Makijato mu je sponzor, sve ce mu oni obezbijediti !Leon_Professional je napisao/la:Hocemo mu dati kancelariju ili ce sastavljat taktiku sa ovim pomocnikom na kafiarelinho je napisao/la:Novi šef stigao na Grbavicu.![]()

Makijato mu je sponzor, sve ce mu oni obezbijediti !Leon_Professional je napisao/la:Hocemo mu dati kancelariju ili ce sastavljat taktiku sa ovim pomocnikom na kafiarelinho je napisao/la:Novi šef stigao na Grbavicu.![]()
Na Makijato sam i ja mislio , ne znam odakle mi Kapucinoarelinho je napisao/la:On bi kancelariju pored onolikog Makijata. Ne ide vala.diego1921 je napisao/la:Kapucino mu je sponzor, sve ce mu oni obezbijediti !Leon_Professional je napisao/la:
Hocemo mu dati kancelariju ili ce sastavljat taktiku sa ovim pomocnikom na kafi![]()
E, sto se ismijah. Svi u Kapucino, zajebite Makijato !arelinho je napisao/la:Ja necu u Makijato vec u Kapucino sto bi Diego rekao.Ajzea je napisao/la:Forumski strucnjaci, fudbalske analfabete, kremo taktickih marifetluka, planetarno popularni analiticari.. Svi u Makijato da sastavimo udarnu gardu ! Izurinirat cemo nejac !![]()
![]()
![]()
Partibrejkeru, zna se na sta se mislilo.ChWilla je napisao/la:pa ima i kapućino.
To je negdje kod shopinga jel tako ? Ja ne znam odakle meni Kapucino.Mislim na Makijato mrtvi!ChWilla je napisao/la:pa ima i kapućino.
Bravo ljudino.omladina1921zeljina je napisao/la:
I moj doprinos. Da moj sin ili moja kćerka sutra budu preponosni kada budu vidjeli očevo ime na tom zidu. Da kada budu pitali, koliko si to, stari, dao para, a ja ih slagati neću, reći ću im da sam dao koliko sam mogao, u tom trenutku. I da je to bitnije, najbitnije. Da kada pred mojim očima istrči na pomoćnom, da se osjeća kao da pripada tu, da je to njegov dom, njegova Grbavica, moja Grbavica, naša Grbavica. Da kada zapjevamo zajedno na novom stadionu, punim grlom, ja kao nekada a on tada sa svojim vršnjacima, da zna gdje ćemo skupa provoditi vikende gledajući ono što volimo zajedno. Želim da gaji i uzgaja ljubav prema samo jednom klubu - a ostale nek simpatiše. Za to se borim. Da prenesem ljubav na druge, da prenesem ljubav prema Željezničaru, velikom, moćnom, najvećem, najmoćnijem Želji. To se zove pasija.
Zna Čvila kada jede i loče na račun kluba. Ko zna koliko stolica za europsku Grbavicu je pojeo..ChWilla je napisao/la:na obali tamo prema kovačićima, gdje je torte i to. to je šminka restoran sa baš nabudženim cijenama.
a kod šopinga prema školi ima kakao...