostalom plavom braćom. Bilo je tu uplata i od velikih kompanija, poznatih ličnosti ali opet su najdraže i najljepše ove uplate od "obične" raje, koliko je ko mogao 15 KM, 30, 50, svejedno je, jer najvažnije da je to bilo od srca. Od sada kada budemo dolazili na Grbavicu bićemo još ponosniji jer smo svjesni da smo mi ugradili sebe i srcem i dušom u onaj čarobni stadion. Ja svoje uplatnice držim na posebnom mjestu i za mene će ti "papiri" biti nešto sveto, kao što je i sam Željo.

MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!

:zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

IvanOsim
Kontakt:

uto maj 31, 2016 6:17 pm

slika

Cekao sam zadnji dan da uplatim, jer mi je bila zelja otici do stadiona na kraju i uplatiti. Pitam djevojku sto radi, hocemo li skupiti na 250 milja, kaze ona idemo na 260, ima privrednih subjekata koji su ulozili dobar dio sredstava, a tek ce mi sad u glavu uci da je to jedan jedini i neponovljivi Misimovic Senad. Pitam dalje mogu li malo zaviriti u radove, malo uslikati koju sliku, eventualno pustiti suzu dok gledam stadion, ne dadose mi. Al nema veze, najmanja je stvar sto mi nisu dali, doci cu ja kad bude utakmica, a do tad biti preponosan na sve nas koji smo bodrili ovu akciju, ucestvovali u njoj i evo hvala Bogu kraju je priveli.

slika

Uslikao sam parking odozgo, i parkingu se radujem kao i svim drugim stvarima na nasoj Grbavici..
Eh da mi je dozivjeti zavrsenu Grbavicu da vidim, da pogledam koju utakmicu na njoj, koji derbi, i tad cu znati da je moj najveci san ostvaren, tad cu biti jedan od najsretnijih ljudi na svijetu...

Poslano sa mog GT-I9301I koristeći Tapatalk

za_zivot_cijeli
Kontakt:

uto maj 31, 2016 6:27 pm

pomalo mi je zao sto se ova lijepa prica zavrsila. mislim da smo mogli i malo vise, ali....
na kraju svega drago mi je da sam imao priliku ucestvovati i dati svoj doprinos u ovoj akciji u kojoj smo prije svega pokazali koliko zapravo zelimo da sebi izgradimo dostojan dom, koliko smo zapravo slozni u svojim nakanama i ono najvaznije, koliko zapravo svi mi skupa zivimo Zeljeznicar.
ispisali smo jednu lijepu stranicu u nekoj novoj monografiji koja ce svjedociti o jednom lijepom vremenu u kojem smo se iznova dizali iz pepela.
zahvalan sam Bogu sto sam imao priliku i mogucnost biti dijelom ove divne plave price. price o borbi, zelji, htijenju, nastojanju, odricanju i ljubavi prema onome sto nas spaja.

Zeljeznicar za zivot cijeli!

:zeljeznicar1:
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

Hadzijalagic
Kontakt:

uto maj 31, 2016 6:54 pm

Amkine tri milje su poletili svi da objave a Megamixovih 11 milja ignorisu.. Fuj mamu im *ebem placenicku i klixu i gg.ba
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

11plavih'92
Prijatelj foruma
Kontakt:

uto maj 31, 2016 6:57 pm

Danas je posljednji dan jedinstvene akcije kojom smo mi navijaci podrzali pozitivne trendove u klubu i posvjedocili neuslovljenu privazenost. Hvala svima koji su omogucili da i mi na najdirektniji nacin ucestvujemo u necem prije svega casnom.
Gledam parking sto ga je @IvanOsim slikao i hocu da zaplacem. Parking hebeni

Iskoristio bih priliku i da citiram jednog uvazenog clana ovog foruma ciji su postovi inace inspiracija za Bokaca, Sergejevica i druge znalce lijepe rijeci. Taj forumas je prizvao ili naslutio ovu akciju i nakon ovog posta vise nista nije bilo kao prije :)

Postby 11plavih'92 » Sun Mar 06, 2016 8:19 pm

manijak_do_kraja wrote:
http://fkzeljeznicar.ba/fk-zeljeznicar- ... ici/18840/" target="_blank
:mrgreen: :mrgreen:

Fantasticno
Molim za prijedloge kolega forumasa koji su blizu Uprave da nam predlože kako mozemo konkretno pomoci i mi u ovome. Podrazumjeva se da smo vec clanovi, da necemo paliti baklje, da cemo i dalje dolaziti na utakmice i kupovati karte,..... Mozda neki TRN na koji se moze izvrsiti uplata, mozda kao nekad akcija jedan navijač - jedna stolica, sta god ali siguran sam da mnogi osjećaju potrebu da daju licni doprinos. Ja je osjecam i to je najmanje sto mogu učiniti kako bih se zahvalio Zelji i ljudima koji me drži ponosnim
5. - 7. Okt 1992.
Zadnja izmjena: 11plavih'92, dana/u uto maj 31, 2016 6:59 pm, ukupno mijenjano 1 put.
5. - 7. Okt 1992.

ChWilla
Kontakt:

uto maj 31, 2016 6:59 pm

šta je tačno rezon iza toga što se akcija "fiksno" završava ne znam. znajući otprilike način razmišljanja, mislim/nagađam da je to želja da se sve ovo neisprofaniše i da ostane u neku ruku jedinstveno. da ne bude k'o veliki brat od 1 do 117.

generalno mislim da niko ne može sporiti da smo osvjetlali obraz i da je akcija obišla svijet. a drugih načina za pomoći i ispoštovati će biti uvijek - članstvo, utakmica, dres, šal...ali prije svega utakmica. mi ćemo najveći pomak u svijesti pokazati kad nas i na utakmici kad apsolutno ništa ne valja i ništa ne odlučuje bude bar 5.000.

ChWilla
Kontakt:

uto maj 31, 2016 7:01 pm

Hadzijalagic je napisao/la:Amkine tri milje su poletili svi da objave a Megamixovih 11 milja ignorisu.. Fuj mamu im *ebem placenicku i klixu i gg.ba
sve se vidi, ko god ima oči.

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], Majestic-12 [Bot] i 4 gosta.

Prijava